Gość: gabrycha Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.aster.pl 02.11.05, 16:51 ok. 2 tyg. temu, drugi raz odwiedziłam Maćka Wróblewskiego i ....znowu super, nawet jeszcze fajniej niż poprzednio ( ciął mnie w uniesieniu, bo właśnie wrócił z pokazów w Londynie). Cena ponownie 280zł, włosy krótkie, kolor ciemny brąz. Z blondynki przerobił mnie na brąz, ale teraz się sobie naprawdę podobam. Farby faktycznie po kilku tygodniach się znacznie zmywają, ale nie mam wpływu na wybór marki przez Maćka. Jest sympatyczny i przychodzi do pracy z prześlicznym małym psiakiem. Nie chcę zapeszyć ,ale chyba na długo pozostanę jego wielbicielką, ma niuniuś talent. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hannah Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.pool8255.interbusiness.it 18.01.06, 19:01 pytanie do gabrychy lub którejs z was, ktora byla u wroblewskiego: 280 to cena za kolor i sciecie wlosow krotkich, a jaka jest cena za farbe i sciecie dlugich? nie bardzo moge do niego dzwonic, bo jestem za granica, ale kiedy wroce chetnie odswieze fryzure... Odpowiedz Link Zgłoś
moggie Re: Biała lista fryzjerów :-) 18.01.06, 20:52 Wiesz co ja do tej pory płaciłam za włosy długie 280 zł.(tzn. takie za ramiona), ale ostatnio zapłaciłam 360.Minusem jest to,że u Maćka ceny są niestety dosyć ruchome, co zauważył już z resztą ktoś przede mną.Podejrzewam,ze rzeczywistą cenę poznasz dopiero płacąc. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chiaroscuro Re: Biała lista fryzjerów :-) 18.01.06, 22:25 dzieki za szybka odpowiedz. hmmm, tak to bywa, juz sie z tym spotkalam, ale mimo wszystko to malo komfortowe...zobaczymy, moze sie wybiore. pozdrawiam moggie napisała: > Wiesz co ja do tej pory płaciłam za włosy długie 280 zł.(tzn. takie za > ramiona), ale ostatnio zapłaciłam 360.Minusem jest to,że u Maćka ceny są > niestety dosyć ruchome, co zauważył już z resztą ktoś przede mną.Podejrzewam,ze > > rzeczywistą cenę poznasz dopiero płacąc. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agik1313 Re: Biała lista fryzjerów :-) 26.05.07, 22:52 u maćka wroblewskiego ceny są kosmiczne i baaardzo ruchome. Raz za to samo płaci się 360 a innym razem 510 i daje ci 10% rabatu czyli 460zł. Włosy mam poldlugie. Strzyżenie zajmuje mu 2 min. dosłownie. Farby nakładają uczniowie, więc nie było powodu żeby czlowieka tak łupić z kasy. Mieli prawie godzinny poślizg bo akurat jakaś gwiazda przyszla bez kolejki więc ktoś musi czekać w kolejce. Żaluję tylko że zabraklo mi odwagi żeby zapytać dlaczego tak doi z ludzi kasę, gdy farby nawet sam nie nakłada nie mowiąc o modelowaniu. Ale jak zapisujesz się do niego, to placisz jakby on cię obslużył od początku do końca, a tak nie jest. Efekt ostatniej wizyty nie wart takich pieniędzy. Bywaly wizyty tańsze i z lepszym efektem. Mam nadzieję, że nie uderza mu sodowka jak leszkowi cz. Zaczynam się rozglądać za tańszym i dobrym fryzjerem. I znow mam problem. do maćka chodzilam prawie 2 lata, ale teraz to przegina z cenami Odpowiedz Link Zgłoś
stylistafryzjer Re: Biała lista fryzjerów :-) 26.06.07, 11:36 Dla kobiet dbających o perfekcyjny wizerunek, swoje usługi proponuja fryzjerzy - stylisci. Zadbamy o kondycję włosów i doradzimy w doborze właściwej fryzury i koloru.W naszej ofercie rowniez znajduje sie syntetyczne zageszczanie i przedluzanie wlosow . Zapraszamy do naszego salonu.mieszczacego sie na Ul.andersa 25 Tel.698066345....Wojtek. tel.516353807....Rafal. www.lagrace.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nabla Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 14:11 Słyszeliście jakieś opinie o Hair Coif w Galerii Mokotów? Potrafią doradzić czy jesteś zdana sama na siebie ("No to co robimy?" ;-)). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katerinka Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: 82.177.111.* 14.11.05, 15:02 są niezbyt profesjonalni. Odradzam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONIKA Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 20:33 Z CZYSTYM SUMIENIEM POLECAM SALON RAMZES W POZNANIU.MISTRZEM BALEJAZOW JEST SZEFOWA NO I CENY BANALNE ZA BALE.CIECIE I ZELASKO ZAPLACILAM 112. Odpowiedz Link Zgłoś
erienne Re: Biała lista fryzjerów :-) 16.11.05, 23:56 monika z pro dore na gen.zajaczka- w wawie oiczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stasia Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.attu.pl 17.11.05, 12:26 W Gdańsku -Wrzeszczu na ul.Sychty jest mały salonik U DORKI, właścicielką jest pani Dorota. Bardzo sympatyczna, słucha co się do niej mówi i jest fenomenalnie dokładna i w ogóle perfekcjonistka. czaruje wspaniałe fryzury, tak, żeby pasowały do twarzy i całej osoby. Polecam. Nr telefonu 345-26-80. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 19:22 łoł niezle jestescie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miłka Farbiarnia - dorota rasek cut&color - znacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 21:51 Znajoma opowiadała mi, że w W., na Powiślu przy ul. Topiel 29 na parterze jest osobliwy salon fryzjerski. Nie można wejść tam z "ulicy", tylko dla wtajemniczonych. Czy ktoś zna to miejsce i czy atmosfera tajemniczości oraz niedostępność dla mas tworzona przez właścicieli jest adekwatna do jakości usług? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katie Warszawa-Mokotów IP: *.sg.gov.pl / 195.116.32.* 02.12.05, 09:37 już sie chyba raz o to pytałam, ale ponawawiam temat-salon Max Stationa na mokotowie? cos wiecie na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_ga1 Re: Farbiarnia - dorota rasek cut&color - znacie? 10.04.07, 10:27 Tak, byłam tam. Jestem bardzo zadowolona z fryzury. Chyba po raz pierwszy w życiu nie muszę włosów modelować - umyję, wysuszę i wszystko. Znajomi zaczepiają mnie, żeby powiedzieć, jak dobrze mi w tej fryzurze. Niedługo wybieram się następny raz - być może z farbowaniem. Mogę polecić z czystym sumieniem. Pozdrawiam. Joanna Odpowiedz Link Zgłoś
leeloo2002 Re: Farbiarnia - dorota rasek cut&color - znacie? 10.06.08, 21:57 znamy i chodzimy. Faktycznie ta Pani przyjmuje z polecenia. Nie chodzi o niedostępność, tylko o to żebyś wiedziała do kogo przychodzisz i po co. Byłam 3 razy (strzyzenie + koloryzacja blond) za 1 razem super, za drugim kolor wyszedł specyficzny, ale sporo osob mowilo ze ladnie. Za trzecim naprawdę tak jak chciałam i zbieram komplementy. Będę wierna Odpowiedz Link Zgłoś
propidia Re: Farbiarnia - dorota rasek cut&color - znacie? 12.07.10, 12:34 Byłam i zachwycona to ja nie jestem. Pani potraktowała mnie z góry jak dziecko, które pierwszy raz jest u fryzjera. Udaje gwiazdę, a na pewno nią nie jest. Daje wyraźnie odczuć, że wie lepiej, a jak się jej sprzeciwiłam to wręcz na mnie napadła, że ja nie jestem gotowa na jej pomysły. Fryzura zupełnie nie pasowała do mojego temperamentu i nawet do moich włosów. W salonie w lato jest potwornie gorąco, a Pani nie włącza klimatyzacji, bo jej szkodzi. A klienci siedzą w upale. Samo cięcie niechlujne, musiałam iść do innego fryzjera, żeby podciął mi grzywkę i włosy nad uszami bo wyglądały fatalnie. Farba bez rewelacji, wyszłam z takim samym, kolorem jak weszłam. A dodatkowo Pani ma hopla na punkcie rudego. Prawie wszystkim moim znajomym proponuje ten kolor. Na koniec cena zupełnie od czapy, jak na tak słabą jakościowo usługę. A cennika też tam nie widziałam. Nigdy więcej tam nie pójdę i szczerze odradzam. W sumie musiałam wydać pieniądze dwa razy, a sama atmosfera wizyty nie była najlepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mays Re: Biała lista fryzjerów :-) KOSZALIN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 17:15 Kati, ul.Ks. Czeslawa Domina 1/8, w poblizu Ekierki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muaa A GLIWICE? IP: *.opawska.osi.pl 06.12.05, 17:21 odwiedzałam crazy head i ludwiga...ale może ktoś zna jeszcze jakis salon godny polecenia gdzie tna dobrze,z pomyslem? z tymi salonami wszystko fajnie ale ceny mnie dobijają....POZDROWIENIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.chello.pl 11.12.05, 20:26 Witam pomożcie mi prosze i powiedzcie czy bylka któraś z Was moze u Darka w Strefie Cięcia na Nowowiejskiej??????????? Błagam napiszcie co9ś o nim bo zapisałam sie na 20 XII i teraz sie boję o nic na jego temat nie mogę znaleźć POMOCY Odpowiedz Link Zgłoś
yolka3 avangarda - piotr zapisałm sie na piątek!!!! 12.12.05, 14:09 napiszcie czy jest ok bo bardzo sie martwie, chciałam do SŁAWKA ale nie było już miejsc. bedę farbować mam nadzieje ze dobierze mi kolor. Odpowiedz Link Zgłoś
naise Elea na żoliborzu 13.12.05, 16:47 A dziewczyny z salonu Vincent w Elei na Żoliborzu? Co myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś
katey4 Szukam fryzjera Warszawa 14.12.05, 12:00 Szukam nie bardzo drogiego fryzjera w Warszawie, który dobrze obetnie i wycieniuje mi długie włosy. Byłam już w Effeccie, ale nie mogłam dogadać się z fryzjerką, tłumaczyłam, że chcę wycieniować włosy, ona mi tylko nierówno postrzępiła końcówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roomsise Re: Szukam fryzjera Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 19:59 WItaj, ja ostatnio byłam za namową mojej koleżanki u p. Uli - Studio Wilcza, tel 6225353, z bladego blondu zrobiła mi super naturalny kolor coś pomiędzy brązem a szatynką, wycieniowała, nadała wkońcu mojej głowie wyraz! i wyszłam tak Happy, że aż zapomniałam marynarki! Szczerze polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daga Re: Szukam fryzjera Warszawa IP: *.acn.waw.pl 14.12.05, 22:15 a na jakich kosmetykach pracuje pani Ula?jakie ceny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roomsise Re: Szukam fryzjera Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 09:11 Produkty firmy Keune, cięcie 50,- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Szukam fryzjera Warszawa IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.03.06, 16:47 Milord kilka salonow m.in na waszyngtona p.Kasia rewelka wie o co chodzi po 2-3 pytanach.POLECAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna_z Re: Biała lista fryzjerów :-) 14.12.05, 12:20 Salon "U Daniela", a Pan Daniel no obłed co ten afcet robi z włosami, pierwszy raz jak mi obcial wlosy i ulozyl to az sie poplakalam jak zobaczylam jak genialnie to zrobił, po każdym wyjściu od Niego czuje sie jakbym mogła zdobyć cały swiat:DDDDDD Polecam Siemianowice Sląskie osiedle Młodych :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Strefa cięcia IP: *.chello.pl 18.12.05, 01:01 na jakich kosmetykach pracuja nie wiem ale wejdż na stonę tam tego salpnu tam są wypisane. jedno tylko ogę powiedziec ze kosmetyki nie niszczą wlpsów ale farby bardzo szybko sie " spieraja" doslownie 2-3 tygodnie i kolor jrdt wyblaklu. Kiedys p.Emila mi tlumaczyła ze to są jakies ziołowe kosmetyki i nie wgryzają sie mocno we włosy i w tym miała stu procentowa rację. Ja ide w czwartek do p. Darka więc jeżli chcesz to mogę się dowiedziec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga STREFA CIĘCIA- P. DAREK POLECAM IP: *.chello.pl 22.12.05, 23:47 Bardzo polecam pana Darka z salonu na Nowowiejskiej 10. Super facet idealnie ciecie fantastyczny kolor jestem zachwycona na pewno zostane jego stałą klientka Odpowiedz Link Zgłoś
mm8502 Re: Strefa cięcia 17.03.08, 13:18 a czy ktoś był w strefie cięcia na elektoralnej 28?? ja właśnie dziś się tam wybieram na farbę i trochę się obawiam:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.siec2000.pl 26.12.05, 12:47 Katarzynko, jaki jest adres tej strony internetowej salonu u Daniela? pozdrowionka! Odpowiedz Link Zgłoś
allergic1 Warszawa 18.12.05, 14:26 ja polecam panią Monikę z salonu Hair Max w Tesco na Kabatach.Jestem bardzo wymagajaca,od fryzjera ZAWSZE wychodzilam niezadowolona.To co zrobiła mi na głowie okreslam jako cud.POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś
beauty.dafi11 Re: Warszawa 24.11.10, 17:12 pani Monika obecnie pracuje w Gal Metro bis polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: solariss UWAGA fryzjer w warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 14:04 oOstrzegam przed Studiem "S" w Centrum carrefour Wileńska w Warszawie (w galerii przy samym Carrefourze). Fryzjerka przefarbowała mi włosy na BARDZO CIMENY BRĄZ, gdy prosiłam ją wyraźnie o ciemny blond (a wchodząc do salonu miałam bardzo jasny blond, chciałam więc tylko wyrównania do ciemniejszych odrostów. Co prawda całe szczęście jest mi w tych niemal czarnych włosach nienajgorzej (szczęście w nieszczęściu), ale jak to zbaczyłam, przeżyłam szok i nogi się pode mną ugięły. Teraz muszę zupełnie inaczej się malować, zmienić kolorystykę ubrań, żeby jakoś to wyglądało do mojej jasnej karnacji. Jak wychodziłam, cały salon się na mnie patrzył, tak radykalna była to zmiana koloru (której nie chciałam...) Generalnie: fatalna baba, nie mająca pojęcia o fryzjerstwie i jakaś daltonistka. Już nigdy więcej tam nie pójdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ines Nowowiejska IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.12.05, 00:05 Moze ktos mi powiedziec czy na Nowowiejskiej w sterfie ciec sa dobrzy fryzierzy. Bylam w strefie ciec 2 razy,ale na andresa-niestety za drugim razem nie trawilam na p.Emile i babka zamiast mi sama doradzic co i jak to ja musialam jej powiedziec konkretnie co chialam. Dobra jest kosmetyczka na Nowowiejsiej,bo chce wyregulowac brwii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Nowowiejska IP: *.chello.pl 03.01.06, 13:44 Na Nowowiejskiej znakomity jest Darek sam doradza bardzo milo sie z nim rozmawia. Ja bylam u niego przed swietami i wyszlam zachwycona Bardzo polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiunia Re:Kraków ul.Balicka 14a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 19:48 Zdecydowanie oddaje głos na Panią Sylwię z salonu przy ul. Balickiej 14a w Krakowie (pod sklepem papierniczym). Full profesjonalizm i super ceny. Bardzo polecam Odpowiedz Link Zgłoś
sylwuniaw Płock -pan Irek 10.01.06, 19:03 Polecam fryzjera z Płocka. Przyjmuje w salonie "Ona i on" na Kobylińskiego. Jest tam dosyc drogo. ale pan Irek jest super. Doradza, dobiera kolor do typu urody, zna się facet na rzeczy. No i można sobie z nim pogadać, nie tylko na temat włosów. Strzyżenie super. Ja mam długie włosy, dosyc przyklapnięte. A po jego cięciu fryzurka (nadal długie) układa sie super. No i pan Irek zrobi wam herbatkę, lub kawkę. polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
tulipanek100 Fryzjerka w W-wie 11.01.06, 10:26 Polecam salon fryzjerski FARBIARNIA, w W-wie ulica Topiel róg Oboźnej, nr tel. /22/ 826 55 11. Potrafi świetnie dobrać fryzurę a strzyżenie to sztuka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos. a kogo w farbiarnii polecacie? IP: 193.111.166.* 18.01.06, 16:35 z uwaga przeczytalam wasze posty, obecnie jestem stala klientka marzenki w montownii fryzur (od 2,5 roku), jestem bardzo zadowolona, ale mysle, ze pora na zmiany, ze wzgledu na przyzwyczajenie moich wlosow do pewnego ciecia szukam kreatywnego fryzjera, ktory bedzie od razu widzial mnie w nowej fryzurze, ktoremu nie bede musiala nic podpowiadac, bo jestem ciekawa co jesce mozna wyczarowac z moich wlosow. obecnie mam krotkie, lecz ciut odrosniete wlosy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alamel Re: Fryzjerka w W-wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 22:17 Jak się nazywa ta fryzjerka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alamel raz jeszcze Re: Fryzjerka w W-wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 22:36 Ludkowie, podpowiedzcie kto w W-wie strzyże b. dobrze bez bajerów typu masaż, zabawy z kosmetykami i całego tego picu. Prawdą jest, że to dobre strzyżenie jest podstawą fajnej fryzury i nie trzeba wyszukanych kosmetyków, ani tracenia czasu przed lustrem, aby potem dobrze wyglądać. Ja zwiedziłam wiele renomowanych salonów i prawdę mówiąc totalna bryndza...strzygą beznadziejnie, a właściwie na jedno kopyto, nie potrafią dobrać fryzury do twarzy, a wszelkie uwagi traktują jak zamach na ich "profesjonalizm"...Na szczęście włosy mają to do siebie, że odrastają...ale trzeba się z nimi męczyć po takich pseudofryzjerskich wyczynach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wanda Klasyczne cięcie - Warszawa IP: 212.244.29.* 16.01.06, 11:43 Poszukuje fryzjera do klasycznej fryzury, ktora nie ma nic wspolnego z modnym teraz cieniowaniem a'la czajka. Cos w stylu fryzur Amelii (Audrey Tatou) z albo Matyldy (Natalie Portman) z leona zawodowca. Wiecie o co chodzi, klasyka - wbrew pozorom to nie jest latwa fryzura - ciecie musi byc perfekcyjne. jeszcze takiego fryzjera nie znalazlam - zawsze mi cos "odstaje" albo sie zle układa juz po pierwszym myciu. Ktos polecal na tym Tomka Wysockiego - gdzie on przyjmuje jesli mozna spytac i czy rzeczywisicie mozecie potwierdzic jego umiejetnosci strzyzenia. Nie zalezy mi na kolorze ani na czesaniu, ani na kosmetykach - tylko na dobrym strzyżeniu. wanda Odpowiedz Link Zgłoś
martula100 Re: Klasyczne cięcie - Warszawa 21.01.06, 03:01 jak dla mnie tylko paris coufure w warszawie. fryzjerzy szkoleni w paryzu i ceny nie z kosmosu. polecam konrada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja re IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 19:13 Mam pytanie odnoście Le Grand w Poznaniu wybieram sie tam do Marcina , czy moze ktos cos o nim wie jak obcina, oraz naklada farby??? Prosze o odpoaiedz bo moje wlosy nie sa skore do ukladania a kazda wizyta u fryzjera to koszmar! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAJA-POZNAŃ Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 19:15 Mam pytanie odnoście Le Grand w Poznaniu wybieram sie tam do Marcina , czy moze ktos cos o nim wie jak obcina, oraz naklada farby??? Prosze o odpowiedz bo moje wlosy nie sa skore do ukladania a kazda wizyta u fryzjera to koszmar! Odpowiedz Link Zgłoś
martula100 Re: 21.01.06, 02:59 JAK DLA MNIE TYLKO PARISS COUFURE W WARSZAWIE. REWELKA I CENY UMIARKOWANE. Odpowiedz Link Zgłoś
potrek W KRAKOWIE polecam :) 21.01.06, 21:18 W Krakowie Salon Jacques Alexander Tatomir Ul: Sławskowskiego 4. Najnowsze nowinki z Paryża to tam. Pan Alexander Tatomir ,Jacek Bakaj czy Fryderyk wyczarują to o czym zamarzysz a mówi ci to fryzjer z Łodzi. Pozdrawiam Piotr www.piotralexander.com Odpowiedz Link Zgłoś
potrek w KRAKOWIE 21.01.06, 21:20 W Krakowie Salon Jacques Alexander Tatomir Ul: Sławskowskiego 4. Najnowsze nowinki z Paryża to tam. Pan Alexander Tatomir ,Jacek Bakaj czy Fryderyk wyczarują to o czym zamarzysz a mówi ci to fryzjer z Łodzi. Pozdrawiam Piotr www.piotralexander.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FRYZJER BB Re: Biała lista fryzjerów :-) PRZECZYTAJCIE !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 12:28 CZY WIECIE ZE... KOSZT FARBOWANIA TO GLOWNIE PRACA, CZYNSZ, OPLATY. MOZE BEDZIE TO DLA NIEKTORYCH Z WAS CIOS ALE FARBA NAKLADANA NA WASZE WLOSY NAJCZESCIEJ NIE KOSZTUJE WIECEJ NIZ 12 PLN. DO TEGO NALEZY DOLICZYC FANABERIE I NIEDOWARTOSCIOWANIE FRYZJERA ORAZ BARDZO CZESTO TO JAK JESTESCIE UBRANE. CO DO JAKOSCI FARB TO ZDRADZE ZE ZLYCH RACZEJ JUZ NIE MA BO SIE PO PROSTU NIE SPRZEDAJA A TO O CZYM NAJCZESCIEJ CZYTAM NA TYM FORUM WYNIKA Z NIEUMIEJETNOSCI DOBORU RODZAJU FARBY DO GATUNKU WLOSA. OCZYWISCIE NIE CHCE GENERALIZOWAC. CHCECIE SPRAWDZIC POZIOM WIEDZY FRYZJERA TO ZADAJCIE MU PROSTE (DLA WYKSZTALCONEGO FRYZJERA) PYTANIE> na jakiej zasadzie dziala pianka do wlosow? Ja moge Wam zdradzic ze pewnie uslyszycie ze jak to? Ulatwia ukladanie wlosow! Albo wrecz: Ta jest rewelacyjna! Nawet leczy... TO OCZYWISCIE NIE JEST DOBRA ODPOWIEDZ. A DOBRA FRYZURA JEST WARTA 40% WARTOSCI TEGO ILE WYDALYBYSCIE NA FRYZJERA ZEBY MOC WYGLADAC TAK JAK WYGLADACIE BEZ WIZYTY U NIEGO PRZEZ 30 DNI. W BOLU POZDRAWIAM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re::-) PRZECZYTAJCIE !!!! i polecam w lublinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.06, 16:10 to chyba jasne, że w cenie USŁUGI zawarte sa wszystkie koszty jej wykonania, także te zwiazane z pomieszczeniem, w ktorym salon fryzjerski "urzeduje". Latwo to stwierdzic, bo cześć salonow farbuje "z farba klientki" i jest to jakies 20-30 zl tansze niz normalnie. pozdrawiam ps. bardzo polecam p. Monike w salonie na rogu wieniawskiej i jasnej :) juz siedem lat korzystam z jej uslug i zawsze jestem b.zadowolona. Poza tym w salonie jest bardzo mila obsluga, mozna sie poczestowac kawa lub herbata w oczekiwaniu z farba na glowie, no i ceny przystepne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FRYZJER BB Re::-) PRZECZYTAJCIE !!!! i polecam w lublinie. O! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 09:10 TYLKO KIEPSKIE SALONY POZWALAJA SOBIE NA WNIESIENIE WLASNEJ FARBY, TO TAK JAKBY DO RESTAURACJI WNOSIC JEDZENIE.PEWNIE W MNIEJSZYCH MIASTACH JEST NIECO INACZEJ. JA PISZE O WARSZAWIE.POZA TYM TWOJ TEKST PACHNIE TANIA AUTOREKLAMA ALE TEGO NIE TRZEBA JUZ NAWET PISAC. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re::-) PRZECZYTAJCIE !!!! BB oszukuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 12:05 Coś nam scieniasz bo przed chwilką pisałeś ze kazda farba jest dobra!! Daj znać gdzie pracujesz to do ciebie przyjedziemy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BB Re::-) PRZECZYTAJCIE !!!! BB do lolka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 17:25 NIE PO TO PISZE ZEBY ZWERBOWAC TANIM KOSZTEM NOWA KLIENTELE, ALE ZEBY POMOC DROGIM PANIOM WLASCIWIEJ SIE ORIENTOWAC. CZASAMI PRZERAZA MNIE POZIOM I BRAK WIEDZY FRYZJEROW. POZA TYM DROGI LOLKU NIE WIEM O CO CI CHODZI.DZIWNA PROWOKACJA. CZYTAJ UWAZNIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FRYZJER BB Re: Biała lista fryzjerów :-) PRZECZYTAJCIE !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 19:08 ZALOSNE JEST TO ZE FORUM ZAMIAST SLUZYC POMOCA, RADA, ORAZ WYMIANIE DOSWIADCZEN Z CZASEM PRZEMIENIA SIE W POLE BITWY NIBY DOBRYCH I DOBRYCH SALONOW. NA SZCZESCIE JUZ LEKKO WPRAWNE OKO JEST W STANIE TO WYCHWYCIC. ZALOSNE. DOPRAWDY ZALOSNE I SMUTNE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anila CZY ZNACIE "FARBIARNIĘ" W W-WIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 19:38 Idę niedługo tam obciąć włosy. Kto tam dobrze strzyże? Mam raczej cienkie włosy i trochę się boję, że mi zrobią tam ku-ku... Ludzie, napiszcie, ale wolałabym, aby to nie była autoreklama tego salonu, a szczera rada :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CZY JEST?????????? Czy jest taki fryzjer w W-wie? bo tracę nadzieję.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 21:47 KTÓRY OBCINA WŁOSY NIE OD TZW. "CZAPY", TYLKO PRZYGLĄDA SIĘ KLIENTCE I ROBI TO ODPOWIEDNIO DO JEJ TWARZY, URODY, ITP.ITD. CZY JEST TAKI FRYZJER, KTÓRY OBCINA NIE PATRZĄC NA TZW. MODĘ, CZY TRENDY - ABY NIE WYGLĄDAĆ JAK Z MATRYCY... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Czy jest taki fryzjer w W-wie? bo tracę nadzi IP: *.acn.waw.pl 03.06.06, 12:51 Rany, wylaczcie ten CapsLoc, bo tego sie nie daje czytac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Biała lista fryzjerów :-) RYBNIK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.06, 23:10 Przeprowadziłam sie do Rybnika - błagam poradzcie jakiegos super fryzjera:) Odpowiedz Link Zgłoś
olamariola Re: Biała lista fryzjerów :-) RYBNIK 25.06.06, 11:21 Spróbuj w salonie "Ania" na ul. Wyzwolenia obok ronda z BP i stacją Bliska. Pani fryzjerka słucha co się do niej mówi, a ceny są miłym zaskoczeniem. Uwaga - w soboty mnóstwo ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna POZNAŃ Le Grand Salon - Pani Edyta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 16:03 Polecam Le Grand Salon w Poznaniu, na ul. Szkolnej. Szczególnie jeżeli chodzi o stylizację, również ślubną. Pani Edyta jest mistrzynią w tej kwestii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia GOLENIÓW -Salon Fryzjerskie Verona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 18:49 Salon Fryzjerski VERONA a Pani Asia jest najlepsza fryzjerka jaka zan !!GOraco wam polecam :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia OLSZTYN????? IP: *.insight.res.rr.com 09.02.06, 19:18 czy ktos zna dobrego fryzjera w Olsztynie??? strasznie mi na tym zalezy, bo od kilku juz lat szukam dobrego i bez wynikow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 20:33 Polecam panią Weronikę ze "Strefy cięcia" na Nowowiejskiej w W-wie. Młoda osóbka, doskonale radzi sobie z cienkim włosami. Po wizycie u niej włosów na głowie jest tyle że hejjjjj. I bardzo fajnie się układają bez przesadnego układania. Dojeżdżam godzinę z mojej miejscowości żeby podciąć u niej włosy. Umawiam się wcześniej telefonicznie. Pozdrawiam i polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
ewel_j Re: Biała lista fryzjerów :-) 10.02.06, 17:14 Pomocy!! poszukiwany dobry fryzjer w Nowym Sączu do fryzury ślubnej do włosów średnio- długich!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ewel_j fryzjer Nowy Sącz! 10.02.06, 17:18 Szukam dobrego fryzjera w Nowym Sączu, do uczesania ślubnego, ale żadne koczki...prosta fryzurka, wlosy srednio-długie. jeżeli ktoś może kogoś polecić!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scayla Re: fryzjer Nowy Sącz! IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 10.02.06, 17:20 szukam dobrego fryzjera w Szczecinie poleccie mi kogos naprawde swietnego :) Odpowiedz Link Zgłoś