hazel_dobkins 23.11.07, 11:19 Zainteresował mnie ten koloryzujący balsam..Wiecie gdzie można go kupić? - interesuje mnie kolor brązowy. Może macie jakieś doświadczenia zwiazane z jego używaniem? Jakie daje efekty? Warto go nabyć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
confused.girl Re: Espresso Vitality's 01.01.08, 23:13 podbijam:) sama jestem ciekawa opinii na temat espresso:) na razie widziałam tylko na allegro, ale nie chcę zamawiać w ciemno:P najpierw wolałabym dowiedzieć się czy warto :D Odpowiedz Link Zgłoś
jarka63 Re: Espresso Vitality's 03.01.08, 17:23 Podobno miał być dostępny w Douglasie. Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Espresso Vitality's 03.01.08, 18:31 Jest w GC w Lblinie.Znalazlam tam tez ulotke- i odnosze rwazenieze to taki balsam "podbijajacy"kolor,bo blond tylko do blondu,braz do brazu itp.cena ok50zl Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: Espresso Vitality's 03.01.08, 19:01 dzięki, ale czy ktoś używał? Albo może podać skład? Szukałam w necie, ale nigdzie go nie ma, a jestem ciekawa czy to będzie działać bardziej jak balsam "podbijający" kolor czy jak szampon koloryzujący:P Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Espresso Vitality's 04.01.08, 17:13 Sklad powinnas znalezc na wizazu.Niestety nie mam teraz czasu poszukac opdowiedniego linka-niestety ,jakis cza temu sprawdzalam i nie bylo tam zadnej opinii nt produktu:( Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: Espresso Vitality's 05.01.08, 00:12 Cały wizaż już przeszukałam (w tym recenzje KWC oczywiście:P) i nic ;((( google też tym razem nie pomogło:| Odpowiedz Link Zgłoś
entombet Re: Espresso Vitality's 08.01.08, 13:37 wizaz: www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=20629 i kafeteria: torebka.kafeteria.pl/katalog.php?mode=view&id=13507 podbijam bo tez jestem ciekawa: na ile przyciemnia wlosy wersja brazowa? mam sredni braz, chcialabym cos w kolorze ciemnej czekolady i mam juz troche dosc henny Odpowiedz Link Zgłoś
kokuryu Re: Espresso Vitality's 23.01.08, 17:33 Odżywka Espresso jest przewspaniała! Kupiłam brąz i stosują go do włosów średni blond. Efekty są zaskakujące. W działaniu przypomina klasyczną szamponetkę, przyciemnia włosy (u mnie do ciemnego blondu/jasnego brązu), nadaję niesamowity blask i miękkość. Czupryna wygląda jak stworzona przez fryzjera. Włosy stają się proste, lecz nie są obciążone. Nakładanie nastręcza odrobiny problemów, gdyż Espresso barwi skórę w ciągu kilku sekund. Aby tego uniknąć czoło i kark trzeba dobrze posmarować tłustym kremem, a na dłonie założyć rękawiczki. Odżywkę można kupić w Galeriach Centrum, kosztuje 56 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: Espresso Vitality's 23.01.08, 19:00 entombet napisała: > wizaz: > > www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=20629 > i kafeteria: > > torebka.kafeteria.pl/katalog.php?mode=view&id=13507 > podbijam bo tez jestem ciekawa: na ile przyciemnia wlosy wersja brazowa? mam > sredni braz, chcialabym cos w kolorze ciemnej czekolady i mam juz troche dosc h > enny hehe dzięki, ale pierwsze co zrobiłam to właśnie przejrzałam wizaż i kafeterie. Tylko coś mało tych recenzji było i głównie blądów dotyczyły :( Odpowiedz Link Zgłoś
kokuryu Re: Espresso Vitality's 23.01.08, 19:45 Dodam jeszcze, że odżywka jest niezwykle wydajna. Aby dokładnie pokryć włosy za łopatki wystarczy jedno naciśnięcie pompki. Odpowiedz Link Zgłoś
entombet Re: Espresso Vitality's 27.03.08, 17:53 ja kupilam braz i moich srednio brazowych wlosow nie przyciemnia wcale za to bardzo barwi skore (koniecznie rekawiczki), z wydajnoscia u mnie bylo srednio a wlosy mam poldlugie i niezbyt geste - przynajmniej 3-4 nacisniecia pompki, moze cos zle robilam slabo odzywia wlosy, sa sianowate i szorstkie moim zdaniem kiepska, nie barwiaca moich wlosow odzywka za bardzo wygorowana cene jak ktos z Wawy i reflektuje to oddam w dobre rece za czekolade ;) Odpowiedz Link Zgłoś