julitka33 06.10.07, 15:20 cz mozecie polecic jakis,?do cery mieszanej,blyszczacej sie dosc mocno.zeby nie zapychal porow bo mam sklonnosci do wypryskow niestety...czekam na podpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
julitka33 Re: puder matujacy 06.10.07, 19:04 chodzi mi o puder sypki oczywiscie.do wykonczenia makijazu Odpowiedz Link Zgłoś
maja0011 Re: puder matujacy 06.10.07, 20:34 Ja polecam Ci puder na cerę mieszanej,błyszczącej.Puder ZHC Shimmer Blush.Jest bardzo dobry jest w kolorze skóry i lekko opalizuje.Niema też problemu z nałożeniem ponieważ ma wygodny pędzelek.Który ułatwi Ci nałożenie i odpowiednie rozprowadzenie pudru na twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
julitka33 Re: puder matujacy 07.10.07, 12:24 nie slyszalam nigdy o tej firmie a i w googlu prawie nic o tym niema.mozesz powiedziec ile kosztuje i gdzie mozna go dostac? Odpowiedz Link Zgłoś
happy_time Re: puder matujacy 07.10.07, 15:39 Ja polecam puder unifiance LRP, wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=16080 Nie jest to puder sypki, tylko prasowany, ale jest bardzo dobry, skora jest matowa przez okolo 5 godzin. Odpowiedz Link Zgłoś