madziabisqp 06.09.07, 08:24 czesc. czy jest na forum ktos kto stosowal inneov na zaawansowany cellulit? mam na mysli taki ktory widac golym okiem. jakie efekty udalo sie wam osiagnac? mb Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zankoha Re: inneov a zaawansowany cellulit 06.09.07, 08:36 wejdź na ten link_wystarczy poszukać! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=63452587 Odpowiedz Link Zgłoś
madziabisqp Re: inneov a zaawansowany cellulit 06.09.07, 08:38 czytalam caly ten watek ale tam malo kto pisze jak zaawansowany cellulit ma :( Odpowiedz Link Zgłoś
zankoha Re: inneov a zaawansowany cellulit 06.09.07, 09:52 to przykro mi bardzo:( ja Ci nie pomogę.Nie przejmuję się takimi rzeczami.Jestem 5 miesięcy po ciąży i mam cellulit jak naprężam skórę:-)da się z tym żyć_najważniejsze ,że mąż mnie kocha i jemu to zupełnie nie przeszkadza.Pewnie po pewnym czasie zejdzie Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
madziabisqp Re: inneov a zaawansowany cellulit 06.09.07, 11:00 ciesze sie ze Ty sie nie przejmujesz. jednak ja sie przejmuje i mam nadzieje ze jest na forum ktos z zaawansowanym cellulitem kto sprawdzil na sobie dzilanie inneov. z tego co czytalam na roznych forach swietnie dziala na lekki cellulit Odpowiedz Link Zgłoś
tuiza Re: inneov a zaawansowany cellulit 09.09.07, 11:04 ja mam na pewno zaawansowany. efekty zauważyłam już w trakcie pierwszego opoakowania. niestety, musiałam przerwać, bo nie pozostawał obojętny dla nerek (Ale jeśli ktoś nie ma z nimi problemu, to polecam!) . Odpowiedz Link Zgłoś
mako.mako Re: inneov a zaawansowany cellulit 09.09.07, 11:34 Stosowałam 3 miesiące, cellulit miałam chyba średniozaawansowany. Po 3 miesiącach praktycznie pozbyłam się tego cholerstwa :) POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś