zgnilak 18.07.03, 22:49 dziewczyny jak mam sie pozbyc krostek na pośladkach??? nie są duże.ale chcialbym mieźć gladki tyłek co pomaga? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mikka Re: krostki na pośladkach IP: 80.48.129.* 19.07.03, 10:29 Zalezy czy mówisz o takich krostkach jak trądzik na twarzy czy po prostu o szorstkiej skórze, z takimi malutkimi drobnymi jakby krosteczkami. Na zmiany tradzikowe najlepiej, to co na twarz uzywasz doraźnie - jakiś sztyft antybakteryjny, wysuszajacy krostkę, coś w tym guście. Jesli to ta druga opcja, to piling i masaże powinny pomóc + balsam. Sport tez raczej nie zaszkodzi, ja zaobserwowałam, że brzydka skóra na pupie robi mi się, jak za dużo siedzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Syla Re: krostki na pośladkach IP: *.fema.pl / 192.168.2.* 19.07.03, 10:49 Swojego czasu też miałam duży problem z krostkami na pośladkach i rękach. Peeling + balsam pomagały ale tak nie do końca. Natomiast już oda baardzooo długiego czasu używam nazwyklejszej gąbki ale tej najostrzejszej. Nie da sie nią umyć całego ciała bo tak drapie, ale na pośladkach i rękach dała mi efekt doskonały. Potem jakiś balsam (ja używam takich bardzie tłuściejszych, np. Nivea) i po kilkunastu kąpielach kłopot z głowy na zawsze. Pod warunkiem że ostrą gąbkę stosujesz na regularnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rosita Re: krostki na pośladkach IP: *.chello.pl 19.07.03, 12:16 duzo szoruj, czyms ostrym plus smaruj mascia lub kremem z wit. A (do kupienia w aptece). działa pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kimmay Re: krostki na pośladkach 19.07.03, 20:33 posmaruj gesim smalcem =DDD a tak powaznie to polecam takie szorstkie rekawice do masazu, w ofercie ma je np avon i firma inter vion, ja mam taki nawyk, ze uzywam jej codziennie przez pol miutki i nie mam zadnych problemow z brzydka skora Odpowiedz Link Zgłoś