Dodaj do ulubionych

Wybielanie ząbków- BIAŁA PERŁA??????????????

IP: *.chello.pl 21.08.03, 17:00
Czy któraś z Was używała żelu Biała perła, wybielającego ząbki? Zastanawiam
się nad kupnem jednak nie wiem czy warto.Czy faktycznie wybiela i
najważniejsze czy ząbki nie reagują na ten żel nadwrażliwością , tak jak to
ma miejsce przy stosowaniu pasków Blendamed.Dzięki z góry za opinie;)
Obserwuj wątek
    • Gość: justy Re: Wybielanie ząbków- BIAŁA PERŁA?????????????? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.03, 21:39
      stosowałam białą perłę i whitestrips. perła wogóle nie dała efektu. paski
      zauważalnie rozjaśnieły mi zęby (ale nie są białe niestety)
      • Gość: gosia Re: Wybielanie ząbków- BIAŁA PERŁA?????????????? IP: *.di.pl / 192.168.0.* 21.08.03, 22:45
        Ja tez kupilam perle - do dupy. nie kupuj. paski podobno niszcza szkliwo.
        • Gość: Szok Re: Wybielanie ząbków- BIAŁA PERŁA?????????????? IP: 192.2.1.* 22.08.03, 11:28
          A ja bylam bardzo zadowolona! W opakowaniu sa dwie tubki zelu wybielajacego i
          dwie 'foremki' na zeby. Stosowalam ja przez 3 dni raz dziennie a przez kolejne
          7 dni dwa razy dziennie po 20 minut. Fakt, ze po kilku uzyciach mialam troche
          podraznione dziasla ale zrezygnowalam z jednoczesnego uzywania past
          wybielajacych i mylam ziolowa Colodent. Po 5 dniach widzialam juz bardzo
          wyrazna roznice a po 10 dniach zeby byla calkowicie rownomierne w kolorze i
          naprawde duzo, duzo bielsza. Na cala kuracje zuzylam tylko 1 tubke zelu wiec za
          kilka miesiecy uzyje drugiej. Mysle, ze to jest dobra metoda i dodatkowo
          niedroga.
          • Gość: karla Re: Wybielanie ząbków- BIAŁA PERŁA?????????????? IP: *.chello.pl 22.08.03, 19:18
            Dzięki za opinie;)
            • Gość: oliwka Re: Wybielanie ząbków- BIAŁA PERŁA?????????????? IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 22.08.03, 21:57
              Chciałabym sobie to kupic, tylko jeszcze interesuje mnie cena tego wynalazku,
              ile to kosztyje? Podrawiam/oliwka
              • Gość: sara Re: Wybielanie ząbków- BIAŁA PERŁA?????????????? IP: *.gliwice.pl / 192.168.50.* 22.08.03, 23:53
                a ja słyszałam, że pasta Rembrand jest b.dobra - koszt 40,-
    • Gość: majka Re: Wybielanie ząbków- BIAŁA PERŁA?????????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.03, 23:10
      Zamiast kupowania past czy tych pasków drogich zresztą.Polecam wykonanie u
      dentysty zabiegu czyszczenia zębów, koszt ok 50 zł.

Efekt past wybielających jest taki , że zęby mogą rozjaśnieć o dwa odcienie a
      po dwóch miesiącach jest tak jak było na początku.
      Po tym zabiegu u dentysty zęby bieleją i są "czystsze". Dentysta likwiduje
      osad z kawy , papierosów. Zabieg jest zdrowy i nie szkodzi co ważne.
      To oczywiście moje subiektywne zdanie. Sama używałam, bo sama się z tym zmagam.
      Majka
      • Gość: lenya Re: Wybielanie ząbków- BIAŁA PERŁA?????????????? IP: *.lublin.mm.pl 24.08.03, 20:01
        Kupiłam sobie taki zestaw do wybielania za granicą (tez gumowe szyny + żel do wypełnienia). Zanim go uzylam, zapytalam sie mojego dentysty, no i on mi stanowczo odradzil stosowanie tego typu specyfików, bo niszczą szkliwo. Szczególnie, ze w moim przypadku wybielanie nie jest konieczne, bo i tak mam wystarczająco białe zęby.
    • spearsbritney Re: Wybielanie ząbków- BIAŁA PERŁA?????????????? 25.08.03, 12:16
      Ja używam Białej Perły zanim wogóle pojawiły się reklamy tego produktu (tzn.od
      ponad 3 lat) i jestem bardzo,ale to bardzo zadowolona.Jedynym moim błędem było
      to,że nie stosowałam go równocześnie na górną i dolną szczękę,lecz tylko na
      górną (ubzdurałam sobie,że podczas uśmiechu widać tylko moje górne ząbki ;-)
      czego rezultatem po zużyciu 1 opakowania było to,że faktycznie w czasie
      rozmowy czy uśmiechania się musiałam "pracować" dolną wargą,by zasłonić dolne
      ząbki - bardzo wyraźnie ciemniejsze od górnych ;-) Potem kolejnym opakowaniem
      wyrównałam koloryt i teraz cieszę się bielą już wszystkich zębów,a wszyscy
      pytają mnie co robię że mam "uśmiech gwiazdy" ;-) Efekt wybielania jest
      trwały,po osiągnięciu wymarzonego efektu wystarczy raz na 1-2 tyg użyć raz
      żelu by "odświeżyć" biel,dlatego po zużyciu tych 2 opakowań trzecie starcza
      nawet na rok.Cena w porównaniu z Blendamedem jest przystępna - ja kupuję Perłe
      po ok.50zł. Przypuszczam,że uzyskany przeze mnie rezultat był po części
      spowodowany także tym,że używałam żelu dłużej aniżeli zaleca producent
      tzn.zamiast 0,5h każdorazowo trzymałam aplikatory w ustach po 1-2h (dopóki
      nagromadzona ślina zmuszała mnie do jego wyjęcia ;-) Samo uczucie trzymania
      tego gumowego kawałka też nie należy do najprzyjemniejszych na świecie,ale
      cóż - "chcesz być piękna,musisz cierpieć"... :-) Ostatnio zaczął Peły używać
      wg moich zaleceń brat i już po tygodniu (codziennie po 1,5h) jego zęby są
      naprawdę białe.Pozdrawiam i życzę powodzenia!
      A oto link producenta - www.apipol.com.pl
      • Gość: Tuptus Re: Wybielanie ząbków- BIAŁA PERŁA?????????????? IP: *.usc.es 25.08.03, 13:09
        W takim razie nie wiem od czego to zalezy, ale u mnie, pomimo stosowania
        dluzszego niz zalecane nie zauwazylam zadnych zmian. Bylam niezadowolona, poza
        tym nie wiedzialam, jak poradzic sobie z gromadzaca sie slina. Dowiadywalam sie
        tez kiedys o zabiegi wybielania zebow u dentysty, b. drogie, cos kolo 1000 zl
        albo wiecej. MOze wypowiedzialby sie jakis dentysta o
        szkodliwosci/nieszkodliwosci takowych?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka