Gość: kamila IP: *.student.pw.edu.pl / 10.1.47.* 14.07.03, 15:46 Czy ktos zna jakąś naprawde dobrą pomadkę do ust,która "sie nie zjada" po półgodzinie i nie wysusza ust.Bo juz nie mam siły :( Help!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kimmay Re: Trwałe pomadki 14.07.03, 17:42 duzo wymagasz :> trwale pomadki niestety wysuszaja usteczka :< podobno max factor-lip finnity jest taka genialna, ze trzyma sie godzinami i nie wysusza, ale ja tam w to nie wierze do konca uzywaj zwyklych szminek i po prostu uczyn z ciaglego poprawiania ust super kobiecy gest, niewazne czy na ulicy, czy w restauracujnej lazience :> ja poprawiam usta wszedzie i gdzies mam co ludzie o tym mysla a tak poza tym to mam zupelnie odmienny problem niz ty :> jestem kompletnie pozbawiona nawyku oblizywania itp ust, tak ze kazda szminka trzyma mi sie na ustach tak dlugo az ja zmyje, co wcale nie jest takie fajne bo szminki i blyszczyki zawsze 'warza' mi sie na ustach i nie wyglada to ladnie :> dlatego wybieram kosmetyki ktore szybko sie zmywaja, a najchetniej pomadki ochronne lekko koloryzujace :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikka Re: Trwałe pomadki IP: 80.48.129.* 14.07.03, 21:52 Uzywałam przez jakis czas Lip Finity. Dostałam tę szminke w spadku po mamie - miała jej dosyc po dwóch aplikacjach. Ja też jej nie cierpie. Owszem trzyma sie długo, przez ok 4 godziny wyglądała idealnie, nawet po jedzeniu, ale potem warzy się i zbija w grudki, co gorsza nie da się tego wytrzeć chusteczką higieniczną. Kiedys zwarzyła mi sie w czytelni i przez godzine skubałam nerwowo resztki tego paskudztwa. To juz wolę poprawiac usta co godzine, zwłaszcza że niektóre szminki tak apetycznie pachną. Odpowiedz Link Zgłoś