Dodaj do ulubionych

Biała lista fryzjerów :-)

• ligia6 Re: Biała lista fryzjerów :-) 08.02.05, 12:20
      Mam pytanko o Maćka Wróblewskiego czy ma ktoś na niego namiary?
      • Gość: Wałbrzych Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 12:40
        szukam bobrych fryzjerów w Wałbrzychu lub Kamiennej Górze
        • Gość: monika Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 08.02.05, 13:48
          Czy ktoś zna dobrego, ale to naprawde dobrego i niedrogiego fryzjera/kę w
          Przemyślu?Który to nie tylko zetnie czy pofarbuje ale także doradzi?Na moje
          liche włosy tylko dobry, bardzo dobry fryzjer jest ratunkiem!!!!Pomóżcie!
    • Gość: P. Re: Biała lista fryzjerów :-)gdzie w Kaliszu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 14:18
      no właśnie, znacie jakiś naprawdę dobry salon??
      • Gość: misia Re: Biała lista fryzjerów :-)gdzie w Kaliszu? IP: *.kalisz.mm.pl 15.04.05, 10:15
        zdecydowanie Jean Loius David, koło ratusza - rewelacja :)
    • Gość: Dominika Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 16:53
      Najlepsi fryzjerzy są w Kluczborku w Gaji :-) Polecam każdemu:*
    • aliczee Przemyśl - Rzeszów 08.02.05, 17:10
      Polecam z czystym sercem od kilku lat jeżdze do przemyśla ( z Rzeszowa!!!) do
      Salonu LAS PALMAS do Pani Margarety - najlepszy fryzjer jakiego znam. Doskonale
      dobiera fryzurę, doskonale ścina i fantastycznie dobiera kolor. Pracuje na
      profesjonalnych kosmetykach. Kontakt 016 670 45 83 :)))
    • Gość: moniii Re: Biała lista fryzjerów Białystok IP: *.osiedle.net.pl 08.02.05, 17:15
      Moika z Salonu Kodus jest rewelacyjna starczy, że sie powie ostrzyż by było
      dobrze i od razu sie robi
      • Gość: forumka Re: Biała lista fryzjerów Białystok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 19:36
        Jka mieszkałam w Białymstoku chodziłam do p.Stasi na Warszawską. Strzyżenie
        niezbyt tanie ( nie pamietam ile, ale pamiętam, że musiałam się trochę
        szarpnąć...), ale za to "długo trzyma", włosy fajnie odrastają. A syn pani
        Stasi - Damian - bombowo farbuje, moja mame odmłodził o 10 lat!Tylko nie
        idźcie do żadnej praktykantki, tylko do Stasi albo Damiana.
    • Gość: cezaryy_1 Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 18:35
      Ja swój głos oddaję na Salon Fryzjerski Venus w PAWŁOWICACH!!!Gorąco wszystkim
      polecam!!Perfekcyjna obsługa, szeroki wachlarz usług, konkurencyjne ceny!
      Profesjonalizm w kazdym calu!!!
      • Gość: cezaryy_1 Salon Fryzjerski( damsko- męski) Venus:) PAWŁOWICE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 18:40
        Ja swój głos oddaję na Salon Fryzjerski Venus w Pawłowicach!!!Gorąco wszystkim
        polecam!!Perfekcyjna obsługa, szeroki wachlarz usług, konkurencyjne ceny!
        Profesjonalizm w kazdym calu!!!
        • Gość: Asiiik Re: Salon Fryzjerski( damsko- męski) Venus:) PAWŁ IP: *.bielsko.msk.pl 20.06.05, 21:09
          A na jakiej ulicy ten salon się znajduje??
    • Gość: Misia z tbg Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.sistbg.net / 80.51.252.* 08.02.05, 19:38
      Ja głosuje na najlepszego fryzjera pod słońcem Piotrusia z Nowej Dęby.
      • Gość: abc płońsk-waldek IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.02.05, 19:58
        mlody chlopak a swietnie strzyze. a ceny szok-ostatnio za pasemka na calych
        wlosach(do ramion) plus strzyzenie zaplacilam 60zl :)
    • Gość: aliska Sopot - pani Mariola IP: *.chello.pl 08.02.05, 20:41
      Ja od lat chodzę do pani Marioli Uciechowskiej w Sopocie przy Niepodległości
      801 (blisko centrali Trolla). Mam krótkie włosy (najczęściej nawet bardzo
      krótkie) - a takie zwykle trzeba ścinać co 2-3 tygodnie żeby wyglądać jak
      człowiek. Pani Mariola potrafi dokonać cudów i moja fryzura nawet po 6-7
      tygodniach nieobcinania wygląda OK.
      • Gość: elzbieta Re: Sopot - pani Mariola IP: 195.117.141.* 18.02.05, 19:45
        Ja tez od lat chodze do pani Marioli. Jest rewelacyjna, potrafi doradzic i nie
        obdziera z kasy. Ponadto jest przemila osoba.
        • Gość: Kasia KATOWICE !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 23:22
          Polecam na Placu Miarki chyba byłe Trendy a w nich pracuje Wojtek Hetmanowski,
          super fryzjer z fantazją i wielkim talentem. chodzę do niego od 7 lat i jeszcze
          nigdy nie uczesał mnie tak samo, zawsze wymyśla coś nowego,
          niekonwencjonalnego, ciekawego i najlepsze ze fryzura zawsze pasuje do kreacji
          i urody. Jeśli chodzi o ceny to ja zawsze robie u niego balejage(mam długie
          włosy) i podcinanie- 180zł, trwa to 3 godziny, czas umila kawka, herbatka,
          muzyka i miła obsługa. Polecam
          • Gość: Piki Re: KATOWICE !!! IP: *.toya.net.pl 20.05.05, 18:48
            Polecam Akademie Kublin&Berendowicz.
        • Gość: scrilla Re: Sopot - pani Mariola IP: *.interecho.com / *.interecho.com 22.02.05, 21:05
          oj zgadzam sie Mariolka jest rewelacyjna;) trafilam do niej jakies 6 lat temu i
          zawsze bylam zadowolona. naprawde godna polecenia
    • Gość: malinkaa1986 Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.piekary.net / *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 20:42
      głosuję na panią Żanete Lazarowicz ze Studia Fryzjerskiego "Żaneta" z Piekar
      Śląskich!!
    • Gość: fifi Studio Fryzjerski "Żaneta" - Piekary Śl. IP: *.piekary.net / *.netia.piekary.net 08.02.05, 20:44
      Żaneta Lazarowicz Piekary Śląskie
    • Gość: kierka Re: Biała lista fryzjerów :-)-POZNAŃ IP: *.icpnet.pl 08.02.05, 21:09
      POlecam Kameleona na Wrocławskiej w bramie obok bilardu.
      Dobrzy i kompetentni fryzjerzy - szczególnie Agnieszka i Krzysiek, bardzo
      przystępne ceny i miła atmosfera. Jedyny mankament to często dość odległe wolne
      terminy, choć może to plus...
      • Gość: do:kierka Re: Biała lista fryzjerów :-)-POZNAŃ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.05, 00:28
        kierka a napisz mi jaka przykładowa acena ciecie+modelowanie - wlosy za szyje,
        tzn.=srednie. ja poszukuje dobrego styliste, bo nie wiem sama czego chce, bo
        chcaialbym zeby latwe byly do ulozenia, ale jednoczesnie troszke
        ekstrawaganckie, nietypowe ciecie, moze podkreslone przez klor, no nie wem, i
        zeby mozna bylo ulkadac na kilka sposobow, a nie jedna fryzura i koniec.
        widzisz, czy oni sobie ze mna poradza?
        • Gość: kierka Re: Biała lista fryzjerów :-)-POZNAŃ IP: *.sroda-wielkopolska.sdi.tpnet.pl 23.02.05, 13:18
          Sorki, że dopiero teraz odpowiadam.
          Myślę, że Krzysiu sobobie poradzi.
          A co do cen, to włosy do ramion - strzyżenie 35-40 PLN z myciem i modelowaniem
          oczywiście. Farbowanie + strzyżenie 90 pln. Pasemka lub balajage zależy ile
          kolorów 140-150 pln.
          Życzę powodzenia.
      • gosiaklossek Re: Biała lista fryzjerów :-)-POZNAŃ 21.02.05, 15:40
        Polecam Karola na ul.Serafitek,naprzeciwko nowej siedziby telewizji;tel:8759514
      • Gość: dorpuk Re: Biała lista fryzjerów :-)-POZNAŃ IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.05, 09:57
        I ja tez polecam Krzysia i Agnieszkę, mają rękę i oko, a do tego bardzo mili
        ludzie:)
    • Gość: Nadia Re: Legionowo/Warszawy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.02.05, 21:52
      Monika z Image (kolo Rynku)- super strzyzenie, super kosmetyki. Dziewczyna ma
      talent, sprawne rece i wyobraznie.
      • Gość: misia WARSZAWA IP: *.chello.pl 09.02.05, 10:04
        Hej, przeczytałam Wasze opinie po krótce na temat dobrych salonów fryzjerskich w Warszawie i postanowiłam sie wybrać do pani Ewy Zygmunotwicz (Stylissimo) ewentualnie do Tadasa (Creative). Jeszcze to rozważam, który salon wybrać. Może któraś z Was była ostatnio u tych fryzjerów, mogłaby mi doradzić i wyraziłaby opinie na ten temat? Jak to wygląda cenowo? Ja mam w planach skrócić trochę włosy, ufarbowac je i zrobić pasemka. Pozdrawiam.
        • Gość: Si Re: WARSZAWA IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.02.05, 13:01
          Ja byłam tylko u Tadasa. Ciął z dlugich na krótkie (bez farbowania) 80 zeta.
          Byłam podekscytowana, więc dałam mu 100;-).Pozdrawiam
          • clubove Re: WARSZAWA 10.02.05, 17:24
            byłam u Tadasa, jestem baaaardzo zadowolona
            zciągał poprzedni kolor z długich włosów, ciął na półdługie, dodatkowo refleksy
            i farba końcowa na całość plus prostowanie kręconych
            4 godziny w super atmosferze i z super nowa fryzurą warte były 300 pln
            naprawdę polecam
            nie ma się do czego przyczepić wręcz przeciwnie same pochwały dla Tadasa i jego
            salonu
            polecam raz jeszcze, jeżeli chcecie sobie zrobić coś sensownego z głową i
            przede wszystkim profesjonalnie

super zadowolona klientka
            • Gość: ola Re: WARSZAWA IP: *.acn.waw.pl 11.02.05, 23:15
              podaj namiary na Tadasa...na jakich kosmetykach pracuje?dugo trzeba oczekiwac
              na wizyte?jest milym facetem czy.......bardzo wazna dla mnie jest atmosfera
              panujaca w salonie-dlatego pytam
              • Gość: clubove Re: WARSZAWA IP: *.acn.waw.pl 12.02.05, 14:58
                dokładny adres jest gdzies w tym wątku wcześniej, a salon mieści się koło
                sklepu Zary przy parkingu na ulicy Zgody, są to tyły galerii centrum,
                atmosfera jest świetna, Tadas jest sympatycznym i bardzo miłym facetem, a co do
                terminu, ja chciałam w sobotę i udało się z tygodniowym wyprzedzeniem,
                poszukaj wcześniej opinii na temat Tadasa i jego salonu, tam też jest adres i
                telefon, ja dokładne namiary mogę Ci podać najwcześniej jutro, bo ich nie mam
                przy sobie.
                pozdrawiam
                • Gość: Asia Re: WARSZAWA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.05, 20:40
                  Ja miałam swojego ulubionego fryzjera u "Laurenta"-Krzysztofa. Jakiś czas temu
                  przeniósł się do salonu "Grace". Kilka dni temu tam dzwoniłam, i niestety
                  zmienił salon. Tym razem pracuje na Jana Pawła, ale niestety nie uzyskałam
                  bardziej szczegółowych informacji. Może Wy dziewczyny znacie jakiś salon na Jana
                  Pawła w Warszawie. Zadzwonię, może go znajdę, bo naprawdę facet ma rękę do
                  strzyżenia.

Pozdrawiam
                  • Gość: marysia Re: WARSZAWA IP: *.cec.eu.int 18.04.05, 11:48
                    też go szukam, i też mi powiedziano, że na Jana Pawła, ale go nie znalazłam.
                    Jak byś coś wiedziała, to powiedz koniecznie.
                    Na razie zapisałam się do Montowni Fryzur na Siennej. ZObaczymy.
        • Gość: ania Re: WARSZAWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 15:19
          Cześć. Od jakiegos czasu zapuszczam wlosy i w koncy chcialabym nadac im jakas
          prosta ale i robiaca wrazenie fryzurke. Barzdzo prosze o jakies dane by moc
          skontaktowac sie z Tadasa (Creative).
          • Gość: Si Re: WARSZAWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 21:07
            Aniu, wpisz w wyszukiwarke na forum uroda Tadas i na pewno Ci wyskoczy. Adres
            był podawany kilka razy. Powodzenia
    • Gość: AgnieszkaG Łódź IP: *.ekt.com / *.elkomtech.com.pl 10.02.05, 11:06
      czy w Łodzi nie ma dobrych fryzjerów? poradźcie coś bo strasznie zarosłam a
      potrzebuję kogoś nowego. Ja osobiście mogę polecić Pana Maćka Zająca. ma salon
      na Traugutta chyba 5 w bramie. Bardzo sympatyczny mężczyzna i naprawdę nieźle
      obcina.
      • Gość: Marta Re: Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 21:37
        Polecam Studio Star na Łącznej 28 (w miarę nowy blok wysoki z czerwonej cegły
        klinkierowej) i Panią Kasię. Chodzę tam od lat i zawsze jestem zadowolona.
        Można umówic sie telefonicznie na określoną godzinę tel 682-05-68. Życzę
        przyjemności
    • Gość: karo Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 13:35
      w krakowie na rogu weglowej i krakowskiej jest "twoj fryzjer" polecam
      marte!naprawde swietnie obcina i uklada.jezeli chodzi o farbowanie to nie wiem.
    • agriffin A gdzie jest czarna lista fryzjerow??? 11.02.05, 13:10
      Chcialabym opisac moje doswiadczenie u fryzjera w dniu mojego slubu. Umowilam
      sie do bardzo znanego, przynajmniej w Radomiu, salonu Laurent na wprost
      kosciola garnizonowego w Radomiu. W salonie tym jakas praktykanka umyla i
      glowe, i tak poplatala mi wlosy, ze bez nalozenia odzywki lub czegokolwiek co
      pomogloby je rozczesac, znecala sie nade mna ok pol godziny, nastepnie przyszla
      p. fryzjerka i zaczela nakrecac moje wlosy na walki, zazyczylam sobie upiecie
      wlosow, z loczkow, ja tak to okreslilam i pokazalam pani w gazecie jak mniej
      wiecej sobie to wyobrazam, po zalozeniu mi kilku walkow pani fryzjerka
      zostawila mnie i poszka do drugiej kilientki, mna po jakims czasie zajela sie
      praktykantka ktora nie potafila nawet zalozyc jednego walka, pani ktora wydaje
      sie ze jest tam szefowa, zdejmowala mi walki nalozone przez praktykantke i
      starla sie je zakladac spowrotem, wiec odbywalo sie to tak ze jedna mi
      zakladala walki a druga po chwili zdejmowa i tak do samego konca. Po jakims
      czasie wrocila do mnie pani fryzjerka i sie zaczela mna zajmowac, ale chyba
      zapomniala o co ja prosilam, wiec upiela mi koka i na koniec gdy juz zakonczyla
      pokazala mi soje dzielo.Zamiast loczkow mialam kok upiety z wlosow wyzelozanych
      wygladajacych jak mokre, powiedzilam ze prosilam o cos innego, pani na to ze
      ona juz skoczyla. Myslalam ze ze wzgledu na sposob w jaki mnie obsluzona cena
      bedzie obnizona, niestety cena byla za uczesanie "panny mlodej", po zaplaceniu
      powiedzilam do szefowej ze ceny maja jak w zakladzie profesjonalnym, a serwis
      nie jest na takim poziomie, na co pani w dniu mojego slubu odpowiedziala, niech
      sie pani nie denerwuje bo to jeszcze pani pecha przyniesie. Tak wiec w Radomiu
      na pewno nie polecam Salonu Lauret'a Za duzo tam jest arogancji
    • Gość: Ivre Re: Biała lista fryzjerów :-) OPOLE IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 11.02.05, 22:38
      Salon fryzjerski 'Markoni' w Championie na Zaodrzu. Pani Beata :) Dobrala mi
      naprawde super fryzurke; pasuje do mnie, ladnie mi ;), a poza tym wlosy same
      sie ukladaja! (przy moich wlosach to niemal cud, serio ;)). Naprawde polecam :)
      • zelek26 Re: Biała lista fryzjerów :-) OPOLE 25.08.15, 16:41
        Gość portalu: Ivre napisał(a):

> Salon fryzjerski 'Markoni' w Championie na Zaodrzu. Pani Beata :) Dobrala mi
        > naprawde super fryzurke; pasuje do mnie, ladnie mi ;), a poza tym wlosy same
        > sie ukladaja! (przy moich wlosach to niemal cud, serio ;)). Naprawde polecam :)
        >
        Salon Kamila na Partyzanckiej, jeszcze nigdy mnie nie zawiedli :) Za jakiś czas znów się tam wybieram na kolejne prostowanie keratynowe. Dla chętnych link co można tam zrobić:
        salon-kamila.pl/zabiegi-fryzjerskie-opole/
    • Gość: Ela Re: Biała lista fryzjerów :-)Leszno IP: *.dip.t-dialin.net 12.02.05, 21:34
      SAlon Fryzjerski Kazimiera w Lesznie kolo Nowego Rynku to poprostu poezja, w
      dni targowe niestety troche tloczno
    • Gość: Ania Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 11:53
      Poszukuję fryzjerki p. Asi, która przyjmowała na ul. Ogrodowej, chyba 13, w
      Warszawie. Musiała zamknąc zakład , bo wymówili jej lokal- w bloku, na
      parterze. Miała otworzyć nowy , ale nie wiem gdzie to jest, bo jej komórka
      ciągle nie odpowiada. Jakoś tylko ona umie zrobić moje włosy. Jestem
      zrozpaczona, bo straciłam kontakt. Może ktos potrafi mi pomóc?
      • agatan25 Re: Biała lista fryzjerów :-) 16.02.05, 11:35
        Szukam przyjaznej fryzjerki w Lubinie (nie mylić z Lublinem), która chętnie
        ufarbuje i obetnie włosy w domu klientki. Mam 3-tygodniowego synka, którego nie
        mogę zostawić na czas wizyty u fryzjera, bo karmię piersia co 2-2,5 godziny.
        Bardzo proszę o namiary.
      • Gość: lola Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 14:30
        501 272769
        • Gość: kaja1978 Re: Biała lista fryzjerów :-)A Bytów? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 06.03.05, 17:47
          Ktoś zna dobrego fryzjera?
    • Gość: kasjopeja Re: Biała lista fryzjerów :-) w Pabianicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 13:47
      Kadus na ul. wiejskiej i pani Monika
      • Gość: Ana Lublin pomocy! IP: *.lublin.mm.pl 14.02.05, 12:17
        Pomocy! czy ktos wie gdzie teraz pracuje p. alicja ktora pracowala jeszce jakis
        czas temu w "maskarze" na Raclawickich?
    • Gość: Ela Re: Biała lista fryzjerów :-) Katowice i okolice!! IP: *.w82-123.abo.wanadoo.fr 15.02.05, 15:20
      Czy zna ktos fryzjera godnego polecenia w Katowicach lub oklicach
      • agatan25 LUBIN!!! 16.02.05, 13:39
        Szukam fryzjerki w Lubinie, która może przyjść na wizytę do klientki do domu.
        Bardzo proszę o sprawdzone namiary!
      • Gość: dziunia Re: Biała lista fryzjerów :-) BYTOM IP: *.bytom.compnet.com.pl 21.02.05, 20:29
        polecam w 100 % Iwonę z salonu Retro na ulicy Piekarskiej - poznacie ją po
        charakterystycznej burzy ciemnych włosów... ma dziewczyna talent i umiejętności
      • Gość: Ela Re: Biała lista fryzjerów :-)Tychy i okolice! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.05, 18:54
        CZy ktos zna dobrego i godnego polecenia fryzjera z Tychów lub
        okolic,najlepiej niezbyt drogiego.
        • Gość: szania Re: Biała lista fryzjerów :-)Tychy i okolice! IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 08.03.05, 10:55
          polecam Panią Olę salon Elegancja na oś. H w Tychach w pawilonie Merino u góry,
          jest miła i słucha, ja do niej chodzę od 4 lat. tel. 218 15 38, za cięcie
          płaciłam ostatnio ok. 20 zł bez mycia z ułożeniem
        • Gość: naduś Re: Biała lista fryzjerów :-)Tychy i okolice! IP: *.tychy.msk.pl 15.04.05, 08:31
          Polecma gorąco salon p.Krystyny Myszor, w Jajostach, niedaleko Tychów.Dość
          tanio i REWELACYJNIE!!jako wielki plus dodać należy ze wszystkie zatrudniane
          przez nią fryzjerki są bardzo dobre, dobra porada, świetne farbowanie i
          baleyage.
        • sintia1 Re: Biała lista fryzjerów :-)Tychy i okolice! 06.07.07, 22:07
          ja chodze do Agnieszki!! do niedawna pracowala u Mariusza w tychachi tam
          zawsze chodzilam maja troche drogo ale moim zdaniem WARTO! Teraz Agnieszka
          przeniosla sie do FEME FATALE na Balbinie i ja sie tez tam przenioslam bo jest
          swietna fryzjerka!!! zawsze wychodze od niej zadowolona!! bo robi to co ja
          chce! A w nowym salonie jest ładniej niz u Mariusza i spokojniej Bardzo mi sie
          tam podoba ! POLECAM WSZYSTKIM ceny sa takie same Mozna zadzwonic i sie zapisac
          do Agnieszki 778 17 17 to jest telefon na salon :)
    • lucy215 KRAKÓW- Biała lista fryzjerów :-) 20.02.05, 17:56
      polecam salon Amelia na Zamoyskiego (przy Matecznym). Kasia i Agnieszka robią
      cuda na głowie za niewielkie pieniądze,świetnie dobierają fryzury i kolory.
      Przyjemna atmosfera, ciekawe promocje i karta stałej klinetki :D dla nich
      zrezygnuję nawet z Salonu Roman ;)
    • gabi2-2 Re: Biała lista fryzjerów :-)Legionowo 20.02.05, 21:41
      polecam salon w Legionowie na Piaskach,nazwy nie pamiętam
      chyba "okrąglak".Swietna fryzjerka Kasia,manicurzystka i miła atmosfera!!!
      Gorąco polecam, sprawdziłam na sobie...
      Pozdrawiam
      • emeraldinka Re: Biała lista fryzjerów :-)Legionowo 03.11.14, 10:37
        Odświeżam temat (od czasu jego opublikowania wiele się mogło w branży zmienić): latem 2015 wychodzę za mąż, ślub odbędzie się w Legionowie. Sama stamtąd jednak nie pochodzę, dlatego nie znam zupełnie lokalnych zakładów fryzjerskich. Oczywiście planuję fryzjera "przetestować" jeszcze przed ślubem i zrobić najpierw fryzurę próbną, ale nie chcę chodzić od salonu do salonu, robić wszędzie fryzur próbnych i może dziesiąta z rzędu będzie dobra... A nasłuchałam się już o tym, jak to w Legionowie nie ma się gdzie poczesać. Czy możecie napisać, do kogo warto pójść, a kim nie powinnam zawracać sobie głowy? Nie chciałabym marnować ani czasu, ani pieniędzy na sprawdzanie legionowskich zakładów fryzjerskich "jak leci"... Gdzie warto?
    • Gość: as Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.riviera.pw.edu.pl 21.02.05, 09:36
      trudno sie zdecydowac, pomozcie mam baaardzo!!! zniszczone wlosy czarne a marze
      o innym kolorze i dobrej kuracji odżywczej zastanawiam sie TADAS czy STREFA
      CIECIA doradzcie prosze
      • Gość: izka Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.acn.waw.pl 21.02.05, 09:45
        bylam u Tadasa...bardzo mily gosc...dobrze strzyze,fajnie stylizuje,mila
        atmosfera w salonie,minus za to ze przyjmuje pare osob na raz i sam nie
        przeprowadza koloryzacji-tym zajmuja sie pomocnice...ja lubie takie
        salony,gdzie fryzjer zajmuje sie mna od poczatku do konca...a co do strefy
        ciecia to czytalam na forum ze pochwaly dla pani Emili...zajrzyja na strony
        stylissimo-dziewczyny zchwalaja ten salon-www.stylissimo.pl
        • Gość: mo Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 22:43
          Od kilku lat chodzę do Krzysia do Hormonu. Wcześniej był na Nowym świecie, teraz
          jest na Chmielnej. Jest mało podatny na sugestie ;) ,ale jeszcze nie zdarzyło mi
          się ,żebym była niezadowolona. Ostatnio ze względów finansowych byłam gdzie
          indziej i to niestety widać :(
          • Gość: sad Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.riviera.pw.edu.pl 22.02.05, 16:24
            a moze jakies namiary mozna otrzymac, adres strony no i oczywiscie ceny :)
    • Gość: wiola2375 Re: Biała lista fryzjerów :-)poznań IP: *.p-s-inter.net 21.02.05, 11:11
      ja polecam studio fryzur na ul.Strzeleckiej 17 M&B bardzo miła obsługa i
      niedrogo super
      • Gość: ewka953 Re: Biała lista fryzjerów :-)poznań IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 11:45
        polecam to studio.Bylam tam wczoraj i jestem bardzo zadowolona!Poczulam sie
        NARESZCIE swietnie w nowej fryzurze.Polecam i nie blo
        drogo.farbowanie+ciecie+modelowanie wlosy poldlugie 72 zl.
    • Gość: mb poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 11:58
      pani Maria z renesansu urody za merkurym :)
      z włosów bylejakich /jak moje wlaśnie/ robi cuda :))))
      • Gość: aldona Re: poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 10:12
        A dokładniej? jakis telefon, adres?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka