Dodaj do ulubionych

Espresso Vitality's

23.11.07, 11:19
Zainteresował mnie ten koloryzujący balsam..Wiecie gdzie można go
kupić? - interesuje mnie kolor brązowy.
Może macie jakieś doświadczenia zwiazane z jego używaniem? Jakie
daje efekty? Warto go nabyć?
Obserwuj wątek
    • confused.girl Re: Espresso Vitality's 01.01.08, 23:13
      podbijam:)
      sama jestem ciekawa opinii na temat espresso:)
      na razie widziałam tylko na allegro, ale nie chcę zamawiać w ciemno:P najpierw
      wolałabym dowiedzieć się czy warto :D
      • jarka63 Re: Espresso Vitality's 03.01.08, 17:23
        Podobno miał być dostępny w Douglasie.
        • black_magic_women Re: Espresso Vitality's 03.01.08, 18:31
          Jest w GC w Lblinie.Znalazlam tam tez ulotke- i odnosze rwazenieze to taki
          balsam "podbijajacy"kolor,bo blond tylko do blondu,braz do brazu itp.cena ok50zl
          • confused.girl Re: Espresso Vitality's 03.01.08, 19:01
            dzięki, ale czy ktoś używał?
            Albo może podać skład? Szukałam w necie, ale nigdzie go nie ma, a jestem ciekawa
            czy to będzie działać bardziej jak balsam "podbijający" kolor czy jak szampon
            koloryzujący:P
            • black_magic_women Re: Espresso Vitality's 04.01.08, 17:13
              Sklad powinnas znalezc na wizazu.Niestety nie mam teraz czasu poszukac
              opdowiedniego linka-niestety ,jakis cza temu sprawdzalam i nie bylo tam zadnej
              opinii nt produktu:(
              • confused.girl Re: Espresso Vitality's 05.01.08, 00:12
                Cały wizaż już przeszukałam (w tym recenzje KWC oczywiście:P) i nic ;((( google
                też tym razem nie pomogło:|
                • entombet Re: Espresso Vitality's 08.01.08, 13:37
                  wizaz:

www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=20629
                  i kafeteria:

torebka.kafeteria.pl/katalog.php?mode=view&id=13507
                  podbijam bo tez jestem ciekawa: na ile przyciemnia wlosy wersja brazowa? mam
                  sredni braz, chcialabym cos w kolorze ciemnej czekolady i mam juz troche dosc henny
                  • kokuryu Re: Espresso Vitality's 23.01.08, 17:33
                    Odżywka Espresso jest przewspaniała!
                    Kupiłam brąz i stosują go do włosów średni blond. Efekty są zaskakujące. W
                    działaniu przypomina klasyczną szamponetkę, przyciemnia włosy (u mnie do
                    ciemnego blondu/jasnego brązu), nadaję niesamowity blask i miękkość. Czupryna
                    wygląda jak stworzona przez fryzjera. Włosy stają się proste, lecz nie są
                    obciążone.

Nakładanie nastręcza odrobiny problemów, gdyż Espresso barwi skórę w ciągu kilku
                    sekund. Aby tego uniknąć czoło i kark trzeba dobrze posmarować tłustym kremem, a
                    na dłonie założyć rękawiczki.

Odżywkę można kupić w Galeriach Centrum, kosztuje 56 zł.
                  • confused.girl Re: Espresso Vitality's 23.01.08, 19:00
                    entombet napisała:

> wizaz:
                    >
                    > www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=20629
                    > i kafeteria:
                    >
                    > torebka.kafeteria.pl/katalog.php?mode=view&id=13507
                    > podbijam bo tez jestem ciekawa: na ile przyciemnia wlosy wersja brazowa? mam
                    > sredni braz, chcialabym cos w kolorze ciemnej czekolady i mam juz troche dosc h
                    > enny

hehe dzięki, ale pierwsze co zrobiłam to właśnie przejrzałam wizaż i kafeterie.
                    Tylko coś mało tych recenzji było i głównie blądów dotyczyły :(
                    • kokuryu Re: Espresso Vitality's 23.01.08, 19:45
                      Dodam jeszcze, że odżywka jest niezwykle wydajna. Aby dokładnie pokryć włosy za
                      łopatki wystarczy jedno naciśnięcie pompki.
                      • entombet Re: Espresso Vitality's 27.03.08, 17:53
                        ja kupilam braz i moich srednio brazowych wlosow nie przyciemnia wcale
                        za to bardzo barwi skore (koniecznie rekawiczki), z wydajnoscia u mnie bylo
                        srednio a wlosy mam poldlugie i niezbyt geste - przynajmniej 3-4 nacisniecia
                        pompki, moze cos zle robilam
                        slabo odzywia wlosy, sa sianowate i szorstkie
                        moim zdaniem kiepska, nie barwiaca moich wlosow odzywka za bardzo wygorowana cene
                        jak ktos z Wawy i reflektuje to oddam w dobre rece za czekolade ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka