polskiprl 24.11.07, 20:18 Jak ja nalzey uzywac? Ja ostatnio spryskiwalam twarz nia, potem nadmiar wody usuwam chusteczka. Czy jak sie ta woda wchlonie to czy moge uzyc jakiegos kremu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malange Re: Woda termalna 24.11.07, 20:57 Ja nie wiem ile tego psikasz :) Wystarczy 1-2 razy psiknąć z większej odległości i po chwilce sie sama wchłania. Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: Woda termalna 25.11.07, 19:00 wodę termalną trzeba osuszyć po kilku sekundach, nie można pozostawić do wyschnięcia, gdyż wtedy może wysuszyć skórę. Odpowiedz Link Zgłoś
karo881 Re: Woda termalna 25.11.07, 17:24 Powiedzcie mi jak ta woda wplywa na skore, jakie ma dzialanie? Zastanawiam sie czy sobie nie kupic,ale nie wiem wlasciwie co to daje?:))Poza tym powiedzcie czy ma znaczenie wybor firmy (np.Vichy, Avene) czy kazda woda termalna ma takie same wlasciwosci?? Odpowiedz Link Zgłoś
polskiprl Re: Woda termalna 25.11.07, 19:00 Ja nie mam wody termal Vichy czy Avene. Mam bardzo dobra polska IWOSTIN. Doskonale łagodzi, nawilża, niweluje efekt ściągania i pieczenia twarzy. Wspaniale orzezwia i odświeża. Poprawia wyglad skóry.Polecam. Naprawde warto Odpowiedz Link Zgłoś
cezary.malgorzata Re: Woda termalna 26.11.07, 07:47 Wody różnią się zawartością pierwiastków, każda łagodzi zaczerwienienia, podrażnienia, nawilża i odświeża - czy się kupi polski Iwostin czy apteczne Avene lub Vichy, nie sugerujcie się więc ceną przy zakupie. A wodę termalną polecam wszystkim, w końcu czeka nas czas grzejników w domu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczna.dziewczyna Re: Woda termalna 26.11.07, 07:58 Mi Iwostin strasznie podrażnił skórę, piekła w oczy niemiłosiernie. Miałam LRP, będę jeszcze testowała Avene. Odpowiedz Link Zgłoś