Gość: Lili IP: 195.94.198.* 29.07.03, 16:44 Moze wy wiecie gdzie w Warszawie najlepiej kupic sukienke lub spodnice z gora, najlepiej dluga na przyjecie weselne. Cena obojestna. Poszukuje dobrego sklepu z sukienkami wyjsciowo-wizytowymi. tnx Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hibcio Re: Sukienka na wesele IP: *.stacje.agora.pl 29.07.03, 17:24 Spróbuj na Jana Pawła w pawilonach za skrzyżowaniem z Solidarności w stronę żoliborza jest sklep firmowy WAN. Mają fajne, wyjściowe kiecki za przystępną cenę, wliczone poprawki. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lili Re: Sukienka na wesele IP: 195.94.198.* 30.07.03, 09:48 Dzieki, napewno sprobuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uasiczka Re: Sukienka na wesele IP: 212.244.209.* 30.07.03, 11:52 na ul. widok sklep ego - autorski sklep jakiejś podobno sławnej projektanki, ceny nawet ok. możesz w nadarzynie (centrum mody) sprawdzić jak ci nie za daleko - tam jest na prawde duzy wybór Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to znowu ja Re: Sukienka na wesele IP: 217.153.44.* 30.07.03, 12:20 Przepiekne (ale zaznaczam drogie) sukienki sa w Larenie na Grójeckiej 64. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uasiczka Re: Sukienka na wesele IP: 212.244.209.* 30.07.03, 13:35 za to obsługa niezbyt sympatyczna - ale to się da przeżyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pulcheria Re: Sukienka na wesele IP: *.szczecin.pl 30.07.03, 14:14 Miałam podobny "problem" w czerwcu. Koleżanki z Wa-wy poleciły mi galerię Mokotów. Kupiłam również na ślub (mój własny) komplet : spódnicę, ecru wąską, długą, z kontrafałdą z tyłu i prosty gorset też ecru w złote wzorki (takie gałązki) i wyglądał naprawdę ekstra. Fundusze również miałam nieograniczone, a za tą całość zapłaciłam ok. 350 PLN. To był sklep TUZZI (na 99 %). Oczywiście, kiedy to coś wisiało na wieszaku - gdyby mnie maż siłą nie zmusił - w ogóle nie przymieżyłabym nawet tego. Tak więc moja rada : mierz! Nie sugeruj się ceną tylko kobiecym instynktem. Oczywiście wcześniej obeszłam większość firmowych sklepów z odzieżą, bo to przecież ślub.. I powiem jeszcze coś nieskromnie: prostota i elegancja mojego stroju (fryzurę też miałam gładką, bez wiwijasów i mnóstwa różyczek) wprawiła w zachwyt moich gości. Totalne zaskoczenie ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pulcheria Re: Sukienka na wesele IP: *.szczecin.pl 30.07.03, 14:17 Troche się rozpędziałam. Kupiłam tam również sukienkę na drugą część imprezy - czyli taką koktailową, ale bez cekinów i koronek. Też super. Notabene w pierwszej wersji tez można iść jako nie-panna młoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama sutra Re: Sukienka na wesele IP: 81.210.53.* 30.07.03, 14:36 pulcheria! I taką zmolestowaną ktoś cię wziął? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pulcheria Re: Sukienka na wesele IP: *.szczecin.pl 31.07.03, 11:28 Rozwin swą myśl, bo nie zaskoczyłam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lili Re: Sukienka na wesele IP: 195.94.198.* 30.07.03, 16:11 Dzieki bardzo. Tez myslalam nad Galeria Mokotow, ale nie bylam pewna czy jest tam jakis konkretny sklep z sukienkami. Dzieki! Teraz napewno sie tam wybiore bo tez raczej preferuje proste sukienki bez 1000 kokard, cekinow i pior boa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marchefka Re: Sukienka na wesele IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.03, 22:55 Ja kiecke na slub brata znalazlam, ale dopiero w Lodzi. Kosztowala 520 zl, jest sukienka z gorsetem, ktory trzyma sie jak przyklejony i pod ktory nie musze wkladac biustonosza, do tego dlugi dol, dosc waski . Calosc wyglada rewelacyjnie i jest zupelnie niepodobna do tego, co mozna obejrzec w wiekszosci sklepow. Bylam w Larenie, ale tej na Marszalkowskiej - obsluga mila, ale ceny dosc wysokie: od 750 zl. Kiecka, ktora mi sie spodobala, kosztowala 2100. Jak na moj gust, troche przyduzo. pozdrawiam i zycze udanych lowow - marchefka Odpowiedz Link Zgłoś