deczi 02.08.03, 13:37 Ktoś tu kiedyś pisał o jedwabistym olejku do włosów. Jak go używać - lepiej na mokre czy suche włosy? W jakiej ilości? Jedna duża kropelka to chyba za mało, bo nie widzę żadnego efektu ;-( D. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aally Re: farouk - jak używać? 04.08.03, 11:34 Najlepiej na wilgotne (osuszone ręcznikiem) włosy, po umyciu. Na moje włosy o długości odrobinkę za ramiona (z tym że mam bardzo rzadkie, słabe)wystarczy kropelka objętościowo porównywalna z ziarnkiem kukurydzy. Włosy doskonale się rozczesują i nabierają zdrowego blasku, który ja zaraz niweluję mocnymi środkami do stylizacji;) Pozdrawiam a. Odpowiedz Link Zgłoś
deczi Re: farouk - jak używać? 04.08.03, 13:47 aally napisała: > Najlepiej na wilgotne (osuszone ręcznikiem) włosy, po umyciu. > Na moje włosy o długości odrobinkę za ramiona (z tym że mam bardzo rzadkie, > słabe)wystarczy kropelka objętościowo porównywalna z ziarnkiem kukurydzy. > Włosy doskonale się rozczesują i nabierają zdrowego blasku, który ja zaraz > niweluję mocnymi środkami do stylizacji;) > Pozdrawiam > a. Dziekuję. A czy nie zauważyłaś, żeby po tym olejku włosy bardziej się przetłuszczały? Czy za dużo nakładam? (2 kropelki, bo po jednej nie widziałam żadnego efektu) D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aganiok13 Re: farouk - jak używać? IP: *.polkomtel.com.pl 08.08.03, 09:31 A gdzie można kupić taki olejek i czy jego główną zaletą jest nadanie połysku ?? aganiok13@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: farouk - jak używać? IP: *.elartnet.pl 08.08.03, 12:18 Jesli jestes z Warszawy to ja widzialam ten produkt w sklepie fryzjerskim na Koszykowej ( nr ulicy nie pamietam ale jest on na odcinku miedzy pl. Konstytucji a wydziałem architektury) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ulcia Re: farouk - jak używać? IP: *.jaworzno.sdi.tpnet.pl 09.08.03, 12:51 Ile kosztuje ten olejek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tangerines Re: farouk - jak używać? IP: *.pop.e-wro.net.pl 10.08.03, 16:23 Mały olejek to 12zł, duży ponad 100. Mały w zupełności wystarcza na ponad miesiąc. Ja uzywam na włosy do ramion małą kropelkę, wcieram tylko w końcowe 5 cm długości włosa. Jak się użyje dużo to są tłuste. Olejek to Biosilk firmy Farouk i kupuje się go u fryzjerów albo w sklepach fryzjerskich. Odpowiedz Link Zgłoś
deczi Re: farouk - jak używać? 10.08.03, 18:27 Gość portalu: tangerines napisał(a): > Mały olejek to 12zł, duży ponad 100. Mały w zupełności wystarcza na ponad > miesiąc. Ja uzywam na włosy do ramion małą kropelkę, wcieram tylko w końcowe 5 > cm długości włosa. Jak się użyje dużo to są tłuste. Olejek to Biosilk firmy > Farouk i kupuje się go u fryzjerów albo w sklepach fryzjerskich. Był też do kupienia na Allegro niedawno, 50 ml za 50 zł. Myślę, że to sporo taniej niż u fryzjera i starczy pewnie na długo, bo używam prawie dwa tygodnie, a nawet nie widzać, żeby go ubywało ;-) D. Odpowiedz Link Zgłoś