marghot 04.08.03, 14:47 Jaki preparat polecicie do pozbycia się rozstępów na biuście? Jakoś nie mogę znaleźć odpowiedniego mazidła :( Kremy napinające/ujędrniające, które stosowałam nie radzą sobie z tym problemem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wer Re: Biust - pielęgnacja IP: *.dip.t-dialin.net 04.08.03, 21:45 ja stosuje prysznic na zmaine ziomny i cieply i peeling smaruje bodylotin Jada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wer Re: Biust - pielęgnacja IP: *.dip.t-dialin.net 04.08.03, 21:46 JADE-sorrki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Biust - pielęgnacja IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.08.03, 07:25 a ja od tygodnia wcieram ampułki firmy Lierac jest napisane że kurację należy przeprowadzić przez 8 tygodni i nie przerywać zobaczymy co sie będzie działo czy cena jest warta tego preparatu Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: Biust - pielęgnacja 05.08.03, 08:08 Gość portalu: Monika napisał(a): > a ja od tygodnia wcieram ampułki firmy Lierac jest napisane że kurację należy > przeprowadzić przez 8 tygodni i nie przerywać zobaczymy co sie będzie działo > czy cena jest warta tego preparatu Daj znać pls o wynikach doświadczenia ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raczek Re: Biust - pielęgnacja IP: *.NAT.WRO.Korbank.PL 05.08.03, 08:47 marghotko, tu raczek. namierzyłam ten podkład shiseido, wypróbowałam i buuuuuuu:((((( nie mój odcień, niestety....bardzo mi przykro, bo cena nad wyraz atrakcyjna - w perfumerii prawie trzy razy tyle:( pozdrawiam, raczek Odpowiedz Link Zgłoś