konkursowe2 05.10.07, 07:56 lubie kreski na oczach, mam eyeliner w pedzelku ale naszla mnie chec na taki we flamastrze wiec rozgladam sie po cichu. Moze polecicie jakis sprawdzony? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grote Re: eyeliner we flamastrze 05.10.07, 10:08 Nie flamastra kupuj artdeco - drogi badziew. Kocham lumene ale to nie flamaster tylko kałamarzyk i wygodny rysik. Odpowiedz Link Zgłoś
grote Re: eyeliner we flamastrze 05.10.07, 10:09 Miało być - nie kupuj flamastra artdeco Odpowiedz Link Zgłoś
zalamana191 Re: eyeliner we flamastrze 05.10.07, 20:26 Ja tez mialam chec na taki zakup, kupilam za 30 zlotych w avon, ktory sie okazal strasznym badziewiem....nie dosc ze mial byc czarny, a byl granatowy(probowalam na rece) bo na powiece nie malowal poprostu :/ Odpowiedz Link Zgłoś
garraretka Max Factor High Definition Eyeliner Pen 05.10.07, 22:24 Jakiś czas temu kupiłam max factor high definition eyeliner pen. Drogie to to nie było (jakieś 6 czy 8 funtów) ale oprócz tego zalet niewiele. Poza jedną - kreskę maluje się naprawdę łatwo. Ja - kompletne beztalencie - prostej linii nawet z linijką narysować nie umiem - przy użyciu flamastra nie miałam żadnych problemów. Link na wizażu: wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=2361 Tak więc taką formę eyelinera polecam w 100% tyle, że innej marki :) Odpowiedz Link Zgłoś
karmelek4 Flamaster Lancome ktos próbował? 06.10.07, 11:00 Kosztuje około 100 zł. wiec moze będzie dobry. Prosze o opinię:) dzięki:) Odpowiedz Link Zgłoś
bloodmary5 Re: eyeliner we flamastrze 06.10.07, 12:36 Ja uzywam sephory,jestem zadowolona ale nie w 100procentach.Najgorsze bylo szczypanie oczu na poczatku,ale cena w miare:) Odpowiedz Link Zgłoś
malinoweciacho Re: eyeliner we flamastrze 06.10.07, 15:50 Szczerze polecam SuperLiner L'oreala. Nie wiem tylko, czy w Polsce jest jeszcze dostepny. Kupilam 2 lata temu a nadal jak nowy. Kreske maluje sie dosyc latwo, a co najwazniejsze czern jest gleboka i trwala. Odpowiedz Link Zgłoś
konkursowe2 Re: eyeliner we flamastrze 08.10.07, 08:10 wyprobowalam Lancom, ladnie sie naklada, szybko i wyraznie, gleboka czern, wytrzymal pol dnia. Wiem, ze jeszcze jest Chanel i Armani z drozszych a Manhattan z tanszych, wiecie cos o nich? Odpowiedz Link Zgłoś