Gość: renia IP: *.radio.com.pl 23.08.03, 15:48 Gdzie są sklepy RC w Wawie? Znam tylko GMokotów, Klif i pl. Zbawiciela. Gdzie jeszcze? TNX Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nela Re: Royal Collection-Wawa IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.08.03, 17:12 Jesli czegos nie myle, to chyba na Jana Pawla, za rondem onz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martaa2 Re: Royal Collection-Wawa IP: *.acn.pl 23.08.03, 18:22 Panorama w al.Witosa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadja Re: Royal Collection-Wawa IP: *.acn.pl 24.08.03, 01:47 W Reducie tez jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Royal Collection-Wawa IP: *.radio.com.pl 24.08.03, 08:40 A czy wszystkie te RC mają też dział RC Young? Zapomniałam dodać, że bardziej chodzi mi o młodziezowy. Odpowiedz Link Zgłoś
sagaa Re: Royal Collection-Wawa 24.08.03, 10:07 Nie jestem z Warszawy, ale mam wizytówkę z adresami i numerami telefonów do sklepów Royal Collection. Jak będzie ci się chciało dzwonić :-), to mogę ci przepisać wszystkie numery telefonów. Ale może jeszcze ktoś z Warszawy ci odpowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Royal Collection-Wawa IP: *.radio.com.pl 24.08.03, 10:56 Ojej, nie chcę cię kłopotać. Poradzę sobie jakoś. Szukam po prostu takich fajnych okrutnie przecenionych spodni, ale w klifie były tylko w rozmiarze 34. Dzięki za dobre chęci. Odpowiedz Link Zgłoś