domiska75 30.01.08, 14:08 Reklamują takowe kremy nakładane li tylko w zmarszczkę. Co o nich myślicie? Są polecane od 40 roku życia, ja mam 30, ale spore bruzdy między nosem a ustami. Czy zastosować?? Doradźcie, bo drogie ustrojstwa - ok. 50zł. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
b-b1 Re: Krem na bruzdy 30.01.08, 16:18 Takie bruzdy sa naprawde bardzo trudne do "naprawy"-walcze z nimi od lat-cóz taka uroda.. Zlikwidowac je możesz wstrzykujac kwas hialuronowy-jako, ze ja zabiegu nie zamierzam przeprowadzac-stosuje kremy przeciwzmarszczowe specjalnie na zmarszczki mimiczne z kwasem hialuronowym. Kremy sa np np pod oczy-a ja ładuje w bruzde wieczorkiem sporą ilosć i czekam aż się wchłonie.. z efektu jestem w miare zadowolona-widze, ze od pewnego czasu podkład przestał się w nich "zbierac"-znaczy zrobiły sie płytsze. Odpowiedz Link Zgłoś
yagiennka Pic na wodę 30.01.08, 19:13 Szkoda kasy. Kilka wypróbowałam i żadnen nie działał. Moim zdaniem nie ma cudów na bruzdy i głebsze zmarszczki. Cuda zdziałają tylko zabiegi kosmetyczne w gabinetach typu jakies kwasy czy wypełnianie. U mnie tylko jedna rzecz spłyca zmarszczki - bardzo dobre nawilżenie. Jak sobie nałożę maseczkę a potem jeszcze specjalny zel nawilżający do cery i na to krem to wtedy faktycznie efekt widać na kilka godzin. Odpowiedz Link Zgłoś
domiska75 Re: Pic na wodę 30.01.08, 21:21 No u mnie te bruzdy znacznie się zmniejszają, prawie znikają późnym popołudniem czy wieczorkiem. Mimo kremu i nawilżania najgorzej jest rano.. Odpowiedz Link Zgłoś
mala03 Re: Pic na wodę 30.01.08, 22:09 Ja kiedyś miałam taki problem - zlikwidowałam bruzdę zwykłą śmietaną nakładaną kilkakrotnie w ciągu dnia (im bardziej naturalna śmietanka tym lepiej) - tak mi poradzila moja Babcia, która dożyła 86 lat bez zmarszczek:-) Odpowiedz Link Zgłoś