helga22 09.12.07, 19:52 co sądzicie o avene cleanance k emulsja regulująca wydzielanie łoju i rogowacenie? Stosował ktoś Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justy1 Re: co sądzicie o avene 10.12.07, 10:29 wyreguluje rogowacenie, ale raczj nie przetłuszczanie Odpowiedz Link Zgłoś
agata.anna Re: co sądzicie o avene 10.12.07, 10:52 ja osobiście go lubię, u mnie działa na nierówności cery - wygładza, ale trzeba czasu, ja miałam dwa wysypy po nim - w krótkim odstępie, trzeba stosować filtr na dzień i dobry krem naiwlżający Odpowiedz Link Zgłoś
helga22 Re: co sądzicie o avene 10.12.07, 15:05 a jak działa na zaskórniki? krem z filtrem trzeba stosować i jeszcze nawilżający? Pani dermatolog nic mi o tym nie mówiła Odpowiedz Link Zgłoś
madziq81 Re: co sądzicie o avene 10.12.07, 16:06 U mnie też wygładził cerę, zwęził trochę pory. Używam właściwie przez całą jesień i zimę, ale nie codziennie tylko np 2 razy w tygodniu. Co do kremów to w dzień Photoderm MAX spf 100 Biodermy, a na noc- zamiennie z Cleanance K- Dermedic, Hydrabio Legere Biodermy. Generalnie polecam- tylko trzeba cierpliwości i systematyczności:) Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
agata.anna Re: co sądzicie o avene 10.12.07, 21:48 co do zaskórników - miałam ich mało, więc w sumie krem nie miał zbyt wiele do roboty :] krem z filtrem - koniecznośc, bo to kwasy i można nabawić się przebarwień krem nawilżający - zamiennie z Avene, żeby nie było przesuszenia cery Odpowiedz Link Zgłoś
gazela100 Re: co sądzicie o avene 12.12.07, 13:16 czy avene cleance k ma kwasy aha czy bha ? Odpowiedz Link Zgłoś