Dodaj do ulubionych

markowe ciuchy na Allegro

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.03, 19:30
Czesc dziewczyny,

jak jestescie zainteresowane dobrymi markami a w szczegolnosci ORYGINAŁAMI to
polecam handlowca seebek na Allegro (seebek to jego nick). Ma ciuchy CK,
DKNY, RL, MANGO itp.....Kupilam od niego koszulke RL jest sliczna i
niepowtarzalna.Czy wy moze znacie kogos innego co handluje ciuchami ale tylko
oryginaly?

oto link to jego strony
allegro.pl/my_page.php?uid=216442
Obserwuj wątek
    • Gość: słonko Re: markowe ciuchy na Allegro IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.03, 22:10
      Czy możesz mi wytłumaczyć jak dokonuje się zakupów na allegro ? Wybacz moje
      ciemniactwo w tej materii... Można płacić w formie przelewu ?
      • Gość: Pati Re: markowe ciuchy na Allegro IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.03, 08:50
        mozesz placic przelewem na konto, albo przy odbiorze przesylki tylko wtedy
        koszt wysylki jest troszke wiekszy o okolo 2-3 PLN. pamietaj tylko aby
        licytowac u osob ktore maja minimum 10 pozytywnych komentarzy

Pati
    • Gość: fifi Re: markowe ciuchy na Allegro IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.03, 23:31
      malutki spamik? sprawdziłam jego ofertę - 5 bluzek na krzyż w dodatku po
      chorych cenach, można trafić markowe ciuchy i DKNY i inne na allegro po
      znacznie bardziej atrakcyjnych cenach, więc daruj sobie autoreklamę lub reklamę
      znajomego i odpowiedź dla osoby pytającej o możliwość regulowania przelewem -
      tak jest to możliwe o ile zgodzi się na to osoba sprzedająca - zwykle jest to
      jednak przelew na konto przed otrzymaniem towaru zwłaszcza osoby nowe, nigdy
      wcześniej nie uczestniczące w aukcjach i nie posiadające żadnych pozytywnych
      komentarzy...

a pannie spamiarze już podziękujemy !!!
      • Gość: Pati Re: markowe ciuchy na Allegro IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.03, 08:55
        hmm, to nie autoreklama ale poprostu pomoc, jesli ktos che cos kupic. a czy to
        spamik to niech sprawdza inne osoby. Oczywiscie ze mozesz znalesci inne
        koszulki oryginalne jednak ja kupilam u niego i wiem ze sa na 100% oryginalne.
        Kiedys moj chlopak kupil Bossa super oryginal itp..., a okazalo sie ze ten BOSS
        to taki jak mozna kupic na stadionie 10-lecia za moze 25PLN. Wiec jesli cie ten
        maeil urazil to sorry ale nie musisz byc taka 'MILA'
    • Gość: Nitka Re: markowe ciuchy na Allegro IP: *.ipt.aol.com 09.08.03, 01:39
      Nie warto, te koszulki DKNY to tragedia...
      Mam kilka takich kupionych po 5 USD i dokladnie tyle sa warte....

• Gość: samanta Re: markowe ciuchy na Allegro IP: *.kabel.telenet.be 09.08.03, 07:53
      Niewazna cena - wazne , ze ciuchy sa markowe a to sie w Polsce liczy
      :-) + :-( O jezu
      • Gość: Nitka Re: markowe ciuchy na Allegro IP: *.ipt.aol.com 11.08.03, 18:14
        Ale dziewczyny....to ze tam jest napisane DKNY to znaczy ze to juz markowe.
        To iluzja...w sklepach firmowych tego nie ma...marki wypuszczaja takie koszulki
        (chinskie brandowane) zeby zbic kase i tyle...
        Wielka moda dla mas hahahahahahahaah, zwykly t-shirt...zwykla szmata z napisem
        DKNY robi elegancje? nie dajcie sie zwariowac.

Zdecydowanie wole t-shirty porzadnych firm koszulkowych GAP czy Banana...
        • Gość: zinn Re: markowe ciuchy na Allegro IP: 195.94.218.* 12.08.03, 11:17
          Gość portalu: Nitka napisał(a):

> Ale dziewczyny....to ze tam jest napisane DKNY to znaczy ze to juz markowe.
          > To iluzja...w sklepach firmowych tego nie ma...marki wypuszczaja takie
          koszulki
          >
          > (chinskie brandowane) zeby zbic kase i tyle...
          > Wielka moda dla mas hahahahahahahaah, zwykly t-shirt...zwykla szmata z
          napisem
          > DKNY robi elegancje? nie dajcie sie zwariowac.
          >
          > Zdecydowanie wole t-shirty porzadnych firm koszulkowych GAP czy Banana...

A co ty tak bojowniczo nastawiona jesteś do napisów DKNY itp. razi cie to w
          oczy??? Jak ktoś kupił sobie koszulke z tajwanu z napisem CK i go to cieszy to
          co ci do tego kto w czym chodzi i ile za to zapłacił. a ty myślisz że te
          twoje "porządna" GAP to z jakiego źródla pochodzi - pewnie metke też żółtki
          wszyswałay - a i chyba nie jest "nieśmiertelna zwykłą szmatą z napisem" też się
          zużywa :-)))
        • Gość: kara Re: markowe ciuchy na Allegro IP: 195.193.202.* 12.08.03, 12:49
          Gość portalu: Nitka napisał(a):

>
          > Zdecydowanie wole t-shirty porzadnych firm koszulkowych GAP czy Banana...

he, he, zwlaszcza, ze sa produkowane w dokladnie TYCH samych fabrykach, co
          DKNY...Chiny, Turcja, Indie...
          • Gość: marko Re: markowe ciuchy na Allegro IP: *.citicorp.com 12.08.03, 13:00
            GAP Banana to dla frajerstwa ha ha ha DKNY gora
    • Gość: mix Re: markowe ciuchy na Allegro IP: *.citicorp.com 12.08.03, 11:45
      GAP- powiem tylko tak GAP jest dla ludzi ktorzy nie sa yapi tylko chca byc
      niiby cool. Sorry ale kazdy moze chodzic nawet w Camelach - dlatego denerwuje
      mnie strasznie jak ktos sie zle pisze o takich ludziach!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka