Dodaj do ulubionych

Biała lista fryzjerów :-)

• Gość: aDAŚ Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.system / *.system-net.pl 22.02.05, 22:55
      NAJLEPSZA FIRMA TWORZACA KSMETYKI DO WŁOSÓW TO HANTESSISS A NAJLEPSZY FRYZJER
      TO "RAFAŁ" Z PAWŁOWIC
    • Gość: Paulina Re: Biała lista fryzjerów :-) TORUŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 23:54
      Polecam panią Lenkę na Kołłątaja 19. 12 zeta za strzyżenie 6 za modelowanie.
      Naprawdę warto, przemiła pani, poświęca dużo czasu i widać że wkłada serce w to
      co robi.
    • Gość: anka Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.05, 14:18
      A ja polecam szczegolnie mojego fryzjera! Zaklad miesci sie na rogu Chmielnej i
      Brackiej. Za Ernesta recze! Chodze od niego juz od 3 lat i zaciagnelam do niego
      sporo moich znajomych. Nie bierze duzo bo np. balejaz z obcieciem kosztuje 150
      zl. Zawsze doradzi i zawsze udaje mu sie tak obcinac ze potem nie ma problemow
      zeby ulozyc samemu taka fryzure.
      • Gość: mada26 SOSNOWIEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 16:25
        Polecam salon DAFNE w Sosnowcu.Mieści się przy Al.Zwycięstwa.Idąc aleją do
        Urzędu Miasta macie Dafne po lewej stronie.Moim zdaniem wysoki poziom
        usług.Warto pytać o Panią Anię,chociaż oczywiście wszyscy pracownicy podchodzą
        profesjonalnie do klienta. Mnie ujęło to,że nikt tam nie spełni zachcianek
        klienta jeżeli jakiś zabieg mógłby zaszkodzić włosom.Nawet jeśli byłby
        kosztowny.Szuka się po prostu optymalnego rozwiązania.Ceny nie są najniższe,ale
        ok.35 zł za strzyżenie,to chyba jeszcze przyzwoicie.Koloryzacja oczywiście
        odpowiednio droższa,ale korzystają z wysokiej jakości preparatów.Nie widziałam
        niezadowolonych klientek.Warto uzbroić się w cierpliwość gdyż często ruch jest
        tak duży,że trzeba chwilę poczekać.No ale naprawdę warto.Tak sądzę.
    • marioletka Re: Biała lista fryzjerów :-) 24.02.05, 07:49
      I jeszcze jeden pean na cześc Emilii ze Strefy cięcia...Udałam się tam
      kompletnie 'na wariata', to znaczy udało mi się zapisać na bieżący dzień.Wyszłam
      zachwycona strzyżeniem (miałam długie włosy-były skrócone leciutko i
      cieniowane)i modelowaniem.Dodam,ze nie tylko mnie ten efekt zachwycił ;).Było to
      3 tygodnie temu.Jutro wybieram się na balejaż, no i obcięcie na
      krótko...trzymajcie kciuki;)
      • dominichen Re: Biała lista fryzjerów :-) 25.02.05, 18:22
        Napisz jak bylo!Ciekawa jestem bo sama bylam u p.Emilii niecaly miesiac temu i
        to wlasnie po dokladnym przestudiowaniu tego forum :).Mam nadzieje ze tym razem
        tez wszystko wyszlo ok;czekam na relacje ;)
        • marioletka Re: Biała lista fryzjerów :-) 27.02.05, 09:59
          Juz odpowiadam...znowu świetnie!!!włosy mam teraz dośc krótkie, tył nieco
          dłuzszy, no i balejaż.Jestem bardzo zadowolona-do mojej wizji fryzurki Emila
          dołożyła swoje fachowe 'trzy grosze'-np wyperswadowała mi całkiem krótką
          fryzurkę, no i miała rację;)I co najważniejsze-dobre strzyżenie jak wiadomo
          mozna rozpoznać dopiero po umyciu włosów samodzielnie w domu-ja nie miałam
          najmniejszych problemów z modelowaniem.Naprawdę serdecznie polecam!
      • Gość: kasiula Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: 83.238.100.* 20.03.05, 11:07
        sledze Wasze zapiski dziewczyny i pod wplywem Waszych opinii wybralam Strefę
        Cięcia. Jestem zapisana na środę do P. Emilki, mam nadzieję, ze wroce
        zadowolona i zaskoczona czyms nowym. pozdrawiam
    • Gość: kali Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.riviera.pw.edu.pl 24.02.05, 08:59
      Czy tadas sam proponuje jakies ciekawe fryzurki, czy jesli chce miec jakas
      oryginalna fryzurke to dobry wybor?
      • Gość: Ewcia Dobry fryzjer do PRZEDŁUŻENIA WŁOSÓW :))))) IP: *.aster.pl 25.02.05, 15:53
        Kochane dziewczyny, bardzo proszę o pomoc w odszukaniu dobrego fachowaca który
        może przedłużyć mi solidnie i dokladnie włosy.
        • Gość: Ewcia Re: Dobry fryzjer do PRZEDŁUŻENIA WŁOSÓW :))))) IP: *.aster.pl 25.02.05, 16:19
          Zapomniałam wspomnieć ,iż szukam takie salonu w Warszawie :))))
          Dziękuję bardzo i pozdrawiam.
        • Gość: studio Simona Re: Dobry fryzjer do PRZEDŁUŻENIA WŁOSÓW :))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 03:43
          Witam. Zapraszam do naszego salonu...Robimy to naprawde solidnie.
          studiosimona.w.interia.pl
    • Gość: aga Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.chello.pl 26.02.05, 14:57
      w Warszawie na ulicy Gen. Andersa jest niewielki salonik "STREFA CIĘCIA" jest
      cudowny ceny bardzo przystepne przy pierwszej wizycie farba-80zl, a balleyage-
      100. oczywiscie z modelowaniem i strzyzeniem. Fryzjerka Pani Marta jest cudowna
      doskolale doradza i nie pyta co chwilke co ma zrobic:)goraco wszystkim polecam
      jeszcze nigdy nie bylam tak zadowolona po wyjsciu od fryzjera
      • Gość: muslee Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 09:19
        hej, chcialabym sie zapisac do tadasa :D:D:D tylko powiedzicie jak on sie
        nazywa:D czy mam poprostu zadzwonic i powiedziec ze chcialabym umowic sie na
        strzyzenie z TADASEM ???:D:D:D:D:
        • Gość: Si Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 10:48
          zadzwon po prostu i powiedz, ze chcesz zapisac sie do Tadasa;-). Pozdrawiam
          • Gość: muslee Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 14:48
            dzieki dzieki dzieki:D
    • mindosikowa DOBRY FRYZJER W LODZI 26.02.05, 21:11
      czesc dziewczyny niedawno przeprowadzilam sie do lodzi i szukam naprawde
      dobrego fryzjera (obciecie + pasemka)z gory dziekuje za pomoc
      pozdrawiam
    • Gość: armani Re: Biała lista fryzjerów :-)białystok IP: *.osiedle.net.pl 28.02.05, 18:10
      czy któraś z drogich pań doradzi mi frzyjera/ke który dobrze strzyże i ma dobry
      gust. cena nie gra roli
    • Gość: kokon11 Re: Biała lista fryzjerów :-) Warszawa IP: *.chello.pl 28.02.05, 22:44
      Szukam dobrego fryzjera DLA MĘŻCZYZN w Warszawie. Dzięki za pomoc.
      • Gość: iza Biała lista fryzjerów wroclaw_biale wlosy! IP: *.kom / *.kom-net.pl 01.03.05, 11:38
        Cialabym sie dowiedziec w jakim salonie we wroclawiu uzyskam porade stylisty
        oraz bede mogla zafarbowac sobie wlosy na bialo >nie na jasny blad tylko na
        prawdziwy bialy kolor... jak snieg;) czy ktos mi pomoze?
        • Gość: iza WROCLAW__BIALE WLOSY! IP: *.kom / *.kom-net.pl 01.03.05, 11:46
      • Gość: waldek Re: Biała lista fryzjerów :-) Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 16:27
        mogę z czyyystym sumieniem polecić zajebistą fryzjerkę męską,sam chodzę.Wilcza
        11,panna ma ksywkę Anabelle.Rany,jaki masaż głowy,nigdy mi nikt czegoś takiego
        nie zaproponował.Fajnie strzyże,zajebiście włosy odrastają,no problem.Płacę 45.
    • Gość: iza WROCLAW__biale wlosy! IP: *.kom / *.kom-net.pl 01.03.05, 11:51
    • Gość: armani Re: Biała lista fryzjerów :-)BIAŁYSTOK IP: *.osiedle.net.pl 01.03.05, 20:38
      JEŚLI NUDZI CIE MONOTONIA TWOJEJ FRYZURY I CHCESZ COS NAPRAWDE WYSTRZAŁOWEGO
      A MASZ MAŁE POJĘCIE O FRYZURZE LUB NIE JESTEŚ ZDECYDOWANY POLECAM SALON FRYZJERSKI KUDŁATY RAJ CENY SA ODPOWIEDNIE DO JAKOSCI STRZYZENIA .JESLI CHCESZ CZUC SIE SPECYFICZNIE ,WYRÓŻNIAĆ SIĘ Z SZAREGO POLSKIEGO TŁUMU I NIE WSTYDZIC SIĘ ZA SWÓJ SZALONY FRYZ SZCZERZE POLECAM TEN ZAKLAD ZE WZGLĘDU NA PROFESJONALNOŚĆ USŁUG I SYMPATYCZNA OBSŁUGĘ.WIZYCIE W SALONIE JEDYNE PO TELEFONICZNE REZERWACJI LUB ODWIEDZENIU SALONY OTO NR TEL 0605062262.
      POST JEST PISANY PO PIERWSZEJ I UDANEJ WIZYCIE W SALONIE I JEST WYRAZEM ZACHWYTU .STAŁE SZKOLENIA OWEGO ZAKŁADU POZWOLIŁY WYPRACOWAC WYSOKĄ JAKOŚĆ.
      SALON ZNAJDUJE SIE NIEDALEKO PUBU STARS NA ULICY IRENY BIAŁÓWNY 2 "KUDŁATY RAJ"
      SZCZERZE POLECAM SZCZEGÓLNIE DLA OSÓB NIEZDECYDOWANYCH POSZUKIWAJĄCYCH SZALONEJ FRYZURY.

• Gość: JUICE berendowicz & kublin katowice - co sadzicie?? IP: 195.205.21.* 02.03.05, 11:43
        prosze o opinie!!
    • Gość: JUICE berendowicz & kublin - katowice - co myslicie??!! IP: 195.205.21.* 02.03.05, 11:39
      prosze o opinie
      • necia100 Wrocław 03.03.05, 11:51
        Czy ktoś wie jakie są ceny w wyminionych tu wcześniej Carlo Bruni i na
        Drobnera we Wrocławiu? Chciałabym coś nowego zrobić z włosami , czy tam mi
        ktoś dobrze doradzi???
    • Gość: maniuś Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 15:28
      Leon Turowski Warszawa otwiera swój salon 16 marca 5201008-9
      • Gość: daga Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.acn.waw.pl 03.03.05, 17:17
        gdzie otwiera swoj salon i napisz o nim cos wiecej
    • Gość: celine Re: Biała lista fryzjerów - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 00:03
      po przeczytaniu większości postów...jestem w kropce. nie wiem, czy wybrać się
      do Kamila Malinowskiego (byłam raz w jego salonie, ale u Sebastiana - dobrze
      strzyże, ale klasycznie - brak mu fantazji), czy do Tadasa.
      chciałabym poznać opinię młodych dziewczyn. mam długie, proste włosy z grzywką
      i chciałabym je mocno pocieniować, ale żeby nie wyglądało to jak kask. lubię
      bardzo dziewczęce fryzury, nie znoszę asymetrycznych cięć. kto z tych dwóch
      panów zrobi to lepiej? a może polecacie kogoś innego? pozdrawiam
      • Gość: Gigi Re: Biała lista fryzjerów - Warszawa! IP: 62.29.253.* 04.03.05, 09:03
        Jeśli byłaś u Sebstiana, idź do Kamila... I powiedz czego oczekujesz. Popros o
        gazete z fryzurami i pokaz palcem czego oczekujesz... A Kamil podpowie czy jest
        to okej, czy nie. Napisz jaka była Twoja decyzja... Pozdrawiam
      • dominichen Re: Biała lista fryzjerów - Warszawa 04.03.05, 15:01
        A moze Strefa Ciecia i p.Emilia?Jest tez pare opinii tutaj na forum,ja wlasnie
        po przeczytaniu sie tam wybralam i jestem bardzo zadowolona!Mam tak jak Ty
        dlugie proste wlosy ale bez grzywki, tzn mialam ;) bo w tej chwili sa mocno
        wycieniowane (ale nadal dlugie)i bardzo fajnie sie same ukladaja,uzywam tylko
        troche wosku w sprayu i jest ok.Wszystkim sie ta moja fryzura bardzo podoba
        (zwlaszcza ze z tak wycieniowanymi wlosami mozna naprawde duzo zrobic)wiec moze
        Ty tez sprobuj?Obojetne na kogo sie zdecydujesz to napisz pozniej jak
        bylo :).Powodzenia!
        • marioletka Re: Biała lista fryzjerów - Warszawa/do dominichen 04.03.05, 18:18
          Widzę kolejną fankę Emilii-no to jestesmy juz dwie:)Moje włoski nadal OK, i sama
          nie wiem, czy lepiej wygladają wyprostowane, czy wtedy , kiedy pozwolę im się
          pokręcić.Grunt to dobre strzyżenie:)
          • dominichen Re: Biała lista fryzjerów - Warszawa/do marioletki 04.03.05, 19:58
            Dokladnie tak,najwazniejsze jest dobre strzyzenie a Emilia to potrafi :).Tez
            nadal jestem zadowolona a minal juz miesiac,pozdrawiam!
        • Gość: celine Re: Biała lista fryzjerów - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 22:34
          to teraz już zupełnie nie wiem. strefa cięcia, czy tadas? jeszcze się chwilę
          zastanowię. pod koniec marca mam urodziny, zrobię sobie prezent. jak się
          zdecyduję i będę już "po", to na pewno napiszę. dzięki za rady
          • Gość: ania WROCLAW -nowy salon ul..Grunwaldzka -promocje IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.03.05, 22:42
            Nowo otwarty salon fryzjerski ( przeniesiony z Rynku IDOLA) w marcu probonuje
            promocje na swoje uslugi .mozna ceny negocjowac z wlascicielka pania
            Jola .Salon miesci sie w budynku obok sklepu ALBERT wchodzi sie do niego pezez
            Solarium.
          • sok.m Re: Biała lista fryzjerów - Warszawa 16.03.05, 20:08
            Byłam u Tadasa i wyszłam mocno rozczarowana, prawie płakałam! Mimo że na
            początku omówiliśmy jak ma wyglądać moja fryzura, to efekt końcowy miał się
            nijak do oczekiwanego... Tadas straaaasznie skrócił mi włosy (miał zachować
            długosć)- wyglądam teraz jak przysłowiowy "ksieżyc w pełni"... Poza tym taka
            fryzurka bardziej nadaje się dla kobiety sześćdziesięcio-, a nie
            dwudziestokilkuletniej...
            Pozdrawiam
            m.

• Gość: brunetka74 Re: Biała lista fryzjerów - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 23:46
              ja też byłam u tadasa (wrrrrr!!!!!) do dżiś jestem wkurzona wyglądam jakbym
              miała z 50 lat!! nigdy więcej, będę szukać dalej!!! dam znać! pozdrawiam
    • Gość: kaja Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: 213.155.167.* 04.03.05, 23:44
      Proszę,pdajcie mi adresy salonów fryzjerskich w Szczecinie.Takich gdzie dobiorą
      mi dobrze fryzurę.Mieszkam tu od niedawna więc nie mam pojęcia co gdzie i jak.
    • Gość: mira Re: Biała lista fryzjerów :-)SZCZECIN IP: 213.155.167.* 05.03.05, 16:43
      Ja również prosiłabym o adresy fryzjerów -dobrych w Szczecinie.Proszę,podajcie
      mi również przybliżony cennik usłóg.
      • Gość: hej Re: Biała lista fryzjerów :-)SZCZECIN IP: *.broker.com.pl / *.broker.com.pl 06.03.05, 14:03
        Ech..niesety nie polecacie nikogo z Krakowa? Mam dlugie wlosy z grzywka i
        chcialabym je mocno wycieniowac, moga byc sciete asymetrycznie..Chcialabym,
        zeby fryzura dodala moim wlosom objetosci, bo z natury sa cienkie i kiepsko sie
        ukladaja. Z gory dzieki.
    • Gość: kaja1978 Re: Biała lista fryzjerów :-)Gdańsk IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 06.03.05, 17:45
      Na Żabiance polecam salon w którym pracuje Magdalena Skrzydlińska.Zawsze super
      mnie strzyże, moją siostrę zupełnie odmieniła wprost nie do poznania!Niestety
      przeprowadziłam się do Bytowa i nie zawsze mogę sobie pozwolić na pojechanie do
      niej!W związku z tym pytanko czy ktoś zna dobrego fryzjera w Bytowie?
      • menaos Re: Biała lista fryzjerów :-)Gdańsk 17.04.09, 11:11
        Hej a mogłabys podać gdzie znajduje sie salon fryzjerski na żabiance o ktorym
        pisalas??
      • gostka13 Re: Biała lista fryzjerów :-)Gdańsk 30.09.10, 20:13
        MADZIA to moja ukochana FRYZJERKA - jest NAJLESZA. Na zabiance nie ma jej juz od 3 lat, a szkoda, bo teraz z wrzeszcza do niej mam troche dalej, ale i tak jezdze... nawet korki na łostowickiej, łódzkiej i swietokrzyskiej mnie nie przerazaja:) chodze juz do niej kilka dobrych lat - polecila mi kolezanka. nigdy, ale to nigdy mi nie zniszczyla wlosow (odmowila mi zrobienia trwalej - a to sie bardzooo liczy, nie patrzy na kase tylko na jakosc wlosa, zeby go nie zniszczyc), dodam ze czesze cudownie, potrafi dobrac fryzure do ksztaltu twarzy a kobieta wyglada olsniewajaca, zachwalajac dodam, ze jest sympatyczna, dokladna i z wlosami zrobi prawie wszystko - nawet fantazyjne fryzury. POLECAM, POLECAM, POLECAM.....
        Gosia z wrzeszcza, a dla Madzi Buziaki
    • Gość: asiak gdzie Stefa cięcia? IP: *.pzl / *.pzl-wola.pl 07.03.05, 15:50
      i ile za strzyzenie z modelowaniwm?
    • Gość: agat337 Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 16:04
      Salon DOROTA w alfa centrum na Przymorzu.
      byłam nie raz, korzystałam z usług trzech różnych fryzjerek i nigdy się nie
      zawiodłam. Polecam, szczególnie jeśli oczekujecie że ktoś zaproponuje wam
      fryzure z fantazją i wyczuje w czym dobrze będziecie wyglądać. To młode
      dziewczyny ale profesjonalistki; nie jest tanio ... ale się OPŁACA !!!
    • marjotka Re: Biała lista fryzjerów :-) Poznań 07.03.05, 17:22
      A ja chodzę do salonu MAESTRO na Wildzie do Bartka. I chociaz to drastycznie
      daleko ode mnie, bardzo sobie chwale :-)) Dałam juz namiary salonu kilku osobom
      i wszytskie sa zachwycone.
      • Gość: kimi Re: Biała lista fryzjerów :-) Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 18:43
        marjotka napisała:

> A ja chodzę do salonu MAESTRO na Wildzie do Bartka. I chociaz to drastycznie
        > daleko ode mnie, bardzo sobie chwale :-)) Dałam juz namiary salonu kilku
        osobom
        >
        > i wszytskie sa zachwycone.

A MOGLABYS PODAC JAKIES NAMIARY I CENY :)??
        • Gość: nika Biała lista fryzjerów :-) Poznań IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.05, 21:42
          Hair bazar studio - czy ktos moze o nim powiedziec? jesli tak i ewentualnie
          polecic kogos dobrego no i podac np ile za farbowanie z cieciem itp
    • pax51 ...szukam fryzjerki 07.03.05, 19:12

...prowadzę salon fryzjerski na Bemowie i poszukuje młodej i zdolnej fryzjerki
      damsko -męskiej,umowa + % i pewna praca...nie jestem typem upierdliwego
      szefa,ale cenię sobie uczciwość i zaangażowanie w pracy...jeśli Jesteś
      zainteresowana to pisz lub dzwoń...pax5@go2.pl ,tel.502525599...praca od zaraz!
      pozdrawiam i szczególy osobiście na miejscu...Paweł
    • Gość: irmi Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: 158.75.34.* 07.03.05, 20:18
      Jeżeli chodzi o Toruń to rewelacyjny jest pan Michał z PDTu. Rewelacja!!!!
      O tylu zadowolonych klientkach jeszcze nie słyszałam, co więcej nie słyszałam o niezadowolonych.
    • Gość: asiak gdzie Stefa cięcia? pomóżcie.... IP: *.pzl / *.pzl-wola.pl 08.03.05, 08:22
      • marioletka Re: gdzie Stefa cięcia? pomóżcie.... 08.03.05, 08:53
        warzszawa ul Andersa 22 tel 8310071.Mają filię na Nowowiejskiej, ale tam nie
        byłam, więc nie wiem, czy warto polecać.Fryzjerka, do której chodzę, pracuje na
        Andersa:)
      • marioletka Re: gdzie Stefa cięcia? pomóżcie.... 08.03.05, 08:54
        Andersa 22, tel 0 22 8310071
    • Gość: bonbon Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.05, 09:06
      Głogów Wicky na os. Kopernik rewleacja a cięcie tylko 20 zł
      • Gość: asia - poznan Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.168. / *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.05, 09:10
        Czesc,
        prosze podajcie mmi numer do Kuby na Pilsudskiego 100.
        Dzieki!Pa.
        • Gość: Magi KUBA?????? IP: *.gbw.com.pl / *.gbw.com.pl 08.03.05, 14:52
          czy ktoś ma telefon do Kuby w Poznaniu na Piłskudskiego 100???????
          • agata1972 Re: KUBA?????? 18.05.05, 09:26
            mam numer do Kuby Salon jest super :) i fryzjer również ;) Salon Urody Galeria
            Da Vinci 8729080
            • Gość: kaska Re: KUBA?????? IP: *.crowley.pl 25.03.06, 16:37
              byłam u Kuby wczoraj.tragedia.kiepskie cięcie, a pasemka trochę z zeszłej
              epoki.nie polecam!!!
              • gabrylka23 Re: KUBA?????? 18.02.09, 22:34
                Polecam p. Anię z tego samego solonu co Kuba miła i ma fach w rękach
    • anti5555 Re: Biała lista fryzjerów :-) 08.03.05, 11:11
      szukam numeru telefonu do Maćka Wróblewskiego?
      czy ktoś może mi pomóc?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka