Gość: m IP: *.acn.waw.pl 22.02.07, 09:02 koncze 45 lat i mam imieniny.. a On chyba nie pamięta.. przypomnijcie Mu! proszę! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :) Re: dzisiaj.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.07, 09:04 Marta czy Gosia? Wszystkiego najlepszego! Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: dzisiaj.. 22.02.07, 09:09 Zyczę ci odwagi, jaką ma słońce, które codziennie od nowa wschodzi nad wszelką nędzą świata. Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: dzisiaj.. 22.02.07, 09:40 Heej, kolego, wstawaj, Towja kobieta stoi nad Tobą z gorącym śniadankiem, jest ślicznie wydekoltowana i ma dzisiaj podwójne święto, grzech tego nie zauważyć !!! Wstawaj, pobudka !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mp Re: dzisiaj.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 16:04 Najlepsze życzenia od dzisiejszej również imieninowo - urodzinowej solenizantki ps. na pewno pamięta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :::) Re: dzisiaj.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.07, 16:34 Urodziny obchodzisz dnia dzisiejszego, więc życzę Ci wszystkiego najlepszego, nadziei w sercu, wiary w samego siebie, trafnych zrządzeń losu, ile gwiazd na niebie, wielu wrażeń i morza radości, spełnienia marzeń i bezkresnej miłości, szczęście w swe ręce łap każdego dnia życzy Ci tego ...zgadnij kto.. Ja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :::) Gosieńko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.07, 16:37 Z bukietem róż nie mogę przyjść by złożyć Ci życzenia Lecz w słowach Tych myśli niech się spełnią Twe marzenia Dużo sukcesów oraz radości Dużo uśmiechów i spełnienia marzeń moc słodyczy w Dniu imienin, życzę Ci. Sto lat szczęścia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Gosieńko IP: *.acn.waw.pl 22.02.07, 16:50 dziekuję popłakałam się.. bo on ciągle spi :((( Odpowiedz Link Zgłoś
sacsahuaman Re: dzisiaj.. 22.02.07, 19:05 Ile mozna spac? Moze sni o zyczeniach ktore ma zlozyc? Tak powazniej to wszystkiego dobrego zycze;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m obudził sie!!!! IP: *.acn.waw.pl 22.02.07, 21:48 dzięki! wszystkim! i Jemu przede wszystkim.. j:o) ....... ON wie co to znaczy.. Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: obudził sie!!!! 23.02.07, 08:39 Uff, ciężko było ale się wybudził...a już myśleliśmy że nam odjechał. Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: dzisiaj.. 23.02.07, 08:55 Co prawda, TEN WAŻNY DZIEŃ był wczoraj, ale oktawa Twego Święta nadal trwa...:-) Życzę Ci Droga Małogosiu Samych pięknych i radosnych dni, szczęścia i spełnienia tego, co tam chodzi po Twojej główce... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: dzisiaj.. IP: *.acn.waw.pl 23.02.07, 08:58 ponownie bardzo dziekuje! juz inaczej patrze na świat po upojnej nocy sama z sobą.. --- komus sie nie podobują wielokropki??? Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: dzisiaj.. 23.02.07, 09:05 :-) To też ma dobre strony... Przynajmniej się wyspałaś, było Ci przestronnie i wygodnie...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
smutnapatrycja Re: dzisiaj.. 23.02.07, 11:12 Ja tez jestem sama. Wiesz, nie moge tak szybko podjac decyzji zeby sie zwiazac z mezczyzna. Szukam wartosciowego, odpowiednio twardego;-) Odpowiedz Link Zgłoś