paulinaa 29.12.07, 14:13 Dziewczyny gdzie w Poznaniu kupić kosmetyki Fruttini? I inne ciekawe mazidła do ciała? moze znacie jakąś fajną drogerię dobrze zaopatrzoną? bo w tych rossmanach i superpharmach nic nie ma:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jolla7 Re: Poznanianki pomóżcie 29.12.07, 14:19 Napewno dostaniesz w internetowych drogeriach Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Poznanianki pomóżcie 29.12.07, 14:31 tylko, ze ja nie chce w internetowych-chce isc do dorgerii pooglądac i poczytac opakowania, powąchac itd Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: Poznanianki pomóżcie 29.12.07, 17:59 Sporo takich zapachowcow jest w Superpharmach (jest np. agualina, freeman, nietypowe maski, maseczki itp). W P-niu Superpharm jest w King Cross i Starym Browarze. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Poznanianki pomóżcie 30.12.07, 12:54 niestety nie satysfakcjonuje mnie to co jest w sp-szczególnie ten w browarze, w kingcrossie lepiej tylko ja mam tam bardzo daleko i rzadko jezdze Odpowiedz Link Zgłoś
ewka_pn Re: Poznanianki pomóżcie 30.12.07, 01:09 wszelkiego rodzaju aromatryczne masla karite na kilogramy, pchnidla do kapieli i nie tylko maja tez w sklepie 'mydlo i powidlo' w browarze, podobne stoisko widzialam w panoramie.. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Poznanianki pomóżcie 30.12.07, 12:54 oo nigdy tam nie zaglądałam, dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś