Dodaj do ulubionych

Pojedyncze wypryski - jak leczyć?

IP: *.if.uj.edu.pl 26.08.03, 13:59
Właściwie nie mam wielkich problemów z moją cerą, ale jednak od czasu do
czasu zdażają się na twarzy jakieś wypryski. W takim momencie dobrze jest
mieć jakiś leczniczy specyfik, którym możnaby je posmarować i liczyć, że
szybciej znikną. Czy mogłybyście polecić coś o takim działaniu. Najchętniej
coś bez recepty.
Pozdrawiam,
Pine
Obserwuj wątek
    • Gość: M. Re: Pojedyncze wypryski - jak leczyć? IP: *.widzew.net / 10.20.23.* 26.08.03, 20:57
      Sądzę,że jest to sprawa indywidualna i trzeba to sprawdzić na sobie.Ja np. na
      pojedyncze wypryski używam maści cynkowej i jest dla mnie idealna ale np.mojej
      siostrze nie pomaga, ona używa zwykłego Oxycortu, po którym mnie np.jeszcze
      gorzej się goją.Pozdrawiam
      • Gość: goska Re: Pojedyncze wypryski - jak leczyć? IP: *.klc.vectranet.pl / 10.9.1.* 26.08.03, 21:32
        na pojedyncze to spoczko jest davercin
        • Gość: eressea Re: Pojedyncze wypryski - jak leczyć? IP: *.gorzow.mm.pl 26.08.03, 21:47
          Ja polecam benzacne (w aptece ok.5zł) oraz zielona glinkę punktowo. U mnie maść
          cynkowa nic nie pomaga, ale warto spróbować, jest bardzo tania, wiec wiele sie
          nie straci :)
    • Gość: Pine Re: Pojedyncze wypryski - jak leczyć? IP: *.if.uj.edu.pl 27.08.03, 09:29
      Bardzo dziękuję za waszą pomoc, i chyba nie pozostaje mi nic innego jak pojsc
      do apteki i kupic polecane przez Was srodki. Moze pomagą ;-))))
      • balbina_alexandra Re: Pojedyncze wypryski - jak leczyć? 27.08.03, 10:38
        Jednym z najskuteczniejszych środków jest Benzacne ale jest mocno drażniący,
        dlatego polecam jego delikatniejszą wersję - Brevoxyl. Deliktany, wchłania się
        idealnie, nadaje pod makijaż, skuteczny. Zawsze mam w domu pastę cynkową,
        kosztuje grosze ale znakomicie goi skórę. Na ropne wypryski może byc
        Dermaknel, choć z nim trzeba ostrożnie bo lubi mocno wysuszać. Wszystkie
        specyfiki sa dostępne bez recepty.
    • Gość: truskawa Re: Pojedyncze wypryski - jak leczyć? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.03, 12:51
      polecam żel punktowy Soraya, naprawdę skuteczny:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka