confused.girl 24.11.07, 14:09 Orientujecie się może gdzie w internecie dostanę olejki zapachowe Bolsius? Będę bardzo wdzięczna za pomoc:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sankanda Re: Aromaterapie - olejki 24.11.07, 19:47 ciekawi mnie to, bo od kilku lat jestem na fali aromaterapii. jak je stosujesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: Aromaterapie - olejki 24.11.07, 20:48 wlewam kilka kropli do kominka (koniecznie z kamienia mydlanego:P). Lawendowy olejek ratuje mnie w okresach problemów z zasypianiem:P Zastanawiam się jeszcze nad stosowaniem o aromaterapii w kąpieli. Testowałam olejki innych firm, ale te mają najładniejsze aromaty. Tylko ciężko trafić na pełną gamę zapachów:( Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: Aromaterapie - olejki 24.11.07, 22:19 tutaj masz link do wspanialych olejkow bio. game maja pfff.... nie wiem...kilkaset olejkow czystych i kompozycji : www.florame.com ja tez rozpylam (mam elektryczny rozpylacz tej samej firmy), a do kapieli stosuje rzadziej - ale zdarza mi sie. bardzo lubie olejek z bazylii, rozmarynu, no i eukaliptusowy. eukaliptus jest rewelacyjny zima, na drogi oddechowe. mozesz tez stosowac kilkanascie kropel do cieplej kapieli. Rewelka:) Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: Aromaterapie - olejki 24.11.07, 22:40 o! to eukaliptus to coś w sam raz dla mojego biednego noska, który zimą ciągle choruje:P dzięki za link, ale niestety nie mają dystrybutorów w Polsce:| Odpowiedz Link Zgłoś