angelika.mgielka 16.12.07, 22:49 Jaki według Was jest najskuteczniejszy antyperspirant? Co polecacie na nadmierne pocenie się?! Podzielcie się swoimi uwagami, spostrzezeniami... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annataylor Re: Skuteczny antyperspirant... 21.12.07, 13:12 to zalezy z jakiego powodu sie ktos nadmiernie poci. ogolnie rzecz biorac to dobre sa anty. VIVHY i SVR Lab. oraz te robione na zamowienie w aptece Odpowiedz Link Zgłoś
littlefrog Re: Skuteczny antyperspirant... 21.12.07, 13:19 dla mnie rexona oxygen, idealna. ale ja się prawie nie pocę więc podejrzewam że skuteczny byłby każdy pierwszy z brzega ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kaja004 Re: Skuteczny antyperspirant... 28.12.07, 17:34 Ja polecam Soraya Deodorant. Uwielbiam wariant Fresh. Fajnie Pachnie dobrze chroni. ja smaruje się nią tylko 1 raz dziennie i działam przez 24 godziny. Ani kropli potu tylko świeży zapach. Poniżej podaje linki o nim : www.soraya.pl/product.php?group=body&id=589 www.torebka.kafeteria.pl/katalog.php?mode=view&id=13563 Odpowiedz Link Zgłoś
saskiaplus1 Re: Skuteczny antyperspirant... 21.12.07, 14:35 Mój absolutny faworyt to Dove w sztyfcie. Odpowiedz Link Zgłoś
darsana Re: Skuteczny antyperspirant... 21.12.07, 17:27 Jestem zadowolona z rexony biorythm w sztyfcie. Jak na razie to najlepszy ze wszystkich które miałam. Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: Skuteczny antyperspirant... 21.12.07, 18:50 Od lat nie wiem, co to znaczy spocić się pod pachami.Używałam najpierw etiaxilu, potem przerzuciłam się na znacznie tańszy antidral.Nalezy stosowac ŚCIŚLE wg zaleceń, nigdy pod pachy po depilacji, używam na noc co 3-4 dni, rano zmywam dokładnie i przez następne dni wystarczy tylko myć się pod pachami wodą z mydłem, używam tylko perfum.Dla mnie baaardzo skuteczny środek,nie wiem już co znaczy przepocona pod pachami bluzka. Odpowiedz Link Zgłoś
iwcia142xd Re: Skuteczny antyperspirant... 21.12.07, 19:32 Dla mnie jeśli chodzi o kulkę to lady speedstick..a dezodorantu nie używam bo dla mnie to te antiperspiranty w spray-u wogule nuie pomagają ;/;/// Odpowiedz Link Zgłoś
karo881 Re: Skuteczny antyperspirant... 21.12.07, 21:12 Jezeli chodzi o te apteczne to etiaxil, natomiast takie zwyczajne to ja uzywam nivea pear&beauty. Polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
pamana Re: Etiaxil 21.12.07, 21:50 Polski Antidral duzy i tani lub tak samo dzialajacy Etaxil maly i drogi. do dostania w aptece. p. Odpowiedz Link Zgłoś
krv16 Re: Etiaxil 21.12.07, 23:02 a ja uzywam etiaxilu i nie zawsze działa, stosuje co drugi dzień, na dzień, po kąpieli na suchą skóre i czekam az wyschnie zanim cos ubiorę i często nie pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
karo881 Re: Etiaxil 22.12.07, 11:19 Etiaxil nie zawsze dziala,bo nie nalezy go stosowac tak czesto. Jedynie raz na jakis czas, a tak poza tym stosowac jakies inne antypespiranty takze. Sama zauwazylam,ze jezeli caly czas (powiedzmy co2-3 dni) stosowalam Etiaxil on poprostu juz na mnie nie dzialal. Wszystko z umiarem. Odpowiedz Link Zgłoś
koa.la Re: Etiaxil 25.12.07, 16:55 nivea pure w sprayu a w kulce AA, są w różnych zapachach Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: Skuteczny antyperspirant... 28.12.07, 13:30 Ja używam pomarańczowego AA w kulce i jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
rensa Re: Skuteczny antyperspirant... 28.12.07, 14:12 polecany przez dermatologów jako jedyny skuteczny jest poza Etiaxilem- który jak mówicie nie działa, jest Spirial firmy SVR. Warty polcenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
weana Re: Skuteczny antyperspirant... 29.12.07, 04:35 Ja stosuje etiaxil raz w tygodniu. Na mnie nie działa w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś