Dodaj do ulubionych

buty na zimę

IP: 195.205.251.* 20.08.03, 08:12
jakie będą modne buty na zimę? dalej czubki???
Obserwuj wątek
    • marghot Re: buty na zimę 20.08.03, 08:15
      Gość portalu: go napisał(a):

> jakie będą modne buty na zimę? dalej czubki???

brrr ni emówmy jeszcze o zimie :)))
      ponoć czubki nadal w modzie :P
      • Gość: go Re: buty na zimę IP: 195.205.251.* 20.08.03, 08:18
        wiem, wiem....ale potem jak zwykle sie okaże, że wszystko przebrane na jesieni,
        więc juz tak na zapas się dowiaduję :)
    • czarodziejka1 Re: buty na zimę 20.08.03, 10:00
      Pokazały się już pierwsze kolekcje jesienno-zimowych butów. Nadal królują
      szpice, a do tego na wysokich szpilach :( Ale....widziałam też trochę butów z
      kwadratowymi noskami, czyli będzie się nosiło co kto lubi :)
    • Gość: maja Re: buty na zimę IP: *.80-202-238.nextgentel.com 20.08.03, 10:06
      Buty na zime ktore ja bym kupila musza :
      - podobac mi sie
      - byc cieple
      - byc w odopowiednim rozmiarze
      - miec miejsce na dodatkowa skarpete na wypadek mrozow, zadne szpice bo wtedy sie szybciej marznie w palce
      - byc wykonane z nieprzemakalnego materialu badz skory
      - byc wygodne
      - miec antyposlizgowe podeszwy

a czy to bedzie szpic czy kwadratowy czubek.........nie obchodzi mnie w ogole...

ale coz....marznijcie i potykajcie sie na wysokich obcasach niewolnice mody ;)
      • marghot Re: buty na zimę 20.08.03, 10:08
        Gość portalu: maja napisał(a):

> Buty na zime ktore ja bym kupila musza :
        > - podobac mi sie
        > - byc cieple
        > - byc w odopowiednim rozmiarze
        > - miec miejsce na dodatkowa skarpete na wypadek mrozow, zadne szpice bo wtedy
        s
        > ie szybciej marznie w palce
        > - byc wykonane z nieprzemakalnego materialu badz skory
        > - byc wygodne
        > - miec antyposlizgowe podeszwy
        >
        > a czy to bedzie szpic czy kwadratowy czubek.........nie obchodzi mnie w
        ogole..
        > .
        >
        > ale coz....marznijcie i potykajcie sie na wysokich obcasach niewolnice mody ;)

Nie wydaje mi sie, ze tu chodzi o niewolnictwo.
        Nie wyobrazam sobie zalozenia takich butow jak wyzej do garsonki.
        Butki owszem, do dzinsow lub na weekendowe wypady, ale nei do pracy.
        Przynajmniej nie do mojej.
      • Gość: moboj Re: buty na zimę IP: *.magma-net.pl 20.08.03, 10:15

> Buty na zime ktore ja bym kupila musza :
        > - podobac mi sie
        > - byc cieple
        > - byc w odopowiednim rozmiarze
        > - miec miejsce na dodatkowa skarpete na wypadek mrozow, zadne szpice bo
        wtedy s
        > ie szybciej marznie w palce
        > - byc wykonane z nieprzemakalnego materialu badz skory
        > - byc wygodne
        > - miec antyposlizgowe podeszwy
        >
        > a czy to bedzie szpic czy kwadratowy czubek.........nie obchodzi mnie w
        ogole..

popieram maję. własnie takie buty, jak ona opisuje kupiłam w zeszłym roku i
        zamierzam je nosić także i tej zimy:) są ciepłe, wygodne, z antyposlizgową
        podeszwą i ocieplane w środku.
        nigdy nie sugerowałam się modą, bo jakoś nie lubię nosić tego, co cale miasto.
        no i zawsze zimą żal mi dziewczyn, które suną w minispódniczkach i w
        kozaczkach z noskami i na wielkich szpilkach. chód takiej osoby
        przypomina "drobienie" gejszy... no ale każdy nosi to, co lubi:)
        • Gość: maja Re: buty na zimę IP: *.80-202-238.nextgentel.com 20.08.03, 10:30
          co do mych bucikow zmiowych to ulubiona para sa buty z Goretex'u, ktore doskonale spisuja sie podczas mroznej zimy, deszczu itd. Do miasta zbyt nie pasuja ( chociaz przy wielkich mrozach w nich chodzilam, cieplo i zdrowie najwazniejsze ), wiec na miasto mam skorzane buty - dorownujace memu opisowi a ktore smialo mozna zalozyc do eleganckich spodni - mam tez pare kozakow do spodnicy - ocieplanych, antposlizowych, skorzanych, z miejscem na skarpete, kobiecych.....

Tyle, ze ze mna jest troche ciezka sytuacja - nosze rozmiar 40/41 i z doborem fajnych butow jest ciezko. W szpicach wygladalabym jak potwor - ja kupuje wiec to co jest w mym rozmiarze ( oczywiscie pod warunkiem ze sie podoba ). Najchetniej na przecenach - wtedy najczesciej buty o duzych rozmiarach sa sporo przecenione i mozna za smieszne pieniazki kupic dobre, fajne buty. W czerwcu kupilam srebne sandalki za 20 zl - balam sie ze sie szybko rozleca, a one dzielnie wytrzymaly tance na 3 weselach - i przy tym nie obtarly :)))))))) co jest moja kolejna zmora ..........

• Gość: moboj Re: buty na zimę IP: *.magma-net.pl 20.08.03, 10:57

> Tyle, ze ze mna jest troche ciezka sytuacja - nosze rozmiar 40/41 i z
            doborem f
            > ajnych butow jest ciezko. W szpicach wygladalabym jak potwor - ja kupuje
            wiec t
            > o co jest w mym rozmiarze ( oczywiscie pod warunkiem ze sie podoba ).

wiem, o czy mówisz... kiedyś w tramwaju spotkałam dziewczynę: rozmiar nogi
            gdzieś około 41 i do tego buty z wielkim szpicem. gdyby ubrała płetwy dla
            pływaków efekt komiczny byłby ten sam:)
            z zimowymi butami nie mam problemu, bo spódnice noszę tylko latem. a buty,
            które sobie kupiłam pasują i do dżinsów, i do moich ulubionych szerokich
            spodni z kantem. własnie świetne spodnie na zimę widziałam wczoraj w
            terranovie - szeroki, z grubego ciepłego materiału, z kantem - mój ulubiony
            fason.
            • Gość: go Re: buty na zimę IP: 195.205.251.* 20.08.03, 11:14
              nie chodziło mi o to, żeby się dowiedzieć co będzie modne po to, żeby zaraz
              polecieć to sobie kupić, ale o to CO BĘDZIE W SKLEPACH, zeby się zorientować
              czy nadal szpice czy może juz nie.
              ja najchętniej nosiłabym sportowe wygodne buty przez cały rok, ale niestety do
              pracy nie mogę absolutnie.
              • Gość: maja Re: buty na zimę - hihihi IP: *.80-202-238.nextgentel.com 20.08.03, 11:27
                Zawsze mozna przebrac jak sie przychodzi do pracy :)))))))))))))
                Bo siedziec w pomieszczeniu przez caly dzien w zimowych butkach jest goraco i niehigienicznie :)))))))))))) pamietam to z ostatniej zimy - mroz na zewnatrz - czlowiek wyubierany - a pomieszczenisch cieplutko i ukrop... Tego wlasnie nie lubie w zimie - tych zmian temperatur, tego przebierania sie caly czas. Poniewaz jestem zmarzluchem zakladam na siebie tone swetrow - i podczas wyjscia do kawiarni np czy gdziekolwiek to mnie wiekszosc czasu zajmuje rozebranie sie, a potem ubranie w te wszystkie warstwy. Zawsze ludzie musza na mnie czekac :)))))
                • Gość: go Re: buty na zimę - hihihi IP: 195.205.251.* 20.08.03, 11:31
                  zgadzam się, ale jakoś nie widze się jadacej do pracy w eleganckich spodniach,
                  z elegancką torebka itd. i do tego w sportowych butach...
                  • marghot Re: buty na zimę - hihihi 20.08.03, 11:32
                    Gość portalu: go napisał(a):

> zgadzam się, ale jakoś nie widze się jadacej do pracy w eleganckich
                    spodniach,
                    > z elegancką torebka itd. i do tego w sportowych butach...

to dopiero bylby widok ;)))
                    ja tez uwielbiam ubierac sie na cebulke :P
                  • Gość: maja Re: buty na zimę - hihihi IP: *.80-202-238.nextgentel.com 20.08.03, 11:41
                    A czy ja napisalam, ze tylko buty sportowe moga spelniac podane przeze mnie warunki?
                • Gość: maja Re: buty na zimę - hihihi IP: *.80-202-238.nextgentel.com 20.08.03, 11:34
                  A najgorsze zima sa dla mnie podroze samolotem. Tutaj zimno, tam zimno wiec zabieram cieple buty. Poniewaz buty te zajmuja sporo miejsca i waza duza zakladam je na nogi-----a na Okeciu jest zawsze tak goraco zima!!!! Ja po prostu plywam w tych butach....brrrrrrrrrrr

Tak mnie cos z ta zima naszlo, ale to pewnie z powodu jesiennej pogody za oknem. Tu gdzie mieszkam czuc nadchodzaca zime....niestety Robi sie cicho, ptaki zmykaja pomalu, polnocne wiatry zaczynaja wiac....wiem ze jeszcze sa szanse na cieple, piekne sloneczne dni ( w niedziele biegalam w sandalkach ) ale juz trzeba myslec o kupnie drewna do kominka, o zakupie zimowj -porzadnej kurtki ( aby uniknac tych stu warstw na sobie ), moze nowych butow......ufff
                  • Gość: go Re: buty na zimę - hihihi IP: 195.205.251.* 20.08.03, 11:41
                    i polepimy sobie niedługo bałwanka... :)
                    • Gość: maja Re: buty na zimę - hihihi IP: *.80-202-238.nextgentel.com 20.08.03, 11:44
                      a te wojny sniezne? br znowu maz bedzie mnie namietnie wrzucal do sniegu!!
                      Boze, czemu Ci mezczyzni tak maja ?? :)))))))))))
                      I swieta, ozodbione swiatelkami miasta, choinki w domach, ten swiatecny nastroj,sanki,narty :)))))))) nie moge sie doczekac ;))))))) A najpiekniejszy moment zimy dla mnie to wtedy jak zaczyna pachniec wiosna w powietrzu...KOCHAM TO
                      • Gość: kiwi Re: buty na zimę - hihihi IP: *.kprm.gov.pl 20.08.03, 12:30
                        A ja najbradziej "lubię" listopad i grudzień - bo wtedy choruję na zapalenie
                        zatok, siedzę na zwolnieniu i świszczy mi w uszach.
                        Głośniej niż wiatr za oknem :((((

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka