flydot Re: krostki na pupie 05.03.08, 12:20 Dzień w dzień dobry (może być Garnier czerwony) balsam wcierać. Efaktów oczekuj po dwóch - trzech miesiącach. Mówię z autopsji. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_werr Re: krostki na pupie 05.03.08, 12:24 peeling, ja robie z drobnoziarnistej soli, potem wcierac oliwke.mi pomogło :) Odpowiedz Link Zgłoś
miseczka.0 Re: krostki na pupie 05.03.08, 14:38 mnie pomogło słońce w Chorwacji, pierwszy raz miałam tyłek jak pawian (dupa słońca nie widziała hehe)ale kolejne wakacje już spoko.Pupcia została ciemna i gładziutka, oczywiście smarowidła używam z filtrem a krosty od wielu lat nie pojawiły się.Na codzień stosuję balsamy ale w celu nawilżania i natłuszczania całej skóry. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: krostki na pupie 05.03.08, 14:42 Najpierw peeling, poźniej przetarcie pupy plasterkiem cytryny, a następnie jakiś nawilżacz. Odpowiedz Link Zgłoś
hellious Re: krostki na pupie 05.03.08, 15:44 Peeling, szorstka rekawica i duuuuzo nawilzenia:) Acha, i cierpliwosci :) Odpowiedz Link Zgłoś
agiee1988 Re: krostki na pupie 05.03.08, 16:25 byl juz taki topiczek. ja tez mam krostki, jak moja siostra 5 lat temu byla w polsce to mi je normalnie wyciskala jak syfki., a je mam nieco dluzej niz 5 lat. myslalam nad kremem jakims tradzikowym ale nie przeszkadza mnie to, a na pewno nie w lozku. pozatym i tak majtki kosiumu zakrywaja mi pupe. Odpowiedz Link Zgłoś
aga717 Re: krostki na pupie 07.03.08, 14:20 kazdy krem na pupe dla dzieci np. bambino penaten Odpowiedz Link Zgłoś
somonika Re: krostki na pupie 11.03.08, 14:16 SUDOKREM - do kupienia w aptece, trzeba stosować codizennie Odpowiedz Link Zgłoś
mamajulki080506 Re: krostki na pupie 11.03.08, 15:34 jeśli nie masz uczulenia na propolis, to po kąpieli, peelingu, ale przed użyciem balsamu, popudruj pupę pudrem PROPOLISAN...mnie pomaga także na wypryski na twarzy i dekoldzie...teraz podczas ciąży starsznie wysypało mi ramiona i dekolt...puder załatwił sprawę bardzo szybko... Odpowiedz Link Zgłoś
hawajka111 Re: krostki na pupie 11.03.08, 21:55 potwierdzam informację o soku z cytryny + balsam, sama miałam taki problem i sok z cytryny naprawde daje efekty już po kilku dniach powodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś