Dodaj do ulubionych

skuteczny i niebrudzący antyprespirant jaki???

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.03, 00:36
jakich dezodorantów uzywacie? może byc spray, sztyf byle nie krem ale
skuteczny i niebrudzący
Obserwuj wątek
    • dorswit Re: skuteczny i niebrudzący antyprespirant jaki?? 18.07.03, 08:16
      Rexona cristal, moim zdaniem lepsza w kulce.
      • mantha Re: skuteczny i niebrudzący antyprespirant jaki?? 18.07.03, 09:19
        Mnie ta rexona tak uczuliła jak nic w zyciu: spuchniete, czerwone pachy i tak
        swedzące, ze mozna bylo oszalec. nie wiem, moze trafilam na jakis felerny
        egzemplarz?
        a swoja droga tez poszukuje dobrego antyperspirantu, nie znalazlam jeszcze tego
        sowjego :-(
        pozdrawiam
        • Gość: zafka Re: skuteczny i niebrudzący antyprespirant jaki?? IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.07.03, 11:07
          to dziwne, ze cie uczulila, bo mnie wszystkie inne antypespiranty uczulaly, a
          rexona crystal nie, wiec ja goraco polecam - na prawde nie brudzi i dziala. Ja
          uzywam tej w sprayu.
          pozdrawiam
      • Gość: uma Re: skuteczny i niebrudzący antyprespirant jaki?? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.07.03, 19:34
        ja rowniez polecam rexone! mam wrazliwa skora a jakos mnie nie podralnila
    • kaia Re: skuteczny i niebrudzący antyprespirant jaki?? 18.07.03, 11:52
      Gość portalu: goa napisał(a):

> jakich dezodorantów uzywacie? może byc spray, sztyf byle nie krem ale
      > skuteczny i niebrudzący

Ja polecam antyperspirantow Vichy, sa naprawde rewelacyjne. Mam jeden w kulce i
      jeden w sprayu ale wole ten w kulce, ma delikatniutki przyjemny zapach i daje
      ochrone na pol dnia przynajmniej:) kosztuje wiecej niz przecietne ale naprawde
      warto. w aptece na al jana pawla tej 24h sa promocje vichy 12%
      • Gość: misia Re: skuteczny i niebrudzący antyprespirant jaki?? IP: *.tarchomin.waw.pl / 192.168.1.* 18.07.03, 11:59
        ja używam herbiny w kulce. dla mnie jest rewelacyjna,
        • Gość: rybka Re: skuteczny i niebrudzący antyprespirant jaki?? IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 18.07.03, 12:26
          A ja uzywam Lady Spit Stick.Nie brudzi o ile zaraz po uzyciu nie zakładam
          ubrania.Po prostu trzeba odczekac kilka minut.Stosuje juz od kilku lat.ale
          chętnie wyprobuje czegos innego...
      • Gość: Mikka Re: skuteczny i niebrudzący antyprespirant jaki?? IP: 80.48.129.* 18.07.03, 16:08
        Ja tez polecam antyperspirant Vichy. Taki w kulce, kuracja tygodniowa.
        Stosuje sie go przez 7 dni codziennie, a potem co 2-3 dni. Jestem z niego
        bardzo zadowolona, nie brudzi(pod warunkiem, że sie zaczeka, az wyschnie) i
        jest wydajny. Widze wyraźna poprawę, wczescniej dość mocno sie pociłam, traz
        mniej (choć w bardzo upalny dzień, w zbyt cieplym ubraniu chyba nie mozna się
        nie spocić). Główna jego zaleta jest to, że bakterie sie nie rozwijaja i po
        takim upalnym dniu koszulka nie śmierdzi potem.

Mozna go tez stosowac na dłonie, jeśli sie komus bardzo pocą.
    • Gość: EVI nowe fa w sztyfcie! IP: *.nd.e-wro.net.pl 18.07.03, 13:11
      rexona crystal w kulce uczula strasznie i jet naładowan alkoholem.
      Ja polecam wszystkim nowe fa w sztyfcie,szczególnie "oxygen"
      i "crystal".Pachną ślicznie a przy tym są bardzo skuteczne,bezalkoholowe i nie
      podrażniają i nioe brudzą.Ostatnio była w "Rossmanach" promocja(może jeszcze
      jest), że mozna przynieść swój stary dezodorant(w kulce,sztycie ,kremie),nawet
      pusty a nowe fa ( do wyboru) można kupić za 1 zł!ja powymieniałam całej
      rodzinie.Jestem z nich bardzo zadowolona i szczerze wam dziewczyny polecam!
      pozdruffka EVI
    • Gość: goa Re: skuteczny i niebrudzący antyprespirant jaki?? IP: *.BMJ.net.pl 18.07.03, 14:35
      dziękuję Wam bardzo za wszystkie odpowiedzi!!!

widziałam reklame tej Rexony Crystal i właśnie się nad nia zastanawiałam

• Gość: pixi Re: skuteczny i niebrudzący antyprespirant jaki?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.03, 18:05
      Herbina w kulce, ten i tylko ten. Bardzo skuteczny, nie brudzi, nie pachnie (bo akurat taki kupuję). Dla mnie idealny.
      • Gość: matylda Re: skuteczny i niebrudzący antyprespirant jaki?? IP: *.astercity.net 18.07.03, 18:11
        wszystkie, które do tej pory wypróbowywałam brudziły (rexony, herbiny, lady
        speed stick), ale to chyba dlatego, że jestem strasznie nieciepliwa i zakładam
        koszulki zanim wyschnie antyperspirant.
        • jooza Na nadmiar potu 18.07.03, 19:49
          Jeżeli chodzi o nadmierne pocenie pod pachami to polecam Antidral. Dostępny
          tylko w aptekach, bez recepty, w kulce, 50 ml, cena ok. 14 zl.
          Zapach nieciekawy ale efekt... piorunujący! Zero potu. Stosuję go już 2
          miesiące i od tego czasu nie mam problemu ani z potem ani z brzydkim zapachem.
          Używam go przed pójściem spać. Rankiem mała dawka ulubionych perfum i to
          wszystko ;)
          Nie polecam go stosować po depilacji gdyż bardzo piecze.
          Pozdrawiam
          • Gość: Mikka Re: Na nadmiar potu IP: 80.48.129.* 19.07.03, 10:23
            To co piszesz brzmi nieźle, chetnie wypróbuje ten Antidral. Tylko z drugiej
            strony czy on nie działa zbyt drastycznie?

To troche zabawne bo przyzwyczaiłam się, że wiekszość kosmetyków na jakiś
            problem działa tak tylko troszkę (ech, albo co gorsza wcale), a jak cos jest na
            100% skuteczne to zaraz podejrzewam, że szkodliwe, za mocne, pewnie niezdrowe
            itp.
            • Gość: Kasia Re: Na nadmiar potu IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.07.03, 10:34
              Stosowanie Antidrala nie jest zbyt drastyczne. Sprzedawany w aptekach do
              konkretnego użycia. Sama go używam już dłuższy czas i również z czystym
              sumieniem mogę go polecić. Stosuję go co drugi wieczór. Czasem trochę piecze,
              ale da się wytrzymać, tylko nie drapać!
    • Gość: ElisaDay rexona active IP: *.tele2.pl 19.07.03, 00:54
      ja proponuje rexona active - pierwszy Antyperspirat zaslugujacy na to miano. i
      przyjemnie pachnie, delikatnie, troche chyba cytrusowo, mam sztyft.
      tego nowego rexona crystal mialam próbke - i tak sie pocilam.
    • Gość: Dorota Re: skuteczny i niebrudzący antyprespirant jaki?? IP: *.fema.pl / 192.168.2.* 19.07.03, 10:44
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Dziewczyny, żadne Rexony w kulce, żadne drogie Vichy, Lady Spit Stick (czy jak
      to sie tam pisze) - jak dla mnie brudzą i mają b. brzydkie zapachy -
      szczególnie po całym dniu.
      Od 2,5 roku niezmiennie używam dezodorantu ZIAJA w kulce. REWELACJA wręcz.
      Bardzo delikatny zapach, wogule nie brudzi, nawet przy użyciu dużej ilości i
      jest naprawde doskonałym antyperspirantem.
      Kiedyś używałam jeszcze Lumene w kulce, ale nie wiem dlaczego, niestety
      wycofano go ze sprzedaży - obecnie jest dostępny wyłącznie w zestawach.
      Tak więc naprawde polecam Ziaję, kosztuje tylko 5,2 zł a jest naprawdę o niebo
      lepszy od wszytkich innych dezodorantów.
      Natomiast broń Boże nie kupujce dezo w Kulce NIVEA - tego co tak intensywnie
      reklamują. Zapach da się znieść, ale brudzi jak żaden inny dezodoran. KOszmar
      wręcz. Po kilku użyciach, wyrzuciłam go z wielką sztysfakcją do kosza i
      wóciłam do mojej ukochanej Ziai :)
      Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka