Gość: goa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.03, 00:36 jakich dezodorantów uzywacie? może byc spray, sztyf byle nie krem ale skuteczny i niebrudzący Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorswit Re: skuteczny i niebrudzący antyprespirant jaki?? 18.07.03, 08:16 Rexona cristal, moim zdaniem lepsza w kulce. Odpowiedz Link Zgłoś
mantha Re: skuteczny i niebrudzący antyprespirant jaki?? 18.07.03, 09:19 Mnie ta rexona tak uczuliła jak nic w zyciu: spuchniete, czerwone pachy i tak swedzące, ze mozna bylo oszalec. nie wiem, moze trafilam na jakis felerny egzemplarz? a swoja droga tez poszukuje dobrego antyperspirantu, nie znalazlam jeszcze tego sowjego :-( pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zafka Re: skuteczny i niebrudzący antyprespirant jaki?? IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.07.03, 11:07 to dziwne, ze cie uczulila, bo mnie wszystkie inne antypespiranty uczulaly, a rexona crystal nie, wiec ja goraco polecam - na prawde nie brudzi i dziala. Ja uzywam tej w sprayu. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uma Re: skuteczny i niebrudzący antyprespirant jaki?? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.07.03, 19:34 ja rowniez polecam rexone! mam wrazliwa skora a jakos mnie nie podralnila Odpowiedz Link Zgłoś
kaia Re: skuteczny i niebrudzący antyprespirant jaki?? 18.07.03, 11:52 Gość portalu: goa napisał(a): > jakich dezodorantów uzywacie? może byc spray, sztyf byle nie krem ale > skuteczny i niebrudzący Ja polecam antyperspirantow Vichy, sa naprawde rewelacyjne. Mam jeden w kulce i jeden w sprayu ale wole ten w kulce, ma delikatniutki przyjemny zapach i daje ochrone na pol dnia przynajmniej:) kosztuje wiecej niz przecietne ale naprawde warto. w aptece na al jana pawla tej 24h sa promocje vichy 12% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: skuteczny i niebrudzący antyprespirant jaki?? IP: *.tarchomin.waw.pl / 192.168.1.* 18.07.03, 11:59 ja używam herbiny w kulce. dla mnie jest rewelacyjna, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka Re: skuteczny i niebrudzący antyprespirant jaki?? IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 18.07.03, 12:26 A ja uzywam Lady Spit Stick.Nie brudzi o ile zaraz po uzyciu nie zakładam ubrania.Po prostu trzeba odczekac kilka minut.Stosuje juz od kilku lat.ale chętnie wyprobuje czegos innego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikka Re: skuteczny i niebrudzący antyprespirant jaki?? IP: 80.48.129.* 18.07.03, 16:08 Ja tez polecam antyperspirant Vichy. Taki w kulce, kuracja tygodniowa. Stosuje sie go przez 7 dni codziennie, a potem co 2-3 dni. Jestem z niego bardzo zadowolona, nie brudzi(pod warunkiem, że sie zaczeka, az wyschnie) i jest wydajny. Widze wyraźna poprawę, wczescniej dość mocno sie pociłam, traz mniej (choć w bardzo upalny dzień, w zbyt cieplym ubraniu chyba nie mozna się nie spocić). Główna jego zaleta jest to, że bakterie sie nie rozwijaja i po takim upalnym dniu koszulka nie śmierdzi potem. Mozna go tez stosowac na dłonie, jeśli sie komus bardzo pocą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EVI nowe fa w sztyfcie! IP: *.nd.e-wro.net.pl 18.07.03, 13:11 rexona crystal w kulce uczula strasznie i jet naładowan alkoholem. Ja polecam wszystkim nowe fa w sztyfcie,szczególnie "oxygen" i "crystal".Pachną ślicznie a przy tym są bardzo skuteczne,bezalkoholowe i nie podrażniają i nioe brudzą.Ostatnio była w "Rossmanach" promocja(może jeszcze jest), że mozna przynieść swój stary dezodorant(w kulce,sztycie ,kremie),nawet pusty a nowe fa ( do wyboru) można kupić za 1 zł!ja powymieniałam całej rodzinie.Jestem z nich bardzo zadowolona i szczerze wam dziewczyny polecam! pozdruffka EVI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goa Re: skuteczny i niebrudzący antyprespirant jaki?? IP: *.BMJ.net.pl 18.07.03, 14:35 dziękuję Wam bardzo za wszystkie odpowiedzi!!! widziałam reklame tej Rexony Crystal i właśnie się nad nia zastanawiałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pixi Re: skuteczny i niebrudzący antyprespirant jaki?