Dodaj do ulubionych

Dieta kopenhaska

IP: 217.96.23.* 26.07.03, 21:26
Czy ktoś stosował te dietę i z jakimi skutkami?Czy jeśli jakiekolwiek
skutki sa,to czy są trwałe,tzn. czy nie ma efektu jo-jo?Jestem w 4 dniu
stosowania tej diety,więc na razie nic nie moge powiedzieć,ale czy warto
się tak męczyć?Marzy mi się pizza z ciągnącym serkiem...Help!
Obserwuj wątek
    • Gość: margo Re: Dieta kopenhaska IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.03, 22:36
      Ja stosowalam te diete i jestem bardzo zadowolona, z tym ze nie oczekiwalam
      cudow - schudlam 4 kg, niczego mi sie nie chialo, przeszlam plynnie w druga
      diete, ale juz z owocami ok. 1100 kcal, koncze w sumie czwarty tydzien
      dietowania, jestem chudsza o kolejne 2 kg, nie zamierzam niczego zmmieniac -
      teraz dla odmiany planuje diete oparta na warzywach, owocach a jako danie
      glowne zupy. Dodam ze jestem osoba niezwykle puchata, moja motywacja do zmiany
      tego stanu rzeczy jest kompletnie zwariowana - po prostu potrzebne jest mi
      kolejne wyzwanie, do tej pory sie nie odchudzalam (no, moze ze dwa razy, a mam
      lat 30 pare). I mimo ze jestem potwornym lasuchem nic mi sie nie chce, ani
      pizzy, ani czekoladek, ani ciastek. Jak bylam na kopenhaskiej, chcialo mi sie
      kilka razy chleba, ale przetrzymalam.
      Uwazaj - jak zaczniesz jesc po zakonczeniu diety jak szalona, a nawet
      normalnie, efekt jojo murowany, moja przyjaciolka to wlasnie przezywa. W sumie
      jest to normalna, tyle ze bardzo restrykcyjna dieta i nie ma mowy o tym, zeby
      nie przytyc po tym, jak sie nagle zacznie jesc 2 tys kcal dziennie, albo wiecej
      Pozdrowienia i powodzenia.
      ps. doskonala lektura dla kazdego, kto chce zapomniec o zachciankach sa tabele
      kaloryczne, takie w ktorych sa wyliczone wartosci dan. Skutecznie zniecheca np.
      do pizzy ;)
    • Gość: paula Re: Dieta kopenhaska IP: *.era.pl 28.07.03, 10:26
      ja poległam właśnie 4 dnia. dla mnie to był horror, byłam ciągle zła i głodna.
      może bym przetrzymała ten czwarty dzień ( najgorszy moim zdaniem), ale miałam
      gości na kolacji.......
      moja koleżanka schudla 10 kg w trakcie i jeszcze 15 po zakończeniu, miałam więc
      motywację widząc efekty.
      inna koleżanka, z którą razem zaczęłyśmy, przeszła całą dietę bez oszukiwania
      ale schudła tylko kilogram.
      czytałam, że jest to dieta bardzo wyniszczająca i naprawdę nie można jej dłużej
      stosować.
      trzymam kcuiki za ciebie i nie myśl o pizzy!
    • madzia773 Re: Dieta kopenhaska 28.07.03, 10:30
      Ja stosowałam.Jest bardzoi skuteczna.Schudłam tyle ile chciałam czyli 5-6
      kilo.Trzeba przestarzegać jej rygorystycznie tzn. żadnej gumy do żucia czy
      oblizywania łyżki po zupie.Efekt jest trwały i niewzruszlany.Poza tym zniknęły
      bóle żołądka.
      • Gość: Dora Re: Dieta kopenhaska IP: *.int.warszawa.sint.pl 28.07.03, 11:13
        Zajrzyj na forum fitness- tam jest bardzo bardzo duzo watkow o kopenhaskiej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka