moniqueee 26.07.03, 22:55 Skoro jest i czarna to może by się przydała biała - lista super fryzjerów? Głosujcie na salony i samych fryzjerów. Pzodrowionka Monika Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marchefka Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.07.03, 11:48 Moj glos oddaje na Ewe Zygmuntowicz z nowootwartego salonu niedaleko ronda ONZ w Wawie. Jest tak swietna, ze od 5 lat nie bylam u innej fryzjerki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia76 Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.u.mcnet.pl 28.07.03, 12:56 Gość portalu: marchefka napisał(a): > Moj glos oddaje na Ewe Zygmuntowicz z nowootwartego salonu niedaleko ronda ONZ > w Wawie. Jest tak swietna, ze od 5 lat nie bylam u innej fryzjerki! marchefko, powiedz ktory to salon! lokalizacja bardzo mi odpowiada, wiec chetnie wybralabym sie do tej fryzjerki. co robilas sobie u niej? jakie ceny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marchefka Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.03, 23:30 Generalnie do tej pory tylko sie u niej strzyglam, bo nie mialam kasy na farbowanie :) teraz mi sie finansowo poprawilo, wiec za tydzien ide do niej na strzyzenie, czesanie wieczorowe i refleksy. Jeszcze nie wiem, ile to bedzie kosztowac, dam znac po powrocie... Ceny za strzyzenie: wlosy krotkie - 55 zl, poldlugie 75, uczesanie wieczorowe 100 zl, slubne 200 zl. tel. do salonu 697 91 55. Fryzjerka to Ewa Zygmuntowicz. Acha, moja znajoma byla u niej na koloryzacji i byla b. zadowolona. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aally Re: Biała lista fryzjerów :-) 01.08.03, 09:41 Wybacz i nie traktuj tego jako atak na swoją osobę ale te ceny są tak wysokie, że gdyby fryzjer był kiepski i tyle żądał to powinien być karany...:) Ślubne uczesanie za 200 zł. miałam i ja dokładnie za 220 próba i tyleż samo miało kosztować uczesanie w dniu ślubu lecz już się tam nie pojawiłam - i nie będę się rozpisywać dlaczego bo to przecież "biała lista fryzjerów". Ostatecznie do ślubu uczesała mnie fryzjerka w skromnym zakładzie w Babicach Starych (mieszkam w Warszawie i miałam 3 próby u renomowanych "czesaczy") ZA 30 ZŁOTYCH !!!!!! Mam włosy trudne a to co mi wyczarowano z nich za nędzne 30 złotych baaardzo się podobało moim bliskim i nie tylko (dodam, że panie wiedziały że to fryzura do ślubu - co u większości fryzjerów znaczie podnosi cenę - ale nie tam:))))) Uprzedzam, że adresu nie znam ale tam chyba jest tylko jeden fryzjer w takim ryneczku. Podsumowując: większość warszawskich fryzjerów powinna się wstydzić żądając bajońskich kwot za swoje braki w umiejetnościach... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marchefka Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.03, 11:33 Nie traktuje tego jako ataku :) Tutaj placi sie 200 zl i za probe, i za wlasciwe czesanie. Wiem, ze nie jest to malo, ale ja jestem gotowa zaplacic. Poza tym zapewniem cie, ze w wawie jest duuuzo miejsc, gdzie placi sie za to samo znacznie wiecej... A zaklad fryzjerski, o ktorym piszesz, jest mi znany. Wczoraj byla tam moja mama. Rzeczywiscie, zaplacila tanio, ale jak tylko przyszla do domu, wzielam nozyczki i sama jej wyrownywalam zęby na wlosach... A fryzura byla banalnie prosta, bo mama ma latwe wlosy i zawsze strzyze sie na pazia... Mozliwe, ze to kwestia humoru fryzjerki czy tez tego, na ile sie spieszy... A tamten salon naprawde znam, bo sama mieszkam 3 km dalej... I ja go akurat nie polecam. Pozdrawiam marchefka Odpowiedz Link Zgłoś
aally Re: Biała lista fryzjerów :-) 01.08.03, 14:23 Marchefko, rozumiem, jest to możliwe, byłam tam tylko na czesaniu, z którego byłam zadowolona. A że miałam wiele nieprzyjemnych przeżyć z przedślubnymi próbami fryzur to tamtejszy współczynnik jakości i ceny wychwalam teraz wszędzie. Pozdrawiam a. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SYL Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.chello.pl 15.04.05, 09:51 Która miejsca sprawdzałaś w związku z fryzurą ślubną? Ja właśnie zaczynam poszukiwania.... Odpowiedz Link Zgłoś
jolka94 Re: Biała lista fryzjerów :-) 08.02.05, 23:06 czemu sama niestrzyzesz mamy jak pozniej mosisz poprawiac zeby a ta fryzjerka najwyrazniej niepotrafi strzyc bo ja sama jestem fryzjerka i strz na pazia jest proste i tak wogole juz niemodne wiec doradz jej zmiane!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawianka 57 Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 17:29 marchefko, czy Ty akurat nie myjesz głów w tym salonie przy ON?, bo tak gorąco zachwalasz.CEny kosmiczne uczesznie marne. Odpowiedz Link Zgłoś
kajkai Re: Biała lista fryzjerów :-) 15.01.09, 11:42 Ja za balejaż płacę 400,- :)) Odpowiedz Link Zgłoś
luiza8116 Re: Biała lista fryzjerów :-) 05.03.11, 18:22 Nie bądzicie banalni i nie piszcie sami o swoich salonach. Doskonale to widać i wiem że każdy salon pisze na siebie aby zwabić klientóww Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzanka Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.06, 22:57 Maciej Wróblewski, fajny fryzjer ale troche drogi. Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionica11 Re: Biała lista fryzjerów :-)Warszawa- grochow 22.02.06, 14:35 wawa grochow ul osowska rog dubienskiej ceny za strzyzenie od 13 zł POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilana spoko IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 22.02.06, 19:52 a co myslicie o adrianie fryzjeze ktory pracowal avangardzie. slyszala ze jest wolnym strzelcem nie podlega pod salon jak sie z nim umowic na ciecie bo podobno jes spoko i dobry w tym co robi.pomocy!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dorakaja Re: Biała lista fryzjerów :-)Warszawa- grochow 04.12.11, 10:34 Nie wiem co można na damskiej głowie zrobić za 13 zł,ale prawdopodobnie nic.Ja chodzę na Międzyborską 60/62(Studio Urody Alexander).Płacę za strzyżenie z modelowaniem 60 zł.Coprawda włosy mam długie,Ale za 13 zł??????????????????? to chyba jakaś pomyłka.Na Międzyborskiej strzyże Pan Darek.Rozmawiałam z nim i robi sesje do CKM-u.Jest dobry w tym co robi.Możesz strzyc się dalej za 13 zł,ale ja napewno tam nie trafię.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kosmetyczka94 Re: Biała lista fryzjerów :-) 05.10.06, 22:02 mój głos oddaje na WISAGE W RZESZOWIE Odpowiedz Link Zgłoś
bunia0969 Re: Biała lista fryzjerów :-) 18.05.07, 13:00 witam serdecznie, mam półdługie naturalnie kręcone włosy i nie każdy fryzjer mi dogodził. Od 3 lat chodzę do jednej fryzjerki w Krakowie-salon fryzjerski MONA na Piaskach, prosić z Panią Moniką.Ścina tak rewelacyjnie ze moje kręciołki pieknie sie ukladaja az przez 3 miesiace, dodatkowo jest tania- tylko 17zł, strzyżenie z modelowaniem:) polecam gorąco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia76 Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.u.mcnet.pl 01.08.03, 09:54 Gość portalu: marchefka napisał(a): > Generalnie do tej pory tylko sie u niej strzyglam, bo nie mialam kasy na > farbowanie :) > teraz mi sie finansowo poprawilo, wiec za tydzien ide do niej na strzyzenie, > czesanie wieczorowe i refleksy. Jeszcze nie wiem, ile to bedzie kosztowac, dam > znac po powrocie... > Ceny za strzyzenie: wlosy krotkie - 55 zl, poldlugie 75, uczesanie wieczorowe > 100 zl, slubne 200 zl. > tel. do salonu 697 91 55. Fryzjerka to Ewa Zygmuntowicz. > Acha, moja znajoma byla u niej na koloryzacji i byla b. zadowolona. > pozdrawiam dzieki. a moze adres tez pamietasz? przy rondzie onz jest kilka salonow. czy to stylissimo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marchefka Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.03, 11:29 Tak, dokladnie :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagna Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.04, 22:04 Polecam mistrza Eryka Prusa w Świętochłowicach drugi zakład ma w Chorzowie ale tam jest tylko jeden dzień w tygodniu dobiera fryzurę jak nikt inny ma tylko jedną wadę jest niestety drogi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fryca Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.cpe.mountaincable.net 25.11.04, 04:44 Eryk Prus jest najlepszy!! Jego syn podobno tez jest bardzo dobry... moze nawet lepszy, ale nie mialam okazji skorzystac. Podobno duzo czesze w Tv min. do Idola. Ja jednak z Eryka jestem bardzo zadowolona!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika czech Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.dip.t-dialin.net 24.03.06, 10:04 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazdeczka Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.centronet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 08:55 Hey ;-) A moglabys napisac dokladny adres tego Eryka gdzie urzeduje w Swietochlowicach i Chorzowie;-)I ile to jest te drogo???JA bardzo chetnie zainwestuje bo szukam nowej fryzury dla siebie i wole zaplacic niz potem rok plakac bo chce krotka fryzurke??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elzbieta Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.w82-123.abo.wanadoo.fr 08.02.05, 10:18 Eryk Prus Swietochlowice ul.Bytomska 7 lub Chorzow ul.Armii Krajowej 53 Ja osobiscie obcinalam sie u Daniela i bylam bardzo zadowolona Obciecie z farbowaniem (krotkie wlosy) kosztuje okolo 170zl Samo obciecie zalezne jest od techniki strzyzenia od 70zl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nestle 70 zl to niedrogo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 17:58 Za dobre strzyzenie. Nie oszukujmy sie, dobre strzyzenie trwa godzine! Wiec dlaczego chciec, zeby ktos to robil za darmo? Ja mam proste, dosc krotkie (chyba tzw. poldlugie) wlosy, latwe do ciecia, same sie ukladaja, mam taki tam balagan, ale z myciem i czesaniem 1 h 15 min to minimum, jakie trzeba spedzic u fryzjera! Odpowiedz Link Zgłoś
hermes-mitzrael Re: 70 zl to niedrogo 23.07.06, 19:03 Też uważam że 70 zł za dobre strzyżenie nie jest wcale za drogo :)Nie strzygę się co miesiąc ale co trzy i na miesiąc to nawet nie wypada 25 zł :) Odpowiedz Link Zgłoś
kokoroko3 Re: 70 zl to niedrogo 02.11.12, 08:52 zgadzam sie !ja chodze do p.Asi z ulicy nowej tez bierze 70zl za strzyzenie,a trwa ponad godzine,wlosy dopieszczone pod kazdym wzgledem. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Biała lista fryzjerów :-) 28.04.05, 14:15 Potwierdzam, znam ten chorzowski salon. Fryzjerki tam pracujące też niczego sobie :-)) Nawet, jak kiedyś nie udała im się koloryzacja (na mojej głowie, oczywiście) to i tak efekt był ciekawy :-)) Nawet nie żądałam zwrotu kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anielka Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.elsat.net.pl 10.11.05, 19:46 Ja byłam u P. Grażyny i jej nie było, więc przyjeła mnie P. Karolina (zakład w Chorzowie) i coś wam powiem... ta młodziutka P. Karolina bardo dobrze mnie obcieła i zafarbowała włosy, byłam bardzo zadowolona. Bardzo polacam tą młodą ale doświadczoną fryzjerke. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
beatka.stepien Moj glos dla Margarety Rupy z Lubina 10.02.07, 23:33 Ma kobieta fach w reku. Oprocz tego fantastycznie spedza sie z nia czas Odpowiedz Link Zgłoś
kasia3013 Re: Biała lista fryzjerów :-) 16.02.07, 20:12 ja polecam salon na ul. Łuckiej sa tam super fryzjerzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
laila83 Re: Biała lista fryzjerów :-) 19.07.08, 01:13 Bardzo odradzam pana Eryka!!! Wyglada jak ten starszy Pan z "Powrotu do przeszlosci" Nie zapytal co bym chciala Od razu stwierdzil ze kolor by mi sie przydal bo naturalne sa passe i wciskac mi farby. Glownie to chwalil sie tym ze syn w tv wystepuje Fryzura byla.. przyzwoita. Ale wymaga teraz poswiecenia zbyt duzo czasu na zrobienie rano. A i tak w ciagu dnia sie wszystko rozwala:/ A mam taka prace ze musze caly czas nienagannie wygladac.. Ja mam swoja fryzjerke we wroclawiu, jest genialna, ale jest daleko. Dlatego szukam czegos w katowicach. Pana Eryka odradzam. Wygladam jak ciotka (a jak sie rozwali misternie ulozona rano fryzura to jak ciotka w podeszlym wieku) Odpowiedz Link Zgłoś
ma1ja Re: Biała lista fryzjerów :-) 29.08.06, 17:43 Ja polecam Pana Michała z Instytutu Urody na ulicy Wspólnej 27a w Warszawie. Jest świetny w tym co robi i bardzo miły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia76 Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.u.mcnet.pl 01.08.03, 10:03 Gość portalu: marchefka napisał(a): > Generalnie do tej pory tylko sie u niej strzyglam, bo nie mialam kasy na > farbowanie :) > teraz mi sie finansowo poprawilo, wiec za tydzien ide do niej na strzyzenie, > czesanie wieczorowe i refleksy. Jeszcze nie wiem, ile to bedzie kosztowac, dam > znac po powrocie... > Ceny za strzyzenie: wlosy krotkie - 55 zl, poldlugie 75, uczesanie wieczorowe > 100 zl, slubne 200 zl. > tel. do salonu 697 91 55. Fryzjerka to Ewa Zygmuntowicz. > Acha, moja znajoma byla u niej na koloryzacji i byla b. zadowolona. > pozdrawiam i jeszcze jedno: jak dlugo strzyzesz sie u pani ewy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marchefka Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.03, 11:36 jesli pytasz o to, od jakiego czasu, to trwa to okolo 4-5 lat. A jesli interesuje cie, ile trwa strzyzenie, to nie mam pojecia, ale pewnie ze 40 minut... Nie wiem dokladnie, bo nigdy z zegarkiem w reku nie sprawdzalam. Ale teraz mam w planach strzyzenie wlosow poldlugich, refleksy albo cos w tym stylu i czesanie i mam na to zarezerwowane 1,5 godz. pozdrawiam marchefka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia76 Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.u.mcnet.pl 01.08.03, 11:52 Gość portalu: marchefka napisał(a): > jesli pytasz o to, od jakiego czasu, to trwa to okolo 4-5 lat. A jesli > interesuje cie, ile trwa strzyzenie, to nie mam pojecia, ale pewnie ze 40 > minut... Nie wiem dokladnie, bo nigdy z zegarkiem w reku nie sprawdzalam. Ale > teraz mam w planach strzyzenie wlosow poldlugich, refleksy albo cos w tym stylu > > i czesanie i mam na to zarezerwowane 1,5 godz. > pozdrawiam > marchefka o to pierwsze raczej mi chodzilo ;-) a gdzie wczesniej pracowala p. ewa bo stylissimo jest otwarte od jakis 2 miesiecy chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marchefka Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.03, 16:23 Ja ja opoznalam, kiedy pracowala w Franku Provoscie. Potem przeniosla sie do salonu na Conrada, a teraz pracuje w Stylissimo. Jej wczesniejszej przeszlosci nie znam, wiec nie wiem :) marchefka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magy Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.devs.futuro.pl 28.04.05, 15:24 Ja biegam do Ewy (Atelier Stylissimo ul.Twarda 30)co miesiąc i jestem szalenie zadowolona. Obcina mi rewelacyjnie wloski, wymyśla nowe fryzury, bylam też u Niej na farbowaniu, a moja przyjaciólka czasala się u Niej do ślubu i wyglądala rewelacyjnie. Chodzę tam już ponad rok i nie mam zamiaru zmieniać fryzjera. Odpowiedz Link Zgłoś
madzixx Re: Biała lista fryzjerów :-) 10.11.07, 12:12 Do tej pory moja fryzurę powierzałam fryzjerom ze Studia Jacka Olejniczaka w Łodzi (głownie Jacek i Krystian) i gorąco polecam ten salon! Niesamowita atmosfera, każda klientka traktowana jest indywidualnie i mistrzowie cięcia. Natomiast w Warszawie jakos nigdy nie trfaiłam na swietnego fryzjera. przeczytałam ten wątek i postanowiłam zaryzykowac Atelier stylissimo...dobierała mi kolor i ścinała mnie Kasia. To co zrobiła na mojej głowie to....istne cudo. Dawno nie byłam tak zadowolona ze swojego wyglądu :) Dlatego polecam ten salon. Jedyny minus to cena, no ale w ogólnym rozrachunku...warto :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BEATA Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.nowy-sacz.sdi.tpnet.pl 08.02.05, 15:30 Ja zagłosuje na salon fryzjerski w Nowym Sączu przy ul. I Brygady w pawilonie sklepowym. Zainteresowani wiedzą o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
kimi81 Re: Biała lista fryzjerów :-) 22.02.05, 19:51 A czy mogłabys podać jakie tam są ceny??? Przechodzę tam codziennie, ale jakoś nie mam odwagi tam wejść. Odpowiedz Link Zgłoś
nikola-to-ja Re: Biała lista fryzjerów :-)TORUŃ salon MIM 12.06.08, 17:43 Miałam ostatnio przyjemność zajrzeć do słynnej Pani Dżanety i jej salonu...Przeżyłam szok...całe szczęście,że właścicielka mnie nie obcinała tylko druga bardzo miła zresztą Pani, która wykazała się profesjonalizmem i świetną fryzurkę mi zrobiła.Byłam jednak niemile zaskoczona jak właścicielka salonu może poniewierać swoich pracowników...dziewczynę,która jej pomaga traktuje jak niewolnika...ciągle tylko słyszałam: przynieś, podaj, idź...koszmar jak można tak traktować ludzi...a dla klientów ma stale przyklejony uśmiech na ustach...Spędziłam tam 2 godziny i miałam serdecznie dośc sluchania jej rozkazów i krzyków na swoją pracownicę...Nie polecam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poborca Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.sandomierz.pilicka.pl 08.02.05, 20:35 Ciekawe dlaczego w deklaracji do Urzedu Skarbowego nie ma odbicia tych cen? Oj kontrola tam sie przyda.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olga Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 11:33 Pewnie większość z Was jest z W-wy lub okolic, ja chciałam polecić salon "Elegancja" w Tychach i pracującą tam wspaniałą fryzjerkę P. Olę. Dopóki nie odkryłam tego salonu tułałam się od jednej fryzjerki do następnej i naprawdę niewiele razy byłam zadowolona. Zwykle jestem nastawiona na jakąś zmienę, więc lubię pytać, co dana fryzjerka mogłaby mi polecić, jaką fryzurę, może zmienę koloru i dopiero P. Ola wykazała się naprawdę profesjonalnym podejściem i pomysłowością. Właściwie mnie przecież nie znając dobrała mi i kolor i fryzurę, które współgrają z moją osobowością i czuję się rewelacyjnie. Jeśli chodzi o ceny... no cóż, nie powiem, że to tania przyjemność, ale niestety doszłam do wniosku, że za jakość trzeba zapłacić. A do Poborcy - w salonie znajduje się kasa fiskalna i dostałam za wszystko rachunek w rzeczywistej wysokości. Pozdrawiam Olga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agatka Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.orzesze.tmtsystem.pl / 213.199.219.* 26.04.05, 19:59 czesc, w którym miejscu jest ten fryzjer w Tychach?? szukam dobrego fryzjera, który zafarbowałby mi włosy, a chce troche poszaleć z kolorem. Sama jestem fryzjerką, więc jestem dość wybredna. Nie mam jednak takiego talentu, żeby sama sobie zrobić balejaż - to nierealne... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.gdynia.mm.pl 08.03.05, 19:07 Ja zdecydowanie polecam panią Elę Michalak z Gdyni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wołomin Re: Wołomin Salon Krzyśka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.05, 14:01 Jeżeli będzie któraś w Wołominie polecam ten salon jeśli chodzi o farbowanie włosów. Wychodzą piękne. Chodziłam po wielu salonach ale ten uważam za najlepszy. Czesanie również szefowa p.Małgosia zawsze czesze mnie tak jak lubie. Idealny Idealny salon przynajmniej dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: Wołomin Salon Krzyśka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 10:05 Dziekuje pani Małgosiu. Wczoraj odwiedziłam salon Krzyśka, no i wyszłam zaskoczona. Z szatynki niespodziewanie stałam się blondynką. To był pomysł pani Gosi, jakież było moje zaskoczenie gdy spojrzałam w lustro!!! Nadal jestem zaskakiwana swoim odbiciem, lecz już teraz bardzo pozytywnie. Okazało się nawet, że mojemu Mężowi, który ma niechęć do blondynek bardzo się spodobał moj nowy wizezunek. Jeśli któraś z Was chciałaby zmian w wyglądzie i to pozytywnych polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rapide-3 Re: Wołomin Salon Krzyśka 24.08.09, 20:09 wyzyskiwacze zachłanni wykorzystują praktykantów !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gusia22-wolo Re: Wołomin Salon Krzyśka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.05, 14:20 Gdzie znajduje się ten salon Krzyś w Wołominie? Odpowiedz Link Zgłoś
rapide-3 Re: Wołomin Salon Krzyśka 24.08.09, 20:06 slaon jest moze i dobry ale prowadzacy salon ( wykorzystują. zachłanni na piniadze. nie szanuje praktykantow to jest szczegulnie widac . brak nauczania z ich strony . Bez czelni nerwowi wyzyskiwacze!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zadowolona212 Re: Biała lista fryzjerów :-) 20.09.10, 10:29 ja proponuje Paną Milenę z zielonki, młoda zawsze uśmiechnięta, i super potrafi doradzic kolor i fryzurę ja jestem bardzo zadowolona:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marchefka Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.03, 10:33 Zajrzyj na strone www.stylissimo.pl tam jest cennik Odpowiedz Link Zgłoś
zuza123 Stylissimo - dołączam się do pochwał 18.09.03, 08:55 Dołączam sie do pochwał dla p. Ewy Zygmuntowicz. Byłam tam wczoraj po tym jak przypadkowy fryzjer moje proste włosy do połowy szyi wystrzępił niezgodnie z moim zyczeniem. Pani Ewa nadał im ładny kształt - wraz z modelowaniem kosztowało to tylko 55zł. Czy kupowałyście jakieś kosmetyki w tym salonie? Miałam nałożony jakis wosk i jestem pod wrażeniem. Warto? Jakie ceny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SYL Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.chello.pl 15.04.05, 09:57 Jakoś nie mogę znaleźć na stronie tego cennika... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: 62.233.167.* 28.10.03, 15:14 spróbujcie Daniela z effectu na Waliców biegam za nim od czterech lat po całej Warszawie nie ma lepszego a przy tym fajna muza w salonie i ciepły klimat.6204458 Odpowiedz Link Zgłoś
rudy-skoczek Re: Biała lista fryzjerów :-) 11.02.05, 00:03 Hej Maja a gdzie on wcześniej pracował? Może na Marszałkowskiej w Instytucie Bigune? Bo ja tam dawno, temu trafiłam w ręce własnie Daniela i byłam zachwycona. A później zniknął .czy to taki chłopczyk o ciemnych włosach, raczej drobny-wybacz tyle zapamiętałam!A ile kosztuje u niego strzyżenie i np. farbowanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KATOWICE Re: Biała lista fryzjerów :-)KATOWICE IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 14.04.05, 20:53 JA GLOSUJE NA EWELINE, FRYZJERKE W SALONIE l'OREAL NA WELNOWCU. I MOWIE TO Z PELNA ODPOWIEDZIALNOSCIA!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka Re: Biała lista fryzjerów :-)KATOWICE IP: *.toya.net.pl 10.05.05, 08:36 W Katowicach Salon www.berndowicz-kubli.pl Odpowiedz Link Zgłoś
figa.kw Katowice 08.08.06, 10:49 Popieram w 100% - Beredowicz&Kublin na 3 Maja w Katowicach. Jeden minus - wysokie ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
malka200 Re: Katowice 09.05.10, 22:18 we Wrocku też Berendowicz na Kazimierza Wlk, świetna ekipa, miło i zawsze wychodzę zadowolona, często też słyszę pytanie, kto mnie tak świetnie strzyże... Odpowiedz Link Zgłoś
luleczka78 Biała lista fryzjerów Katowice 06.08.09, 13:16 a ja polecam Daniela i Wojtka ze studia DJ STYLE na osiedlu paderewskiego. Spróbujcie koniecznie ul.Graniczna 61c :) tel7245027 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KotKa Chełm Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.chelm.mm.pl 25.11.04, 09:48 Najlepszy zakład fryzjerski w Chełmie: Galeria fryzur na Siedleckiej. Wszystkie fryzjerki pracujące w tym zakładzie ścinają odlotowo =) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ksiezniczka Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: 80.51.237.* 08.03.05, 11:32 Najlepsza fryzjerka - Dorota Piątkowska salon Magic ul. Warszawska w Siedlcach :) najświetniejsze pomysły ma sama właścicielka ... miło i fachowo :) polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.05, 12:35 Co do tego czy wszystkie fryzjerki z "Galerii fryzur" obcinaja odlotowo to się nie zgodzę bo jedynie pani Marzena jego właścicielka i Karolina obcinają bdb,a pozostałe są do kitu,a jeżeli chodzi o Chełm to jest jeszcze jedna fryzjerka która bdb obcina p.Renata w salonie przy ul.Młodowskiej(obok przystanku)i jest tam jeszcze w miarę tanio;)polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aisa Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: 212.160.172.* 08.03.05, 13:11 Ja natomiast w chełmie polece salon fryzjerski Kosmyk w Albercie, jestem pod ich skrzydłami juz z 6 lat. Pani Asia i Kinga sa ekstra. Oddaje sie w ich rece bez zmruzenia oka i zawsze jestem zadowolona i na czasie z fryzurka i kolorkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maleństwo Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 13:05 ja natomiast w Chełmie polecam p.Ewę, niestety nie wiem gdzie teraz ma salon...ale jest przemiłą kobietą która potrafi "wyczuc" włosy i nie mogę sobie przypomnieć czy kiedykolwiek zaproponowała Mi jakąś złą fryzurę.po przeprowadzcce przestałam do niej jeździc ale polecam Odpowiedz Link Zgłoś
ksawery.k1 Re: Biała lista fryzjerów :-) 12.01.05, 10:56 Gość portalu:no a kto strzygl wlosy u mistrza ksawerego ten napewno wie o co chodzi,przeniusl sie do salonu ELITE a i ta jest milo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lu Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.chello.pl 27.02.05, 15:32 wiesz moze jakie sa tam ceny za strzyzenie?? i układanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.01.05, 13:46 polecam Zuzę z salonu Jean Louis David w Galerii Mokotów w Warszawie. jest naprawdę świetna. ma fantastyczne cięcie i potrafi dobrac fryzurę do osoby. jest rewelacyja. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszpecona Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.tele2.pl 07.02.05, 15:13 Błagam omjajcie szerokim łukiem salon fryzjerski na Kowalczyaka.Kobieta nie ma zielonego pojęcia o strzyżeniu. Nie ważne jak będziecie chciały się ostrzyc, ona Wasm i tak skróci do maksimum włosy, nie uczesze tylko wysuszy suszarką. Wyglądam jak obgryziona miotła. Z szyderczym uśmiechem na twarzy stwierdziała,... że za 2 , 3 miesiące będę dobrze wyglądać... Odpowiedz Link Zgłoś
bel.canto Re: Biała lista fryzjerów :-) 22.05.05, 14:31 ktos pisał o salonie Jean Louis David. Pewnie w kazdym miescie inaczej ale w Poznaniu, bo tam bylam, bylo fatalnie!! Po pierwsze fryzjer bez nozyczek! po drugie, kiedy poprosilam o wyrownanie wlosow, bo jedna strone pani obciela krocej od drugiej, kobieta powiedziala ze szefostwo kazaloby zaplacic mi dwa razy za strzyzenie!! nie moglam sie nadziwic! ale w pozaniu polecam salon kolo ulicy słowiańskiej, strzyze tam taka pani Marzena, niestety nie pamietam nazwy salonu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.kp.pl 12.10.05, 14:49 Salon nazywa się Kalamis. Marzena ma także drugi salon na Piekarach. Chodzę do niej od 5 lat i jest super!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.crowley.pl 04.02.05, 08:00 Mój głos oddaje na Agnieszkę Ejmocką z nowo otwartego salonu Atelier Stilissimo przy rondzie ONZ w Warszawie, bardzo profesjonalna fryzjerka która nie tylko wykonuje swietne fryzury ale także dorzadza co do jej wyboru. Polecam z czystym sumieniem nie tylko dla panów , również dla pań.!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda994 Re: Biała lista fryzjerów :-) 28.09.05, 16:37 Do Piotra: a skąd wiesz że swietnie wykonuje fryzyry paniom i na jakiej ulicy jest ten salon? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasienka Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 15:55 W Czestochowie najlepszy fryzjer - Marcin - jest w salonie Beaty Dysiewicz! Super stylista! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aNIA Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.05, 16:31 posłuchałam opinii tu zawartej i poszłam do podobno najlepszego fryzjera w Cz- wie - Marcina.. ze wszystkich moich wypraw do fryzjera , a lubię eksperymentować, ta była delikatnie mówiąc najmniej udana.. facet nie ma pomysłu na osobę a myślę, że powinien jako stylista. Nie dość że pomysły ma raczej kiepskie to i wykonanie liche jak na cenę, którą trzeba zapłacić ( z krótkich na wygryzione+ trochę koloru gdzieniegdzie - 15- zł/) odradzam serdecznie wizytę u tego "ylisty" Odpowiedz Link Zgłoś
joanetka kontakt do Marcina z galerii koloru Dysiewicz 06.04.09, 10:27 POMOCY, POTRZEBUJĘ KONTAKT DO MARCINA Z SALONU DYCIEWICZ. Dziś dzwoniłam tam i co sie okazało, że Marcin nie Pracuje już tam... :( Strzegł mnie z 5lat, jak jeszcze mieli salon w alejach...:( Nie mam do niego kontaktu żadnego, w salonie mi nie dadzą, z jasnych powodów.Prosze o pomoc. Chocby jak ma Marcin na nazwisko... Proszę o jakakolwiek pomoc. Może ktos wie jaki jest do niego nr komorki, gdzie teraz pracuje. Musze go znaleźć!!! joanfoks@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
bibik_25 Re: Biała lista fryzjerów :-) 03.11.09, 12:20 ja polecam łukasza stokowskiego z merliniego 4 , cuda robi na głowie www.fryzjerzywarszawianka.pl naprawde warto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Biała lista fryzjerów :-) POZNAN IP: *.ghost.pl 04.02.05, 18:49 Kuba - super fryzjer siadasz i nie musisz nic powiedziec a i tak wychodzisz zachwycona! Przedtem w Novotelu nad Malta, teraz w nowootwartym salonie na ul.Pilsudskiego 100 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Biała lista fryzjerów :-) POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 16:37 Aniu czy mogłabyś podać numer telefonu do Kuby? bo zniknął z Novotelu i nie wiem jak teraz do niego trafić, a masz rację, że jest super fryzjerem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Biała lista fryzjerów :-) POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 17:41 Dzieko za polecenie mi na forum zakładu na ul.Kanałowej.Ja byłam u Patrycji.Naprawde świetny talent mają do włosów!Nie myślałam że z moich marnych włosków można wyczarować"coś" na mojej głowie.Ceny tez są rewelacyjne bo za baliage,strzyżenie i modelowanie zapłaciłam tylko 95 złotych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Biała lista fryzjerów :-) POZNAN IP: 217.98.121.* 22.02.05, 10:36 Kochane Nie jestem w stanie przeczytac wszystkie watki, podajcie nazwe i/lub telefon na Kanalowa i tak samo do Kuby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Biała lista fryzjerów :-) POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 15:42 Na Kanałowa to 866-13-80 pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zocha Re: Biała lista fryzjerów :-) POZNAN IP: *.toya.net.pl 29.05.05, 20:32 Bez konkurencyjny salon w Poznaniu to Krysia i Adam Piaseccy.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dagi Re: Biała lista fryzjerów :-) POZNAN IP: *.adsl.inetia.pl 05.06.05, 11:47 Szczerze polecam salon KAMELEON przy ul. Wrocławskiej 25a. Super wnętrze, bardzo miła obsługa ( godna polecenia Agnieszka vel Agata!. Niedrogo i przyjemnie, a jaki masaż głowy!!!Poezja! Zawsze doradzą odpowiednią fryzurkę, łądny kolor- jest modnie i przede wszystkim funkcjonalnie- nie musze potem godzinę włosów układać. Odpowiedz Link Zgłoś
marti-pl Re: Biała lista fryzjerów :-) POZNAN 08.02.09, 18:58 Witam. Czy ktoś może mi powiedzieć, gdzie przeniosła się Pani Natalia z salonu Kameleon (Poznań, ul. Wrocławska)? Widziałam, że salon został zastąpiony innym. Będę wdzięczna za namiary. Odpowiedz Link Zgłoś
janis23 Re: Biała lista fryzjerów :-) POZNAN 15.02.06, 19:30 faktycznie, najlepszy na swiecie:-) i to nie zart. pani Krysia jest absolutna czarodziejką i ma niesamowity talent w rękach. polecam, od lat chodzę tylko do niej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANIA Re: Biała lista fryzjerów :-)POZNANOs.Orła Białego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 15:38 Polecam salon fryzjerski na Os.Orła Białego,a zwłaszca panią Beatę-szczególnie dla dziewczat,które chca mieć nowoczesne, nie trudne w układaniu i ładne fryzurki!Ja juz byłam po raz kolejny i stale jestem zadowolona!Ceny dośc przystępne: strzyżenie i modelowanie: 38 zł! a dla gości w poczekalni chwila relaksu w solarium:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Biała lista fryzjerów :-)POZNANOs.Orła Białeg IP: *.icpnet.pl 28.04.05, 18:46 a gdzie dokładniej można znaleźć panią Beatę? Odpowiedz Link Zgłoś
marolisz Re: Biała lista fryzjerów :-) Warszawa -Wola 28.04.05, 19:41 Serdecznie mogę polecic super fryzjerki oraz specjalistkę od tipsów i paznokci w nowym salonie otwartym na woli na ul.Zawiszy 16 a lok B naprawde warto zajrzeć- wszyscy wychodzący są zadowoleni z usług ,aż byłam zdziwiona ale po ostrzyżeniu i wymodelowaniu włosów sama sie przekonałam na własnej skórze (raczej włosach )co mozna uzyskać z mojej fryzurki W salonie mozna zrobic sobie paznokcie na bajer polecam acha zapomniała bym numeru tel 888.13.14 Acha pracujące fryzjerki to Agnieszka i Ela a od pazurków jest Karolina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fryzjer Re: Biała lista fryzjerów :-)POZNANOs.Orła Białeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 20:36 GALERIA DA VINCI UL'PILSUDSKIEGO 100.P'BEATA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adrianna Re: Biała lista fryzjerów :-) POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 08:47 Witam- Podaje nowy adres Pana Kuby z NOVOTELU- Poznań - ul. Piłsudskiego 100 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pogodna Re: Biała lista fryzjerów :-) POZNAN IP: 150.254.72.* 14.10.05, 13:31 Jestem studentka i nie wiem jaki to nowy lokal ale czytajac posty wyniki mi ,ze pan Kuba pracuje w tym samym budynku co Pani Beata.Czy to rzeczysicie tak jest? Przyznaje,ze Pan Kuba mnie zainteresowal,zwłaszca po ostatniej opinii Pani ,która u Niego była. A moje włoski to tez cieżki orzech do zgryzienia i ułożenia:)))) A ceny, można wiedziec ile kosztuje samo obciecie włsów.WIecie państwo portfel studentki nie jest gruby a jeśc trzeba. Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLA Re: Biała lista fryzjerów :-) POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 11:09 TAK W TYM SAMYM BUDYNKU GALERIA DA VINCI PIŁSUDSKIEGO 100 CIECIE 30ZYLI Odpowiedz Link Zgłoś
kubutkowa Cezar z POZNANia 07.05.07, 00:56 Kocham Cezara z Poznania, ma salon bardzo bliski Castoramy (wstyd przyznac ale nie pamietam nazwy ulicy). Jest absolutnie superowy, ceny w normie fajny salon, chodze do niego juz od 3 lat i nie zamierzam go zmieniac.Ma swietna reke, potrafi zaproponowac klientkom cos ciekawego itd. Jest tez bardzo przyjazny i zawsze mnie sie stara gdzies wcisnac jak przylece do Polski. Bardzo mi sie podobalo jak odeslal z kwitkiem Kulczykowa jak chciala wymusic na nim zeby ja gdzies wcisnal. Powiedzial ,ze ma wolny termin taki i taki i niestety nie jest w stanie przelozyc wizyt innych pan tylko dla pani kulczyk. Ha ha ha. Zciął mi moje dlugie wlosy , mialam szereg roznych fryzur , jak kameleon. Jest bardzo dobry. Moja mama jej kolezanki, a takze moje i moj narzeczony do niego chodza.POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
agatorek80 POZNAŃ-Miasto Kobiet 02.07.07, 01:03 Byłam ostatnio w "Mieście Kobiet" na jeżycach,salon taki sobie-nic nadzwyczajnego,niby to na stary styl zrobione ale śmierdzi tandetą z daleka,dostałam się w ręce wielkiej(jak twierdziła o swoim"talencie") p.Karoliny. Głowę umyła mi w sposób dający wiele do życzenia-żadnego masażu,tak na "odwal się".Scięcie ok(żadna rewelacja),jednak farba-tragedia.Owszem,zaraz po wyjściu było ok,ale następnego dnia porażka:( Zapłaciłam 190(!)zł-a propo-ceny mają porażające).odradzam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sunny261 Re: POZNAŃ-Miasto Kobiet 09.07.07, 00:03 O matko,tez tam byłam u tej laski,porażka totalna,agentka zrobiła mi na głowie jakiś kask a'la V.Beckham.Nie bylam mile obsłużona,szkoda ze Cayennem nie podjechałam jak jej jakaś tam Edytka,to pewnie by mnie lepiej potraktowano...Jak to jest salon ekskluzywny to ja jestem Borys Jelcyn.A ceny-zgadzam się z agatorkiem-porażka,na jakiś dziwnych kosmetykach pracują:/A mogłam się koleżanki posłuchać i nie iść tam.Żałuję że awantury tam nie zrobiłam:/ Odpowiedz Link Zgłoś
natasza2323 Re: POZNAŃ-Miasto Kobiet 16.06.10, 22:57 Ja sie nie zgadzam z tą wypowiedzią ,chodzę już od 2 lat do MIASTA KOBIET i nigdy nie spotkalam się z takim traktowaniem. WIĘC BARDZO POLECAM TEN SALON NA UL.MICKIEWICZA 24 naprawdę jest O.K.!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
walercia111 Re: POZNAŃ-Miasto Kobiet 04.10.11, 13:38 Bardzo lubię ten salon.Chodzę do Pani Karoliny od ponad 2 lat na farbę ,obcinanie i układanie i jestem bardzo zadowolona:-)POLECAM TEN SALON za miłą i profesjonalną obsługę oraz za atmosferę jaka tam jest.Tak trzymajcie a klientów nigdy WAM nie zabraknie. Odpowiedz Link Zgłoś
olimpia312 Re: Cezar z POZNANia 29.08.07, 00:19 czy możesz podać bliższe namiary na ten salon (adres, nazwę lub nr tel?), jakis czas temu najpierw na Koziej a potem na 3Maja pracował własnie Cezar, u którego zawsze mozna bylo liczyc na fantastyczne fryzurki, jezeli jest to ten sam fryzjer to naprawde godny polecenia!!! tak wiec bede wdzieczna za pomoc w dotarciu do niego Odpowiedz Link Zgłoś
ach_ja Re: Cezar z POZNANia 18.11.07, 23:44 olimpia312 napisała: > czy możesz podać bliższe namiary na ten salon (adres, nazwę lub nr > tel?), jakis czas temu najpierw na Koziej a potem na 3Maja pracował > własnie Cezar, u którego zawsze mozna bylo liczyc na fantastyczne > fryzurki, jezeli jest to ten sam fryzjer to naprawde godny > polecenia!!! tak wiec bede wdzieczna za pomoc w dotarciu do niego JA TEZ BLAGAM O NAMIARY!!! Jesli to ten pan to bylam bym dozgonnie wdzieczna. Przepadl mi gdzies i szukam go od ponad roku. Dzieki, Odpowiedz Link Zgłoś
margopol Re: Cezar z POZNANia 17.05.08, 08:22 czy mogłabyś dać adres Cezara pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jaguchna_mk ADRES Cezar z POZNANia 17.06.08, 08:52 Hair Design Studio ul. Słowiańska 55a tel:8262144 i 8262120 JEST BOSKI!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jaguchna_mk ADRES Cezar z POZNANia - poprawny nr telefonu 17.06.08, 08:54 Hair Design Studio ul. Słowiańska 55a tel:8262114 i 8262120 JEST BOSKI!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ani-a83 Re: cezar z poznania 18.06.08, 21:42 umówiłam się dzisiaj na strzyżenie i farbowanie do Cezara najbliższy wolny termin mieli dopiero na 15 lipca!!! idę tam pierwszy raz zdecydowałam się po przeczytaniu twoich postów od dłuższego czasu szukam dobrego fryzjera w poznaniu ale nie trafiłam jeszcze nigdy tak, żebym była w pełni zadowolona...mam nadzieję że nie będę żałować wizyty w salonie Hair Design. proszę napisz jaki jest przybliżony koszt cięcia i farbowania - włosy półdługie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KUBA BEATA Re: Biała lista fryzjerów :-) POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 11:25 PRAGNIEMY POINFORMOWAĆ KLIENTÓW SALONU GALERIA DA VINCI UL.PIŁSUDSKIEGO 100 TELEFON DO NAS TO (061)8729080,(061)8750520.MAMY SUPER FRYZJERÓW I CHCEMY NA BARDZO DOBRYCH WARUNKACH ZATRUDNIĆ NOWYCH Odpowiedz Link Zgłoś
neurologia Studio fryzur ILONA 10.04.07, 17:12 Gorąco polecam WIZYTĘ W SALONIE FRYZUR ILONA NA PIOTRKOWSKIEJ 81 W BRAMIE,LEWA OFICYNA! Pozerski Salon Jacka VIS A VIS możecie sobie darować.ILONA pracuje sama,używa farb i kosmetyków włoskiej firmy CAPILLUM.Można kupić profesjonalne kosmetyki! Nowoczesne ale mądrze dobrane,stosowne do wieku i typu urody fryzury.Przystępne ceny.Chcesz zaszaleć-ILONKA CI pomoże ;-)Jeśli chcesz mieć swoją wersję- ILONKA CI ją ulepszy ale nie popsuje pseudostylistyką.Domowa atmosfera i pyszna zielona herbata.PROFESJONALIZM I SZACUNEK DLA POTRZEB KLIENTEK. POLECAM!!!ANITA Odpowiedz Link Zgłoś
yoyo.mail Re: Studio fryzur ILONA 14.04.07, 20:48 Ja osobiście polecam salon fryzjersk "ILONA". osobiście uważam że jest to najlepszy salon urody , napewno w Łodzi jak nie w Polsce. Kto ma ochotę wygloądać naprawdę zajebście nowocześnie , prosze nie wahać się odwiedzić salon na ul. Piotrkowskiej 81 w bramie (lewa oficyna),...... SERDECZNIE POLECAM!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_ra Re: Studio fryzur ILONA 02.08.07, 22:52 W całej rozciągłości zgadzam się z entuzjastycznymi opiniami o STUDIU FRYZUR ILONA przy ul. Piotrkowskiej 81 w Łodzi. U pani Ilony czeszę się już chyba z dziesięć lat i potwierdzam: zawsze nowocześnie, stylowo, z pomysłem. Po prostu super. Nigdy się nie zawiodłam. Gorąco wszystkim polecam!!! Joanna Odpowiedz Link Zgłoś
k1510 Re: Studio fryzur ILONA 19.10.07, 21:56 Studio Jacka jest parę klas wyżej.Chłopak jest naprawdę pasjonatem swojego zawodu.Nie ma roku żeby nie jechał do Capillum na szkolenia do Mediolanu.Co do niego nie pójdę ,wychodzę z niesamowitą i niepowtarzalną fryzurą.Nasi Fryzjerzy bez szkoleń czeszą tak,ale trzy lata pózniej.Jak mi sprzeda jakąś odżywkę ,to nie po to aby mnie naciągnąć ,tylko naprawdę pomóc.W dodatku nie jest żadnym pozerem.Atmosfera w zakładzie jest bardzo miła,ceny normalne. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiakasiakasia123 Re: Studio fryzur ILONA 14.03.08, 20:29 ja tesh jestem zachwycona salonem jacka;) zrobił mi super kolor;D a odżywka capillum z jojoby jest najlepsza na świecie Odpowiedz Link Zgłoś
k1510 Re: Studio fryzur ILONA 19.10.07, 22:03 ii JESZCZE JEDNO! BYŁAM KILKAKROTNIE ŚWIADKIEM SYTUACJI,GDY DO JACKA PRZYCHODZIŁY DZIEWCZYNY OD INNYCH FRYZJERÓW PO NIEUDANYCH ZABIEGACH Z CHAS LEM -RATUJ ZA WSZELKIE PIENIĄDZE--JEŚLI STWIERDZIŁ NP.ŻE WŁOSY SĄ TAK LICHE ŻE NASTĘPNY ZABIEG IM ZASZKODZI NIGDY NIKOGO NIE NAMAWIAŁ I NIE NACĄGAŁ.MÓWIŁ-PRZYJDŻ ZA MIESIĄC-NAJPIERW ZREGENERUJ WŁOSY-POTEM COŚ PORADZINY.NIE ZARABIA JAK INNI ZA WSZELKĄ CENE.TO DZIŚ ŻADKA CECHA.... Odpowiedz Link Zgłoś
alniro Re: Studio fryzur ILONA 23.10.07, 19:04 Niewiem kim jesteś k1510 ale nie identyfikuj się z zakładem STUDIO FRYZUR ILONA i nie pisz słów których nigdy nie wypowiedziałam na temat pana JACKA. Odpowiedz Link Zgłoś
k1510 Re: Studio fryzur ILONA 25.10.07, 01:29 a kto ty jesteś alniro?ja Ci nigdy nic nie sugerowałam,co więcej uważam że to fajnie że jest wiele zakładow,każdy ma prawo zachwycać się swoim.ja uważam ,Jacek jest super i koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
malcia20 Re: Studio fryzur ILONA 14.03.08, 22:19 Ja uważam że studio fryzur ILONA jest rewelacyjne. Ilonka zawsze idealnie doradzi, wymyśli coś ciekawego co spowoduje że każdy wychodzi zachwycony z salonu.W dodatku przemiła atmosfera, zawsze pełno śmiechu. Salon jest bardzo ciepły i świetnie urządzony. Naprawdę serdecznie polecam bo uwierzcie mi- nikt się nie zawiedzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
monalisa.2 Tomek Poznań 07.05.08, 22:16 Miałam super fryzjera - Tomka - pracował na Polance w Poznaniu w salonie TRENDY, niestety zniknął i jestem zrozpaczona :((((!!! czy ktoś wie co się z nim stało???? Odpowiedz Link Zgłoś
3martusia88 Re: Biała lista fryzjerów :-) POZNAN 19.03.09, 14:58 Witam!osobiście polecam Sandrę z salonu Angelo Rivieri znajdującego się na Polance.Jest to jedyny fryzjer który sprawił ze po wyjsciu z salonu byłam naprawde zadowolona z własnego wyglądu!Sandra zrobiła mi super kolor, moje włosy świetnie sie układają bez kilkugodzinnego układania(jak bywało wcześniej:p).Naprawde gorąco polecam!!!Wierzcie mi będziecie naprwde miło zaskoczeni obsługą:) Odpowiedz Link Zgłoś
ailatan211 Re: Biała lista fryzjerów :-) POZNAN 29.09.09, 14:57 Witajcie, czy ktoś z Was kojarzy w Poznaniu fryzjera pod nazwą Krzywa Grzywa?? Słyszałam reklamę w radio, ale nie pamiętam dokładnie miejsca. Coś mi się wydaje że na Ratajczaka ale pewnie mylę się. Może ktoś z Was już coś wie o tym miejscu. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anna2322 Re: Biała lista fryzjerów :-) POZNAN 03.01.11, 15:06 Ja NIESTETY kojarzę salon "Krzywa Grzywa" i zdecydowanie odradzam. Na ogół nie wypowiadam się na forum, ale tym razem zrobię wyjątek - może dzięki temu chociaż jednej osobie uratuję fryzurę! Ceny owszem są przystępne, umówić się można z dnia na dzień ale na tym kończą się zalety tego salonu. Ja nie jestem zadowolona z ich usług i nie jest to tylko moja własna opinia ale również moich znajomych:( Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka0202 Re: Biała lista fryzjerów :-) POZNAN 21.05.11, 17:42 witam. Krzywa Grzywa mieści się na Wyspiańskiego w City Parku. Polecam, fachowa i miła obsługa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
weronika_olga Re: Biała lista fryzjerów :-) POZNAN 05.06.11, 22:27 polecam salon bistor na św wojciecha i pana łukasza. trafiłam tam z polecenia na makijaż permanentny, a okazało się, że jest jeszcze salon fryzjerski i butik z ciuszkami młodych projektantów :) Odpowiedz Link Zgłoś
ilkas2 Re: Biała lista fryzjerów :-) POZNAN 23.07.12, 14:19 W poznaniu polecam salon galeria image galeriaimage.pl/ tam chodzę do Krissa na farbę i ścięcie. zawsze wychodzę zadowolona. Potrafi bardzo fajnie ścinać ! Odpowiedz Link Zgłoś
lolalovesme Re: Biała lista fryzjerów :-) POZNAN 15.03.13, 19:53 Przestrzegam wszystkie dziewczyny przed wizytą w tym salonie, szczególnie przed fryzjerem Łukaszem. Na wizytę pojechałam pełna optymizmu, wcześniej korespondowałam z Łukaszem przez 2 tyg (!) ponieważ nie mieszkam w PL, szczegółowo opisałam na czym mi zależy (chciałam zrobić ombre na włosach), zapytałam czy usługa będzie możliwa itp. Zostałam poinformowana, że oczywiście tak, że orientacyjny koszt to 270-300 zł. Zgodziłam się i bardzo tego żałuję!!! Nie mam ani pół ombre na włosach, tylko jakieś okropne grube pasemka ( od 4-6 sztuk) w odległości ok 2 cm od głowy, co wygląda jak jakiś okropny odrost, włosy są fatalnie obcięte, i za to skasowali mnie 350 zł!!!! Dziewczyny, przestrzegam Was!!!! W tym stanie musiałam wrócić do Anglii i chce mi się płakać jak patrze na siebie w lustrze:(( Inny fryzjer powiedział, że to co mam na głowie jest wynikiem totalnej niekompetencji i niewiedzy fryzjera!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kikin07 Re: Biała lista fryzjerów :-) POZNAN 16.12.09, 15:17 Jak mam polecać jakiegoś fryzjera, to tylko pana Grzegorza z La Lumiere w Poznaniu - znakomity jest i naprawdę potrafi czynić cuda, a przy tym przystojny i miły:) Odpowiedz Link Zgłoś
deser_z_owocami Re: Biała lista fryzjerów :-) POZNAN 09.01.10, 21:17 Ja polecam pana Grzesia z La Lumiere na Przemysłowej. To świetny fryzjer, z niesamowitym wyczuciem. La Lumiere to galeria urody, mają tam: zabiegi upiększające, masaże, kosmetykę, fryzjerstwo, endermologię, kolczykowanie i całą masę innych. Polecam zajrzeć na stronę, bardzo profesjonalne miejsce, zwłaszcza jeśli to mają być przygotowania ślubne. Na pewno nie schrzanią wam makijażu i fryzury. A na pewno zrelaksują przed tym stresującym dniem. Odpowiedz Link Zgłoś
magda-8101 salon Magia żydowsak 30 najlepszy fryzjer POZNAN 08.02.10, 22:47 ja polecam zajzyjcie do salonu magia. tydzień temu widzialam ich reklamę na ontv i poszłam sprubować. Jestem pod wielkim wrazeniem kultury i experdzkiego podejścia. Mam wreście wymażony kolor p. Kasia fryzjerka uwaznie słuchała co chcialam i mam super zwykle bylotak że fryzjer kłucił się zemną o co mi chodzi!! szok polecam ten salon też ze względu na docenienie studentów. obecnie studiuję i dostala miłą niespodziankę rabat 20% myślę, że wart bo można wybrać zamiast tego parafinę na dłonie :) ale ja wolałam pieniązki:(( pozdrawiam poznaniakow Odpowiedz Link Zgłoś
jezycjanka Re: Biała lista fryzjerów :-) POZNAN p. Kuba NIE 18.03.10, 16:00 witam serdecznie, po przeczytaniu paru postów postawiłam na wizytę u pana Kuby (salon da vinci, piłsudskiego 100, poznań). niestety rezultat jest k o s z m a r n y!!!, straszliwie postrzępione włosy, znacznie skrócone, w ogóle się nie układają, następne kilka miesięcy spędzę w spiętych włosach, aż nie odrosną i pójdę je ściąć gdzie indziej. w moim przypadku pan Kuba to t r a g e d i a !!!! pozdrowienia i życzę jak najczęściej udanych fryzur! Odpowiedz Link Zgłoś
aletka11 Re: Biała lista fryzjerów :-) POZNAN 16.05.10, 21:11 Uwaga!!! SALON MAGIA na ul. Żydowskiej w Poznaniu, odradzam szczerze. Kompletny brak profesjonalizmu i zdolności,fryzjerka nie potrafi zrobić balejażu, kompletna porażka, skasowała prawie dwie stówki a z całego balejażu wyszło jej tylko pofarbowanie włosów, pasemek ani śladu. Dla mnie to oszustwo. Jeśli w tym salonie tak wygląda traktowanie klientów to nie wróżę nic dobrego, prędzej czy później ludzie się poznają. Odpowiedz Link Zgłoś
ka-roma Re: Biała lista fryzjerów :-) Mona Lisa Poznań 19.10.11, 08:41 Ja polecam salon urody Mona Lisa. Robiłam sobie u nich fryzurkę ślubną i byłam bardzo zadowolona. Cena też nie była taka straszna a przynajmniej wiedziałam, że moje włosy są w dobrych rękach. www.monalisa-poznan.pl/oferta/studio-fryzur Odpowiedz Link Zgłoś
agata1972 telefon do Kuby???????? 08.03.05, 14:36 Gość portalu: Ania napisał(a): > Kuba - super fryzjer siadasz i nie musisz nic powiedziec a i tak wychodzisz > zachwycona! Przedtem w Novotelu nad Malta, teraz w nowootwartym salonie na > ul.Pilsudskiego 100 Chciałabym się zapisać telefonicznie prosze o pomoc!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
potrek Re: Biała lista fryzjerów :-) POZNAN 05.05.05, 08:23 Najlepsi w Poznaniu są Krysia i Adam Piasecki + Maciej Piasecki który prowadzi osobny salon. Adres ich jest chyba kazdemu poznanikowi znany. Piotr z Łodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olivka Re: Biała lista fryzjerów :-) POZNAN IP: 217.153.25.* 14.09.05, 08:52 A czy znasz kogoś dobrego w Łodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Warszawa Studio Eve IP: 195.205.149.* 15.09.05, 11:33 W Warszawie na ul.Zeromskiego Studio Eve- polecam Panią Kasię "małą czarną" jako ze pracuje jeszcze kilka innych Kaś jednak ta jest najlepsza chodze tam od 5 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: Warszawa Studio Eve IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 23:37 to prawda, "mała czarna"Kasia z Żeromskiego po mężu ma nazwisko Sobczak, jest jej zdjęcie na www.studioeve.pl i tez uwazam ze jest genialnym fryzjerem Odpowiedz Link Zgłoś
aga997 Salon Nowogrodzka 42 W-wa 19.01.07, 20:40 Chodzę tam od lat i zawsze jastem zadowolona z efektów ,strzyże mnie pan Piotr ,robi to sprawnie i bez zarzutu widać że jest fachowcem,poza tym fajna tam atmosfera i pracownicy też bardzo sympatyczni . POLECAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
samba123 Re: Salon Nowogrodzka 42 W-wa 03.11.07, 22:39 czy ich salon ma może jakąś strone internetową.Orientujesz sie może jakie są ceny za strzyżenie z modelowaniem?? Odpowiedz Link Zgłoś
dolce_bacio Re: Biała lista fryzjerów :-) POZNAN 12.09.06, 13:21 wlasnie-jakis dobry,modnie strzyzacy fryzjer w lodzi!!!!i nie za bardzo drogi...;) pozdro:)) Odpowiedz Link Zgłoś
leonia0 Re: Biała lista fryzjerów :-) POZNAN 15.04.07, 16:59 Krystian piotrkowska 51... 6337383 nic dodać nic ująć ciecie, farba doradzanie.. perfekt minus... nie zawsze miły.. powód .. ciągle go coś boli :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marushka Re: Biała lista fryzjerów :-) POZNAN IP: *.catv.net.pl 18.12.05, 09:25 Pan Maciej - stylista modelek i pokazów - posadził mnie z farbą na 1.5h <sic!!! > ponieważ miał jeszcze 2 klientki oprócz mnie. Na moje prośby i pytania p.Maciek odpowiedział, że kolor jest kolor nie ważne ile się w nim siedzi. Dodam tylko że wyszłam z odcieniem oliwkowej zieleni na długich włoskach - chciałam z rudych zrobić blond. Ech..... Odpowiedz Link Zgłoś
pantarejka Re: Biała lista fryzjerów :-) POZNAN 18.12.05, 18:41 Zgadzam się. Tylko tam mam 100% pewności, że wyjdę zadowolona z salonu... Chodzę tam od 7 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słońce Re: Biała lista fryzjerów :-) POZNAN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 22:48 za Waszymi radami poszłam do pana Kuby...rzeczywiście rewelacyjny fryzjer i również gorąco polecam:) fryzurka ładnie się układa i włoski są nareszcie takie jak chciałam!pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda994 Re: Biała lista fryzjerów :-) POZNAN 28.09.05, 16:44 a gdzie mieści się ten salon Odpowiedz Link Zgłoś
pettite czy znacie może dobrego fryzjera w Łukowie 04.07.06, 17:03 szukam z okazji ślubu :) Jeśli któraś z was jest z tych okolic to może mogłaby mi pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annasza Re: Biała lista fryzjerów :-) POZNAN IP: 82.160.122.* 22.08.05, 22:08 Polecam p.Waldka z salonu Le Grand znajdującego się ul. na rogu Szkolnej i Koziej. Salon jest dośc drogi ale godny polecenia - tylko tu zawsze byłam zadowolona w przeciwieństwie do wielu salonów w Poznaniu. Salon godny polecenia zwłaszacza dla fryzur ślubnych! Odpowiedz Link Zgłoś
rozczochrana5577 Re: Biała lista fryzjerów :-) POZNAN 18.03.09, 22:07 Ja jestem wyjątkowo rozczarowana Le Grand ul. Kozia Poznań Salon wymuskany, na wysoki połysk ale reszta zostawia wiele do życzenia! 1. Cena końcowa za usługę była 2 razy wyższa niż ta ustalona na początku! 2. Farba miała być rewelacyjna za kosmiczne pieniądze!!! a okazała się gorsza niż ta z kiosku na rogu, zlazła po miesiącu i jestem ruda jak wiewióra, ochyda! 3. Nikt mnie nie pytał czy chcę usługę modelowania (potrzebowałam dobrego strzyżenia a nie wygłaskiwania loczków!), wytarmosił mnie szczotką i dowalił dodatkową kwotę do rachunku! 4. Przy płatności kartą doliczony został napiwek, jak w wietnamskiej knajpie, nikt się mnie o to nie zapytał!!! nie chodziło o parę złotych tylko o zasadę!!! 5. A rachunek za zmianę koloru i lekkie wyrównanie z tyłu (fryzjer stwierdził, że nie da rady zrobić żadnej fryzury bo muszą włosy odrosnąć) dostałam do zapłaty 450 zł!!!! a po 3 tygodniach wyglądałam jak wypłowiały, rudy, rozczochrany mop!!! ODRADZAM!!! chyba że ktoś jest masochistą i lubi być wydrenowany z kasy!!! jak masz za dużo pieniędzy to wpłać na jakiś dom dziecka! Odpowiedz Link Zgłoś
anolek66 Re: Biała lista fryzjerów :-) POZNAN 10.07.09, 12:35 w pełni się zgadzam... wyposażenie i ceny nie idą w parze z jakośćią, ja wyszłam stamtąd w gorszym "stanie" niż wcześniej, zapłaciłam podobną sumę za strzyżenie, które praktycznie nic nie zmieniło, i farbę, która pozostawiła wiele do życzenia, oczywiście kolor zszedł również bardzo szybko. ODRADZAM!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina100 Re: Biała lista fryzjerów :-) POZNAN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.05, 11:18 W Poznaniu Lovely Look, pani Małgosia!! super!! polecam. Salon znajduje się w M1, przyjmują bez zapisów, na prawdę warto skorzystać, no i jest niedrogo!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Biała lista fryzjerów :-) POZNAN IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.05, 15:25 Właśnie wybieram się do fryzjera i nie tylko ty polecasz Kubę, więc chyba spróbuję. Jeśli mogłabyś mi podać numer telefonu i nazwę tego salonu to byłabym wdzięczna. Ostatnio mam pecha do fryzjerów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLA Re: Biała lista fryzjerów :-) POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 11:05 PAN KUBUŚ GALERIA DA VINCI FENOMENALNY ZAJEBISTY MASAŻ KOLORKI I CIĘCIE GALERIA DA VINCI PIŁSUDSKIEGO 100 POZNAŃ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luba Re: Biała lista fryzjerów :-) POZNAN IP: 212.160.241.* 06.03.06, 13:03 polecam Kube. U pani Beaty z tego salonu nie bylam nigdy, ale Kuba jest naprawde dobrym fryzjerem. i nie ma zwariowanych cen. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrylka23 Re: Biała lista fryzjerów :-) POZNAN 18.02.09, 22:25 Polecam p.Anię z Galeri Da Vinci. Piłsudskiego 100. Włoski naprawde robi super poleciła mi ją moja koleżanka i na prawdę jestem zadowolona, rewelacja Odpowiedz Link Zgłoś
irenka1904 Re: Biała lista fryzjerów :-) POZNAN 08.11.06, 14:59 Pan Kuba ścina rewelacyjnie! Jest na pewno fachowcem, gorąco polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
gawendam Re: Biała lista fryzjerów :-) POZNAN 11.08.08, 18:18 Piotr Sierpiński. Obecnie w LE GRAND na koziej(stary rynek), wcześniej w K+M na strzeleckiej. Jeśli masz swój pomysł-powiedz, jeśli nie to zdecydowanie radze oddać się w jego ręce. Niesamowicie kreatywny pod względem wizażu, no i wspaniały człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
madzia29poznan Biała lista fryzjerów :-) POZNAN 15.07.09, 21:32 Witam Bardzo polecam fryzjerke Ize z salonu glamshine na ul. Sczanieckiej w Poznaniu. Potrafi zdziałć cuda z włosami ;-) i dobrze doradzic, pracuje na kosmetykach matrix. Ceny sa bardzo przyzwoite jak na taki salon. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
slawka_12345 Re: Biała lista fryzjerów :-) POZNAN 16.12.09, 16:36 W ostatnich dniach byłam u pani Ingi w DIAMANTE na Grobli. Ceny są przyzwoite a salon jak z żurnala. Ja byłam zachwycona cięciem i koloryzacją. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
juanita.z Re: Biała lista fryzjerów :-) POZNAN 07.01.17, 20:54 czesc. masz moze nr tel do Izy? to moja najlepsza fryzjerka a nie wiem gdzie jej teraz szukac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CeLkA Re: Biała lista fryzjerów :-)BYDGOSZCZ IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.02.05, 01:43 Polecam Paulinę Lemanowicz,jest tak kreatywna i utalentowana,że od 7 lat nie korzystam z usług nikogo innego.Jej fryzury sa szokujące i wystrzałowe!! Bydgoszcc,ul.Długa,tel.525851441 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tigrunia Re: Biała lista fryzjerów :-)BYDGOSZCZ IP: *.man.bydgoszcz.pl 08.02.05, 12:55 A jakie ceny są u niej? Możesz podać dokładnie ulicę?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sakana Re: Biała lista fryzjerów :-)BYDGOSZCZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 17:39 ja chodze do Eweliny. niedrogo i naprawde dobrze. ul. Curie-Skłodowskiej miedzy Viki i apteką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bydgoszcz Re: Biała lista fryzjerów :-)BYDGOSZCZ IP: 82.146.225.* 22.02.05, 21:59 A znacie jakies fajne salony w Fordonie? Ja polecam salony Styl - www.marzenabudka.com Odpowiedz Link Zgłoś
illouette Re: Biała lista fryzjerów :-)BYDGOSZCZ 09.03.05, 14:26 Ja od lat tylko Wiesia na ul. Dworcowej odwiedzam :))) Zawsze doradzi, nie wyszłam jeszcze od niego niezadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
lemon55 Re: Biała lista fryzjerów :-)BYDGOSZCZ 19.01.06, 12:08 Mogłabyś podać dokładny adres i nr telefonu?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Biała lista fryzjerów :-)BYDGOSZCZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 23:46 Polecam salon SAVANA II na Gdańskiej 75,tel.321-41-19. Najlepsza jest Gosia,włascicielka. Rewlacja, z brunetki zrobiła ze mnie blondynke,włosy mam niezniszczone a efekt jest świetny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinia 11 Re: Biała lista fryzjerów :-)BYDGOSZCZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.05, 11:26 Ja polecam salon Lovely Look w Auchan, robią świetny balayage za nieduże pieniądze (55 albo 89zł w zależności od tego czy na całej głowie czy tylko na koronie). Maja rewelacyjne kosmetyki do włosów!! polecam gorąco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel (DJ) Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.Zabrze.Net.pl 08.02.05, 06:48 Najlepszy fryzjer?? Oczywiście Marta Ł. z Zabrza :) Odpowiedz Link Zgłoś
miracolo Re: Biała lista fryzjerów :-)- BYDGOSZCZ 22.02.05, 11:21 polecam dwie fryzjerki,obie maja na imie Sylwia jedna przyjezdza do domu i kasuje "jak za waciki" tel. 694338204 - zwariowane i wystrzalowe fryzury, druga pracuje w salonie fryzjerskim na Dworcowej, na samym poczatku przy Gdanskiej. moze to za duzo powiedziane "salonie", ale naprawde polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatek191084 Re: Biała lista fryzjerów :-) bydgoszcz 02.04.09, 16:04 ej! Mam pytanko odnośnie tej osoby która przyjeżdza do domu. W jakis kwotach bierze ona za obciecie i wymodelowanie, oraz czy robi dobrze balejage. Ogolnie jestem brunetka i chcialabym zmiany z wlosami, np. na grzywke. A i czy doczepia wlosy ?? Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OGL Re:NYSA - Salon Mirage IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 08:34 Andrzej, Mateusz - dziękuję że jesteście! Oczywiście polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
iwonagos Re:NYSA - Salon Mirage 05.11.10, 18:24 Mateusz jest najlepszy. Po prostu mistrz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justynaa_b1@gazeta Salon Fryzjerski( damsko- męski) Venus:) PAWŁOWICE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 18:45 Zdecydowanie sie zgadzam!!!Doskonała obsługa, najlepsze kosmetyki!!!W koncu jest fryzjer w którego ręce mózna sie oddać BEZ WACHANIA!!!BRAWO!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
mandarynka_j Salon Fryzjerski Venus:) Pawłowice 03.10.07, 20:29 SUPER!! Gorąco polecam Salon fryzjerski VENUS w Pawłowicach!!Nie myliłaś się Justynko - pełen profesjonalizm!!!Do tego nowoczesne urządzenia -INFRAZON..itp. oraz kosmetyki najlepszych firm:) Długo szukałam kogoś kto pomoże mi okiełznać moje włosy i udało się. Wróciłam dziś do domu zupełnie odmieniona:)!!Rewelacja!! A do tego bardzo przystępne ceny!!!!!!Żałuję tylko, że mąż tak długo musiał mnie namawiać - on jest klientem pana Tomka od prawie pół roku.Pawłowice Śląskie są niedaleko Jastrzębia Zdroju(ja sama jestem z Jastrzębia).Podaję numer tel. 032 4725 112!!!! POLECAM!!!:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eyes re: kraków IP: *.77.classcom.pl 08.02.05, 23:07 pani Grażyna Surowiec ze studium Berendowicz-Kublin tel. 2933285 bardzo gorąco polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiola Mazur Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.ir.com.pl 22.02.05, 15:33 Agnieszka Dorobisz z ulicy Jaworzyńskiej w LEGNICY-EXTRA FRYZJERKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Synthia!!!!!!!!!!! Fryzjerzy z Łodzi łączcie się!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 194.63.135.* 08.03.05, 17:51 Czy sa wogóle jacyś fajni fryzjerzy w Łodzi?? Żeby byli fajni,robili orginalne fryzury i wogóle.Piszcie Piszcie Piszcie!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Fryzjerzy z Łodzi łączcie się!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 194.42.116.* 15.04.05, 09:44 Sławek - Studio Dream - Liściasta 56 GORACO POLCAM!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga12 super fryzjer w Łodzi! Polecam! IP: *.pzpn.info 15.04.05, 18:51 Polecam salon Jacek&Ilona na Piotrkowskiej, brama obok Empiku (nie pamietam numeru) tylko zapisujcie sie do p. Jacka, super fryzjer, doradza, dobiera fryzure do rodzaju wlosow, i nie jest drogo. Strzyzenie 40 zl, strzyzenie + pasemka 120 zl. tel. (42)6340450, w poniedzialki nie pracuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa ŁÓDŻ- THE BEST IP: *.toya.net.pl 26.04.05, 23:46 Piotr Alexander na Wschodniej przy Rewolucji i Sławek Hirek na Piotrkowskiej też nie gorzej :)strzyże.Może nie tanio ale warto :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wioletka26 Re: ŁÓDŻ- THE BEST IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 22:18 Pani Monika z salonu Celestynka przy Pomorskiej. złote rece i nożyczki ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wika Re: ŁÓDŻ- THE BEST IP: *.toya.net.pl 04.05.05, 07:19 Pani Agnieszka z salonu Piotr Aleksander jest super. Robi mi pasemka i mnie strzyże od 3 lat.Ja jestem bardzo zadowolona. Tel 633-26-87 Odpowiedz Link Zgłoś
euror Re: ŁÓDŻ- THE BEST 26.09.06, 11:40 Agnieszka czesała mnie juz kilka razy, robi niesamowite balejaże i super scina. Naprawde warto! Pozostałych niestety nie znam.Pzodrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łódź Re: ŁÓDŻ- THE BEST IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 07:05 a ja chodze do Basi z tego samego salonu Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinaprzerwa Re: ŁÓDŻ- THE BEST 30.10.06, 13:46 Aktualizacja!!! Pani Monika ma już swój zakład- Wschodnia 16. A tak na marginesie-nie znam lepszej fryzjerki w Łodzi!!! Ma dziewczyna rękę i zawsze wie jak dobrać fryzurę. Odpowiedz Link Zgłoś
fleurette Re: ŁÓDŻ- THE BEST 08.11.06, 23:55 mam nadzieje, raz mi juz spartoliła koka. zobaczymy jak jej teraz pójdzie. aha poza tym kokiem byłam jednak zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
mary_mm Re: ŁÓDŻ- THE BEST 12.02.08, 22:40 popieram! ja od prawie roku chodzę do Pani Moniki do salonu na Wschodniej i musze powiedziec że jest pierwsza fryzejrka, która obcieła mnie tak, że wreszcie moge ulozyc sobie wlosy! Gorąco polecam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia hireeeeeek??? IP: *.centertel.pl 12.04.06, 02:41 to najgorszy fryzjer u jakiego byłam. Beznadziejna hamska obsługa z jego strony. Jest nastawiony na ilość nie na jakość. Bez mojej zgody zrobił mi grzywke i wyglądam okropnie. Własnie rycze i niemoge spać. To ma być fryzjer to raczej kompletna żenada sporo zapłaciłam i co i teraz będę ryczeć przez ponad pół roku arz mi odrosnie zresztą całe ścięcie jest do bani krzywo krzywo i jeszcze raz krzywo. nie polecam słowo. dlaczego on mi to zrobił przeciez mu wyraznie mówiłam że nie te scięcie. beznadziejny facet. nie polecam nie polecam n ie polecam nie polecam................................................... Odpowiedz Link Zgłoś
k1510 Re: ŁÓDŻ- THE BEST 18.10.07, 14:22 gorąco polecam salon Jacka Szymańskiego na Piotrkowskiej 81./po prawej stronie/swietny fryzjer z polotem i pasją.Super kosmetyki do pielęgnacji włosów firmy Capillum.Ładny salon,miła atmosfera i przyzwoite ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
marco125 Re: ŁÓDŻ- THE BEST 19.10.07, 15:26 A ja wam powiem że najlepszym fryzjerem jest Lidka Buczek z salonu B&S na Młynarskiej.Zresztą trudno się dziwić,ciągle jeżdzi po pokazach,czesze dla telewizji,a w jej salonie zawsze jest jakiś znany aktor itp.Do tego super !super! luzna atmosfera ,pełno odjechanych ludzi,normalne ceny i super kawa.- I też można kupić Capillum! Odpowiedz Link Zgłoś
femmeu Re: ŁÓDŻ- THE BEST 10.04.08, 12:24 Co do Lidki Buczek, ona jest ARTYSTKĄ a nie fryzjerką. Jak idę do fryzjera to oczekuję, że zetnie mnie wg mojego pomysłu. Nie odmawiam jej mistrzowskiej ręki i umiejętności, ale ona jest zbyt niezależna, żeby od niej oczekiwać zrealizowania mojego "smętnego i zwykłego" pomysłu. Ona jest dobra dla tych co nie chcą sami decydować a lubią nosić na sobie czyjeś odważne pomysły. Odpowiedz Link Zgłoś
adriaen13 Re: ŁÓDŻ- THE BEST 17.05.08, 20:03 Ogłaszam wszem i wobec, że damą łódzkiego fryzjerstwa jest Lidia Buczek...!!! 1. Niekonwencjonalne pomysły 2. Świetna atmosfera 3. Najlepsza kawa w Łodzi :P Chyba wystarczy, żeby przejść się na Młynarską...? Pomimo gwaru (to bardzo oblegana fryzjerka) w tym salonie się odpoczywa!!! I taka mała dygresja: to jedyna osoba, która może dodtykać moich włosów... co robi wprost znakomicie... Wpadnijcie na Młynarską w Łodzi i sprawdźcie czy piszę prawdę... Serdecznie pozdrawiam! ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
annan27 Re: ŁÓDŻ- THE BEST 29.03.10, 18:11 Niestety Pan Piotr chyba stracił juz zapał do swojego zawodu. Nie przykłada się do swojej pracy tak jak dawniej i wydaje mnie się, ze nie tak jak POWINIEN! Błędy popełniane przez zawodowca z takim stażem pracy. A jakiekolwiek "przepraszam" nigdy nie padło z ust Pana Piotra. Jedyne co mogę powiedzieć to to, zeby Panie ktore siedzą na fotelu u tegoż "fachowca" dokładniej sprawdzały, analizowaly i pytały co wyrabia się z jej włosami. Ja osobiście odradzam. I stwierdzam, że w Łodzi jest dużo wiecej lepszych i NIEDOCENIONYCH fachowców. Fachowców którzy potrafią poświęcić swój czas i całkowicie nam pomoc i doradzić. Którzy calkowicie oddadzą sie pracy, a nie bedą zerkać co chwilę na zegarek - bo chętnie by już sie poszło do domu. Krótko- odradzam! Odpowiedz Link Zgłoś
leonia0 Re: super fryzjer w Łodzi! Polecam! 15.04.07, 17:03 polecam Krystiana z piotrkowskiej 51. 6337383 bardzo młody ale ponad 10 lat w zawodzie. szybko zaczął rewelka. naprawde godny polecenia jeszcze Kamil jego brat. młodsza krew ale nieźle przędzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
mandzurka Re: super fryzjer w Łodzi! Polecam! 30.06.09, 22:55 NIE POLECAM!!! SALONU GABRIEL NA ŻWIRKI 6 chciałam ciemno rude włosy. Pani Ola, która chyba o fryzjerstwie nie ma pojęcia rozjaśniła mi włosy i ufarbowała na bardzo, bardzo jasną marchew!! Za taki luksus zniszczonych włosów kazała zapłacić....230 zł!!! Po przyjściu do domu długo płakałam i ...przefarbowałam włosy zwykłą farbą-sama. Polecam natomiast salon jarek Odpowiedz Link Zgłoś
evita202 Re: super fryzjer w Łodzi! Polecam! 08.04.12, 20:37 Polecam fryzjerkę damsko męską z dojazdem do domu ,tanio i wygodnie ;Fryzury okolicznościowe ,strzyżenie ,farbowanie ,trwała ,beleyage ;516 294 957 Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka.olo Re: super fryzjer w Łodzi! Polecam! 22.07.12, 17:43 Nie polecam farba wyplukuje sie po 2 tygodniach, a fryzury szkoda gadac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: solariss Frzyjer w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 14:01 oOstrzegam przed Studiem "S" w Centrum carrefour Wileńska w Warszawie (w galerii przy samym Carrefourze). Fryzjerka przefarbowała mi włosy na BARDZO CIMENY BRĄZ, gdy prosiłam ją wyraźnie o ciemny blond (a wchodząc do salonu miałam bardzo jasny blond, chciałam więc tylko wyrównania do ciemniejszych odrostów. Co prawda całe szczęście jest mi w tych niemal czarnych włosach nienajgorzej (szczęście w nieszczęściu), ale jak to zbaczyłam, przeżyłam szok i nogi się pode mną ugięły. Teraz muszę zupełnie inaczej się malować, zmienić kolorystykę ubrań, żeby jakoś to wyglądało do mojej jasnej karnacji. Jak wychodziłam, cały salon się na mnie patrzył, tak radykalna była to zmiana koloru (której nie chciałam...) Generalnie: fatalna baba, nie mająca pojęcia o fryzjerstwie i jakaś daltonistka. Już nigdy więcej tam nie pójdę. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek_mysiulek Re: Fryzjerzy z Łodzi łączcie się!!!!!!!!!!!!!!!! 08.02.06, 20:53 Pan Marcin z Goldwell Piotrkowska chyba 222-rewelacyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
marco125 Re: Fryzjerzy z Łodzi łączcie się!!!!!!!!!!!!!!!! 19.10.07, 22:18 HA HA HA HA ! PAN MARCIN SUPER FRYZJER? PRZECIEŻ TO JEST PIERWSZY POZER I NIEUDACZNIK W NASZYM MIEŚCIE .ZNAM GO PARĘ LAT ,JESZCZE KIEDY PRACOWAL U OLEJNICZAKA ,NIE DAWALAM MU SIE NAWET UCZESAC,BO WYRYWAL MI POLOWE WLOSOW ,CHCĄC CZESAĆ TAK POZERSKO JAK JACEK,KTÓRY NOTA BENE BYŁ SUPER ,PÓKI GO NIE ZJADŁY NARKOTYKI.Z SALONU SOKOŁOWSIEJ PAN MARCIN UCIEKAŁ CHYŁKIEM PO DEFRAUDACJACH I NADUŻYCIACH FINANSOWYCH.NIGDY NIE WYGRAŁ W ŻADNEJ POWAŻANEJ IMPREZIE FRYZJERSKIEJ,BRZK MU DOSIADCZENIA,A PRAEDE WSZYSKIM TALENTU.DZIEWCZYNY KTO WAM TAKICH BZDUR NAOPOWIADAŁ.JAK MI ODPIEPRZYŁ KPLORYZACJĘ TO BAŁAM SIĘ WYJŚĆ NA ULICĘ! Odpowiedz Link Zgłoś
czasnawnetrze Re: Fryzjerzy z Łodzi łączcie się!!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.11, 19:42 Ciekawa jestem który zawistny kolega lub koleżanka tak Marcinowi obsmarowuje d... ??????????? Ja znam Marcina od samego początku i jest świetny!!!!!!!!!! znam masę ludzi zadowolonych z jego pracy . Pozdrawiam Sylwia Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek_mysiulek Re: Fryzjerzy z Łodzi łączcie się!!!!!!!!!!!!!!!! 08.02.06, 20:54 Pan Marcin z Goldwell Piotrkowska 222-rewelacyjny! Odpowiedz Link Zgłoś
jane85 Re: Fryzjerzy z Łodzi łączcie się!!!!!!!!!!!!!!!! 10.02.07, 20:09 najlepszy fryzjer na swiecie to marcin urbanski z lodzi.oddalabym wszystko za jego ciecia i koloryzacje.inni bardziej znani fryzjerzy(cz....)niech sie chowaja!!!!!!!!!jak robi mi fryzurke(zawsze inna)ogladam tylko efekt koncowy i zawsze jestem szczesliwa.marcin poprawia mi humor do nastepnej wizyty.profesjonalista w 1000% Odpowiedz Link Zgłoś
anna-77 Fryzjer-Łódź 20.01.08, 16:13 Kiedyś chodziłam do Darka Falborskiego wspólpracował z Jola Bulzacka na Brtysławskiej , ale teraz nie wiem czy ma gdzies swoj salon ,moze ktos ma do polecenia jakiegoś dobrego fryzjera z łodzi ? Po wizycie u Darka włosy jeszcze bardzo długo trzymały linie i super się układły.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdalena Re: Biała lista fryzjerów :-)Pustynia kolo Debicy IP: 217.75.54.* 17.03.05, 19:23 Witam. Z czystym sumieniem polecam wszystkim salon fryzjerski''Justyna''w Pustyni kolo Debicy.Pracuja tam dwie mlode kobiety jednakze posiadaja one ogromny talent.Bardzo mila obsluga,profesjonalizm,doradztwo w tym zakresie.Do tego uslugi uwazam ze sa naprawde niedrogie!!!Panuje bardzo mila atmosfera i czlowiek niemusi siedziec jak struty gdyz panie bardzo chetnie prowadza rozmowy:)Naprawde goraco polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nata Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: 83.168.75.* 19.03.05, 22:46 Polecam salon Godweela w Szczecinie - najwspanialszy mistrz fryzjerski - Patryk - podpowie , doradzi a przede wszystkim stworzy taka fryzure w której poczujesz sie wyjątkowa a przytym nie jest drogi. Dla zainteresowanych tel :091 484 47 74. gorąco polecam - od 6 lat tylko On zajmuje sie moimi włosami i jestem bardzo bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rav4 Fryzjerzy - Warszawa :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 07:59 A ja polecam Pana Zbyszka z GD Studio na ulicy Widok za Rotundą PKO, swietny facet, przez 1,5h dopieszczw włosy, cena 55pln za półdługie. POLECAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Fryzjerzy - Warszawa :-) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.04.05, 09:08 Ja polecam salon 4you na targówku na ul. Barkocińskiej 6. Pracuja tam 4 dziewczyny kazda robi super i jest tanio Balejage 2 kolory , maska, strzyzenie i modelowanie na srednie włosy ok. 130 zł tel. 678-60-93 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Fryzjerzy - Warszawa :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.05, 11:22 Na targówku w M1 jest salon Lovely Look, polecam gorąco, za komplet balayage na całości biora 119zł a za balayage na koronie łacznie z myciem, strzyżeniem i modelowaniem w promocji do końca listopada 69zł!!!!! są też inne salony ale w Wawie tylko jeden, szczegóły na www.lovelylook.com. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ally Re: Fryzjerzy - Warszawa :-) IP: 82.177.10.* 05.10.05, 00:16 Ja polecam PABLA i FRANCESCO z Victorii;)) są boscy i pracuja na profesjonalnych farbach Kenu ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milly Re: Fryzjerzy - Warszawa :-) IP: 80.72.38.* 29.11.05, 13:41 potwierdzam mistrzostwo Pana Zbyszka. Po przeniesieniu się z Trójmiasta do W-wy przez rok jeździłam z mężem do Trójmiasta do fryzjera. Do tej pory nie udało mi się znaleźć w W-wie dobrego fryzjera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erwi Warszawa Janusz Szymański IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.05, 10:00 Zdecydowanie najlepszy fryzjer na jakiego w końcu trafiłam po latach poszukiwań!!! Pokazujesz mu fotografię z fryzurą i on już wie o co chodzi. Zabiera się profesjonalnie i pewnie do pracy. Zna nowinki, potrafi doradzić, a do tego ma świetne poczucie humoru, no i jest przystojny :) Ma dwa salony - jeden na Wilczej, a drugi na Jana Pawła II. Zdecydowanie super fryzjer! UWAGA! TRZEBA ZAPISYWAĆ SIĘ TYLKO DO NIEGO, A NIE DO JEGO PRACOWNIKÓW! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Warszawa Krzysztof Chodorski IP: *.toya.net.pl 07.05.05, 20:42 Bardzo dobrym fryzjer jest na ul Kraszewskiego 20 . Salon Krzystof my do niego jeżdzimy z Łodzi.Zna nowinki i jest na fali. Co najmniej dwa razy do roku jest w Paryżu :)na szkoleniach Wielkiego Fryzjerstwa Francji :) Piotr i Magda :)z Łodzi Odpowiedz Link Zgłoś
donkej Re: Warszawa Krzysztof Chodorski 20.05.05, 23:29 dobry Boże, chodzi o Krasińskiego, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja Re: Warszawa Krzysztof Chodorski IP: 62.29.141.* 30.05.05, 15:59 A czy możesz podać namiary na tę postać? Chętnie bym do niego zajrzała. Dziękuję A Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Warszawa Krzysztof Chodorski IP: 148.81.53.* 19.01.06, 13:33 Tez uwazam, ze Krzysztof Chodorski jest godny polecenia - mam tzw. trudne wlosy, troche sie kreca, troche siwieja, czaszka miejscami plaska, nos duzy. Krzysztof mnie tak uczesze i ostrzyze, ze jestem piekna i prawie za kazdym razem inna. Chodze do niego (z przerwami) 9 lat. Kazda moja proba u innego fryzjera konczy sie kleska. Jedynie ceny sa wysokie Odpowiedz Link Zgłoś
luk331 Re: Warszawa Krzysztof Chodorski 17.06.07, 20:11 Kochani, Ile kosztuje strzyżenie u Krzysztofa Chodorskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Choco Re: Warszawa Krzysztof Chodorski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.06, 11:42 Ja tez miałam okazje byc przez niego obcinana. Cudowny fryzjer! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.rwe.com 26.04.05, 15:10 A ja polecam Club Frisour na Nowym świecie. Jest tu ktoś kto go odwiedza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alina Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 16:45 ja oddaję głos na moją fryzjerkę,Anabelle,do której chodzę od 3 lat,teraz się przeniosła i pracuje na Wilczej 11.Zmieniła mi kolor,przy niej odwazyłam się na nowe strzyżenia i zawsze jest super.622 53 53 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martulka Re: nowy salon Milekdesign IP: *.crowley.pl 07.12.05, 22:33 głosuję na Kasię i Darka Miłek z nowo otwartego salonu Milekdesign na Pl. Dąbrowskiego 7.Prawdziwi profesjonaliści. Od 10 lat nie byłam u innych fryzjerów!!!!Na prawdę super. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: docia Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.autoguard.pl / *.autoguard.pl 24.01.06, 14:30 Salon "MIRA" w Alejach Ujazdowskich w Warszawie jest OK. chodzę tam od 15 lat. Pozdrawiam Panią Mirę Lekki i Załogę. Nie jest tanio, ale pełna kultura. Odpowiedz Link Zgłoś
usa83 Re: Biała lista fryzjerów :-) 15.02.06, 19:36 Czy wiecie może gdzie w Warszawie można przedłużyc włosy metodą "na zimno"(za pomocą malutkich, metalowych "obrączek").Chodzi mi o doczepienie naturalnych włosów, nie syntetycznych.Może wiecie gdzie ładnie to robią??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika czech Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.dip.t-dialin.net 24.03.06, 10:09 najlepszym fryzierem jest eryk prus chodze sie obcinac do niego od najmlodszych lat a mam juz 32 lata JEST SUPER jego syn daniel jest tez w tym bardzo dobry POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
hominivorax07 Re: Biała lista fryzjerów :-) 10.06.06, 12:58 nie wiem, gdzie Daniel Prus ma salon fryzjerski.. możesz napisac adres? z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
pannax29 Re: Biała lista fryzjerów :-) 27.04.07, 11:06 przykro mi to pisac ale w dazdym forum widze te wypowiedz. to podpucha. nie dajmy sie nabrac na taka tania reklame. Odpowiedz Link Zgłoś
jjaga4 Re: Biała lista fryzjerów :-) 02.11.07, 14:59 Zdecydowanie podzielam zdanie.Nie zdarzyło mi się kiedykolwiek być nizadowoloną po wizycie u Pani Ewy. Gorąco polecam Odpowiedz Link Zgłoś
moniczkax Re: Biała lista fryzjerów :-) 11.03.08, 21:29 Witaj piękna!!!! gdzie jest tani fryzjer w warszawie? odpisz Odpowiedz Link Zgłoś
moniczkax Re: Biała lista fryzjerów :-) 11.03.08, 21:29 hej gdzie jest tani? potrzebuje zrobic sobie balejarz Odpowiedz Link Zgłoś
dofankaju Re: Biała lista fryzjerów :-) 18.03.08, 10:28 Leszek - fryzjer ze Studia Urody przy Ul. Grochowskiej 100, Warszawa. Jest profesjonalistą, zrobi fajną fryzurkę, a klientkę traktuję jak księżniczkę:) Odpowiedz Link Zgłoś
pag206 Re: Biała lista fryzjerów :-) 18.03.08, 20:24 Czy ktoś może wie gdzie przeniosła się p. Kasia, która pracowała u Szymańskiego w Warszawie na Wilczej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pixi Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.03, 12:58 Pani Ewa Iwanicka (nieustająco), salon Jacques Dessange przy Jana Pawła. Tylko te ceny...:( Odpowiedz Link Zgłoś
grazyna_s Re: Biała lista fryzjerów :-) 28.07.03, 13:45 Ja polecam dwa salony w Warszawie 100 % sprawdzone i 100 % zadowolenia :) 1) "ORIS" ul. Dembowskiego 5 tel.644 09 21 www.oris.waw.pl PANI IWONKA!!! 2) "Studio Fryzur Wena" ul. Wiktorska 7/11 646 97 75 PANI BEATKA!!! Obie Panie mają gust i wyczucie estetyki, wyobraźnie i słuchają klienta i łączą to ze swoimi pomysłami... i atmosfera jest super! I co ważne ceny są OK! Polecam! Graza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Corni Do grazyny_s IP: *.met.pl 04.08.03, 23:59 Czy mogłabyś podać ceny za cięcie plus modelowanie oraz upinanie włosów w tym salonie na Dębowskiego? Stronkę maja fajną ale niestety bez cennika:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidka Re: Do grazyny_s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.03, 15:47 Jak wygląda pani Iwonka? Drobna, chuda, bardzo milutka, pracowała tam już wcześniej, odeszła i wrócila, czy to jakas inna? Bo jesli to tamta, to biegne do niej w te pędy:))Dzieki za odp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fruuu Re: biała lista fryzjerów IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 11.11.03, 01:30 no, naprawde polecam Maćka Wróblewskiego (tego od Miss Polonia w TVN ;- ).obcinał mi kiedys włosy na jednym ze szkoleń-to była moja najlepsza fryzura. wolałabym go nie chwalić-on, zdaje się, wie, że jest dobry. jeszcze mu odbije od pochwał ;-), ale naprawde super mnie obciął. ma chyba salon na Brackiej, trzeba się umawiać telefonicznie, a ja nie mam aktualnego numeru. gdyby któras z was miała, to...naprawde dobry był. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irami Re: biała lista fryzjerów IP: *.chello.pl 04.02.05, 22:21 Maciek nie ma już salonu na Brackiej - przeniósł się na ul. Bema Odpowiedz Link Zgłoś
natalak239 dobry fryzjer w Legnicy 12.01.08, 23:36 Ja chyba byłam we wszystkich salonach fryzjerskich w Legnicy. W Auchan przed zrobieniem włosów powiedzieli ze zapłacę 160 zł, a jak podeszłam do kasy do miałam zapłacić 240 zł-nigdy już wiecej tam nie pójdę. W Carrefour mają fajne promocje za baleyage, ścięcie i modelowanie zapłaciłam 89 zł - cena mi odpowiada i jakość super. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zupa Re: biała lista fryzjerów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 20:27 MAciek Wróblewski - bylam u niego tydzien temu i wyszlam bardzo zadowolona, po prostu czulam sie sliczna ;) Polecam goraco, zreszta obserwowalam bacznie co wyczynial na wlasoach innych klientek i naprawde ma facet oko i ciecie :) dlatego zmienilam fryzura. Ceny wysokie ale jak dla mnie - warto, chocby raz na jakis czas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agaa Re: biała lista fryzjerów IP: *.chilan.net 08.02.05, 15:14 gdzie ten Maciej Urzęduje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dimanes Re: biała lista fryzjerów IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.02.05, 17:59 a moglaby ktoras z was udostepnic telefon do tego macka :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajetan Re: biała lista fryzjerów IP: *.mcnet.pl / *.mcnet.pl 07.09.05, 13:34 a ja znam świetny salon na Prostej w warszawie...pracują na super kosmetykach JOICO...polecam Odpowiedz Link Zgłoś
rudy-skoczek Re: maciek Wróblweski:((( 11.02.05, 00:12 Strzygłam się u niego jakieś dwa lata temu. Fryzurka po wyjściu z salonu super-przeglądałm się w każdej wystawie.Ale Maciek nie wział jednej, DROBNEJ rzeczy pod uwagę.A mianowicie, ze moje wląsy się kręcą, są kręcone no jak zwał tak zwał. W każdym razie po paru dniach wyglądałm jak zaginiony czonek zespołu Europe, z grzywką z którą kompletnie nie wiedziałam co mam zrobić, bo no cóż mistrzem fryzjerskim nie jestem, i nie miałąm czasu by codziennie stać i prostować na suszarkę włosy.Więc ja do tego pana nie pójdę-mowy nie ma. Poza tym mam wrażenie, że nie słucha co się do niego mówi, bo wyszłam z niespodzianką na głowie a nie z tym co chciałam. Albo po prostu pan nie umie strzyć kręconych:)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirulla Re: maciek Wróblweski:((( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.05, 11:26 jesteś chyba nawiedzona,jeśli masz złe włosy to nikt ci nie pomoże na długi okres czasu chyba że fryzura bez włosów. A Maciek Wróblewski jest bardzo dobrym stylistą, pod warunkiem że ma doczynienia z normalnymi klijentami którzy wiedzą co jest super Odpowiedz Link Zgłoś
aggnieszka Re: maciek Wróblweski:((( 21.02.05, 23:07 Mirulla, a cóż to znaczy złe włosy? Według ciebie kliJent z kręconymi włosami to kliJent nienormalny? Chyba ktoś ma prawo wyrazić swoje niezadowolenie. No chyba, że tylko ty jesteś kliJentką, która wie co jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: migotka Re: maciek Wróblweski:((( IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.05, 20:32 dziewczyno, uspokuj sie bo jak facet nie umie doradzic klientowi co mozna zrobic na wlosach zeby zawsze dobrze wygladalo to nie jest dobrym fryzjerem. Wyglada na to ze jest troche ograniczony (jesli chodzi o fryzjerstwo). Mi na tym zalezy zeby umyc wlosy i miec gotowa fryzure a nie siedziec 2 godziny przed lustrem i starac sie cos zrobic zeby wygladalo. Ja polecam salon na osiedlu Niepodległosci "goldwell" wprawdzie sie tam tylko czesalam ale wyszlo swietnie (kok slubny 60 zlotych, sciecie okolo 40) Natomiast odradzam salon HAIRCOIF totalna beznadzieja!! tylko ceny wysokie obsluga w wiekszosci nieupszejma i niczym sie nie wyrozniaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gen Re: maciek Wróblweski:((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 12:42 ekstra sformułowanie; innymi słowy to tak jakby powiedzieć, że Maciek jest bdb stylistą pod warunkiem, że ma do czynienia z klientem, który wie , że Maciek jest bdb stylistą i wie, że super to jest to co Maciek (i autorka-mirulla) uważa za super. Chodzę po necie i wychwytuję takie kwiatki. Oj dużo ich jest, dużo... Ale, cóż - tacy my właśnie jesteśmy... Odpowiedz Link Zgłoś
moggie Re: maciek Wróblweski:((( 30.05.05, 10:31 Ja gorąco polecam Maćka, jest naprawdę super. Ja także przyglądałam się co robił na głowie innym klientkom(jedna z kręconymi włosami , inna z prostymi, jeszcze inna z falowanymi) i każdej wyczarował cudo. Mi zrobił bardzo naturalna fryzurkę i kolor,wyglądają jak naturalne, bardzo dobrze się układają, do tego uwzględniał moje zdanie na temat tego co chcę mieć na głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania232 Re: maciek Wróblweski:czy warto????boje sie!!!! IP: *.promontel.net.pl / *.promontel.net.pl 21.04.06, 21:45 ja równiez mam obawy przed ścięciem długich prostych włosów, chciałbym aby sam mi doradził co mam z nimi zrobić bo ja nie wiem co mi pasuje nawet jeżeli sobie coś wymysle, dobry stylistan tylko spojrzy i juz ma wizje fryzurki do danej osoby jakby rentgen w oczach, jeżeli mi spierdzieli to nie wydaruje sobie tej wizyty, a jakie tam sa ceny? czy ktos zna jego strone internetową???prosze podać, wizyte mam 29.04.06, i nie wiem czy sie nie rozmysle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margoo Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.03, 11:38 Popieram całkowicie i dodam jeszcze Martę z tego samego salonu - od farbowania włosów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azja Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: 83.238.15.* 25.11.04, 12:47 nie mogę znależć tego salonu pomóżcie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dixi Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.crt.warszawa.supermedia.pl 07.03.05, 17:25 ta dixi to tak przewrotnie w Jacque Deassange re-we-la-cyjny jest Jarek ! zawsze wychodzę od niego zachwycona ! ma tam podobno najlepszą rękę do strzyżenia a jak robi masaż głowy !!! gorąco polecam, ale cena zwala z nóg.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwo Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.05, 11:30 Hej ja polecam pania Anetkę z Lovely Look w M1 w Markach, super!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: Biała lista fryzjerów :-) w Gdyni IP: *.direcpceu.com 28.07.03, 13:25 może ktoś ma jakieś dobre wspomnienia z wizyty u fryzjera w Gdyni? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicegirl:) Re: Biała lista fryzjerów :-) w Gdyni IP: *.limes.com.pl 12.01.05, 17:14 Witam Mianowicie ja mam bardzo miłe wspomnienie związane z fryzjerem w Gdyni.Zakład mieści się na ulicy Wrocławskiej na przeciwko szkoły nr 11 w Orłowie. Strzyżą tam same panie, ale za to jak. Zawsze modnie zawsze trendy że tak powiem :D Odpowiedz Link Zgłoś
an_na Re: Biała lista fryzjerów :-) w Gdyni 04.02.05, 22:45 A ja moge polecic fryzjerke z centrum Kwiatkowskiego p. Anie. Tak swietnej fryzury to jeszcze nigdy nie mnialam, a"rytual wygladzenia"-to poprostu bajka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elwir Re: Biała lista fryzjerów :-) w Gdyni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 08:06 nie polecam w gdyni fryzjerki o imieniu Estera, ulica równoległa do świętojańskiej. To zykły cyrulik o kosmicznych cenach ( 150 zł za podcięcie i kolor ) i fatalnej ręce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAGDALENKA Re: Biała lista fryzjerów :-) w Gdyni IP: *.laczpol.net.pl 08.02.05, 12:00 Ja polecam fryzjerke DOROTE w salonie ON & ONA w Gdyni Leszczynki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -etka Re: Biała lista fryzjerów :-) w Koszalinie może??? IP: *.koszalin.sdi.tpnet.pl 15.04.05, 11:02 Czy może ktoś polecić jakiegoś dobrego fryzjerka w naszym skromnym mieście Koszalinie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ren Re: Biała lista fryzjerów :-) w Koszalinie może?? IP: *.ds.amg.gda.pl 26.04.05, 18:06 jest bardzo przereklamowany kakadu mieniacy sie najlepszym zakladem w Koszalinie, ale ja tam bylam i 50 zl to zdecydowanie za duzo za ich uslugi, ktore nie sa najlepsze. Jest bardzo fajna fryzjerka Ewelina, tez moze i droga, ale chociaz niezla. Ma zaklad za liceum dubois obok goldwella, ale to nie goldwell!! Ja bylam zawsze bardzo zadowolona z jej wysilkow, pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marys Re: Biała lista fryzjerów :-) w Koszalinie może?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 19:50 Fajne fryzjerki sa rowniez przy ul. Ks.Cz.Domina 1/8(pasaz millenium, okolice katedry i ekierki). Zaklad Kati. Jestem zadowolona zarowno z ciecia, jak i czesania. Nie maja zbyt drogo 25-30 zl. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frania Re: Biała lista fryzjerów :-) w Koszalinie może?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.06, 18:27 A wiec tez mam taki problem nie wiem jak znaezc dobre i nie drogiego fryzjera . Chodzilam szukalam ale za pasemka chcieli 130 zl(pod tecza kolo manhatanu ruda fryzjerka ) potrzebuje czegos tanszego Odpowiedz Link Zgłoś
salamndra Re: Biała lista fryzjerów :-) w Gdyni 10.01.06, 16:57 Polecam Fryzjerke Dorote w salonie "DOROTA" W KLIFIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Biała lista fryzjerów :-) w Gdyni IP: *.gdynia.mm.pl 10.01.06, 17:11 wSPANIALE FRYZURY WIECZOROWE W SALONIE "DOROTA' W KLIFIE CZESZE MONIKA K Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Biała lista fryzjerów :-) w Gdyni IP: *.gdynia.mm.pl 10.01.06, 17:20 Zgadzam sie znam p.Dorote jest wspanialym stylista ,potrafi wysluchac, doradzic, w trudnych sutuacjiach wspaniale negocjuje.Korzysta z jej uslug wiele moich znajomych w roznym wieku i sa bardzo zadowolone.Ja sam trafilam do niej po nieudanej wizycie u innego fryzjera i uratowala moje wlosy jak i moje samopoczucie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Biała lista fryzjerów :-) w Gdyni IP: *.gdynia.mm.pl 10.01.06, 17:57 zapomialm powiedziec ze pisze o p. Dorocie pracownicy a nie szefowej Odpowiedz Link Zgłoś
margawko Re: Biała lista fryzjerów :-) w Gdyni 05.02.05, 19:29 SUPER FRYZJERKA JEST ELA(TEL 501 413 215)ZNA NAJNOWSZE TRENDY,BARDZO FAJNIE SCINA I ROBI EXTRA PASEMKA,PO PROSTU JEST SUPER,NIE ZNAM DZIEWCZYNY,KTORA WYSZLABY OD NIEJ NIE ZADOWOLONA!!!!CHODZIMY DO NIEJ PACZKA JUZ OD KILKU LAT I JEST NAPRAWDE OK,Z CZYSTYM SUMIENIEM POLECAM!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cytrusowa Re: Biała lista fryzjerów :-) w Gdyni IP: *.h.pppool.de 06.02.05, 22:22 margawko, ok-dzieki za namiary. A w jakiej częsci Gdyni ta laska pracuje? Bo w sumie jestem Gdańszczanką, ale w Gdyni się trochę orientuje. Czy-skoro zamowila Ci juz ten plyn-naalas orientacyjną cenę zabiegu? I czy to prawda, ze nie można tego robic na rozjaśnione, farbowane włosy? Odpowiedz Link Zgłoś
margawko Re: Biała lista fryzjerów :-) w Gdyni 09.02.05, 19:47 niestety nie wiem jaka jest cena ale cos mi swita ,ze w granicach trwalej ondulacji,nie wiem tez czy mozna prostowac rozjasniane wlosy,pewnie zalezy to od ich stanu,bo ogolnie farbowane mozna! Ela przyjmuje na rogu ul.3 maja i Starowiejskiej(w poblizu hali)wchodzi sie do sklepu z bielizna i stamtad do gabinetu na pietrze,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dori Re: Biała lista fryzjerów :-) w Gdyni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 11:09 Morgawko??? Czy "Ela" o której wspomnialas pracowala kiedys w TRIO na ul. Zygmunta Augusta??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Biała lista fryzjerów :-) w Gdyni IP: *.wsse.gda.pl 16.02.05, 13:55 ja polecam salon fryzjerski "roberto" w gdyni na kamiennej gorze. i koniecznie roberta...albo jacka.... chodzi tam miedzy innymi anka przybylska i inne gwiazdy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Salja Re: Biała lista fryzjerów :-) w Gdyni IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 20.02.05, 18:17 A jakie sa ceny w tym zakladzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Biała lista fryzjerów :-) w Gdyni IP: *.wsse.gda.pl 23.02.05, 09:18 strzyżenie 60 zl.....farbowanie zależy od długości włosów....ale za kmplet strzyzenie + baleyage około 160 zł.....ale naprawdę warto..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariella Re: Biała lista fryzjerów :-) w Gdyni IP: *.gdynia.pl / *.miasto.gdynia.pl 22.02.05, 08:43 Mogłabyś podać dokładny adres tego salonu? Nie kojarzę nic na Kamiennej Górze. Dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Biała lista fryzjerów :-) w Gdyni IP: *.wsse.gda.pl 23.02.05, 09:17 Podaje adres : "Roberto" . Ul. I Armii Wojska Polskiego 26 tel. 620 33 54 .czynne od poniedzialku do piatku od 9 do 21. w soboty od 9 do 16. a ceny......raczej drogo niż tanio ..... ale ni ejakos strasznie..... strzyżenie około 60 zł- tak jak w welli..... ja mam włosy długie- do łopatek i strzyżenie i baleyage kosztuje 160 zl....a moaj mama w welli za tosamo na krótkich zapłaciła 150zl...wiec...serdecznie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirella Re: Biała lista fryzjerów :-) w Gdyni IP: *.gdynia.pl / *.miasto.gdynia.pl 23.02.05, 15:55 Bardzo dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Biała lista fryzjerów :-) w Gdyni IP: *.wsse.gda.pl 24.02.05, 14:46 Proszę bardzo i goraco polecam. Na pewno będziesz zadowolona. A swoje fryzjera będziesz oglądać w teledysku "bujaka" i reklemie Nokii....serio! To nie tylko fryzjer ale i tańcura. Ja ie jutro robić się na bóstwo i nie mogę sie doczekać. Napisz jak było, jesli się zdecydujesz....Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirella Re: Biała lista fryzjerów :-) w Gdyni IP: *.gdynia.pl / *.miasto.gdynia.pl 28.02.05, 11:31 Ahh, już wiem :-))) Robert pracował kiedyś w salonie na osiedlu Zielone :-) Właśnie próbuję się dodzwonić, już się zdecydowałam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Biała lista fryzjerów :-) w Gdyni IP: *.wsse.gda.pl 01.03.05, 11:17 Tak jak Scian to tańczy....no teraz to może już nie tak bardzo tańczy bo niema na to czasu.Klientki walą do niego drzwiami i oknami.Ja byłam w sobotę. Mam boski blond. Kobiety w pracy zazdroszcza i juz dwie sie do Roberta umówiły..... Także ni ema co się zastanawiać tylko łapac za telefon ....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: Biała lista fryzjerów :-) w Gdyni IP: 83.16.194.* 20.04.05, 14:11 Jesli chcecie ladnie wygladac, nie zagladajcie do salonu "Miro" w Tesco - Karwiny. Fryzjerki chyba nie konczyly nawet szkoly fryzjerskiej;) Za tak marna usluge licza sobie dosc drogo, bo strzyzenie+modelowanie to az 30pln! Skandal! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Biała lista fryzjerów :-) w Gdyni IP: *.szpital / *.szpital-morski.pl 21.04.05, 07:39 w Gdyni to chyba p. Ela róg Starowiejskiej i 3 Maja wejście przez sklep z bielizną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rinuś Re: Biała lista fryzjerów :-) w Gdyni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 19:10 Dokładnie, beznadziejne są, w ogóle nierówno przycinają włosy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Biała lista fryzjerów :-) w Gdańsku IP: *.chello.pl 01.03.05, 19:26 czesc czy orietujecie sie może gdzie są dobrzy fryzjerzy w gdańsku?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: Biała lista fryzjerów :-) w Gdańsku IP: *.wsse.gda.pl 02.03.05, 14:32 salon wella....we wrzeszczu. na przeciwko kubusia puchatka....koło dworca ska we wrzeszczu........na parterze....sa tam dwa zakłady fryzjerskie...ale idź do tego bliżej dworca.....taki malutki.....wszystkie fryzjerki są świetne. polecam Anetę i Agatę.... Gabrysię też.......ja chodze do tych trzech i jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luna 58 Re: Biała lista fryzjerów :-) w Gdańsku IP: 62.29.253.* 02.03.05, 14:41 Chciałabym polecić fryzjera z Warszawy, tj. Kamila Malinowskiego, czeszę sie u niego juz od 3 lat ( jeszcze jak pracował z Leszkiem Czajką). Obecnie ma swój własny salon, w którym czuję sie świetnie, miła obsuga, mycie zawsze z masażem, kawka, herbatka, muzyka. Fryzjer słucha i doradza. Zawsze byłam zadowolona ( z jednym wyjątkiem, kiedy uparłam sie na blond-platynowy;-) Jedyny minus, to problem z zapisami, dwa tygodnie do przodu zawsze zjęte! Polecam jeszcze raz bardzo gorąco! Czy któraś z Was była u Pana Kamila? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luna 58 Re: Biała lista fryzjerów :-) W Warszawie!!! IP: 62.29.253.* 02.03.05, 14:47 Chciałabym polecić fryzjera z Warszawy, tj. Kamila Malinowskiego, czeszę sie u niego juz od 3 lat ( jeszcze jak pracował z Leszkiem Czajką). Obecnie ma swój własny salon, w którym czuję sie świetnie, miła obsuga, mycie zawsze z masażem, kawka, herbatka, muzyka. Fryzjer słucha i doradza. Zawsze byłam zadowolona ( z jednym wyjątkiem, kiedy uparłam sie na blond-platynowy;-) Jedyny minus, to problem z zapisami, dwa tygodnie do przodu zawsze zjęte! Polecam jeszcze raz bardzo gorąco! Czy któraś z Was była u Pana Kamila? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWA Re: Biała lista fryzjerów :-) W Warszawie!!! IP: 80.51.237.* 15.04.05, 08:12 Może jeszcze do tego podacie adres swojego ulubionego fryzjera, jak mam go poszukać kiedy któras z dam podaje jego nazwisko? Kamil Malinowski....gdzie to on ma ten zakład ???może jest jakaś informacja? GOść portalu "luna 58" a może byś luna cś jeszcz podała bliżej? Ja byłam już u tylu polecanych fryzjeró i zawsze wychodziłam ...oj kiepsko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika bylam.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 11:59 zapisalam sie dzien przed wizyta, wybor terminow byl duzy ;) fajnie dobral mi kolor, wlosy obcial normalnie (nic nadzwyczajnego. ogolnie rzecz biorac, Kamil zajmowal sie mna przez moze 10 minut ;) wszystko za niego wykonywaly pracujace tam dziewczyny. a siedzialam u nich okolo 4 godzin! poza tym, niezbyt mi sie podoba jego stosunek do klientow - jest troche opryskliwy, zadziera nosa itp. ale kolory dobiera fajnie ;) za strzyzenie, modelowanie i farbowanie zaplacilam 290 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luna 58 Re: Biała lista fryzjerów :-) W Warszawie!!! IP: 62.29.253.* 02.03.05, 14:51 Zapomniałam o namiarach: STUDIO FRYZJERSKIE, UL.ŻURAWIA 26 tel. 627-21-36 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daga Re: Biała lista fryzjerów :-) W Warszawie!!! IP: *.acn.waw.pl 03.03.05, 22:35 na jakich kosmetykach pracuje?i czy sam wykonuje wszystko-poczawszy od sciecia po koloryzacje-czy tez moze placi sie tylko za wizyte u niego a reszte rboia tak zwane pomocnice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) Re: Biała lista fryzjerów :-) W Warszawie!!! IP: 62.29.253.* 04.03.05, 13:17 Pan Kamil pracuje na kosmetykach L'Oreal Professionel. co do obsułgi- doradza, strzyże, kolor nakłada pracownik, czesze również pracownik, chyba że jest wolniejszy dzień, wtedy jestes czesana przez Kamila. Najlepsze jest mysie z masażem! SUPER! Odpowiedz Link Zgłoś
jaga112 Re: Biała lista fryzjerów :-) W Warszawie!!! 11.04.05, 15:53 Wiesz może czy Pan Kamil wyczaruje jakąś fajną fryzurkę slubną - a nie jakis tandetny koczek i loczki?? Pytam bo szukam dobrego fryzjera a moze orientujesz sie czy czesze takie fryzy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 23:07 wybrałam się do salonu avangarda i byłam tam u adriana!!! szczerze polecam nie jest tanio ale fryzurke mam taką jaka mi się marzyła. koleś przez 20 minut mi doradzał zanim ustaliliśmy fryzurke i efekt był dokładnie jak mówił! pozdrawiam kika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eliza Re: Biała lista fryzjerów :-) w Gdańsku IP: *.mlyniec.gda.pl 15.04.05, 09:17 jest super nowoczesna na JANA PAWŁA w nowo wybudowanym budunku impro na rogu kolo ziemniaczka ,naprawde goraco polecam ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nika Re: Biała lista fryzjerów :-) w Gdańsku IP: *.ds.univ.gda.pl 07.03.05, 17:19 CZeść dziewczyny, chciałabym Was ostrzec przed fryzjerem w Manhattanie we Wrzeszczu- Swiniarski, zapłaciłam 130 złotych, facet bardzo nieuprzejmy i nałożył mi taki kolor, że płakałam całą noc- koszmar- nie idzcie tam, proszę.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: allada Wrocław Art hotel IP: *.VERIZONE.COM.PL / *.verizone.com.pl 07.03.05, 17:27 czy ktos moze korzystal z uslug salonu fryzjerskiego w Art hotelu..chcialaby sie ta wybrac i jestem ciekawa opinii. So tej pory najbardziej bylam zadowolona z Le grand choc ceny sa wysokie...nie polecam wspomnianego salonu na Drobnera..mialam po jednej stronie wlosy duzsze niz z drugiej strony ( nie byl to zamierzony efekt..na mokro po rozczesaniu widac bylo roznice) no i do tego nic specjalnego z wlosai mi nie zrobiono...nie układały sie tak fajnie a po miesiącu stracily kompletnie linie..po le grandzie moje poldlugie wlosy przez 3 mce trzymaly fason:) Odpowiedz Link Zgłoś
oliwka86 Re: Biała lista fryzjerów :-) w Gdańsku 21.06.06, 22:07 ja tez odradzam świniarskiego, to co ostatnio mi zrobil przeszlo moje pojecie:/ chcialam troche skrocic grzywke, zacznijmy od tego ze przypalil mi czolo prostownica, a jak odskoczylam z bolu to powiedzial zebym sie nie ruszala, bo bedzie krzywo!! potem zamiast delikatnie mi ja skrocic, o co prosilam, wyciol mi ja w polowie czola!! wiecej tam nie pojde, a ceny tam napewno nie sa niskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorka Re: Biała lista fryzjerów :-) w Gdyni IP: *.gdynia.mm.pl 01.03.05, 10:26 To jest ten sam fryzjer ktory jest tancerzem i byl dj-em w non stopie?? i jak scina to tanczy:) jak to on to szlyszalam o nim duzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Biała lista fryzjerów :-) w Gdyni IP: *.wsse.gda.pl 01.03.05, 11:57 No to chyba jest ten sam fryzjer.... ale Robert nie był d.j-em .D.j-em był Slam- jego przyjaciel....więc może stąd ta pomyłka...ale niewątpliwie mówimy o tej samej osobie........ Boski Roberto!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirella Re: Biała lista fryzjerów :-) w Gdyni IP: *.gdynia.pl / *.miasto.gdynia.pl 02.03.05, 14:53 Idę jutro na 19.30. Niestety nie do Roberta tylko do Jacka. Robert ma zawalone najbliższe terminy a mi się śpieszy :-) Zobaczymy co z tego wyniknie. Ceny faktycznie znośne. W KWIATKOWSKIM chciały mnie skasować 220 zł za sam balejaż na średniej długości włosach (bez strzyżenia i czesania!!!) W cenniku balejaż na średnich włosach 180 zł! Kłóciłam się ale dopiero interwencja szefowej zadziałała, która jako jedyna stwierdzila, że moje włosy o długości (wtedy) do brody uznała za średnie, nie jak panie fryzjerki za długie!!! Wściekłam się strasznie, nie po to chodzę do fryzjera by się kłócić i stresować lecz by się odprężyć. Tak więc radzę przed wizytą w tym salonie, zanim ktoś usiądzie na fotelu, jeszcze raz skonsultować cenę bo możecie się zdziwić. Co do kolory nie miałam zastrzeżeń, zrobiony był pięknie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: Biała lista fryzjerów :-) w Gdyni IP: *.wsse.gda.pl 03.03.05, 14:28 Jacek też jest super. Ja chodzę do Roberta tylko dlatego, że znam go dośc długo i jakbym poddała się rękom Jacka to Robert by się pogniewał .... nie będziesz żałować..gwarantuję.Napisz jak było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirella Re: Biała lista fryzjerów :-) w Gdyni IP: *.gdynia.pl / *.miasto.gdynia.pl 04.03.05, 10:29 Opowiedziałabym już dziś jak było, gdybym wczoraj została przyjęta, ale okazało się, że na godzinę, na którą umówiłam się telefonicznie wpisana była zupełnie inna babeczka. :o( Panowie nie bardzo wiedzieli co z tym fantem zrobić :o) Dziś robię drugie podejście, zobaczymy... :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Biała lista fryzjerów :-) w Gdyni IP: *.wsse.gda.pl 04.03.05, 14:27 No to klops :( Ale może lepiej, że nie przyjeli cie tak na łapu capu...Mam nadzieję, że podejście numer 2 będzie udane. To sprawdzę jutro ...jak było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirella po wizycie Re: Biała lista fryzjerów :-) w Gdyni IP: *.gdynia.pl / *.miasto.gdynia.pl 07.03.05, 08:33 No tak, na pewno na dobre mi wyszło:-) Jestem zadowolona bardzo, strzyżenie świetne kolor również udany, za włosy do ramion zapłaciłam 170zł więc faktycznie nie taki majątek. Jedno co mnie zaskoczyło to to (każdy fryzjer ma coś co go odróżnia od innych, mój Dominik, do którego zawsze chodziłam strzyże za pomocą brzytwy), że Jacek ścinał mi włosy "na sucho" po wyprostowaniu ich. Co daje świetny efekt bo widać od razu, co jest prosto, a co krzywo:-) Gorąco polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Biała lista fryzjerów :-) w Gdyni IP: *.wsse.gda.pl 07.03.05, 13:58 Mówiłam, że będziesz zadowolona.....super. Cieszę się ...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirella Re: Biała lista fryzjerów :-) w Gdyni IP: *.gdynia.pl / *.miasto.gdynia.pl 07.03.05, 14:14 :-) Jestem zadowolona ja i moja koleżanka w pracy, która była u Jacka dzień po mnie czyli w sobotę :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Biała lista fryzjerów :-) w Gdyni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.05, 16:31 :) Jak to miło słyszeć, że ktoś jest zadowolony. Juz się bałam, że nie będziesz.... Ciężko dogodzić każdemu .... To być może do zobaczenia któregoś dnia u "Roberto" Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdynianka do Mirelli i Kasi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 10:16 dziewczyny, a ile kosztuje strzyzenie U Roberta czy Jacka?? mam wlosy do łopatek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Biała lista fryzjerów :-) w Gdyni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 21:34 Polecam Salon,,Mira w Warszawie Al. Ujazdowskie-miłe profesjonalne fryzjerki,doskonałe materjały: CZYSTO jednorazowego uzytku ręczniki. Super POLECAM. Odpowiedz Link Zgłoś
jamiz Re: Biała lista fryzjerów :-) w Gdyni 15.04.05, 10:25 Witam, Czy moze mi ktoś podac dobrego fryzjera z Katowic lub okolicy? Wdzieczna bede za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolcia Re: Biała lista fryzjerów :-) Wawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.05, 14:29 wreszcie znalazlam normalnego fryzjera, ktory nie tylko nie zepsuje mi wlosow ale nawet jestem bardzo zadowolona z fryzury ktora mi zrobil, jak do tej pory eksperymentowalam i to bardzo, skonczylo sie na tym, ze obcielam wlosy bardzo bardzo krotko, dlugo czekalam az mi odrosna i w koncu balam sie isc do fryzjera zeby znow mi sie spieprzyl fryzury, ale kolezanka polecila mi Ewcię, jest bardzo profesjonalna i przy tym niezwykle mila, traktuje klienta indywidualnie, nie wychodzisz od niej z wrazeniem jakbys byl jednym z produktow w fabryce, napawde polecam moesz umowic sie tel. 8591269, pozwodzenia, karolcia, daj znac jak poszlo;) Odpowiedz Link Zgłoś
yana Re: Biała lista fryzjerów :-) w Gdyni 08.03.05, 09:22 Ja mam bardzo dobre doświadczenia z wizyt u pani Iwony.. Ma swój salon na ul.Wilekopolskiej 29 w Gdyni.. (tel.6648485) Chodzę tam już od dłuższego czasu i chodzą tam prawie wszystkie moje koleżanki z pracy. To chyba pierwsza fryzjerka, która słucha co się do niej mówi :o) Wcześniej miałam kilka niemiłych przygód z fryzjerkami, od których zawsze wychodziłam niezadowolona... Mam bardzo cienkie włosy, którym nie pasuje zbyt mocne cieniowanie a one mimo moich próśb cieniowały je namiętnie.. A kiedy chciałam tylko podciąć końcówki (max. 2 cm) wychodziłam z włosami krótszymi o 5-10 cm.. Porażka.. U pani Iwony nigdy mi się to nie zdarzyło.. Częstuje kawką i ma bardzo przystępne ceny :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimi Biała lista fryzjerów :-) Warszawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.05, 10:33 Pozwole sobie wtrącic swoje trzy grosze:-)) Ostatnio byłam w salonie na marszałkowskiej Jean-Claude Biguine u p.Michała. Jestem zadowolona z jego pracy włożonej w moje włosy;-)) Jedyny mankament to wysokie ceny: za obcięcie włosów - z dłuższych na krótkie - i farbowanie zapłaciłam ok 230zł.... Czy któras z was tam moze była?:-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia_t Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.oslo-ost.alfanett.no 01.08.03, 11:19 W Lublinie polecam salon Pierre i pania Asie Wrobel. Saqlon znajduje sie przy Kapucynskiej 6. Obok GC. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: josza Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.centrala.kbsa / 10.83.79.* 02.08.03, 17:13 A jakie są ceny w salonie Pierre w Lublinie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.oslo-ost.alfanett.no 04.08.03, 08:25 Gość portalu: josza napisał(a): > A jakie są ceny w salonie Pierre w Lublinie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia_t Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.oslo-ost.alfanett.no 04.08.03, 08:27 Gość portalu: josza napisał(a): > A jakie są ceny w salonie Pierre w Lublinie ? Strzyzenie z modelowaniem 55 zl. Reszta nie wiem. Chociaz farbuje tam wlosy i robie pasemka. Za ostatnie strzyzenie z farbowaniem odrostow, pasemkami i ulozeniem wlosow zaplacilam 250 zl. Ale naprawde profesjonalnie wykonanie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ew Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.03, 15:16 A co myślicie o AWANGARDZIE w W-wie,byłam raz i jeszcze nie wiem bo mam przejściową fryzurę [b.zniszczone włosy wcześniej]?Dodaję że byłam u pana Sławka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.proxyplus.cz / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 14:19 kiedyś chodziłam do Awangardy do Leona. Zawsze byłam bardzo bardzo zadowolona, jak patrzyłam na innych to czasem nie ciarki po głowie przechodziły - ale dlatego ze tak "awangardowo" cięli :-) chyba jakieś modelki na pokazy. niestety ich ceny przekroczyły moją kieszen. jak za balejaż i podcięcie zapłaciłam pare lat temu 300 to mnie zamroczyło :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.pronet.lublin.pl 12.01.05, 19:34 W Lubilinie najlepszy jest Andrzej Wojtowicz z Galerii Fryzur na Jana Sawy 3. I ceny nizsze niz w Pierze!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amina30 Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.devs.futuro.pl 08.03.05, 19:10 Zupełnie się zgadzam. Miło, profesjonalnie i z gustem. Zadnych ekperymentów na siłę - absolutne wyczucie stylu klientki. Raz "zgrzeszyłam" i zrobiłam baleyage w salonie poleconym przez koleżankę ( miało być super i taniej). Niby ok ale nijak juz niema to tego " dotyku profesjonalisty" . Wart każdych pieniędzy tym bardziej że nie jest kosmicznie drogo ( patrz. np. Laurent) ! POLECAM !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
joya Re: LUBLIN- Kamil 21.02.05, 19:12 Kamil. Znam Go ze 2,5 roku? z Montowni Fryzur Emila. Potem incydent- krótka praca na Sikorskiego, na odcinku zaraz za rondem Krwiodawców. Mam Jego komórkę, może się nie wścieknie, bo w końcu jest osobą publiczną- podam jak do mnie zadzwonicie mój nr 606 969 988. Sama mieszkam w Waw a jak wracam do L. na weekendy albo w interesach ZAWSZE staram sie z Kamilem umówić na strzyżenie lub kolor. To taki fryzjer za którym się "lata" po mieście. joya Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meglila Re: LUBLIN- Kamil IP: *.ppp.tiscali.fr 21.02.05, 20:11 zapomnij montownie fryzur - jak nie chcesz wygladac jak straszak - pomysly to moze i oni maja, ale wykonanie nie nadaza .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moniak Re: LUBLIN- Kamil IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.05, 15:13 nie przerażajcie mnie - wybieram się na wesele i muszę uczesać się u teściów w lublinie najbliżej miałam do montowni więc tam się zapisałam. Może ktoś poradzi mi jakiegoś fryzjera w okolicy aleji racławickich najdalej do krakowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
barnab1 Re: LUBLIN- Kamil 03.03.05, 10:20 Fryzjer w Lublinie pilnie potrzebny- dobre ścinanie- HELP!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonia Re: LUBLIN- Kamil IP: *.it-net.pl 19.04.05, 12:04 Polecam salon fryzjerski pani Uli Ryby na Narutowicza. Czesała mnie do slubu- REWELACJA! Odpowiedz Link Zgłoś
gonia778 Re: LUBLIN- Kamil 19.04.05, 12:10 Polecam Salon pani Uli Ryby na Narutowicza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puszek Re: LUBLIN- Kamil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 11:28 Masz przecież na racławickich salon Gabriel - ja się tam czesałam dwa lata temu do ślubu - byłam całkiem zadowolona - fryzura dobrze się trzymała całą noc, no może trochę miałam żle ułożone włosy z przodu - bo fryzjerka nie miała pomysłu jak to upiąć - to mi się nie podobało, ale ogólnie fryzura była ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska_o Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.crowley.pl 21.02.05, 20:45 goraco polecam salon fryzjerski na rogu Wieniawskiej i Jasnej (LUBLIN). U pani Moniki strzyge i farbuje sie juz od 6 lat i nigdy sie nie zawiodlam :) Odpowiedz Link Zgłoś
kusmider Pani Monika, Lublin, z Wieniawskiej-REWELACJA!!! 15.04.05, 16:52 Sama się do niej wybieram, bo moje przyjaciółki się u niej strzygą, farbują itd. Zawsze im w tych fryzurach dobrze, nawet jakiś czas po wizycie. A Pani Monika, to poza tym przesympatyczna kobieta (nasze dzieci chodzą do jednego przedszkola). POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś
kusmider Re: Pani Monika, Lublin, z Wieniawskiej-REWELACJA 15.04.05, 16:56 A właściwie to z rogu Wieniawskiej i Jasnej. WARTO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drobinka Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.umcs.lublin.pl 06.03.05, 09:43 Ja radze uważać na salon Pierre przy kapucyńskiej,wprawdzie nie znam fryzjerki o której pisze Gosia ale ostatnio nieżle mi tam popsuli fryzure,na szczeście już poprawiłam gdzie indziej ale przez półtora miesiąca meczyłam sie potwornie z jakimś idiotycznym wycieniowaniem - przy czym prosiłam zeby niecieniować Odpowiedz Link Zgłoś
madziusia23 Re: Biała lista fryzjerów :-) 05.08.03, 10:36 a jakie salon polecacie w Krakowie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kim5 Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.inetia.pl 05.08.03, 10:58 Pan Adam w Dessange - rewelacja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LIVIA Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.08.03, 12:15 CZY WIECIE COŚ O ZAKŁADZIE W PIASECZNIE KOŁO W-WY Odpowiedz Link Zgłoś
beemka1 Re: Biała lista fryzjerów :-) 08.08.03, 13:28 Gość portalu: LIVIA napisał(a): > CZY WIECIE COŚ O ZAKŁADZIE W PIASECZNIE KOŁO W-WY Chodze do Studia S, salonu w Auchan w Piasecznie, bo moja fryzjerka, pani Magda, tam sie przeniosla. Naprawde polecam, uzywaja produktow Welli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LIVIA Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.08.03, 13:38 beemka1 napisała: > Gość portalu: LIVIA napisał(a): > > > CZY WIECIE COŚ O ZAKŁADZIE W PIASECZNIE KOŁO W-WY > > > Chodze do Studia S, salonu w Auchan w Piasecznie, bo moja fryzjerka, pani > Magda, tam sie przeniosla. Naprawde polecam, uzywaja produktow Welli. DZIĘKI ZA PODPOWIEDZ CZY PANI MAGDA DOBRZE DOBIERA KOLORY I DOBRZE OBCINA ? MARZY MI CIĘ FRYZIER DO KTÓREGO WCHODZE A ON ODRAZU WIE CO MI ZROBI W CZYM BĘDĘ SUPER WYGLĄDAĆ Odpowiedz Link Zgłoś
beemka1 Re: Biała lista fryzjerów :-) 08.08.03, 15:47 Ja jestem zadowolona, bo Magda razem ze mna wybiera kolor i doradza. Jak juz troche pochodze z jednym kolorkiem, to po kilku miesiacach pyta, czy nie przydalaby sie jakas zmiana i... kombinujemy:-) Obcina tez bardzo ladnie, nie mam klopotow z ukladaniem. Stara sie tez wymyslac jakas nowa fryzurke, zebym od czasu do czasu zmieniala ksztalt uczesania. No i doradza, jak pielegnowac wlosy. Zauwazyla u mnie podrazniona skore, mialam lekki lupiez i juz szykowlam sie do kupienia szamponu przeciwlupiezowego, kiedy Magda doradzila mi szampon do wrazliwej skory glowy. Po miesiacy lupiez zupelnie zniknal:-) Ja jestem z niej bardzo zadowolona, po przeprowadzce do Warszawy kilka lat szukalam fryzjera, lez wylalam sporo i w efekcie ciagle jezdzilam do rodzinnego miasta do swojej fryzjerki. Paranoja. Oczywiscie moze sie okazac, ze Magda Ci nie podpasuje, zdaza sie, ale polecam ja. Pozdrawiam Beemka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LIVIA Re: Biała lista fryzjerów :-)DZIĘKI ZA MAGDĘ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.08.03, 17:12 DZIĘKUJĘ ZA INFO . ZAPISAŁAM SIĘ DO MAGDY ,JAK MOJE WŁOSY SIĘ CZUJĄ NAPISZĘ PO POWROCIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beemka1 Re: Biała lista fryzjerów :-)DZIĘKI ZA MAGDĘ IP: *.acn.waw.pl 08.08.03, 23:55 ufff, mam nadzieje, ze pojdzie dobrze. Nie chcialabym Cie miec na sumieniu. Koniecznie daj znac, jakie wrazenia, choc i tak przeczytam Twoj post dopiero za tydzien, bo wyjezdzam i nie bede miala dostepu do sieci. Pozdrawiam Beata. Odpowiedz Link Zgłoś
beemka1 Re: Biała lista fryzjerów :-)DZIĘKI ZA MAGDĘ 19.08.03, 16:14 Livia, No i jak wrazenia? Az tak zle, ze nie piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 13:10 Ja też polecam wszystkim Magdę z Carlo Biani. Chodziłam już do wielu fryzjerów i jeszcze nikt mi tak dobrze nie zrobił- balejage- pierwsza klasa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mch Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.238.79.51.adsl.inetia.pl 01.01.05, 20:44 Też tam chodziłam, ale do czasu...Teraz chodzę do zakładu też w Piasecznie na ul.Geodetów.Normalna P.ELa .Ale już trzy moje najome się do niej przeniosły.Cena strzyżenia z30-35 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: becia Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.aster.pl 11.01.05, 18:30 Mch daj namiary na p.Ele . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łapanów Biała lista fryzjerów :-) Łapanów Beatrix;-) IP: 80.244.143.* 28.02.05, 14:16 salon Beatrix- Łapanów, niedrogo i profesjonalnie:):):):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gib Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: 195.94.201.* 13.01.05, 12:23 w Piasecznie Salon Styl, Rubinowa 55a, budynek poczty. Pani Martyna strzyże mnie od 5 lat - pierwsza fryzjerka, z której jestem zadowolona. Polecam. Ceny ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fabia Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.aster.pl 28.02.05, 16:47 W Warszawie pracuje ? i ew. na jakiej ulicy? Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: 5.3.1R* / 195.75.14.* 07.01.04, 14:04 Ja polecam Frank Provost w Plazie, a przede wszystkim Pania Gosie, chociaz kazdy wlasciwe jest tam mistrzem swiata! Pani Goscia jest fantastyczna, super farbuje i dobiera fryzury, no i jeszcze rewelacyjnie prostuje wlosy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fota Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.akacje.pl / *.flashnet.pl 21.02.05, 19:45 W Krakowie w Laurencie na Dlugiej był (mam nadzieję, ze jeszcze jest) Karol - złote rece, nieprawdopodobny talent o boskim masazu glowy nie wspominając!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzioreczek Re: Poznań-Biała lista fryzjerów :-) IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.03, 12:49 Wpisuję tutaj p. Macieja Piaseckiego z salonu na Palacza, ostrzygłam się u niego na krótko po 20 latach noszenia długich włosów i jestem straaaasznie zadowolona, trafiłam zresztą do niego z polecenia na tym forum :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate Re: Poznań-Biała lista fryzjerów :-) IP: *.8bit.pl / 192.168.0.* 19.08.03, 15:19 Ja od wielu lat "pozostaję wierna" Robertowi Grzempowskiemu - Bronek 3 w Poznaniu. Wg. mnie to mistrz dobrego strzyżenia (szczególnie krótkich włosów). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Poznań-Biała lista fryzjerów :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.03, 15:11 Gość portalu: Kate napisał(a): gdzie jest Bronek 3? > Ja od wielu lat "pozostaję wierna" Robertowi Grzempowskiemu - Bronek 3 w > Poznaniu. Wg. mnie to mistrz dobrego strzyżenia (szczególnie krótkich włosów). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate Re: Poznań-Biała lista fryzjerów :-) IP: *.lubon.sdi.tpnet.pl 26.08.03, 15:49 "Bronek 3" znajduje się na parterze Hotelu Poznań (dzisiejszy Novotel). A Robert Grzempowski to właściciel tego salonu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marghot Re: Poznań-Biała lista fryzjerów :-) IP: 62.148.83.* 21.10.03, 16:21 kto jeszcze z Poznania??? a jakie sa ceny u Bronka? Odpowiedz Link Zgłoś
niunia77777774 Biała lista fryzjerów Dominiczek Malawko 15.07.07, 15:59 Pozdrawiam Dominiczka cudownego styliste, przez te jego masaże nie potrafie zapomnieć o nim:) te masaże są lepsze niż sex! Kotuś juz nie moge się doczekac kiedy ponownie wybiore się do Ciebie.Ta twoja specyficzność mnie pociąga!Nie będe pisac w jakim salonie pracuje ten mistrz bo bede zazdrosna o inne klijentki! On jest tylko mój! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eta Re: Poznań-Biała lista fryzjerów :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 20:05 nie polecam, jet wiele innych BARDZO dobrych salonów ktore nie bazują na starej opini "słynnego BRONKA" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagoda23 Re: Poznań-Biała lista fryzjerów :-) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.01.05, 23:02 Maciej Piasecki jest najlepszym fryzjerem jakiego znam. Pięć lat temu przeniosłam się do niego z salonu jego mamy i brata bo do Macieja miałam bliżej. Czesał mnie do ślubu - bajka w stylu lat 20 i zawsze zrobi mi z włosami dokładnie to co chcę. Wczoraj byłam u kogoś innego i jestem załamana. Muszę poczekać żeby mi włosy odrosły i już nigdy go nie zdradzę. A propos nie idźcie do salony Matrix w Warszawie ani do Szymańskiego. Beznadzieja i życie z poczuciem że juz do końca zycia człowiek będzie wyglądał jak idiota bo włosy za wolno rozną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Poznań-Biała lista fryzjerów :-) IP: *.zgoda.net 11.02.05, 16:09 Również nie polecam salonu Matrix. Jest tam drogo i wychodzi się z niezadowoleniem na twarzy. Byłam świadkiem jak młoda, niedoświadczona fryzjerka wciągnęła klientce włosy w suszarkę. Za to polecam salon VISAGE L'oreala ; ulica Plac Defilad 1, w kdt pawilon h28, tel. 330-97-94, PANI ANETKA, --> świetnie tnie szczególnie krótkie włosy i najlepiej brzytwą, Włosy od niej rewelacyjnie się układają. Polecam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodi Re: Poznań-Biała lista fryzjerów :-) IP: *.mtp.com.pl 22.02.05, 13:17 Mo|esz podac adres i telefon do tego kolesia, czy to jest w poznaniu. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Poznań-Biała lista fryzjerów :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 10:12 Serdecznie polecam salon p. Krzysztofa Polowczyka (www.salonkaja.com.pl, ul. Półwiejska 17) - moim zdaniem rewelacja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: Poznań-Biała lista fryzjerów :-) IP: 193.29.205.* 29.01.05, 19:42 ja również zdecydowanie polecam krzysztofa polowyczka - kaja na półwiejskiej 17 - jest rewelacyjnym fryzjerem, wysyłałam do niego wiele kobiet i wszystkie są bardzo zadowolone!! a ze moimi włosami robi nieprawdopodobne rzeczy!! Odpowiedz Link Zgłoś
aneta4334 Re: Poznań-Biała lista fryzjerów :-) 22.02.05, 09:34 No niestety, ja nie mam tak dobrych wspomnień po p. Piaseckim. Była tam też moja koleżanka i tez się nie popisał. Poza tym trzeba uwazac, bo on tylko ścina, a balejaż czy farbę kładzie już ktoś inny, głównie młodzi ludzie, którzy niekoniecznie mają o tym pojęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
dziuunia Re: Biała lista fryzjerów -Gdańsk 08.08.03, 13:46 A jakiego fryzjera z Gdańska polecacie? POZDR Odpowiedz Link Zgłoś
k.leo Re: Biała lista fryzjerów -Gdańsk 09.08.03, 12:07 a moze ktoś naza fryzjera w białymstoku bo ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola Re: Biała lista fryzjerów -wroclaw IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.08.03, 15:43 A kogo polecacie we Wroclawiu? Jest ktos, do kogo warto sie wybrac? Karola Odpowiedz Link Zgłoś
elf Re: Biała lista fryzjerów -wroclaw 13.08.03, 17:23 Ja polecam w Poznaniu - Karolina z zakładu przy ul. Kościelnej 39, tel. 663 19 48. Jestem jej wierna od lat, choć zakłady zmieniała w tym czasie. Super strzyżenie, kolory, modelowanie, a także "ratowanie" włosów (zdarzyło mi się pójśc do niej po własnoręcznym zmasakrowaniu włosów, kiedy to miałam włosy w 3 paskudnych odcieniach w poprzek długości;-) Acha, nie czesze koków, ale w tym samym zakładzie super koki robi szefowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tangerines Re: Biała lista fryzjerów -wroclaw IP: *.pop.e-wro.net.pl 13.08.03, 21:25 Jak miałam krótkie włosy to chodziłam za Żeromskiego 69 do Studia Plus. Zapomniałam na śmierć jak miała na imię fryzjerka, taka drobna, pyskata, z wiśniowymi pasemkami na grzywce, ciemne włosy. Baaardzo symatyczna i pięknie strzygła i czesała. Rozbią tam też najlepsze tipsy we Wrocławiu - pani Agnieszka. Niestety byłam tam ostatni raz jakieś 1.5 roku temu mogło się pozmieniać. Ceny nie były szokujące. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Biała lista fryzjerów -kraków IP: *.ghnet.pl 14.08.03, 17:29 moze w Krakowie ktoś kto dobrze strzyze krotkie wlosy? Odpowiedz Link Zgłoś
lady Re: Biała lista fryzjerów -kraków 16.08.03, 20:00 Ewa z Camille Albane - cuda wyczyniała z mojej krótkiej i trudnej szczotki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: molly Re: Biała lista fryzjerów -kraków IP: *.wielkie-drogi.sdi.tpnet.pl 28.02.05, 12:55 Pani Gosia z Eric Stipa na Wielopolu. Moze na poczatku nie wydawac sie zbyt mila (wiem ze to wazne), ale wlosy strzyze swietnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madika Re: Biała lista fryzjerów -kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.05, 17:34 Mały zakład fryzjerski w przejściu podziemnym na Rondzie Czyżyńskim. Ceny normalne (ostatnio za strzyżenie zapłaciłam 23 zł).Paweł- to mój uwielbiany od kilku lat fryzjer, zdolny,młody chłopak z artystycznym zacięciem.Jeśli jesteś odważna, masz ochotę na trochę ekstrawagancji na głowie- bardzo Go ucieszysz ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
potrek Re: Biała lista fryzjerów -kraków 09.05.05, 22:04 Jest super salon na ul .Sławkowskiej 4 . Jaques Alexander Tatomir. Plecam Magda z Łodzi Odpowiedz Link Zgłoś
flying_citron Re: Biała lista fryzjerów -kraków 31.05.12, 12:34 dla mnie nie ma innych lepszych fryzjerów, jak Ci, którzy pracują w salonie przy Akademii Stylizacji M. P. Babicz na ulicy Borsuczej, świetni specjaliści, ale najbardziej cenię sobie to, że do każdego podchodzą w sposób indywidualny. Krótka rozmowa sprawia, że potrafią tak dobrać fryzurę, żeby wydobyć z nas wszystkie nasze najlepsze cechy i atuty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Biała lista fryzjerów -kraków IP: *.76.classcom.pl 08.02.05, 08:50 Drogi, aczkolwiek najlepszy w branży fryzjerskiej jest pan Jacek Tatomir - kilkakrotny mistrz świata fryzjerstwa, sławna persona we Francji od kilku lat pracuje w Polsce, były dyrektor L'Oreal Polska. Ma salon przy Sławkowskiej, a klientki potrafią przylecieć do niego z drugiego końca świata! Strzygę się u niego od 4 lat i jestem uzależniona! Telefon do Salonu Jean Alexandre Tatomir: 12 430 22 13. Kwota z jaką się trzeba liczyć to ok. 150 PLN za strzyżenie, a ok 300 PLN z kolorem. Mimo ceny naprawdę warto!!! Odpowiedz Link Zgłoś
beesok Re: Biała lista fryzjerów -kraków 23.07.06, 19:50 dolaczam do zachwytow - profesjonalna mila obsluga i swietne strzyzenie i kolor! Polecam, cena nie najnizsza ale warto! Odpowiedz Link Zgłoś
hermes-mitzrael Re: Biała lista fryzjerów -kraków 04.08.06, 20:17 Ja w Krakowie chodzę do Romana Chochoła, bardzo dobry fryzjer. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
potrek Re: Biała lista fryzjerów -kraków 01.06.05, 18:23 W Salonach Roman napewno cię dobrze ostrzygą krótko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Biała lista fryzjerów -wroclaw IP: *.biskupin.wroc.pl / 80.55.194.* 11.11.03, 12:28 Polecam Darka z atelier w pasazu pod blekitnym sloncem. Wkoncu chodzenie do fryzjera stalo sie dla mnie przyjemnoscia a nie wielkim stresem co bede miala na glowie podaje tel. 343 43 85 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roxy Re: Biała lista fryzjerów -wroclaw IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.03, 21:00 kto jeszcze we Wrocławiu?????? PS. chcę ściąć długie włosy na krótko i rozjaśnić, pomóżcie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
carrie.p Re: Biała lista fryzjerów -wroclaw 25.11.03, 13:50 Gość portalu: roxy napisał(a): > kto jeszcze we Wrocławiu?????? > PS. chcę ściąć długie włosy na krótko i rozjaśnić, pomóżcie!!!!! Przez długi czas ścinałam włosy na krótko u p.MAGDY z salonu Carlo Biani na ul.Biskupiej(boczna Oławskiej)Zawsze byłam b. zadowolona i wyglądałam dobrze-to nie tylko moja opinia. Teraz zapuszczam włosy(do ślubu),więc chodze do niej tylko na balejaż-również świetny- i podcinanie końcówek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kartynka Re: Biała lista fryzjerów -wroclaw IP: 5.5R3D* / *.cache.pol.co.uk 04.02.05, 13:49 Polecam Artura Zukowskiego z salonu Maxim Hair studio na Swietokrzyskiej (naprzeciwko ogrodu botanicznego) Tel: 322 11 27. Strzyge sie u niego juz SIEDEM lat! Zawsze wychodze zadowolona, z inna fryzura (bo po co wygladac caly czas tak samo?) No i ceny calkiem przystepne. Pozostali fryzjerzy to tez sami profesjonalisci, super atmosfera, mily nastroj. Zdecydowanie Maxim!!!!Sprobuj - nie pozalujesz! Pozdrowionka!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AnEtKa Re: Biała lista fryzjerów -wroclaw IP: *.wroc.one.pl 17.02.05, 19:31 ja także jestem zadowolona z Maxim Hair Studio. Wprawdzie byłam u Dominika Malawko:*, który podobno jest tam najbardziej oblegany:P ale ogólnie klimat salonu jest na 6+! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bena Re: Biała lista fryzjerów -wroclaw Dominik Malawko IP: 81.210.39.* 20.12.05, 12:20 na dominika trzeba uwazac bo rozkochuje dla sportu :P a ma spore doswiadczenie w kontaktach z babeczkami ;P Dominik, jak czytasz, to pozdrawiam Mona (pewnie nie wiesz juz która heh :) ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AnEtKa Re: Biała lista fryzjerów -wroclaw IP: *.wroc.one.pl 17.02.05, 19:35 a tak poza tym to ja go chyba kocham. Nigdy nie znałam takiego faceta jak on. sorry piszę nie na temat:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pitbull Re: Biała lista fryzjerów -wroclaw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.05, 18:06 ...zielone blondy wychodzą mu najlepiej,a potrafi tak zbajerować klijentkę że jest wstanie uwierzyć że jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bena Re: Biała lista fryzjerów -wroclaw IP: 81.210.39.* 20.12.05, 12:22 tak tak mi tez taki blond zrobił, ale zupełnie za darmo (bo mowi że mnie lubi) ... niestety włosy miałam potem jak z waty ... ale krótkie fryzurki robi rewelacyjnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niedowiarek Re: Biała lista fryzjerów -wroclaw IP: 195.205.44.* 13.01.04, 14:50 Pewnie już zrobiłaś coś na głowie. I jak efekt? Ja polecam we Wrocławiu Galerie Fryzur na Drobnera 34(kiedyś na Legnickiej). Wychwalać nie będę bo wystarczy pójść tam raz żeby wracać chętnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Biała lista fryzjerów -wroclaw IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.04, 19:04 zdecydownie polecam (sprawdziłam) Unique. Miła obsługa, profesjonalne ścięcie i farbowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: at.at Re: Biała lista fryzjerów -wroclaw IP: *.ds.uni.wroc.pl 17.10.04, 13:31 Ja polecam salon Szalone Nozyczki w Karlowicach, chyba na pl. Pilsudskiego. Najlepsza jest Regina, ale oddanie wlosow w rece innej dziewczyny nie grozi niczym strasznym. Bardzo tanio! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GUSIA9999 Re: Biała lista fryzjerów -wroclaw IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.01.05, 19:58 Strzygę sie u nich od roku.Sprawdziłam szefową i Olę,strzygą szybko i tanio,co prawda dopiero po miesiącu od momentu strzyżenia jestem naprawde zadowolona.Mają krótkie terminy i chyba dlatego się ich jeszcze trzymam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moni Re: Biała lista fryzjerów -wroclaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.06, 15:19 Jezeli szefowa sie nie spieszy i nie zafalszuje rozjasniacza do pasemek po ktorym wlosy wychodza zolte jak u kurczatka to na pewno...w ciemno polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
lolka441 Re: Biała lista fryzjerów -wroclaw 28.06.06, 19:44 tak w szalonych maja "patenty" ,pasemka robia zólte jak włoski u kurczaczka...Tanio!!!Byłam to wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GUSIA9999 Re: Biała lista fryzjerów -wroclaw IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.01.05, 18:23 przykre ale ja mam zupelnie odmienne zdanie.Salon Uniqu jest dla mnie spalony,jeżeli fryzjer w trakcie strzyżenia wykonuje kilka innych czynności to chyba trudno oczekiwać efektu na głowie.On napewno załatwił swoje sprawy ale ja wyszłam mało powiedziane wkurzona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reniutka Re: Biała lista fryzjerów -WARSZAWA IP: *.75.60.8.ostrow60.ptc.pl 04.02.05, 07:54 Goraco polecam Jacka z Montowni Fryzur w Sienna Center tel 8202200 cięcie fantastyczne, kolor dobrany idealnie chodzę tam już od póltora roku ba nawet nie chodzę tylko muszę prawie 100 km dojechać ale goraco polecam; ceny cięcie 70 zł kolor tyle samo (mam średnio krótkie włosy). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zakręcona Kręcone włosy;) gdzie szukac specjalisty? IP: *.chello.pl 08.02.05, 09:12 no tak a co z kreconymi wlosami.Zawsze balam sie isc do fryzjera,bo wydaje mi sie ze oni kompletnie na takich sie nie znaja.poszukuje specjalisty do strzyzenia i koloryzacji kreconych wlosow.Bardzo prosze dziewczyny powiedzcie gdzie moge szukac ?prosze o podanie szczegolow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Si Re: Kręcone włosy;) gdzie szukac specjalisty? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.02.05, 10:23 Nie wiem z jakiego miasta piszesz zakrecona!!!??? Ja bylam ze swoimi kreconymi u Tadasa (W-wa, ul. Zgody 13 na tyłach sklepu ZARA).Obcial mnie super (troche na lata 20)ale za chwile chce sie sciac na Halle Berry - tak mi sie spodobało. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amka Re: Kręcone włosy;) gdzie szukac specjalisty? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.02.05, 13:44 a ile wybulilas?przypuszczam ze duzo z uwagi na lokalizacje zakladu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Honorcia z łódzkie Re: Kręcone włosy;) gdzie szukac specjalisty? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 13:00 zakręcona-szukaj fryzjerki właśnie z kręconymi włosami.Taka będzie najlepiej zorientowana.POWODZENIA!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hula Re: Biała lista fryzjerów -WARSZAWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 19:18 ja w Montowni chodzę do Marzenki Pryczek - rewelacja. Świetnie dobiera fryzury. po umyciu nie mam problemów z układaniem włosów. Jest pierwszą fryzjerką, która nie uparła się na prostowanie moich włosów, tylko pozwoliła im się kręcić - nie wiedziałam, że mam taki ładny naturalny skręt :) Za ścięcie płacę ok 61zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axys Re: Biała lista fryzjerów -WARSZAWA IP: *.aster.pl 08.04.05, 19:31 60 zeta za samo sciecieto bardzo drogo - nie warto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda84 Re: Biała lista fryzjerów -WARSZAWA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.04.05, 11:07 Czy mogłabym się dowiedzieć gdzie jest Strefa Cięcia?? tak zachwalacie a ja mam ogromny problem z włosami:( no ewentualnie jakiś inny fryzjer w Wawie, który poradzi sobie z kręconymi włosami - cięcie ewentualnie farba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Biała lista fryzjerów -WARSZAWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 18:24 Mogę ci polecic mojego fryzjera - Przemka. Pracuje w Studio Opal - tel. 0-508 281 814 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
freshka Montownia fryzur - WARSZAWA 15.04.05, 11:26 Ja rowniez od 2,5 roku strzyge sie tylko u p. Marzenki. Skonczylo sie chodzenie do fryzjera ze zdjeciami z gazet i pokazywaniem fryzury, ktorej potem sie i tak nie otrzymywalo... P. Marzenka zawsze ma jakas propozycje i - co najwazniejsze - zawsze trafiona. Za strzyzenie place 58zl (z rabatem dla stalego klienta ;)) - nie uwazam, ze to zawrotna suma, jesli moge chodzic do fryzjera co 1,5-2 miesiace zanim wlosy przestana sie ukladac, a nie tak jak kiedys co 3 tygodnie. Kilka razy mialam okazje obserwowac swietne efekty pracy pana Jacka, mysle ze rowniez moge go polecic:) Odpowiedz Link Zgłoś
ania323 Re: Montownia fryzur 21.04.06, 09:53 witam ciebie , czy mogłabys mi doradzić która osoba w montownii fryzur lepiej zna sie na dlugich prostych włosach aby dobrze dokonać strzyżenia? ide tam 1 raz i fryzure mam taką sama od wielu lat, chcialabym dokonać fajnego modnego strzyżenia, ale zupelnie nie wiem do kogo mogłabym sie zapisać aby nie żałować??? proszę o poradę i pilną odp. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
dajanah Re: Biała lista fryzjerów -WARSZAWA 01.05.05, 17:49 a ja juz nie wiem gdzie pojsc, ale jak patrze na zdjecia na stronie www.montownia.pl to wiem ze tam bym sie bala.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Biała lista fryzjerów -WARSZAWA IP: 81.210.39.* 20.12.05, 12:24 z Montowni REWELACYJNA jest Marzenka ... chodzę do niej od czterech lat GORĄCO POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita3 Re: Biała lista fryzjerów -wroclaw IP: *.kom / *.os1.kn.pl 10.01.06, 22:34 ość portalu: GUSIA9999 napisał(a): > przykre ale ja mam zupelnie odmienne zdanie.Salon Uniqu jest dla mnie > spalony,jeżeli fryzjer w trakcie strzyżenia wykonuje kilka innych czynności to > chyba trudno oczekiwać efektu na głowie.On napewno załatwił swoje sprawy ale ja > > wyszłam mało powiedziane wkurzona a może tak coś ze szczegółów ? bo mnie też wkurzyli , są straszznie drodzy i właściwie nie wiadomo czemu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eddiefemme Re: Biała lista fryzjerów -wroclaw IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.01.05, 08:41 Tak ja tez chciałam właśnie o niej napisać ja chodze do Piotra Firganga od kilku lat jeszcze kiedyś na Legnickiej teraz na Drobnera i nigdy nie wyszłam niezadowolona 788 19 73 polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ali-Mak Re: Biała lista fryzjerów -wroclaw IP: *.one.pl / *.one.pl 08.02.05, 12:12 Ja też tam chodzę i kilka moich znajomych. Wszystkie zadowolone!!! Zarówno Piotr jak i Bartek są wspaniałymi fachowcami, słuchają o co prosisz i 1 cm to 1 cm, a nie ciach ciach. Polecam z czystym sumieniem. Warto zaczekać na termin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angi Re: Biała lista fryzjerów -wroclaw IP: *.neta-si.pl 08.02.05, 19:02 a ja chodze do studio broadway!! tam to dopiero jest fajnie!!! super salon super klimat mozna nawet palic jak robią włosy:) zrobią wszystko co chcesz dodatkowo są stylistami wiec i równie dobrze doradzą!!! naprawde super znajdują sie niedaleko rynku najbardziej polecam madzie!!! aczkolwiek piotr tez jest super!!!numer do nich to 341-76-82 naprawde polecam!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Biała lista fryzjerów -wroclaw IP: *.visp.energis.pl 08.02.05, 19:07 a możesz napisać ile mniej więcej kosztuje wizyta w Broodway-u? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kas Re: Biała lista fryzjerów -wroclaw IP: *.eranet.pl 22.02.05, 15:11 salon o którym piszesz odpada dla mnie - fuj atmosfera, fryzjerzy robia tysiące rzeczy na raz i jak prosze o info co gdzie przytnie bo mam swoją koncepcję - to generalnie nikogo to nie obchodzi i tna po swojemu! nie polecam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dooriss Re: Biała lista fryzjerów -wroclaw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.05, 19:13 ...nie polecam tego salonu.Fryzjerzy Robią co chcą,klijentka nie ma nic do powiedzenia.Wydaje im się że są najlepsi,nie szkolą się.W dupie byli i gó.. widzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniela Re: Biała lista fryzjerów -wroclaw IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.02.05, 22:33 Polecam we Wrocławiu P. Dorotkę która ma gabinet na ul. Powstańców Sl. (numeru nie pamiętam, ale jest tel. 373 30 73). Każda fryzura jest inna, wszystkie piękne i niedrogo - pasemka, strzyżenie i czesanie ok. 90 zł). Polecam - jest wspaniała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Biała lista fryzjerów -wroclaw IP: *.provider.pl / *.provider.pl 15.04.05, 08:14 Jest jedna bardzo dobra rada: Pani Magda, salon Lima, ul. Dworcowa 14 Wrocław,traiłam tam 4 lata temu i nigdy juz nie poszlam do innego fryzjera. I najwazniejsza rada jak ci powie ze krotkie Ci nie pasują to jej uwierz:D. Jedyny minus to ceny za strzyzenie co najmniej 50zl....ale każda moja koleżanka która ram poszła porzuciła na dobre swych dotychczasowych fryzjerów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Biała lista fryzjerów -wroclaw IP: *.contium.pl 17.06.05, 15:11 Byłam u P. Piotra w Carla Biani na Rynku...fajna atmosfera (bez bufonady), bardzo ładnie dobrał fryzurę, musz przyznać, ze bezstresowo i profesjonalnie. no i bardzo mi się podoba....podobam ja sama w nowym wcieleniu...:) szczerze i bez wątpliwości/wahania polecam... aaa...ścięcie i modelowanie dość długich włosów - 55 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nancy Re: Biała lista fryzjerów -wroclaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 19:22 CARLO BIANI WROCŁAW, P.KLAUDIA ,UL.BISKUPIA polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GUSIA9999 Re: Biała lista fryzjerów -wroclaw IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.01.05, 20:02 Jakie są ceny i terminy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna Re: Biała lista fryzjerów -wroclaw IP: *.magma / *.magma-net.pl 22.02.05, 18:40 a jakie sa ceny w Carlo Biani ???? np uczesanie ślubne? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myni Re: Biała lista fryzjerów -wroclaw IP: *.devs.futuro.pl 30.08.05, 08:44 Uczesanie probne 60 zl, w dniu slubu 100zl. Ale nie polecam bylam tam na probnej i wywalilam 60 zl w bloto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myni Re: Biała lista fryzjerów -wroclaw IP: *.devs.futuro.pl 30.08.05, 08:42 nie polecam Klaudii z Carlo Biani, przynajmniej jesli chodzi o czesanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia sedlak Re: Biała lista fryzjerów -wroclaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 13:27 Ja moge ci polecic Agate z Carlo Biani w Rynku. Robiłam tam fryzurę ślubną i wyszłam bardzo zadowolona. Narzeczony ( a właścwie juz mąż:) był u Sylwi i tez super. POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: Biała lista fryzjerów -wroclaw IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 16.01.05, 13:08 przestrzegam przed salonem u Okiła we Wrocławiu. Ceny wygórowane, fryzjer w czasie farbowania zajął się sobą (mył włosy, suszył, prostował)przez co u mnie zamiast pasemek popielatych wyszedł kolor kruczoczarny, brak kompetencji i profesjonalizmu Odpowiedz Link Zgłoś
kasia77711 Re: Biała lista fryzjerów -wroclaw 24.01.05, 15:37 Witam, polecam bardzo gorąco Włoski salon Fryzjerski Carlo Biani w Rynku we Wrocławiu. To co robią z włosami, to po prostu majstersztyk!!! Szczególnie polecam panią Iwonę z długimi włosami. tel do nich to 342 73 62 Odpowiedz Link Zgłoś
necia100 Re: Biała lista fryzjerów -wroclaw 02.03.05, 09:55 Czy ktoś może podać jakie sa ceny we Wrocławiu w Carlo Biani , albo na Drobnera? Gdzie lepiej się wybrać? Odpowiedz Link Zgłoś
zosia801 Re: Biała lista fryzjerów -wroclaw 08.03.05, 12:41 Raz byłam w Carlo Biani na Rynku i byłam bardzo zadowolna,obcinalam dlugie wlosy,fryzurka wyszła super,zero problemów z układaniem,zapłaciłam 45zł,ale byłam rok temu.Jestem studentką,więc nie mogę tak często chodzić.Zamierzam się wybrać niedługo. Polecam również salon w HAli Strzegomskiej,niskie ceny,za podciecie końcówek i pocieniowanie zapłaciłam 20zl na Drobnera nie byłam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniutka Re: Biała lista fryzjerów -wroclaw IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 30.06.05, 16:23 też bylam w Carlo Biani i zaraz po strzyżeniu bylo ok, wieczorem już się trochę zepsuło, a na następny dzień - masakra! każdy włos w inną stronę. raczej nie polecam. za to 2 lata temu byłam w Laurencie na Świdnickiej u pana Jurka i chyba do niego wrócę, o ile tam jeszcze pracuje. z tego co pamiętam zapłaciłam chyba 70 - 80 zł za dłuuuuuugie i bardzo zniszczone włosy. Pan Jurek mi ślicznie obciął, odżywił i wyprostował i też poinstruował co mam robić, żeby wyglądać :). włoski były mięciutkie, błyszczące i praktycznie same się układały jeszcze przez długi długi czas. polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Babka Re: Biała lista fryzjerów -wroclaw IP: *.bermudy.net / *.net 15.04.05, 21:40 Świetny jest p. Krzysztof, ma salon na Nożowniczej(niedaleko Koloru) tel.342-43- 90. Goraco go polecam! świetnie strzyże, zawsze doradzi, obcina tak, ze zawsze wychodze zadowolona i z nową fryzurą:)koleżanki bija sie o numer do niego.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Biała lista fryzjerów -wroclaw IP: *.contium.pl 21.06.05, 10:29 45-65 (w zależności od długości - strzyżenie +modelowanie. tak mn9iej więcej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Biała lista fryzjerów -wroclaw IP: *.contium.pl 21.06.05, 10:29 nie wiem jak jest na drobnera, ale w rynku polecam Piotra:)jest bardzo dobrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Biała lista fryzjerów -wroclaw IP: *.kom / *.kom-net.pl 01.03.05, 11:32 Cialabym sie dowiedziec w jakim salonie we wroclawiu uzyskam porade stylisty oraz bede mogla zafarbowac sobie wlosy na bialo >nie na jasny blad tylko na prawdziwy bialy kolor... jak snieg;) czy ktos mi pomoze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marita Re: Biała lista fryzjerów -wroclaw IP: 62.233.167.* 15.04.05, 09:34 We Wrocławiu polecam zdecydowanie Upiększalnię:) salon jest na Krzykach, dokładnego adresu nie pamiętam niestety, bo przeprowadziłam się do Wawy, i juz się tam nie strzygę:( Ale strzygą sie tam z mojego polecenia wszystkie moje przyjaciólki:) Chodzi oczywiscie o Grzesia - swietnie strzyże!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka pomozcie Wrocław - fryzjer dla długich włosów IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 20.06.05, 09:30 Szukam fryzjera we Wrocławiu, mam b. dlugie wlosy i chce zeby takie pozostaly, chodzi mi o ladna fryzurke dla dlugich wlosow , farbowanie strzyzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
janiolka Białystok 05.02.05, 10:41 Dima pani Ania Krot, ale niestety nie wiem gdzie teraz strzyze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mania Re: Biała lista fryzjerów -Gdańsk IP: *.crowley.pl 19.08.03, 15:05 Pani Asia z salonu Szyk na Żywieckiej (boczna od Hallera). Bardzo sympatyczna, super doradzi fryzurę i dobierze kolor. Ceny też są dość przystępne: kompres nawilżający + balejaż + strzyżenie + czesanie ok. 100 zł, to samo bez farbowania ok. 45 zł (na włosach trochę za ramiona) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homosapiens Re: Biała lista fryzjerów -Gdańsk IP: *.sm-rozstaje.pl 26.02.05, 23:37 Ja rowniez polecam Pania Asie. Bardzo mila, dobrze strzyze i rewelacyjnie farbuje. I co najwazaniejsze ma karty kazdej klientki ktora farbuje u niej wlosy. Wie jaki kolor byl nalozony i nie trzeba o tym pamietac. Jest tam jeszcze jedna Pani Edyta ja rowniez polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karina Re: Biała lista fryzjerów -Gdańsk-Szyk IP: 195.116.196.* 15.04.05, 09:28 Zgadzam się, bardzo dobry fryzjer, choć ja chodzą do Pani Agnieszki.Ceny bardzo niskie, dla stałych klientów cena za baleyage, saunę, strzyrzenie to koszt około 100 zł.Oprócz tego można kupić szampon lub coś innego do włosów po bardzo przystępnej cenie, podaję telefon: 344 45 43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olena Re: Biała lista fryzjerów -Gdańsk IP: *.uwgda.gov.pl 20.08.03, 08:29 dziuunia napisała: > A jakiego fryzjera z Gdańska polecacie? > POZDR Ja polecam salon Welkom we Wrzeszczu ul. Partyzantów, dobra jest p. Wioleta, Beata, a poza tym dobrą opinią cieszy się p. Monika Gleba z Żabianki ul. Gospody 2. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smonka Re: Biała lista fryzjerów -Gdańsk IP: *.233.233.94.devs.futuro.pl 08.02.05, 14:05 Monika Gleba jest najlepsza! Mam kręcone włosy nad którymi b.trudno zapanować i po dłuuuugim poszukiwaniu kompetentnego fryzjera trafiłam do Moniki. Od trzech lat obcina i czesze mnie tylko ona a o fryzjerstwie wie bardzo dużo i jeszcze więcej potrafi. Polecam gorąco, chociaz trzeba dość długo czekać (po takiej reklamie chyba jeszcze dłużej) no i jest dość drogo. Ale naprawdę warto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korciula Re: Biała lista fryzjerów -Gdańsk IP: *.crowley.pl 23.01.06, 18:20 Byłam u Moniki Gleby przyjmującej na Żabiance. Zadowolona jestem z jej podjeścia (wysłucha, ma pomysły), ale nie obcieła mnie dobrze. Stworzyła fryzurę, ale zapomniała o starych zniszczonych końcówkach, których nie podcieła. Chciałam pojśc do niej na poprawkę (podcięcie tych miejsc gdzie porzeba, nie ma tego dużo), lecz oznajmiła mi że ona zrobiła wszystko dobrze i ze szkoda jej czasu i pięniedzy...to nie było przyjemne. Wiem że nie których włosow wogole nie ruszyła. Myślałam że znalazłam dobra fryzjerkę...Trudno, fryzjerów jest sporo na tym świecie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Biała lista fryzjerów -Gdańsk IP: *.233.233.94.devs.futuro.pl 04.02.05, 11:55 Czesc polecam salon fryzjerski na Jasieniu "DOROTA". Jest tam fachowa obsługa, przystepne ceny i chyba najlepsza fryzjerka w Gdansku o imieniu Beata, która zrobi z Twoimi włosami co sobie zażyczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarina Re: Biała lista fryzjerów -Gdańsk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 17:05 CZESC POLECAM FRYZJEROW Z CENTRUM HANDLOWEGO MANHATTAN WE WRZESZCZU. SALON MIESCI SIE NA 4 PIETRZE NAZYWA SIE "WELKOM". SA TAM BARDZO FAJNI FRYZJERZY POTRAFIA NAPRAWDE ZROBIC NA GLOWIE CUDA SZCZEGOLNIE POLECAM SEBASTIANA (BLONDYNA) JA U NIEGO BYLAM I JESTEM ZADOWOLONA Z PEWNOSCIA TAM WROCE!! ALE DOPIERO PO MATURZE!! :) POZDR PA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniamaz1 Re: Biała lista fryzjerów -Gdańsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 18:42 witam ponownie mam pytanko na ulicy Żelaznej jest przepiękny salon fryzjerski o nazwiw mk varsowia czy ktos tam był ,kożystał i usług fryzjerskich w tym salonie ?będe bardzo wdzięczna za jakąś wskazówedczke pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Biała lista fryzjerów -Gdańsk IP: 82.160.23.* 08.02.05, 10:07 Natomiast FILIPA we Wrzeszczu nie polecam. Robi dużo szumu a tak naprawdę jest do niczego. Salon dla starszych, zaniedbanych i niedowartościowanych nie tylko przez facetów kobiet. Z dużą kasą, którą lubią ez sensu wydawać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Biała lista fryzjerów -Gdańsk IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 16.02.05, 10:59 Zgadzam się!! Filipowi już się na maksa w głowie przewróciło! Ale nic dziwnego skoro jest obskakiwany przez panie po 50-tce (z całym szacunkiem), które nie mają co z kasą robić. Tragedia! Ty mówisz co chcesz na głowie a on i tak robi po swojemu. Bo to FILIP - on wie najlepiej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natka Re: Biała lista fryzjerów -Gdańsk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 23:28 też trafiłam do filipa... cen ekstremalnych nie ma (50zł ścięcie), ale te fryzury :/ poprosiłam o coś oryginalnego, a on 'stworzył' to co jego poprzednicy. Liczyłam na więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrzeszczanka kto byl w salonie na Pniewskiego? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 14:50 z tylu starego centrum Manhattan.podobno dobry fryzjer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzika super Ewa z Novotelu z gdańska IP: *.gdynia.mm.pl 21.04.06, 09:52 POLECAM FRYZJERKE W GDANSKU EWE. MLODA DZIEWCZYNA SWIETNIE DOBIERA KOLOR I STRZYZENIE,PRACUJE W HOTELU NOWOTEL CENY ZA DLUGIE WLOSY ZE STRZYZENIEM UKLADANIEM I FRABA OK 150 ZL ALE JEST SUPER!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Biała lista fryzjerów -Gdańsk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.05, 10:10 polecam Filipa,na Grunwaldzkiej we Wrzeszczu,zawsze jestem zadowolona!! Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa trwałe prostowanie loków (Trójmiasto) 05.02.05, 10:42 Czy orientujecie sie ile kosztuje zabieg trwałego prostowania włosów? mi powiedziała fryzjerka, że to koszt około 1000zł, ale nie za bardzo jej wierzę! Mieszkanki i mieszkańcy Trójmiasta. Gdzie mogę rozporstować trwale moje loki? Odpowiedz Link Zgłoś
margawko Re: trwałe prostowanie loków (Trójmiasto) 05.02.05, 19:24 GRUBA PRZESADA Z TYM 1000ZL,PROSTUJE SIE JE JAKIMS PLYNEM,NA ZASADZI TRWALEJ,CHCIALAM TO SOBIE ZROBIC ALE SCIELAM WLOSY. MAM SUPER FRYZJERKE I ONA MIALA ZAMOWIC TEN PLYN I TO ZROBIC,ZNA WSZYSTKIE TRENDY ,JEST SUPER ,SWIETNIE KLADZIE KOLOR I EXTRA SCINA,JEST TERAZ W CIAZY TAKZE NIE WIEM,CZY TERAZ PROSTUJE WLOSY,ALE DAJE JEJ NUMER:ELA 501 413 215 (GDYNIA) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m@niek Re: trwałe prostowanie loków (Trójmiasto) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 10:04 chemiczne prostowaniae włosów to koszt okolo 200 zł, moja dziewczyna własnie dzisiaj idze na taki zabieg, podobno nie niszczy wlosów a efekt utrzymuje sie kilka tygodni.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przechodzień Re: trwałe prostowanie loków (Trójmiasto) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 11:16 na trwale możesz wyprostować sobie loczki w salonie WELKOM w CENTRUM MANHATTAN. cena przy długich wlosach to ok. 200 pln.nie licz jednak na efekt jak po wyprostowaniu prasowalnicą. włosy będą prostsze, łatwiej będzie je układać na szczotkę lub prasowalnicę, ale bez tego nie będą proste jak druty. buźka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smonka Re: trwałe prostowanie loków (Trójmiasto) IP: *.233.233.94.devs.futuro.pl 08.02.05, 14:12 Zalezy jakie masz długie włosy. Ja też mam kręcone włosy raczej krótkie (do szyi) i prostowanie ich miało kosztować ok. 120 zł. Robi sie to na tej samej zasadzie co trwałą i na tyle co trwała to wystarcza. Loki możesz na pewno rozprostować na Żabiance u Moniki Gleby lub jej równie profesjonalnej koleżaniki Magdy. Ja niestety zrezygnowałam z zabiegu bo troszke zabrakło mi kasy ale może w niedługiej przyszłości spróbuję Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa do SMONKI 08.02.05, 16:45 mam wlosy za ramiona. a mozesz dac mi ajkies namiart na te dziewczyny od prsotowania? Adres mailowy jest ten co wyżej - gazetowy pozdraiwaqm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: Biała lista fryzjerów -Gdańsk IP: *.artnet.com.pl 07.02.05, 11:56 ja też chodze do Filipa, jest bardzo dobry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Biała lista fryzjerów -Gdańsk IP: 82.160.23.* 08.02.05, 10:04 Ja polecam salon "DOROTA" Doroty Piłat-Jakimczyk w CH ALFA na Przymorzu i panią o imieniu Emilia. Jest rewelacyjna, jeżeli chodzi o dobór fryzury i obcięcie. Dobierze fryzurę idealnie do osoby. Po jej obcięciu nie muszę nic robić z włosami, jeśli chodzi o układanie. Mają ciut drogo ale raz na 2-3 miesiące warto pójść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Biała lista fryzjerów -Gdańsk IP: *.wsse.gda.pl 10.03.05, 11:40 A ja nie polecam salonu "DOROTA" ..szczególnie w Alfa Centrum....Kiedyś tam była.....za miast pasemek miałam plamy na glowie...a mołao tego jak pani zdjęla ze mnie płachte, która ma chronic mnie..okazało się ze bluza na placach z góry na dół jest odbarwiona od farby..... nie wiem jak ot mozliwe ale tak było .NIE POLECAM!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xiao Re: Biała lista fryzjerów -Gdańsk IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 10.03.05, 14:42 nie strasz mnie,bo dzięki temu forum właśnie się tam umówiłam, kiedy tam byłaś i do kogo się zapisałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re: Biała lista fryzjerów -Gdańsk 10.03.05, 14:59 to milao sie wklepic tutaj, a nie jako osobny wątek:-) no ja też nie polecam. Na szczęście moje piękne kręcone włosy ominęła wizyta w tym salonie, ale będąc na etapie poszukiwan zajrzałam i tam, by się podpytać. Pierwsze wrażenie FATALNE! Blond panienki z akrylem na paznokciach i solarium na twarzy oceniają klineta po ubiorze/ mialam takie wrazenie - moj styl to sportowy i nie ubieram się w kasę;-) Po drugie laskę mi zrobiły, że wogóle odpowidały na moje pytania - to ja musialam je prosic by mi laskawie odpowiedzialy. Sprowadziło to sie do tego, że odnioslam wrazenie, ze mnie zniechecają do wizyty u nich:-( mimo mojego pozytywnego nastawienia do ludzi po chwili nie wytrzymalam i wyszlam - za bardzo widac męczylam te biedne dziewczynki. Bo one byly zajeta plotkowaniem czy czymś innym, a nie pracą. I piszę tu o salonie w Alfa Centrum Nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dori Re: Biała lista fryzjerów -Gdańsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 11:13 Pan Zbyszek w "Atelier" we wrzeszczu, albo genialna Dorota w domu towarowym Jantar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalinka Re: Biała lista fryzjerów -Gdańsk IP: *.crowley.pl 08.02.05, 19:50 a gdzie ten salon p.Zbyszka sie znajduje? i jakie ceny? dlugo sie u niego strzyzesz? Odpowiedz Link Zgłoś
kraxa zbyszek zwany Pedalem 16.02.05, 15:29 To przerost formy nad trescia. oslawiony filip jest jego bylym pracownikiem, który poszedl na swoje, ale z tego co czytam praktyki takie same...Mania wilekosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.spray.net.pl 14.08.03, 20:45 Ja polecam Pana Tomka z salonu Color (Nowiniarska 1 Warszawa) Robiłam tam kolor, strzyge od dłuższego czasu włosy i jestem bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica KRAKÓW-biała lista 20.08.03, 17:17 agnieszka jaśko neo-fryzjerstwo grodzka 63 421-23-54 świetna fryzjerka, polecam, lunatica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exodus774 Re: KRAKÓW-biała lista IP: 62.121.128.* 20.11.03, 12:51 Podpisuje się obiema rekami p. Agnieszka Jaśko świetnie strzyże i ma ciekawe pomysły a na dodatek jest bardzo sympatyczna po raz pierwszy chyba wyszłam zadowolona od fryzjera, włosy nawet miesiąc po ścięciu (krótkie) układają się świetnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marvellous Re: KRAKÓW-biała lista IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 20:23 Ile bierze ta pani agnieszka za strzyżenie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: 213.77.23.* 25.08.03, 08:03 Polecam nieduży salon fryzjerski na ulicy Majdańskiej 23 w Warszawie. Robiłam tam już kilka razy balejage i za każdym razem jest super. tel. 870 75 54 lub 0505767949 - p. Angelika - oprócz balejagu robi też świetny manicure. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kati Biała lista fryzjerów w Rzeszowie :-) IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 26.08.03, 14:43 a moze któraś z was pokusi się o polecenie dobrego fryzjera rzeszowie? czekam niecierpliwie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uprzejma Re: Biała lista fryzjerów w Rzeszowie :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 17:03 jak dla mnie najlepszym fryzjerem jest pan Marek z salonu "Plaza" na ulicy Pelczara 9a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Biała lista fryzjerów w Rzeszowie :-) IP: *.chello.pl 04.02.05, 09:22 A ja polecam gorąo Panią Ewę z "Bernadette" n a3-go Maja 8/3. Zakład mieści się na piętrze (ważene: w bramie jest jeszcze jeden). Pani Ewa jest rewelacyjna, świetnie strzyże, koloryzuje, używa markowych kosmetyków, a jej porady co do fryzury są po prostu trafione. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m@gd@lenk@ Re: Biała lista fryzjerów w Rzeszowie :-) IP: *.krak.tke.pl 04.02.05, 14:23 ja polecam panią Magdę Błaszkowską, ma salon na Kolejowej , jest naprawde świetna, nie słyszałam jescze żeby ktos narzekal po wizycie u niej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkrecik Re: Biała lista fryzjerów w Rzeszowie :-) IP: 195.116.241.* 07.10.05, 16:54 Potwierdzam.Świetna fryzjerka,ciekawe pomysły,włosy nawet po miesiącu świetnie się układają.Z małym tylko zastrzeżeniem,nie Blaszkowska a Błażkowska. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
limosa Re: Biała lista fryzjerów w Rzeszowie :-) 20.05.06, 08:10 owszem ja narzekałam , strzyżenie beznadziejne w moim przypadku, fryzura nijaka Odpowiedz Link Zgłoś
dun-ka Re: Biała lista fryzjerów :-) 27.08.03, 15:04 W Warszawie polecam pana Pawła z Andre Hair Fashion Studio (ul. Hoża 1, strona internetowa www.andre.pl). Kapitalnie strzyże, zwłaszcza ma lekką rękę do krótkich fryzurek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: do dun-ki IP: *.matrixx.waw.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.03, 23:26 Hoża czy Hellera? Odpowiedz Link Zgłoś
martyna.milosz Re: Biała lista fryzjerów :-) 07.11.08, 17:27 Może ktoś wie, gdzie teraz pracują panowie z Andre, bo na Hożej 1 już ich niestety nie ma ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
martyna.milosz Re: Biała lista fryzjerów :-) 07.11.08, 17:34 dun-ka napisała: > W Warszawie polecam pana Pawła z Andre Hair Fashion Studio (ul. Hoża 1, strona > internetowa www.andre.pl). Kapitalnie strzyże, zwłaszcza ma lekką rękę do > krótkich fryzurek. A gdzie przenieśli się panowie z Andre, bo na Hożej już ich niestety nie ma ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
anna_dab Re: Biała lista fryzjerów :-) 13.01.09, 15:46 Są w salonie na ul Polnej na przeciwko OSIR Polna ;) www.hairtime.pl/index2.html martyna.milosz napisała: > dun-ka napisała: > > > W Warszawie polecam pana Pawła z Andre Hair Fashion Studio (ul. > Hoża 1, strona > > internetowa www.andre.pl). Kapitalnie strzyże, zwłaszcza ma lekką > rękę do > > krótkich fryzurek. > > A gdzie przenieśli się panowie z Andre, bo na Hożej już ich niestety > nie ma ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: varda Re: Biała lista fryzjerów :-) Warszawa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.03, 15:11 moj absolutny numer 1. - salon 'gabriel' na polnej i p. Marysia Podles. strzyze rewelacyjnie, nadaje swietna linie - ale zdarzaja sie jej nierownosci i na ogol robi to, co chce. mimo to warto! a kolo mnie (Topiel) otworzyla sie w maju ta FARBIARNIA, co to ja GW tak wczoraj reklamowala - ale drogo tam nieprzystojnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mysiamr Warszawa- Gabriel IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.02.05, 18:15 "Gabriel" na ul. Polnej to miejsce naprawdę godne polecenia. Od roku chodzę do pani Teresy (która strzyże też moją mamę i siostrę) na pasemka + strzyżenie i modelowanie. Płacę razem ok 140zł - bez względu na ilość kolorów itp. Za każdym razem jest nieco inaczej, ale zawsze twarzowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szined Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.tkdami.net 27.08.03, 15:31 Ja polecam salon Matrix w radomiu na ulicy Żeromskiego chyba51 Odpowiedz Link Zgłoś
miinia Re: Biała lista fryzjerów :-) 18.09.03, 09:10 Piotr Jesionkiewicz (rog srebrnej i miedzinej w Warszawie)- od kilku lat jestem b. zadowolona. mimo sezonowych zdrad, ciagle do niego wracam :)) www.salon-piotrjesionkiewicz.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: 195.94.206.* 18.09.03, 09:17 Czy on też dobrze dobiera kolor i robi sensowny balejaż? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.acn.pl / *.acn.pl 24.09.03, 16:48 Stylissimo-Ewa Zygmuntowicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: didydo Biała lista fryzjerów -KRAKÓW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.03, 17:11 Serdecznie polecam pewien salon. Gdy klientka ma taką potrzebę, doradzą fryzurę, kolor, sposób uczesania. Robią to profesjonalnie, z wyczuciem, odpowiednio do kształtu twarzy i różnych cech wyglądu. Takie mam wrażenia po ostatnich wizytach.Jest to; NEO FRYZJERSTWO UL. GRODZKA 63 KRAKÓW, TEL. 421 23 54 Szczególnie polecam pania Agnieszkę Jaśko (b. sympatyczna i świetnie zna się na tym, co robi!!!). Miło, że są takie salony i tacy fryzjerzy!!!:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka Re: Biała lista fryzjerów -Białystok IP: *.33.84.219.tkb.net.pl 18.10.03, 21:18 Salon Camille Albane w Białymstoku - pani Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bella Re: Biała lista fryzjerów -Białystok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.03, 21:00 czy ktoś zna adres salonu Leszka Czajki? tego z Idola. Odpowiedz Link Zgłoś
misia2811 Re: Biała lista fryzjerów -Białystok 20.10.03, 18:56 Atelier fryzjerskie, Nowogrodzka18(wejscie w bramie), tel.6215821 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MI Re: Biała lista fryzjerów -Białystok IP: 62.29.253.* 28.02.05, 10:40 Atelier Fryzkerskie Leszka Czajki! Drugi salon Ul. Solec 22 ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Biała lista fryzjerów -Białystok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 19:49 siemanko, szukam naprawde dobrego fryziera aby zrobil mi jakas odjechana fryzurke tylko nie wiem ktoey jest dobry??? pomozcie bo z poprzednich nie bardzo bylam zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Biała lista fryzjerów -Białystok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 19:51 slyszalam ze ponoc dobry jest Leszek Czajka tyle ze nie wiem gdzie znajduje sie jego salon??? kto wie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnulka Re: Biała lista fryzjerów -Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 08:20 Już od dwóch lat jestem wierna tylko zakładowi w Łodzi na placu kościelnym wiza wi przystanku to tu uratowano mi fryzurę po eksperymencie wykonanym w salonie gabriela ponadto od roku mają tu świetną kosmetyczkę Panią Gosię - gorąco polecam Odpowiedz Link Zgłoś
ciociafoka Re: Biała lista fryzjerów -Łódź 01.03.05, 08:57 hej Czarnulko, niedawno musialam przeprowadzic sie do lodzi i szukam pilnie dobrego fryzjera i kosmeryczki. Mozesz podac dokladny adres itel. Wiesz jak to jest jak sie miasta i ludzi nie zna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ama Re: Biała lista fryzjerów -Łódź IP: *.services.e2bn.org 30.03.06, 12:58 ciociafoka jesli chcesz adres dobrego fryzjera w Lodz to tylko Piotr Alexander Wschodnia 39a! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goscinnie Re: Biała lista fryzjerów -Łódź IP: *.toya.net.pl 12.05.06, 23:06 salon bajka w teofilku na teofilowie mlode zdolne dziewczyny dobrze strzyga i niedrogo ja za balayage zaplacilam 120 zl za dosc dlugie wlosy pozatym czuja blusa i fantazje Odpowiedz Link Zgłoś
rita371 Re: Biała lista fryzjerów -Łódź 08.05.13, 15:14 jestem bardzo zadowolona z salonu Royal hair kosciuszki 120 pani anetka i madzia swietnie potrafia dobrac kolor do mojej urody a wlosy po ich uslugach zawsze lsnia i sa zdrowe mila obsluga i dobre kosmetyki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: novika Re:Najlepsi z nalepszych:SOSNOWIEC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 09:23 W Sosnowcu,tak jak z pewnoscia w innych miastach jest mnostwo fryzjerow,kazdy znajdzie cos dla siebie.Pewnego razu odwazylam sie przeprowadzic eksperyment na wlasnej glowie.Co miesiac chodzilam do roznych salonow by wybrac najlepszego.Moge z pewnoscia polecic soalon fryzjerski GABRIEL,Galerie Urody oraz pewnego moldego fryzjera,ktory obecnie pracuje w salonie na Kilinskiego.Ceny:od 30-40zl wiec nie sa zbyt wygorowane a profesjonalizm widac golym okiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilma Re:Najlepsi z nalepszych:SOSNOWIEC IP: *.lukas.com.pl 12.01.05, 12:20 a masz nr tel do tych fryzjerów? Ja ciągle szukam kogoś kto zrobi porządek z moimi włosami:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tylkoja Re:Najlepsi z nalepszych:SOSNOWIEC IP: 213.199.30.* 30.12.05, 21:11 Na kilinskiego sa 4 salony fryzjerskie jak nie wiecej o ktorym mowisz? i podaj dokladnie jak ma na imie fryzjer, i ktory to salon? a gabriel i galeria urody gdzie sie znajduja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Evita777 Re: Biała lista fryzjerów -Białystok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 10:53 Ceny straszne w Camille Albane. Przesada. Płacimy za nazwę - ja to chrzanię!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
emka66 Re: Biała lista fryzjerów -Białystok 07.02.05, 14:08 Hej! Co tu tam mało ludzi z Białegostoku się wypowiada, czyżby w tym mieście nie było dobrych fryzjerów? Właśnie szukam dobrego fryzjera w Białymstoku i po przeczytaniu dosłownie kilku postów nie mogę zdecydować gdzie się wybrać aby zmienić fryzurkę. Poradźcie coś, a raczej kogoś :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popiko Re: Biała lista fryzjerów -Białystok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 16:06 Pani Monika Kilian na ul. Warszawskiej-suuuuper!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ulkaaa Re: Biała lista fryzjerów -Białystok 08.02.05, 09:37 heja:) ja polecam Renate z Salonu Urody Nicolle na ul. M.C.Składowskiej dla mnie jest rewelacyjna, ale moja prywatna uwaga nie sluchajcie cudownych rad wlascicieli bo zle na tym wyjdziecie. Dla panow polecam Dorote z tego samego salonu (naprawde rewelacyjnie strzyze) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matylda.zone Re: Biała lista fryzjerów -Białystok IP: 80.55.171.* 22.02.05, 18:23 Popieram w kwestii właścicieli tego lokalu, natomiast pani Dorota, druga fryzjerka z salonu Nicole nie dość że świetnie i stylowo strzyże, to jeszcze zawsze zaproponuje kilka wariantów fryzury. Mam krótkie włosy i niestety nie jest łatwo za każdym razem troszkę inaczej je ostrzyc. Pani Dorocie świetnie się to udaje. Oprócz tego jest bardzo dokładna i ma dobre oko w dobieraniu fryzur. Ma po prostu talent. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Biała lista fryzjerów -Białystok IP: *.sggw.waw.pl 15.04.05, 13:50 Hej!Polecam bardzo dobrego fryzjera ul.Kręta 56e tel 746 42 81, prowadzi go małżeństwo doskonale strzygą obydwoje, zawsze sami wymyslają fryzury i dobierają kolory.Po umyciu nie mam problemów z układaniem się włosów. Gorąco polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelinka Re: Biała lista fryzjerów -Białystok IP: *.osiedle.net.pl 18.04.05, 09:47 i ja tez ich polecam ich salon zdaje sie nazywa sie loczek.. mam strasznie gęste i bardzo grube włosy , koszmar,, zawsze szopa,, on mi je tak wycieniował ze długosc pozostała ta sama a głowa zmniejszyła objętość o połowe,, naprawde są świetni, w tym tygodniu znowu sie wybieram, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Biała lista fryzjerów -KRAKÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 21:57 Cześć, a jakie są ceny, np. strzyżenie krótkiej fryzurki? Pozdrawiam:Beata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scalii Re: Biała lista fryzjerów -KRAKÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 19:20 u nas 22 zyla a z modelowaniem 26 krutkie polecam super i nardzo miła fryzjerka balicka 284 polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
marolisz Re: Biała lista fryzjerów -Warszawa-Wola 15.04.05, 19:42 Serdecznie polecam salonik w Warszawie na ulicy Zawiszy 16A tel.(22)888.13.14 w nowo budowanym osiedlu swietne Fryzjerki z praktyką ,klientki są zadowolone a i ja sama sprawdziłam, dodatkowo pazurki mozna zrobić, solarium bedzie za 2 tyg warto odwiedzić !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meggi Re: Biała lista fryzjerów -KRAKÓW IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 16.01.05, 20:45 A jakie sa ceny w tym NEO FRYZJERSTWO? np. obciecie wlosow pol dlugich, lub dlugich ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agaa Re: Biała lista fryzjerów -KRAKÓW IP: *.net / *.crowley.pl 04.02.05, 08:48 hej ja polecam salon fryzjerski Mariusz Kusia ul.Czarnowiejska 81 KRAKÓW 638 07 07 Facet zna się na rzeczy dobiera świetnie fryzurę, strzyże zgodnie z najnowszymi trendami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fokaa Re: Biała lista fryzjerów -KRAKÓW IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 11:18 Do pana Mariusza Kusia chodziłam jakis rok temu, ale zaczał byc bardzo drogi, drażni mnie on! U fryzjera panuje miła atmosfera, można sie zaprzyjaźnić...ale coś mi tam zaczęło nie pasować...może to że fryzjerki wiecznie chciały mnie krócej ścinac??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Biała lista fryzjerów -KRAKÓW IP: *.h3.agh.edu.pl / *.ha3.agh.edu.pl 12.12.05, 21:20 Byłam tam dwa razy raz ściecie - moze byc drugi raz pasemka ktorych trzeba bylo szukać ze świecą a cena bardzo zabolała. Jest drogo i jakos tak dziwnie jak ktos tam jest pierwszy raz to sie czuje nie wtajemniczony i to bardzo przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eola Re: Biała lista fryzjerów -KRAKÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 20:24 Ale jest diabelnie drogi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beza Re: Biała lista fryzjerów -KRAKÓW IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 08.02.05, 08:51 ile bierzxe za ścięcie krótkich włosów, czy to jest koło banku?? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czesława Re: Biała lista fryzjerów -KRAKÓW IP: 62.111.139.* 15.03.05, 21:24 Tak to ten salon, koło banku-czarnowiejska 82, zdrobniale nazywa sie"salon tłustej zióty"-tak mi ostatnio p.Mariusz dogadał,byłam zbulwersowana/jeśli chodzi chodzi o obsługę -w porządku.Salon tak naprawde gorąco polecam , mimo iz jest tam strasznie zimno:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: foka Re: Biała lista fryzjerów -KRAKÓW IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 11:15 Podajcie mniej wiecej ceny i styl w jakim ona potrafic sciąć, jestem podatna na eksperymenty, ale zawsze wychodze wsciekla i mam ochote je poprostu zjeb... nie mam swojego fryzjera..moze to bedzie ten. doradzcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liv Re: Biała lista fryzjerów -KRAKÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 21:03 Możesz powiedzieć cos o cenach w tym salonie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eola Re: Biała lista fryzjerów -KRAKÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 20:33 Jeśli masz na myśli salon p. Mariusza to niedawno za dwukolorowy baleyage z kosmetycznym podcięciem kilku włosków załaciłam 180 złotych. A, i tam jest bardzo zimno, chyba facet wcale nie ogrzewa tego przybytku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blondi Biała lista fryzjerów -KRAKÓW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 08:40 ... a ja gorąco polecam Norbiego ! W przyszłym tygodniu rusza ze swoim nowym salonem na Kazimierzu. Genialny w zmianach emage-u dla Pań i Panów (zmienił mnie z jasnej i słodkiej blondi na oryginalną i drapieżną brunetkę) - REWELACJA !!! (0502 050 519 Twój Fryzjer Norbi). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawiedziona Re: Biała lista fryzjerów -KRAKÓW IP: *.man.polbox.pl 09.02.05, 16:27 Byłam u pana Mariusza. Powiem tylko, że moje włosy, które zazwyczaj nieżle sie układają, po jego wystrzyżeniu wyglądały jak siano! A w dodatku usłyszałam tekst: "z taka twarza chce miec pani długie włosy?". Nie pytałam go o zdanie, a on nie zachowywał się jak stylista - ot, taki sobie marny fryzjer. nie polecam nikomu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kikia Re: Biała lista fryzjerów -KRAKÓW IP: *.toya.net.pl 15.05.05, 20:09 Salon na ul Sławkowskiej 4 i Jacek Bakaj tam pracujący. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Biała lista fryzjerów -KRAKÓW IP: *.toya.net.pl 11.05.05, 08:20 Salon Roman Ady Tatomir jest super.Niedaleko Starego Rynku Odpowiedz Link Zgłoś
passione Re: Biała lista fryzjerów :-) 20.10.03, 14:58 W Warszawie salon "Montownia Fryzur" ul. Żelazna 28/30 w budynku Sienna Center. Fryzier Jacek serdecznie polecam jest bardzo bobry. Zawsze ma tz "wizie" na wygląd mojej głowy. tel. 820 22 00 www.montowniafryzur.pl Odpowiedz Link Zgłoś
joan77 Re: Biała lista fryzjerów :-) Warszawa 20.10.03, 23:09 Dzisiaj byłam u Ewy Zygmuntowicz ze Stylissimo i jestem zachwycona. Mąż cały wieczór prawi mi komplementy i czuję się świetnie. Szczerze polecam Asia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawda Re: Biała lista fryzjerów :-) Warszawa IP: *.stacje.agora.pl 21.10.03, 15:09 Pani Ewo, jestem na tej stronie przypadkiem, ale doprawdy czuję się zażenowana Pani nachalnością.Czy naprawdę nie zdaje sobie Pani sprawy, że widać na odleglość, kto jest autorką zachwytów pod Pani adresem??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: Biała lista fryzjerów :-) Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.03, 16:02 Prawda zdradź nam proszę na jakiej podstawie twierdzisz, że Joan77(chyba) jest ni mniej ni więcej panią Ewą ze Stylissimo? Przypuszczam że jest nas ciekawskich więcej i chętnie poznamy Twój punkt widzenia(bez złośliwości). Opinia Joan mnie zainteresowała i jestem chętna odwiedzić te panią o ile to prawda. Jeśli nieprawdą jest jakoby powyższy post wyszedł spod ręki zadowolonej klientki (jak sugerujesz) uważam że tym bardziej powinno się zdemaskować tak odrażające zjawisko. Pozdrawiam wszystkie zainteresowane! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Biała lista fryzjerów :-) Warszawa IP: 62.233.167.* 28.10.03, 15:10 Odpowiedz Link Zgłoś
anja15 Re: Biała lista fryzjerów :-) Warszawa 21.10.03, 16:23 Hej, byłam u pani Ewy. Robiłam baleyage.Miesiac temu. Nie jestem zadowolona z koloru. Uważam, że cena nie adekwatna do usługi, zbyt drogo. Generalnie jestem rozczarowana. I ciągle szukam odpowiedniego fryzjera dla siebie. Pozdrawiam ania Odpowiedz Link Zgłoś
monilukas Re: Biała lista fryzjerów :-) Warszawa 14.11.04, 15:29 anja15 napisała: > Hej, byłam u pani Ewy. Robiłam baleyage.Miesiac temu. Nie jestem zadowolona z > koloru. > Uważam, że cena nie adekwatna do usługi, zbyt drogo. > Generalnie jestem rozczarowana. > I ciągle szukam odpowiedniego fryzjera dla siebie. > Pozdrawiam > ania mogę ci polecić fryzjerkę ze Studia Image przy stacji metra ratusz ( galeria handlowa nr 14 p. MARIOLA TEL. 654 42 22. ja byłam robiła mi balejaż , był super ccena na włosy do ramion 170 zł. moze trochę duzo , ale naprawdę sie opłaca. nastepnym razem juz będzie taniej ze wzgledu na większe zużycie farby. potem tylko odrost. poleciaął mi odżywkę i ją kupiłam . działą świetnie,.. pani martyna jest znanym fryzjerem , występuje na różnych pokazach. Super strzyże, nie ma potem problemów z układaniem włosów Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mi Re: Biała lista fryzjerów :-) Warszawa IP: 62.29.253.* 28.02.05, 10:43 Ul. Żurawia 26 627-21-36 P. kamil malinowski Polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mychajo Re: Biała lista fryzjerów :-)-ZIELONA GÓRA? 21.10.03, 15:49 a moze ktos mi poleci DOBREGO fryzjera z ZIELONEJ GÓRY?! prosze i dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tysiaa Re: Biała lista fryzjerów :-)-ZIELONA GÓRA? IP: *.cigacice.sdi.tpnet.pl 08.02.05, 09:03 ja polecam salon Viva (kolo ronda i kina Newa bodajże). słyszałam też od znajomych, że w tym salonie fryzjerskim w Auchan potrafią niexle się zająć czyimiś włosami. Pozdrawiam! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agusia Re: Biała lista fryzjerów :-)-ZIELONA GÓRA? IP: *.icpnet.pl 09.03.05, 12:08 witam :) salonu w Auchan nie polecam,p.Ewa zrobila mi moze ciekawe pasemka (choc duzo wiecej niz chcialam),ale strzyc dobrze nie umie - Mama od razu wypatrzyla w domu nierowne koncowki. Godny polecenia jest salon Piweccy,wczesniej na Reja teraz na Drzewnej.Ceny moze nie najnizsze- strzyzenie+modelowanie+farba ok.160 zlotych ale robia to swietnie! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: Biała lista fryzjerów :-)-ZIELONA GÓRA? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 12:10 Polecam Artura Sułkowskiego, który ma swój salon przy ul. Grottgera. Profesjonalizm i pomysłowość, a przede wszystkim innowacyjność sprawia, że wychodzi się od niego we wspaniałym humorze i z piękną fryzurą!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: Biała lista fryzjerów :-)-ZIELONA GÓRA? IP: *.sulechow.net 20.02.05, 13:55 hej znam swietny nowo otwarty salon na wojska polskiego 90 e spiewak&matyja sa swietni panuje tam mila domowa atmosfera polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Biała lista fryzjerów :-)-ZIELONA GÓRA? IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.04.05, 20:54 Na 100 % polecam salon fryzjerski Carlo Biani , koło pizzeri wenecja , p. Ania z loczkami na głowie robi przepiękne fryzury i przepięknie nakłada balejaż i inne rzeczy. POLECAM . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Biała lista fryzjerów :-)-ZIELONA GÓRA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 14:46 A ja nie polecam, ceny wysokie a to samo co w Gabrielu. I jeszcze nie mili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konti Poznań IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.03, 19:10 Przypadkowo trafiłam w Poznaniu na dobrą fryzjerkę i w dodatku niedrogą - Ola, salonik przy ul. Śniadeckich. Bardzo dobre strzyżenie. Nowoczesne, ale niepretensjonalne fryzury, które naprawdę zdobią. Trzeba tylko mniej więcej wiedzieć czego się chce. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
sicilpol Re: Poznań 09.08.05, 07:16 Gość portalu: Konti napisał(a): tylko ze Ola juz tam nie pracuje :( a szkoda...slad zaginal- potwierdzam- zawsze tam chodzilam i super! 866-87-42 czy ktos moze zna los Oli???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eternity RZESZÓW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.03, 13:48 Salon fryzjerski "O4", okolice klubu Deja Vu (w stronę Urzędu Miasta). Fryzjer - Rafał. Gorąco polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
monia76 Re: RZESZÓW 13.10.04, 14:05 camille albane - fajny zaklad, swietni fryzjerzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MADA-lena Re: RZESZÓW camill alban IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.05, 13:23 hej w rzeszowie rowniez polecam salon Camilla Albana. chodze do fryzjerki Magdy jest genialna to ona namowila mnie na zmiana z szatynki na bladnynke i bardzo sie z tego ciesze, kolor i fryzurke potrafi dobrac genialnie. salon na ul. sokoła na przeciwko teatru :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magd000 Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: 217.153.79.* 13.11.03, 13:56 a w Szczecinie, kto jest dobry?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGA Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.class147.petrotel.pl 13.11.03, 22:16 Wbieram się do Leszka Czajki może któraś z was była u niego, proszę o opinie. STARAM SIĘ TAM DOSTAĆ ALE MAM WRAŻENIE ŻE TO PRZYJEMNOŚĆ TYLKO DLA VIPÓW. POZDRO.AGA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziuta Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.03, 22:32 Lesio jest super ale będziesz miała problem z zapisaniem sie , chyba że już to zrobiłaś bo terminy są straszne. Ja jestem jego stałą klientką od lat toniemem problemu ale wiem że nowe dziewczyny narzekaja. On potwornke dużo pracy, sesje, okładki, pokazy, Idol- to nie jego fanaberie ale naprawde jest zawalony robotą. Jest extra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGA Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.class147.petrotel.pl 13.11.03, 22:41 A jak wygląda u niego cennik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziuta Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.03, 11:22 ja płace za baleyage, farbe, strzyżenie i modelowanie 250 zł. Mam długie włosy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 14:47 a może ktoś poleci mi kogoś super w łodzi!!!!!!!!!!!!??????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łódz!!! Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 14:54 znacie kogoś dobrego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna Łódź Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 08:36 Nie ma lepszego salonu w łodzi niż salon jACKA Olejniczka na Piotrkowsiej. Pracuja tam sami stylisci ,fajne wnetrze i extra muza. Polecam gorąco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala.czarna Re: Biała lista fryzjerów :-) Łódź IP: *.tinet / *.tinet.pl 22.02.05, 09:02 popieram, Olejniczak jest super:) stawki ma liniowe - gdy poszłam do niego z moim chłopakiem - wział za sciecie dwoch osob 100 zł. i tylko moj chłopak narzeka, ze mam zbyt grzeczna fryzurke, ale to jego problem, bo mi sie ona bardzo podoba, ładnie koryguje kształt buzi. aha - do pana Jacka chodze juz od 3 lat (na poczatku w takiej kanciapie scinał, teraz otworzył wypasiony salon obok:) ), znam wiele innych dziewczyn i facetów, którzy sa b. zadowoleni. polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goscinnie Re: Biała lista fryzjerów :-) Łódź IP: *.toya.net.pl 12.05.06, 23:24 jacek olejniczak ma niezbyt pochlebne opinie drogo arogancko a ja chce za swoje pieniadze byc obsluzona a nie odwalona bo to jacek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota W Łodzi Piotr Aleksander - super IP: *.toya.net.pl 12.04.05, 19:55 Salon Piotr Aleksander na Wschodniej numeru nie pamiętam- ale warto tam zajrzeć ja jestem zadowolona :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w lodzi gosc Re: W Łodzi Piotr Aleksander - super IP: *.toya.net.pl 12.05.06, 23:12 nie podoba mi sie to ze sa polecane dosc znane salony ja chodze do osiedlowego fajnie urzadzonego mlode fryzjerki ale jare tak super strzyga ze wyjazd do miasta w zaden sposob mnie nie neci salon bajka teofilek w lodz na teofilowie wlkosy mam wypielegnowane w cenie strzyrzenia sic 30 zl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 07:32 W Łodzi jest bardzo fajny salon Marzenie-na Stefana (zaraz przy Łagiewnickiej), chodzę tam już kilka lat i jestem zawsze zadowolona z fryzurki, chociaż wcześniej biegałam po Pietrynie i zawsze coś było nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mi Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: 62.29.253.* 28.02.05, 10:47 A do którego jego salonu chodzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.acn.waw.pl 13.10.04, 21:30 bylam w Atelier na Nowogrodzkiej, ale czesalam sie nie u leszka czajki, ale u kaski kurzaj - strasznie drogo i choc chcialam inaczej i tak zrobila jak chciala, w zwiazku z czym srednio bylam zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MI Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: 62.29.253.* 28.02.05, 10:46 Leszek Czajka! Zajebisty fryzjer, Artysta... Ma dwa salony- Nowogrodzka 18 i Solec 22. Znam kogoś kto pracował z nim a teraz ma swój salon Ul. Żurawia 26 627-21-36 Pan kamil malinowski POLECAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Donia Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 11:40 Ja w Szczecinie chodzę od 4 lat do Rafała. Jego zakład znajduje się na Mazurskiej w Szczecinie, między placem odrodzenia a komendą policji. Numer do niego to 812 12 35. Teraz mieszkam w innym mieście, ale ciągle przyjeżdżam do niego. Nie wyobrażam sobie, żeby ktoś inny mógl robić coś przy moich włosach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lusia Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.autocom.pl 12.01.05, 02:25 Czesc W Szczecinie polecam Sebastiana w salonie Magnet(nr znajdziesz w ksiazce badz na informacji).Cena strzyzenia z malowaniem i ukladaniem to ok.200zl.Ale jest rewelacyjny.Tylko niestety terminy ma kiepskie.Musisz zapisac sie ze 2 miesiace przed.Ale Sebastian to fachowiec I klasa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenka Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.02.05, 10:48 dziewczyny szukam fryzjera, ktory zrobil mi nowoczesna, ale bez przesadnej stylizacji fryzurke slubną na krotkich włosach.bede miala welen. jesli znacie kogos ekstra dajcie znac, poczatkowo chciałam isc do Leszka Czajki, ale posty na tym forum nieco mnie zniechecily. pomozcie pozdrawiam lenka Odpowiedz Link Zgłoś
mariola1968 Re: Biała lista fryzjerów :-) SZCZECIN 12.01.05, 09:16 W Szczecinie polecam salon INDYGO i pracującą w nim Edytę Chojnacką - urodzony talent, naprawdę profesjonalistka. Od 5 lat nia zmianiam stylistki i nie zamianię na żadną inną. Kłopotem są odległe terminy, ale to tylko potwierdza nie tylko moją opinię. Strzyże mi.in prezenterki ze szczecińskiej telewizji. Dla chcących spróbować nowego wymiaru wrażeń podaję adres: INDYGO ul. Kopernika 6 (za Pasażem A-Z) 70-241 Szczecin tel. 91-4344 845, kom. 602 398 599 Odpowiedz Link Zgłoś
mari.na Re: Biała lista fryzjerów :-) SZCZECIN 20.01.05, 12:15 to ta co wszystkim "pazurki" robi?? akurat z tymi prezenterkami to niestety antyreklama Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna83.online Re: Biała lista fryzjerów :-) 26.02.09, 19:44 Ja w Szczecinie chodzę do pani Broni w Nord Vell Spa na 5-Lipca 16. Nie tylko pracuje jako wizażystka, ale jest też mistrzem fryzjerskim. Znakomita w tym co robi. Ścina jakąś nowatorską metodą (nożyczkami, które widziałam pierwszy raz w życiu). Szybko, profesjonalnie i wcale nie drogo. Często przygotowuje modelki do sesji zdjęciowych, ale nie jest "wypaczona", bo dokładnie słucha czego oczekujesz, a rezultat.... znakomity. Ja nie zmienię jej już na nikogo innego. Odpowiedz Link Zgłoś
pensjonarka Re: Biała lista fryzjerów :-) 15.11.03, 12:33 Dziewczyny,zapisałam się na strzyżenie do polecanego przez którąs z was w tym watku pana Sebastiana ze atelier Leszka Czajki.Do samego Leszka nie umawiają chyba zwykłych śmiertelniczek. Czy on na pewno jest dobry w strzyżeniu?Mam nieciekawe włosy ale boję się czy on aby nie robi ekstrawagancji na głowie.I czy mówi wcześniej jak zamierza ciąć czy po prostu bierze nożyczki i końcowy efekt widze po godzinie? Odpowiedz Link Zgłoś
pluszowy_mis Re: Biała lista fryzjerów :-) 15.11.03, 12:54 Rafał z Salonu Piekności przy Bohdanowicza. Ma fajne pomysły, słucha co sie do niego mówi,niczego nie narzuca,rewelacyjnie dobiera kolory do balejażu. A i popatrzeć na niego bardzo przyjemnie... Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwymisiek1983 Re: Biała lista fryzjerów :-) 13.06.08, 18:32 pan rafał jest swietnym fryzjerem polecam goraco chodze do niego juz od kilku miesiecy nigdy mnie nie zawiodl tel 824 11 00 a kolory robi rewelacja !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGA Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.class147.petrotel.pl 15.11.03, 13:36 Pensjonarko czekam z niecierpliwością na Twoją opinię o tym co będziesz miała nowego na głowie. Napisz czy było warto. Pozdrawiam AGA. Odpowiedz Link Zgłoś
pensjonarka Re: Biała lista fryzjerów :-) 15.11.03, 13:43 Aga, na pewno napiszę,choć przyznam się że zaczynam się czuć jak królik doświadczalny.Ale idę,bo nie mam pomysłu co zrobić z włosami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGA Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.class147.petrotel.pl 15.11.03, 13:51 Trzymam kciuki. Na kiedy jesteś umówiona? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peilin Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: 195.94.211.* 20.11.03, 18:00 chodze do niego od wiosny i jest super. Ja tylko na strzyzenie, ale znajoma tez farbuje i jest zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: 62.29.253.* 28.02.05, 10:48 Pan Sebastian Rudzewicz nie pracuje juz u Lecha!!! Od czerwca!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pensjonarka Re: Biała lista fryzjerów :-) 20.11.03, 07:56 zgodnie z obietnicą opisuję wizytę u Leszka Czajki,a konkretnie u pana Sebastiana.Tak jak pisały wcześniej dziewczyny wrażenie o salonie średnie.Pani z "recepcji" w ogóle nie była zainteresowana, czy mam gdzie usiąść,nie zaproponowano mi nawet szklanki wody ani gazety do poczekania.Nikt nie poinformował mnie,że fryzjer ma pół godzinne opóźnienie.Odkąd weszłam i powiesiłam płaszcz-dla obsługi nie istniałam.Potem anonimowy pan umył mi włosy.Pan Sebastian ścina bardzo dobrze,słucha uwag i jest bardzo spokojny jak na innych biegających w popłochu fryzjerów,ale ... co chwila zostawiał mnie z tymi mokrymi włosami by dochodzić do innych klientek albo kogoś umawiać.Z efektu jestem bardzo zadowolona,ale złe wrażenie obsługi pozostaje.Wiem,że nie jestem żadną Steczkowską ani pauliną Holtz która się u nich strzyże ale to nie powód żeby ignorować zwykłe śmiertelniczki.Jesli celem salonu jest obsługa gwaizg niech nie umawiają osób z ulicy.Ale jak umawiają to fryzjer moze chyba mi poświęcić te 25 minut-bo tyle trwa strzyżenie (myje kto inny). Wrażenia mam więc mieszane.Samo ścięcie-super.Dziś ułożyłam włósy zupełnie inaczej, po swojemu i też wyglądają super.Ale będę długo pamiętac jak się czułam w tym salonie i ironiczne uśmieszki pań z obsługi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGA Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.zep.com.pl 20.11.03, 11:20 Dziekują ci serdecznie za relację. Mam jeszcze pytanko ile zapłaciłaś za ciącie? Odpowiedz Link Zgłoś
pensjonarka Re: Biała lista fryzjerów :-) 20.11.03, 11:40 98 zł za włosy długie (za włosy krótkie jest 89zł) Odpowiedz Link Zgłoś
lidkasuper o slonie Leszka Cajki 20.11.03, 12:24 Jateż byłam u ty salonie i moje odczucia są zgoła odmienne od poprzedniczki. Pani w recepcji pokazała mi miejsce gdzie mam usiąść i umyć głowę, potem podeszła do nie fryzjerka i zaproponowała coś do picia. Obcinała mnie Pani Ewa i byłam naprawdę bardzo zadowlona. Jestem umówiona do Sebastiana na grudzień i na pewno nie będzie to moja ostatnia wizyta w tym salonie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: o slonie Leszka Cajki IP: 212.244.249.* 20.11.03, 19:38 czy ten salon mieści sie przy ul nowogrodzkiej 18? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lo` Re: o slonie Leszka Czajki-nie polecam IP: *.acn.pl 21.11.03, 10:00 ja mam podobne wrazenia do pensjonarki. jezeli chodzi o samo obciecie to bardzo mi pasi, wlosy sie fajnie ukladaja. ale jezeli chodzi o obsluge to fatalna. jezeli ide do fryzjera i mam wydac okolo 300zlotych to oczekuje troche poswiecenia uwagi mojej osobie. pani w recepcji patrzyla sie na mnie jak to ja bym byla winna ze musi tam stac i pracowac. podeszla do mnie fryzjerka(nie pamietam imienia) zapytala sie co chce i pobiegla do innej zostawiajajac mnie na 10 min. po 10 min przyszla zrobila kilka pasemek(jak chcialam) i znow pobiegla do innego a do mnie przyszedl jakis chlopak nalozyc szampon. posiedzialam z szamponem , nast glowe znow mi umyl ktos inny. usiadlam na fotel, fryzjerka obciela mnie w 4-5 minut i znow pobiegla do innej a wlosy ukladala mi kolejna inna osoba. jak robila zelazkiem to myslalam ze mi zaraz wlosy popali. wiec to byla moja pierwsza i ostatnia wizyta w tym salonie. wole isc do mniej "prestizowego" a bede traktowana odpowiednio!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: o slonie Leszka Czajki-nie polecam IP: 212.244.249.* 21.11.03, 12:03 możecie mi napisać gdzie znajduje się ten salon? Odpowiedz Link Zgłoś
madzia773 Re: o slonie Leszka Czajki-nie polecam 21.11.03, 14:35 podaję adres - Nowogrodzka 18 m.1 na odcinku pomiędzy Kruczą a Marszałkowską idąc od Forum po lewej strony ulicy w bramie.Jest domofon. Trzeba wcisnąć "1".Jak wejdziesz już w bramę to po lewej stronie po schodach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: o slonie Leszka Czajki-nie polecam IP: 212.244.249.* 21.11.03, 19:55 dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
agus5 Re: o slonie Leszka Czajki-nie polecam 12.01.04, 16:05 witam:) jestem zadziwiona ale w sumie każdy ma prawo do własnych ocen. Do salonu Leszka Czajki chodzę od 1,5 roku chyba jestem zachwycona a skorzystałam już z usług samego Leszka (fajny niezmanierowany fdacet tyle że zwyczajnie zarobiony) P.Sylwii, Oli a teraz idę do Ewy - chodzę do różnych bo faktycznie głównym problemem jest zapisać się na termin który ci pasuje do jednej tylko osoby. Ale dzięki temu mam przekrój sytuacji i nie wyszłam nigdy niezadowolona. I powiem wam że włosy mam liche - oni mi je ładnie wyprowadzili, nie wciskaja na siłe farbowania, zawsze są mili, dadzą pić, zrobią masaż głowy a w dodatku na sylwestra zrobiła mi P.Ola konkretnie cudo na głowie, mimo że włosy słabe i nie za długie. Także ja jestem za. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: o slonie Leszka Czajki-nie polecam IP: *.aster.pl 19.12.04, 22:58 Z nimi jest różnie. Denerwuje mnie patrzenie z góry na pewne klientki. Chodzę tam od 2 lat. Tylko 2 razy byłam zadowolona z fryzury- Leszka i jedyny raz Sylwi. Nie lubią gdy klientka po wykonaniu pracy nie pieje z zachwytu. Wiem że miło jest widzieć uśmiechniętą klientkę, ale od jakiegoś czasu, po wyjściu z salonu nie mam powodu do wielkiej radości. Może zbrzydłam? Ale nawet wtedy dobry fryzjer powinien dobrać dobrze kolor i ścięcie zapewniające dobry nastrój na wiele tygodni. Dla mnie wyjście do fryzjera i powrót z super fryzurką = 100 wizyt u psychoanalityka. Koszt krótkich włosów z kolorem: 235zł. Mając porównanie z innymi salonami, raczej ich polecam, chociaż mam wrażenie że ciągle jestem ścinana na " jedno kopyto"- włosy krótkie, ale półdługie też jednakowo mi ścinały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mi Re: o slonie Leszka Cajki IP: 62.29.253.* 28.02.05, 10:53 Do Sebastiana na grudzień...? Dobre!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasna Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 22:24 Dla porządku - Beata Kozak w Olszynie dawne woj. jeleniogórskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igo Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.05, 11:49 w pełni się zgadzam jest miło tanio i zna się na tym co robi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimi Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: 62.29.253.* 28.02.05, 10:51 A kiedy byłas u Sebastiana? Od czerwca nie pracuje i Leszka Czajki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klientka Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: 62.29.253.* 28.02.05, 11:00 Pan Sebastian ( ten od Leszka Czajki) pracuje teraz z Panem Kamilem Malinowskim na ul. żurawiej 26. Podaje tel. 627-21-36 i POLECAM. Jeden i drugi- Świetni!!! Odpowiedz Link Zgłoś