Dodaj do ulubionych

Biała lista fryzjerów :-)

• wiosenna2 bron boze nie do Olgi Peckiej obcina w Katowicach! 19.08.05, 05:22
    • Gość: selenka Re: Biała lista fryzjerów :-) Bielsko-Biala IP: *.c205.msk.pl 19.08.05, 16:47
      dziewczyny gdzie jest fajny fryzjer w Bielsku.Zalezy mi na dobrym strzyzeniu
      mocno kreconych wlosow.
    • Gość: Sara Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 10:51
      To ja glosuje na moja fryzjerke z Gabriela z Tarnowskich Gor Celine.Jest
      najlepsza fryzjerka pod sloncem nie ma lepszej.
      • Gość: MANE Re: TYLKO RENATA Z EN VOGUE. IP: 217.153.160.* 20.08.05, 16:18
        WPRAWDZIE DO TEJ PORY PRACOWAŁA W JEAN LOUIS DAVID W GDAŃSKIEJ KREWETCE, ALE
        TERAZ OTWIERA WŁASNY SALON (OD 1 WRZEŚNIA) NAPRZECIWKO MANHATTANU WE WRZESZCZU
        (POD FILARAMI). JEST NAPRAWDĘ DOBRA. CHOCIAŻ SŁYSZAŁAM, ŻE CENY BĘDĄ NIEWIELE
        NIŻSZE NIŻ W JLD. ALE NAPRAWDĘ POLECAM.
        • Gość: bibi tylko nie jdl i fryzjerki z tego miejsca IP: *.uje.nat.hnet.pl 21.08.05, 03:29
          To a propos postu o pani z JDL,że otwiera zakłas.To raczej reklama jest,bo nikt
          kto się tam u tej pani i nie tylko u niej ścinał,a raczej dał sobie wszystko
          zrobić maszynką,nie będzie tego zachwalać.
    • Gość: Mariola Pani Emilka z W-wy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.05, 14:51
      Pod wpływem komentarzy wychwalających p. Emilkę postanowiłam skorzystać z jej
      usług. Niestety bardzo się rozczarowałam. Może jeśli się ma pomysł na konkretną
      fryzurę to potrafi ona ostrzyc tak, żeby klientka była zadowolona. Ja nie
      miałam pomysłu i zdałam się na nią. Efekt końcowy był tragiczny. Była to
      pierwsza i ostatnia moja wizyta u tej Pani.
      • Gość: kkk Re: Pani Emilka z W-wy IP: 193.24.24.* 23.08.05, 16:30
        a zjakiego salonu ?
        • Gość: Mariola Re: Pani Emilka z W-wy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 15:46
          "Strefa Cięcia" przy ul. Andersa 22
          • polojama Re: Pani Emilka z W-wy 24.08.05, 23:03
            A ja tam do niej chodzę niezmiennie od roku i cały czas jestem bardzo
            zadowolona. Szkoda, że nie możesz powiedzieć tego samego. Mam nadzieję, że Ty
            też w końcu znajdziesz "swojego fryzjera".
            • Gość: xxx Re: Pani Emilka z W-wy IP: *.aster.pl 25.08.05, 09:15
              Ja już raz u niej byłam!! Wyszłam bardzo zadowolona i niebawem znowu się mam
              zamiar do niej udać!! Przed nowym rokiem akademickim trzeba wymyślić jakąś nową
              fryzurkę
    • Gość: patrycja Re: Biała lista fryzjerów :-)_ Nysa IP: *.wsb-nlu.net.pl 25.08.05, 11:21
      ja zdecydowanie polecam wszystkim salon MIRAGE w nysie. strzyga Mateusz i
      Andrzej-obu polecam!!!!!!!!!!!!farbowanie extra. nie zawiodłam się nigdy!
    • Gość: Monia Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 20:31
      Polecam panią Weronikę ze Strefy Cięcia na Nowowiejskiej 10. Mam cienkie i
      puszące się włosy. Teraz są extra skrócone i pocieniowane. Wystarczy tylko
      wysuszyć. Cena 55zł.
    • Gość: Ania Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 14:13
      Najfajniej jest we Wrocławiu w nowym salonie Lord Valium (ul. Sukiennice 1/2/
      m2) w Rynku. Super atmosferka i robią indywidualne projekty fryzur. Superrrr!
      • Gość: confused_girl Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.01.06, 20:46
        a mogłabyś podać mniej więcej jakich cen można się spodziewać po wizycie w tym
        salonie?
        • Gość: Ansyma Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 16:05
          Witam :) co myślicie o strefie ciecia na Andersa w W-wie zamierzam sie tam
          wybrać - może polecicie mi tam kogoś kto dobrze "wycieniuje" ( nada kształt)
          dlugie wlosy??
      • wroclawianka1111 Re: Biała lista fryzjerów :-) 27.06.09, 17:38
        Szkoda, że ja nie miałam tyle szczęścia.
        Ja też miałam niestety pecha trafić do tego salonu. Zamiast 3 godzin spędziłam w "salonie" 7 z miernym skutkiem. Podczas
        wizyty fryzjerka dotrzymywała towarzystwa osobom, które akurat ją odwiedzały i
        nie była to jedna osoba a odwiedziny nie trwały 15 minut. Przed rozpoczęciem
        wizyty ustaliłam jaki efekt na moich włosach zostanie na pewno uzyskany, a
        jakiego nie da się uzyskać (ograniczeniem był wcześniej stosowany przeze mnie
        szampon koloryzujący). To co ustaliłam z fryzjerką nie zostało zrealizowane
        (włosy są minimalnie jaśniejsze z brzydkim żółtym odcieniem), a moje włosy
        zostały obciążone powtórnym farbowaniem. Kiedy wskazałam na duże ślady po farbie
        na czole dowiedziałam się że mogę sobie zmyć w domu. Oprócz przykrego
        wspomnienia po wizycie pozostała mi jeszcze poplamiona farbą bluzka.
        Zdecydowanie odradzam wizyty w tym miejscu.

Gość portalu: Ania napisał(a):

> Najfajniej jest we Wrocławiu w nowym salonie Lord Valium (ul. Sukiennice 1/2/
        > m2) w Rynku. Super atmosferka i robią indywidualne projekty fryzur. Superrrr!
    • Gość: titi Re: Biała lista fryzjerów :-)Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 15:43
      Ja polecam slaon (nie pamiętam nazwy)w Poznaniu, jak się idzie od Kupca
      Poznańskiego w dół uliczką na stary rynek, to po prawej stronie, koło sklepu z
      torbami, z bielizną i takiego dla skatów. Obcinał mnie taki młody chłopak,
      blondyn- najlepsze ścięcie w życiu, a masaż głowy....odlecieć można z
      przyjemnosci. Ścinał mnie ok. godziny, bardzo dokładnie i z użyciem najnowszych
      technik (w życiu czegoś takiego nie widziałam). Poza tym zależało mi na tym,
      abym sama sobie w domu potem poradziła z fryzurą, więc pokazał mi jak włosy
      będą wyglądać bez większej stylizacji, abym to zaakceptowała,a potem dopiero
      wziął się za układanie po mistrzowsku. Dodam, że w domu po pierwszym umyciu nie
      miałam najmniejszego problemu z ułożeniem, a włosy mam ciężkie w tym temacie.
      • Gość: gabi Re: Biała lista fryzjerów :-)Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 07:10
        Ze spokojem można się wybrać do zakładu fryzjerskiego SAGA.Uwielbiam strzyżenie
        przez p.Zbyszka, a jeżeli chodzi o baliage to tylko do p.Patrycji.(strzyżenia mi
        jeszcze nie robiła,ale podobno też w porządku).To jest taka mała boczna ulica od
        Głogowskiej.Ale po tel.można dowiedzieć się dokładniej. 866-13-80 lub 888-784-767
        • agam17 Re: Biała lista fryzjerów :-)Poznań 10.12.05, 22:20
          Hej, przeczytalam cale forum dot Poznania i wychodzi mi, ze sa 4 adresy
          polecane najczesciej ; Pacykarnia na Owsianej, Destiny na Garncarskiej, Kuba z
          Pilsudskiego 100 i Kameleon z Wroclawskiej. mam prosbe jesli ktoras lub ktorys
          wie cos na ich temat, byl i poleca n iech napisze... wlasnie wybieram sie do
          fryzjera i sami rozumiecie...
          • Gość: marushka Re: Biała lista fryzjerów :-)Poznań IP: *.catv.net.pl 18.12.05, 13:02
            A kto ma informacje o Kenzo ? Polecacie czy przerost formy nad treścią?
            Zastanawiam się też nad nowootwartym salonikiem na Grunwaldzkiej przy
            r.Przybyszewskiego Sense. Czy ktoś ma doświadczenie z tym miejscem?
            pozdr
            m
    • Gość: madzia Re: Biała lista fryzjerów :-)wroclaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 15:54
      LORD VALIUM rynek sukiennice 1/2m2 salon fryzjerski.Odwiedziłam salon za namową
      kolezanki troche sie balam ale nie załuje polecam! indywidualny projekt fryzury
      poprostu super! jestem zachwycona super atmosfera najlepiej kasia polecam!!!
    • Gość: jola Re: Biała lista fryzjerów :-)wrocław lord walium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 16:39
      polecam ten salon!mila atmosfera fajne wnetrze warto zobaczyć
    • Gość: kasia Re: Biała lista fryzjerów :-)wrocław lord walium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 16:45
      polecam salon w rynku w sukiennicach fajne wnetrze i super ciecia
    • Gość: MG Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 17:00
      LUBLIN - tylko ŁYSOL!!! moze nazwa nie bardzo trafiona i szlam tam z oporami (zwlaszcza ze znajduje sie w akademiku - w "feminie") ale od kiedy tam trafilam, to pojawiam sie stale co 2mce:) pan krzysztof jest swietny, ale to dosc specyficzny i wyjatkowy czlowiek i moze nie kazdemu odpowiada... polecam jednak sprobowac! po lublinie kraza o nim legendy i znam naprawde wiele osob, ktore sa zachwycone! czy podszedl do was kiedys na miescie obcy czlowiek i zapytal gdzie scinam wlosy, bo bardzo mu sie podoba? mi sie zdarzylo! a do tego moje znajome przyjezdzaja tutaj z wawy zeby sie ostrzyc... aha, jeszcze jedno - wlasnie, tylko sie ostrzyc, bo farbowan i innych tego spraw pan krzysztof nie wykonuje. ale i tak warto!
      • Gość: ania 1976 Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 11:01
        Powiem tak, ci którzy polecają salon creative gdzie pracuje mistrz tadas to
        chyba nie mają pojęcia jak inni fryzjerzy pracują! Zrobił mi najgorszą fryzurę
        jaką kiedykolwiek miałam! Wyglądam gorzej niż żle! Obcioł mnie jakbym miała co
        najmniej 40 lat! A moja koleżanka która była u pana Alberta to do dziś nie może
        dojść do siebie! Dziewczyny nie warto tam chodzić i jeszcze szaleją z cenami!!
    • Gość: gabrycha Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: 212.76.37.* 19.09.05, 23:21
      Byłam ponad tydzień temu u Marcina Wróblewskiego. I.....jest.....(napięcie
      rośnie)...jest...SUPER.!!! NAPRAWDĘ JESTEM BARDZO ZADOWOLONA. Cena po byku
      280zł, kolor i krótkie ścięcie. Troche dużo, ale mimo wszystko warto. Z
      przyjemnością patrzę w lustro, a włosy układam w kilka minut. Miałam przez
      ostatnie 2 lata krótko ścinane włosy, ale Maciek ściął je super. Fryzurka lekka,
      twarzowa, kolor radykalnie zmieniony. Kiedyś byłam u Leszka Czajki i na 3 wizyty
      ,tylko raz mnie rewelacyjnie ściął ( tzn. byłam wniebowzięta), a pozostałe dwa
      razy ładnie, ale już nie tak ładnie jak wcześniej. Widocznie musi mieć dobry
      dzień, żeby super ściąć śmiertelnika. A wracając do Maćka, to naprawdę polecam.
      Jest OK, bez zadęcia. Pozdrawiam.
      • Gość: daga Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.09.05, 23:36
        mam pare pytan odnosnie Macka Wróblewskiego-czy dla "normalnych-czytajcie osob
        z ulicy"jest mily?czy to moze typ fryzjera tylko dla gwiazd?iczy dlugie sa
        terminy oczekiwania? na jakich kosmetykach pracuje?a przy okazji poprosze o
        konkretne namiary
        • moggie Re: Biała lista fryzjerów :-) 20.09.05, 09:56
          Namiary to 606994226. Ja jestem osoba z ulicy i jest naprawde bardzo miły. Nie
          napuszony, rozmawia, żartuje, doradza i co ważne słucha twoich oczekiwań. Nie
          wiem na jakich kosmetykach pracuje, ale stan moich włosów bardzo się porawił po
          nich, bo są bardzo delikatne(farby). Szczerze polecam
          • Gość: daga Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.09.05, 11:04
            mozecie podac adres salonu M.Wróblewskiego?i moze jakis stacjonarny telefon...a
            i jeszcze jedno-jak dlugi jest czas oczekiwania na wizyte-tak mniej wiecej?!i
            moze jednak ktos sie orientuje na jakich kosmetykach pracuje
            dzieki dziewczyny;)
            • Gość: annabell Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 19:34
              Widok 8. Czeka się około 2 - 3 dni. Telefonu stacjonarnego nie ma. A jakie
              kosmetyki - nie wiem, chyba Schwarzkopf, może po prostu zadzwoń i się spytaj:)
              Pozdrawiam
              • Gość: lucky star Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 09:12
                Maćiek pracuje na kosmetykach Schwarzkopf które niestety są syfiaste!!! Co do
                koloryzacij ja polecam wyłącznie kosmetyki marki joico!! Spróbujcie będzie to
                dla was absolutnie nowe doznanie! Ja też byłam mocno zaskoczona! Mogę dodać że
                za pierwszym razem koloryzacja u maćka była super ale za drugim razem
                fatalna!!! Miałam jasno fioletowy blond PORASZKA!!!!
                • Gość: anna11 Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.mcnet.pl / *.mcnet.pl 22.09.05, 09:24
                  też się zgadzam że szfarchop jest do niczego...a joico....SUPER!!!cięzko jest
                  znależć salon który pracuje na tych kosmetykach...w warszawie jest HAIR CLUB 38
                  na ul.Prostej 70...bardzo polecam
                  • Gość: lucky star Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 09:50
                    studio awangarda przy racławickiej i studio efekt na zelaznej tez pracują na
                    joico a awangarda to eksklusywnie!!
                • Gość: lucky star Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 09:48
                  studio awangarda tez pracuje na joico i studio efekt
                • Gość: gabrycha Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.aster.pl 26.09.05, 23:10
                  Kurcze nie strasz, ja pewnie za miesiąc lub 1,5 m-ca będę musiała zafarbować
                  znowu odrosty. Mam nadzieję, że mu wyjdzie, bo sie załamię.
                  • jagoda994 Re: Biała lista fryzjerów :-) 28.09.05, 16:22
                    Dziewczyny czy możecie mi polecić dobrego fryzjera, który fajnie ścina cienkie
                    włosy w Warszawie, który pomoże także dobrać fryzyrę do kształtu twarzy? PILNE
                  • moggie Re: Biała lista fryzjerów :-) 28.09.05, 18:54
                    nie martw się ja za każdym razem wychodzę zadowolona. Dzisiaj byłam i też
                    jestem zadowolona. Głowa do góry:)
                    • Gość: gabrycha Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.aster.pl 02.10.05, 22:36
                      Dzięki za słowa otuchy.
    • Gość: Sylwia Re: Biała lista fryzjerów :-) Chorzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 23:55
      W Chorzowie jest mistrzyni nożyczek i koloru - Grażyna. Studio Eryk i Daniel.
      Jeżdżę tam od ponad dwóch lat, mimo iż z Krakowa :)
      • Gość: Aleksandra Re: Biała lista fryzjerów :-) Chorzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 21:01
        czy możesz podac adres i cos więcej na temat Grazyny.
      • smona21 Re: Biała lista fryzjerów :-) Chorzów 04.03.10, 12:21
        Mistrzyni jest tez w Estetice w chorzowie batorym - klaudia. (serio,
        wiem ze startuje w róznych mistrzostwach fryzjerskich:) studio jest
        razem z klubem fitnes na granicznej w chorzowie batorym, kontakt
        łatwy do wygooglania :)
    • Gość: Joanna Re: Biała lista fryzjerów :-) POZNAŃ IP: *.poligrafia.com 03.10.05, 11:05
      Witajcie drogie koleżanki !
      Ja uważam,że najlepszy salon w poznaniu to DESTINY na Garncarskiej 2 (20 metrów
      od Św.Marcina) - stylistki naprawdę potrafią doradzić i są wspaniałymi
      profesionalistkami(szkolone przez włoskich kreatorów artystycznych), SUPER
      atmosfera i naprawde niskie ceny ! mam do nich tel :500-833-088
      ps: powodzenia w poszukiwaniu fryzjera marzeń !
      Joanna
      • anmanika Re: Biała lista fryzjerów -Warszawa 03.10.05, 14:13
        Byłam w salonie: Jacques Dessange w Metropolitanie przy pl. Piłsudskiego i i od
        dawien dawna tak dobrze nie byłam ostrzyżona i ufarbowana. Tylko niestety cena
        porażająca i nie będzie mnie stać na ponowne odwiedziny:(((
        • Gość: Kings Re: Biała lista fryzjerów -Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 16:49
          Jeśli tak ci sie tam podobało to podam ci numer mojego fryzjera, który pracował
          w Dessange i naprawde jest świetny - 604603282
          • Gość: daga Re: Biała lista fryzjerów -Warszawa IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.10.05, 22:50
            podaj jakies konkretniejsze namiary na tego fryzjera...tzn.gdzie teraz
            pracuje,jakie ceny itp
      • Gość: Ania75 Re: Biała lista fryzjerów :-) POZNAŃ IP: 194.114.146.* 04.10.05, 16:00
        Cześć!
        zgadzam się z Tobą ja rówież chodzę do Destiny na Garncarskiej, naprawdę jestem
        super zadowolona z jakości wykonania i niskich cen. W tym tygodniu idę na
        kolorek :)
        pa
        ania
        • Gość: MarTUSIA Biała lista fryzjerów :-) POZNAŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 00:15
          Ja z koleżankami odkryłyśmy 5th Avenue na Dąbrowskiego tuż przy rynku Jeżyckim,
          każda fryzjerka tam baaaardzo ładnie obcina. Ja polecam Kaśkę ale qmpela chodzi
          do kogoś innego i też jest super zadowolona!! Masaż głowy pełen odlot,
          atmosfera, kawka, klimat, wystrój rewelacja. Wiemże się tam ciągle szkolą, mama
          moje qmpeli zagęszczała tam włosy i mówi że jak do tej pory tam zrobili jej to
          najlepiej, ja tam chodzę jeszcze do kosmetyczki, polecam Adę bo wiem że są
          dwie. Mam tam telefon jeśli ktoś chce 8480 220.
        • Gość: matha Re: Biała lista fryzjerów :-) POZNAŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 18:04
          polecam 5th avenue!!!
        • Gość: xxx Re: Biała lista fryzjerów :-) POZNAŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 14:37
          5th avenue!!
    • Gość: ania_rozia Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.05, 11:16
      Polecam salony Lovely Look w całej Polsce, www.lovelylook.com, dobrze,
      profesjonalnie, miło i tanio! Zawsze wychodzę zadwolona bez względu na to, kto
      mnie strzyże.
    • Gość: Gia Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 17:08
      Mam krecone włosy za ramiona i chciałabym je jakos fajnie "postrzepic",
      wwycieniowac.Jakiego dobrego fryzjera w Warszawie mozecie mi polecic, który ma
      doswiadczenie z kreconymi włosami?
      • Gość: maja Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.mcnet.pl / *.mcnet.pl 12.10.05, 17:33
        mała ania salon na Prostej70 tel.395 49 70...rozpoznawana też jako ania z
        warkoczykami(takimi sztucznymi)
    • Gość: Kasia Salon To Tu Wawa IP: 195.205.149.* 13.10.05, 08:37
      czy ktos był w salonie To Tu na Ogrodowej???
      • sariss Franck Provost 14.10.05, 18:33
        ja polecam Marcina (nowy świat) zajebisty człowiek :o) zawsze doradzi i nigdy
        nie mam strzechy na głowie
      • Gość: maja Re: Salon To Tu Wawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 21:27
        tak byłam niby u mistrza który śię zwie leon!! absolutnie niepolecam co innego
        mówi a co innego robi!! cena kosmos baleyage 380 zł!! co za debil!!!
    • Gość: MAGDA Re: Biała lista fryzjerów :-)-GORZOW WLKP IP: *.eranet.pl 14.10.05, 21:00
      Witam niestety nie znalazlam u siebie w miescie zadnych namiarow wiec jeszcze
      raz zadaje pytanie kogo polecacie w tym miescie prosze o dokladny adres :)
      dodam ze kiedys chodzilam do Piotra Klimczaka i bylam bardzooo zadowolona
      niestety pozniej zapuszczalam wlosy i przestalam chodzic i teraz nie wiem gdzie
      pracuje :( dodam ze chcem miec krotkie wlosy pozdrawiam :))
    • Gość: monika Re: Biała lista fryzjerów :-) SZCZECIN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 00:13
      Byłam w STUDIO L'OR w Szczecinie w sobotę Moja nowa fryzjerka ma na imię
      Ewelina. polecam i pozdrawiam :)
    • Gość: judyttta Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: 213.17.239.* 17.10.05, 00:33
      Czy ktos zna i moze cos powiedziec na temat fryzjera Piotra Wywiala z Krakowa?
      Podobno jest swietnym stylista i fajnie obcina wloski,czy to prawa??
      • Gość: magda Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.adsl.inetia.pl 24.10.05, 23:52
        Mam prosbę o salon w tychach lub bielsku. Mam niemiłe doświadczenia z salonow w
        tychach- tych renomowanych. Kolezanki jeżdzą di bielska do trendy, tam gdzie
        strzyże chłopak( nie pamietam imienia),ale obsługuje zony Golców.
        Czekam na info o waszych doświadczeniach .Nie chodzi mi o salon, gdzie
        portaktuja mnie jak akwizytora-szybko, byle zbyć
    • Gość: Ewa Re: Biała lista fryzjerów :-)- Tychy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 10:46
      Kogo polecacie w Tychach? Chcialabym zmienic fryzure i poszukuje
      profesjonalisty, ktory doradzi mi, jak sie czesac, aby fryzura pasowala do
      mojej osobowosci.
      Z gory dziekuje
      Pozdrawiam:)
    • annaszary6 Re: Biała lista fryzjerów :-) 29.10.05, 14:20
      do białj listy fryzjerów dodaje Monike z salonu"U Moniki"bo potrafi doskonale
      dobrać fryzure do twarzy.
    • ekassia Re: Biała lista fryzjerów :-)BIAŁYSTOK 29.10.05, 22:53
      Najlepsza fryzjerka, jaką znam, to pani Marta, altualnie pracuje w lokalu nr 8
      przy Starobojarskiej 8, za wieżowcem urzędu miasta. Bardzo dobrze dobiera kolor
      farby, robi super pasemka i balejaże, bardzo cieniutkie, nie ma efektu "zebry".
      Również super ścina, potrafi doradzić, więc polecam jak ktoś chce coś zmienić:)
      Kiedyś raz jeden jedyny "zdradziłam ją" i poszłam do Domu Fryzur na Warszawską.
      Fryzjerka zrobiła mi grubaśne pasemka tylko "na wierzchu bo od spodu i tak nie
      widać" i w dodatku spaliła mi włosy bo użyła za silnego proszku. Do tego miało
      być niby taniej a zapłaciłam (bez ścięcia)100 zł! Blee! Więcej nigdy tam nie pójdę.
      Polecam Panią Martę:))
    • olga3025 TADAS 31.10.05, 23:15
      Kim jest tajemniczy Tadas? W którą stronę się kieruje podczas strzyżenia -
      awangarda czy klasyka?
      • Gość: ela m. Re: TADAS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 10:16
        klasyka i to powazna klasyka!! ja to tam więcej niezawitam!! zrobił ze mnie
        szałową 40-ke!! a mam 24 latka dopiero!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka