Dodaj do ulubionych

farouk - jak używać?

02.08.03, 13:37
Ktoś tu kiedyś pisał o jedwabistym olejku do włosów.
Jak go używać - lepiej na mokre czy suche włosy? W jakiej ilości?
Jedna duża kropelka to chyba za mało, bo nie widzę żadnego efektu ;-(
D.
Obserwuj wątek
    • deczi Re: farouk - jak używać? 03.08.03, 12:32
      Naprawdę nikt nie wie?
      ;-(
      • aally Re: farouk - jak używać? 04.08.03, 11:34
        Najlepiej na wilgotne (osuszone ręcznikiem) włosy, po umyciu.
        Na moje włosy o długości odrobinkę za ramiona (z tym że mam bardzo rzadkie,
        słabe)wystarczy kropelka objętościowo porównywalna z ziarnkiem kukurydzy.
        Włosy doskonale się rozczesują i nabierają zdrowego blasku, który ja zaraz
        niweluję mocnymi środkami do stylizacji;)
        Pozdrawiam
        a.
        • deczi Re: farouk - jak używać? 04.08.03, 13:47
          aally napisała:

> Najlepiej na wilgotne (osuszone ręcznikiem) włosy, po umyciu.
          > Na moje włosy o długości odrobinkę za ramiona (z tym że mam bardzo rzadkie,
          > słabe)wystarczy kropelka objętościowo porównywalna z ziarnkiem kukurydzy.
          > Włosy doskonale się rozczesują i nabierają zdrowego blasku, który ja zaraz
          > niweluję mocnymi środkami do stylizacji;)
          > Pozdrawiam
          > a.
          Dziekuję.
          A czy nie zauważyłaś, żeby po tym olejku włosy bardziej się przetłuszczały?
          Czy za dużo nakładam? (2 kropelki, bo po jednej nie widziałam żadnego efektu)
          D.
    • Gość: aganiok13 Re: farouk - jak używać? IP: *.polkomtel.com.pl 08.08.03, 09:31
      A gdzie można kupić taki olejek i czy jego główną zaletą jest nadanie połysku ??

aganiok13@gazeta.pl
      • Gość: magda Re: farouk - jak używać? IP: *.elartnet.pl 08.08.03, 12:18
        Jesli jestes z Warszawy to ja widzialam ten produkt w sklepie fryzjerskim na
        Koszykowej ( nr ulicy nie pamietam ale jest on na odcinku miedzy pl.
        Konstytucji a wydziałem architektury)
    • Gość: Ulcia Re: farouk - jak używać? IP: *.jaworzno.sdi.tpnet.pl 09.08.03, 12:51
      Ile kosztuje ten olejek?
      • Gość: tangerines Re: farouk - jak używać? IP: *.pop.e-wro.net.pl 10.08.03, 16:23
        Mały olejek to 12zł, duży ponad 100. Mały w zupełności wystarcza na ponad
        miesiąc. Ja uzywam na włosy do ramion małą kropelkę, wcieram tylko w końcowe 5
        cm długości włosa. Jak się użyje dużo to są tłuste. Olejek to Biosilk firmy
        Farouk i kupuje się go u fryzjerów albo w sklepach fryzjerskich.
        • deczi Re: farouk - jak używać? 10.08.03, 18:27
          Gość portalu: tangerines napisał(a):

> Mały olejek to 12zł, duży ponad 100. Mały w zupełności wystarcza na ponad
          > miesiąc. Ja uzywam na włosy do ramion małą kropelkę, wcieram tylko w końcowe
          5
          > cm długości włosa. Jak się użyje dużo to są tłuste. Olejek to Biosilk firmy
          > Farouk i kupuje się go u fryzjerów albo w sklepach fryzjerskich.

Był też do kupienia na Allegro niedawno, 50 ml za 50 zł. Myślę, że to sporo
          taniej niż u fryzjera i starczy pewnie na długo, bo używam prawie dwa tygodnie,
          a nawet nie widzać, żeby go ubywało ;-)
          D.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka