konkursowe2 15.12.07, 21:12 ja skusilam sie na: szminka mac eyeliner mac kredka granatowa lumen i wszystkie polecam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agiee1988 Re: co kupilyscie w ramach przedswiatecznego szal 15.12.07, 21:16 hmm ja nic, i nie wiem czy cos kupie Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: co kupilyscie w ramach przedswiatecznego szal 15.12.07, 21:39 1500ml szamponu Matrix sleek.look 1500ml odżywki Matrix sleek.look 400ml SprayTrix Matrix (bardzo polecam) :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
fruttidibosco Re: co kupilyscie w ramach przedswiatecznego szal 15.12.07, 22:07 blyszczyk Chanel Odpowiedz Link Zgłoś
kasiacholtur Re: co kupilyscie w ramach przedswiatecznego szal 16.12.07, 09:06 błyszczyk l'oreal glam shine, chusteczki samoopalajace vichy. Odpowiedz Link Zgłoś
beataa Pytanie do malange:) 16.12.07, 13:02 Malange, gdzie kupiłaś en duzy zestaw L`oreal.W salonie czy na allegro? Ja szukam sprawdzonego sprzedawcy na allegro.Czy ten spray ułatwia prosotwanie włosów przy użyciu prostownicy? Bardzo proszę i dziękuje za wszelkie informacje :))) Pozdrawiam Beata Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: Pytanie do malange:) 16.12.07, 14:03 Wszystko kupiłam w sklepie fryzjerskim :) SprayTrix to taki specjalny lakier do utrwalania już gotowej fryzury, stosuję go po prostowaniu. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
nuova a jaka jest różnica ... 16.12.07, 13:31 ...między kupowaniem przed świetami a kupowaniem w innym okresie ? Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: a jaka jest różnica ... 16.12.07, 13:54 U mnie są to nieplanowane zakupy :) czyli idę po prezenty a wracam z kilkoma rzeczami kupionymi przy okazji lub takimi które wpadną mi w oko :D lub są to rzeczy, na które normalnie szkoda mi pieniędzy ale "z okazji świąt" to sobie zafunduje (np. elektroniczna waga kuchenna :D) Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: a jaka jest różnica ... 16.12.07, 16:17 To zazdroszczę. :) U mnie cały budżet idzie na prezenty i chwilowo nie wiem, czym załatam dziurę w budżecie, a o nieplanowanych zakupach nawet nie myślę. Odpowiedz Link Zgłoś
biedro_neczka Re: co kupilyscie w ramach przedswiatecznego szal 16.12.07, 15:33 A ja trochę z innej beczki: kupiłam do domu nowy okurzacz i nową krajalnicę, chociaż te rzeczy stare są sprawne! Planuję jeszcze żelazko. Ale szaleję!!! Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: co kupilyscie w ramach przedswiatecznego szal 16.12.07, 15:50 Nic :)) przedświąteczne szaleństwa mnie nie dotyczą i jakoś nie potrafię zrozumieć ludzi, którzy na to cierpią ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sztrumf Re: co kupilyscie w ramach przedswiatecznego szal 20.12.07, 13:37 Tusz do rzes 2000 kalorii(niestety tylko wydluzajacy...kupilam nie ten co trzeba),jasno rozowy róz do policzkow i pastelowy blyszczyk z drobinkami sephora(polecam!blyszczy sie jak dior a kosztuje 22 zl!) Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
nati.82 Re: co kupilyscie w ramach przedswiatecznego szal 20.12.07, 13:51 W ramach szaleństwa przedświątecznego przeprowadziłam się i urzadziłam mieszkanie:-) Biorąc pod uwage, że fakt ten był odkładany od lipca, to i tak dobrze, że na święta jestem na swoim. A co do kosmetyków, to kupiłam tusz maybelline, ten dwufazowy, błyszczy tej samej firmy i cienie golden rose. Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: co kupilyscie w ramach przedswiatecznego szal 20.12.07, 17:16 a ja na ciuszki Odpowiedz Link Zgłoś
feralcat Re: co kupilyscie w ramach przedswiatecznego szal 20.12.07, 19:26 3 pary butow za w sumie 1100zl. jak na moja studencka kieszen to duuuzo. Mialam kupic jesze 2 pary ale nie mialam sily juz niesc tych toreb przez cale miasto. Zostawiam to na styczen, moze beda wyprzedaze. I zaplacilam za caly kurs 5 sesji akupunktury i banek chinskich w centrum medycyny chinskiej. To taki prezent swiateczny dla mojego ciala i duszy ktory bedzie trwal pare tygodni. Odpowiedz Link Zgłoś