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.03, 18:05 Herbina w kulce, ten i tylko ten. Bardzo skuteczny, nie brudzi, nie pachnie (bo akurat taki kupuję). Dla mnie idealny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matylda Re: skuteczny i niebrudzący antyprespirant jaki?? IP: *.astercity.net 18.07.03, 18:11 wszystkie, które do tej pory wypróbowywałam brudziły (rexony, herbiny, lady speed stick), ale to chyba dlatego, że jestem strasznie nieciepliwa i zakładam koszulki zanim wyschnie antyperspirant. Odpowiedz Link Zgłoś
jooza Na nadmiar potu 18.07.03, 19:49 Jeżeli chodzi o nadmierne pocenie pod pachami to polecam Antidral. Dostępny tylko w aptekach, bez recepty, w kulce, 50 ml, cena ok. 14 zl. Zapach nieciekawy ale efekt... piorunujący! Zero potu. Stosuję go już 2 miesiące i od tego czasu nie mam problemu ani z potem ani z brzydkim zapachem. Używam go przed pójściem spać. Rankiem mała dawka ulubionych perfum i to wszystko ;) Nie polecam go stosować po depilacji gdyż bardzo piecze. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikka Re: Na nadmiar potu IP: 80.48.129.* 19.07.03, 10:23 To co piszesz brzmi nieźle, chetnie wypróbuje ten Antidral. Tylko z drugiej strony czy on nie działa zbyt drastycznie? To troche zabawne bo przyzwyczaiłam się, że wiekszość kosmetyków na jakiś problem działa tak tylko troszkę (ech, albo co gorsza wcale), a jak cos jest na 100% skuteczne to zaraz podejrzewam, że szkodliwe, za mocne, pewnie niezdrowe itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Na nadmiar potu IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.07.03, 10:34 Stosowanie Antidrala nie jest zbyt drastyczne. Sprzedawany w aptekach do konkretnego użycia. Sama go używam już dłuższy czas i również z czystym sumieniem mogę go polecić. Stosuję go co drugi wieczór. Czasem trochę piecze, ale da się wytrzymać, tylko nie drapać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ElisaDay rexona active IP: *.tele2.pl 19.07.03, 00:54 ja proponuje rexona active - pierwszy Antyperspirat zaslugujacy na to miano. i przyjemnie pachnie, delikatnie, troche chyba cytrusowo, mam sztyft. tego nowego rexona crystal mialam próbke - i tak sie pocilam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: skuteczny i niebrudzący antyprespirant jaki?? IP: *.fema.pl / 192.168.2.* 19.07.03, 10:44 !!!!!!!!!!!!!!!!!! Dziewczyny, żadne Rexony w kulce, żadne drogie Vichy, Lady Spit Stick (czy jak to sie tam pisze) - jak dla mnie brudzą i mają b. brzydkie zapachy - szczególnie po całym dniu. Od 2,5 roku niezmiennie używam dezodorantu ZIAJA w kulce. REWELACJA wręcz. Bardzo delikatny zapach, wogule nie brudzi, nawet przy użyciu dużej ilości i jest naprawde doskonałym antyperspirantem. Kiedyś używałam jeszcze Lumene w kulce, ale nie wiem dlaczego, niestety wycofano go ze sprzedaży - obecnie jest dostępny wyłącznie w zestawach. Tak więc naprawde polecam Ziaję, kosztuje tylko 5,2 zł a jest naprawdę o niebo lepszy od wszytkich innych dezodorantów. Natomiast broń Boże nie kupujce dezo w Kulce NIVEA - tego co tak intensywnie reklamują. Zapach da się znieść, ale brudzi jak żaden inny dezodoran. KOszmar wręcz. Po kilku użyciach, wyrzuciłam go z wielką sztysfakcją do kosza i wóciłam do mojej ukochanej Ziai :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś