sztrumf 15.11.07, 14:25 Dzien dobry, chcialam was zapytac,czy uzycie balsamu perfumowanego z tej samej serii co perfumy bardzo potęguje zapach??? Czy jest wiele intensywniejszy,czy to takie bardziej "dla hecy"??? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jade.fox Re: Perfumy + balsam 18.11.07, 17:05 To zależy od balsamu. Jak używałam balsamu Flowerbomb Viktor & Rolf to zapach był bardzo intensywny i długo utrzymywał się na skórze. Natomiast jak kupiłam balsam Chanel Chance, to wydawało mi się że ma nawet inny zapach niz perfumy, na pewno delikatniejszy i nie pachniał zbyt długo. Także moim zdaniem balsam to zbędny dodatek do perfum, chociaż sam moment wcierania w ciało jest cudowny, gdy ogarnia cię aromat perfum, hmmm.... Najlepiej wcześniej przetestować, w Sephorze większość balsamów ma testery. Lepszy efekt daje dezodorant z tej samej serii, pachnie intensywnie cały dzień, większość zapachów to dezodoranty a nie antyperspiranty, dlatego raz w tygodniu używam Antidralu, a na codzień dezodorantu, obecnie Chanel Chance. Odpowiedz Link Zgłoś