Gość: ola IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.03, 17:23 czy ktos z was uzywał kremu "venus creme" jaka jest wasza opinia czy on naprawdę powiększa biust? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jola Re: 'venus creme'-opinia IP: *.spray.net.pl 24.07.03, 13:13 Ja zużyłam 3 opakowania tego "cudeńka" i biust nie powiększył mi sie nawet o milimetr! Za to portfel schudł mi prawie o 500 zł!!!!!!!!!! Szczerze nie polecam:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: 'venus creme'-opinia IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.03, 00:08 właśńie jestem w trakcie kończenia pierwszego opakowania kremu...ponoc rezultaty mialy sie pojawic po 4-5 dniach, ja teraz po miesiacu widze ze przybyl najwyzej centymetr...ale czekam ...i mam nadzieje ze rezultatem nie bedzie tylko i wylacznie wychudzony portfel:). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: 'venus creme'-opinia IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.03, 18:32 co prawda nie mam jeszcze opinii o venus creme ale powaznie zastanawiam sie nad zakupem( czytajcie: moja ostatnia deska ratunku:( ) czekam na opinie wszystkich "zazywajacych :) " prosze pomozcie bo wydatek 500 zlotych na marne to dla mnie za drogo chyba ze ktos zna jakis inny "zloty" srodek...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: 'venus creme'-opinia IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.03, 18:43 strony.wp.pl/wp/venuscreme/ tutaj mozna zlozyc zamowienie...po dłuższym zastanowieniu oczywiście:) Odpowiedz Link Zgłoś