kleine.prinzessin 21.02.08, 08:29 Czy te szampony mozna kupic w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zielonakoniczynka Re: Ultra Doux 21.02.08, 08:40 już dawno ich nie widziałam, ale barrrrrdzo je lubiłam, szczególnie ten z białą pokrzywą i waniliowy:) Odpowiedz Link Zgłoś
happy_time Re: Ultra Doux 21.02.08, 10:55 Nie widziałam ich w Polskich sklepach chyba od 10 lat. Używałam kiedys morelowego dla dzieci i bardzo milo go wspominam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka87 Re: Ultra Doux 21.02.08, 12:09 Tez uzywalam morelowego ;) Ciekawe, czemu je wycofali.... Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: Ultra Doux 21.02.08, 12:11 Niestety nie ma ich w sklepach już od bardzo dawna. Odpowiedz Link Zgłoś
mk0615 Re: Ultra Doux 21.02.08, 20:44 Oj tak, tak. Używałam morelowego i lipowego, i jeszcze paru. Uwielbiałam te szampony bo one bardzo intensywnie pachniały tymi roślinami. Może to zasługa jakiejś chemii, wtedy się tym nie interesowałam, ale miało się wrażenie, że wylewa się na głowę nektar z samej moreli, lipy itdd. Ach... To były czasy, a ja byłam piękna i młoda. Odpowiedz Link Zgłoś
kammik Re: Ultra Doux 21.02.08, 13:18 Faktycznie, był i morelowy, bardzo smakowity :) Mam w domu któryś z szamponów, ale przywieziony z Francji. Zniknęly z polskich sklepow jak kiedyś jogurty Yoplait (za jeżynowy dałabym się pokroić). Odpowiedz Link Zgłoś
majeczka_24 Re: Ultra Doux 21.02.08, 15:31 widuje je na pułkach w sklepach w BRukseli,u nas nie ma juz ich bardzo długo,nie stosowałam jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
asiako Re: Ultra Doux 29.04.08, 11:11 oj, nie.. też mi go brakuje ;( znalazłam ostatnio we Włoszech pod nazwą Ultra Dolce. a u nas, jak kamień.....:( Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen Re: Ultra Doux 15.07.08, 08:30 w niemczech one jeszcze sa, kupilam waniliowy z sentymentu kiedys, i stwierdzlam ze do dupy sa te szampony;) Odpowiedz Link Zgłoś