aga13133 29.11.07, 22:14 Może znacie coś co pozwoli mi przetrwać do czasu aż przestaną być takie cieniutkie? Boli... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaagna Re: usunęłam żel z paznokci- ałaaa 30.11.07, 11:31 Kup na Allegro Nail Tek II - to taki bezbarwny lakier do paznokci. Pomógł mi przetrwać w podobnej sytuacji. No i pozostałam mu wierna do dziś. Codziennie malujesz jedną warstwę, a po tygodniu zmywasz wszystko (jak ci mocno odpryśnie wcześniej, to zmywasz wcześniej - nie męcz sie). Odpowiedz Link Zgłoś
milusinska_binka Re: usunęłam żel z paznokci- ałaaa 30.11.07, 22:03 Zgadzam sie i polecam! Ja stosowalam Nailtek II, z tym,ze lakier podkładowy (foundation)- na paznokciach robi on matową powłoke,takze lakier sie na nim dlugo trzyma.Sprawdzilam i polecam z czystym sumieniem! Wykorzystalam juz 2 butelki! Odpowiedz Link Zgłoś
kkkkk4 Re: usunęłam żel z paznokci- ałaaa 01.12.07, 08:55 Zachęcona opiniami kupiłam nail tek na allegro u "sprawdzonego" sprzedawcy. Ta odżywka to zwykłe badziewie- wiec wniosek jeden na allegro są chyba podróby albo wniosek drugi ten cały nail-tek to shit. Kup zwykła odżywke w hipermarkceie na to samo wyjdzie. Ściągnełam tipsy 3 tyg temu-już paznokcie są ok - bez żadnych odżywek. Odpowiedz Link Zgłoś
b-6 Re: usunęłam żel z paznokci- ałaaa 01.12.07, 23:47 Ja raczej polecam malowanie odżywką wszystko jedno jaką,a przy okazji zabezpieczy paznokcie przed bolesnymi naruszeniami-2-3 razy w tyg. Odpowiedz Link Zgłoś
agiee1988 Re: usunęłam żel z paznokci- ałaaa 02.12.07, 10:31 poza sciagnieciem przez zebami ja nawet musiala zdrapac pilnikiem pozostalosci po tipsach (klei i resztki plastiku z zelem) ale nic nie robilam z nimi, czekalam az same sie odbuduja. Odpowiedz Link Zgłoś
aga13133 Re: usunęłam żel z paznokci- ałaaa 02.12.07, 15:04 Minęły trzy dni- jest lepiej. Od dwóch dni smaruję takim balsamem do paznokci Herba Studio- polecają go bardzo na wizażu... Zobaczymy efekty po dłuższym stosowaniu. Teraz cieszę się, że już tak nie boli... Odpowiedz Link Zgłoś