Dodaj do ulubionych

DOBRY samoopalacz

11.07.03, 15:32
Czy mozecie polecić dobry samooplacz do twarzy? Mam mieszaną cerę, dość
nierówną i przykre doświadczenia z samoopalaczami, po których robiły mi się
plamy w miejscach jakichś nierówności skóry.
Dobry = nie brązujący na heban, tylko troszeczkę, stopniowo, równo barwiący i
w miarę trwały.
Obserwuj wątek
    • doris48 Re: DOBRY samoopalacz 11.07.03, 15:54
      Używam Oriflame Natural Bronze Tinted Self-Body Cream. Mam mieszaną cerę z
      wypryskami i nierównościami. Samoopalacz ten przyciemnia średnio (nie jest
      najaśniejszy) ale nie daje żółtego koloru tylko naprawdę opalony, nikt nie
      poznał że smaruje sie samoopalczem a robię to notorycznie. Konsystencja bardzo
      płynna, więc bardzo dobrze się rozprowadza, mam tylko uwagi co do trwałości,
      już po 2 dniach trochę znika a na trzeci dzień mam wrażenie że już go nie ma.
      • elf Re: DOBRY samoopalacz 14.07.03, 12:31
        Czy nikt więcej nie używa samooplaaczy?...
        • agick cześć... 14.07.03, 16:29
          ja używam samopalacz Nivea - nie pamiętam nazwy, taki w brązowym opakowaniu.
          Nie plami mnie, nie mam przebarwień. Trzyma się 2 do 3 dni.
    • Gość: ola Re: DOBRY samoopalacz IP: *.crowley.pl 14.07.03, 16:34
      ja nie probowalam,ale na wizazu dziewczyny chwala bardzo Diora i clarins:)
      • Gość: nana76 Re: DOBRY samoopalacz IP: *.acn.pl 14.07.03, 17:39
        A ja Ci polecam tani i naprawdę dobry samoopalacz Oceanic AA ( AA sun, do
        twarzy i ciała ,pomarańczowa tubka, ok. 20 zł.).Jestem alergikiem i prawie
        wszystkie samoopalacze mnie uczulają.Ten nie! Efekt opalenizny jest bardzo
        łagodny,a kolor jak najbardziej naturalny-nareszcie cos dla tych,które nie
        przepadaja za "pieczonym indykiem";-)))))
        Nie mam po nim żadnych plam. Troche dziwnie pachnie przy nakładaniu,za to
        potem,tradycyjny zapach samoopalaczy prawie nie wystepuje.
        polecam i pozdrawiam
        agata
    • maalena Re: DOBRY samoopalacz 15.07.03, 16:08
      Ja uzywam samoopalacza do twarzy firmy Clarins. Sceptycznie podchodzilam do
      samoopalaczy do twarzy ale ten jest swietny. Ma konsystencje mleczka (jest w
      sprayu), filtr 15 i dodatkowo dzialanie przeciwzmarszczkowe. Uzywam wersji
      Light Deep. Niestety nie jest najtanszy, kosztuje 89 zl (w Galerii Centrum) ale
      jest dosyc wydajny.
      • balbina_alexandra Re: DOBRY samoopalacz 15.07.03, 23:38
        Też miałam sporo wpadek z samoopalaczami, plamy, smugi, podrażnienia,
        wysuszona skóra. Od paru lat używam do twarzy wyłącznie Guerlaina ( do ciała
        najczesciej również, na zmiane z Lancome). Samooplacz Guerlaina nie dość że
        nadaje piękny odcień skórze, jeden z nielicznych nie podrażnia, i jako
        absolutnie JEDYNY nie wysusza mi skóry, nawet po Lancomie i Clarinsie miałam
        nieprzyjemnie uczucie ściągania skóry. To mój najulubieńszy samooplacz, nie
        mam żadnych problemów z rozprowadzeniem go, a koloryt skóry jest super.
        • ladyt Re: DOBRY samoopalacz 16.07.03, 00:45
          ja polecam Ziaja - Sopot. Balsam lekko brazujacy...nie zostawia zaciekow a
          skora staje sie lekko brazowa i wyglada bardzo naturalnie. Dodatkowym plusem
          jest przyjemny zapach.
          Polecam wejscie na strone www.wizaz.pl znajduje sie tam podstrona "kosmetyk
          wszechczasow" tam napewno znajdziesz wiecej opinin na temat samoopalaczy
    • lady Re: DOBRY samoopalacz 16.07.03, 07:48
      A ja od paru lat jestem wierna Monoi de Tahitti YR. Piękny, supernaturalny
      kolor, no i ten zapach, och...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka