Gość: Madzia IP: *.protonet.pl 14.08.03, 16:35 Dużo się naczytałam o tym kremie. Jest to krem na blizny, jednakże dużo osób używa go w walce przeciw roztępom i są zadowoleni z rezultatów. Czy ktoś z was również używal tego kremu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Małgoń Re: krem CEPAN na rozstępy IP: *.4web.pl 14.08.03, 20:21 stosuje cepan od miesiąca czuję się lepiej dlatego, że dostałam potwierdzenie dermatologa o skuteczności tego kremu ale jak on zadziała tego nie moge przewidzieć, bo podobno efekty mogą być dopiero po roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: krem CEPAN na rozstępy IP: *.siemiatycze.sdi.tpnet.pl 18.08.03, 21:19 słuszałam ,że na rozstępy nic już nie pomoże ,chyba że są jeszcze fioletowe ,wtedy krem pomoże je tylko wybielić, a później pozostaje tylko operacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megima Re: krem CEPAN na rozstępy IP: *.w / 192.168.10.* 18.08.03, 23:36 Stosuje Cepan na blizne po wyciaciu pieprzyka i nic. Buu... Odpowiedz Link Zgłoś
misia.m Re: krem CEPAN na rozstępy 24.08.03, 20:12 Kurcze,ale macie pomysły ,CEPAN na rozstępy. No to może teraz CONTRATUBEX? Odpowiedz Link Zgłoś