extreme_honey 07.03.08, 15:04 Wranglery: Chcę kupić w sieci Wranglery model Eve. Obmierzyłam się na wszystkie strony ale chcę się jeszcze upewnić; może któraś z Was nosi 26/30 i czy pasuje do rozmiaru 36? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloneczna.dziewczyna Re: Off topic - do dziewczyn noszących... 07.03.08, 16:54 Nie to forum. Zapytaj na forum Moda. Odpowiedz Link Zgłoś
extreme_honey Re: Off topic - do dziewczyn noszących... 07.03.08, 17:02 Wiem że nie to forum, dlatego zaznaczyłam, że post będzie nie na temat. Nie lubię FM i nie zaglądam tam. Odpowiedz Link Zgłoś
garraretka Re: Off topic - do dziewczyn noszących... 07.03.08, 19:36 Ja je noszę. Jedne z moich ulubionych. Ale to 26/30 to takie trochę mniejsze 36. Bo 36 zwykle jest na mnie odrobinę za duże. A wranglery leżą jak ulał :) Odpowiedz Link Zgłoś
extreme_honey Re: Off topic - do dziewczyn noszących... 07.03.08, 19:46 A jednak znalazła się dobra duszyczka! Bardzo Ci dziękuję! Mam nadzieję, że odrobina streczu zrobi swoje i zmieszczę się w nie:) Odpowiedz Link Zgłoś
littlefrog Re: Off topic - do dziewczyn noszących... 07.03.08, 19:47 hmm, mam jedne wranglery rozm. 26 i w zasadzie mogłyby być troszkę mniejsze, ale ubraniowo noszę rozm. 32 bo 34 przeważnie jest dla mnie za duże. tak naprawdę rozmiar zależy tez od długości spodni, np. moje 25/32 (które muszę troszkę skracać) są praktycznie takie same jak 26/30. ale generalnie rozmiar 26 to raczej ubraniowe 34 niż 36, dla drobnych chudzinek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
littlefrog Re: Off topic - do dziewczyn noszących... 07.03.08, 19:48 a, teraz doczytałam że chodzi o 26/30. licz jednak na to że będzie to raczej 34 a nie 36. Odpowiedz Link Zgłoś
extreme_honey Re: Off topic - do dziewczyn noszących... 08.03.08, 07:23 Czyli najprawdopodobniej będą za małe. No nic, w takim razie poszukam 27/30. Bardzo Wam dziękuję !!! Odpowiedz Link Zgłoś
garraretka Re: Off topic - do dziewczyn noszących... 08.03.08, 09:46 Hmm.. jeśli chodzi o ten konkretny model... Ja się w żadne 34 nie mieszczę, 36 jest z kolei ciut za duże ale za to wranglery eve 26/30 są na mnie idealne. Wniosek jest jeden - trzeba mierzyć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
extreme_honey Re: Off topic - do dziewczyn noszących... 08.03.08, 09:56 Zaryzykowałam i kupiłam eve 27/32. Za kilka dni przekonam się czy dobrze wybrałam. Do tej pory miałam szczęście do kupowania "w ciemno", może i tym razem mnie nie opuści :) Szczerze mówiąc nie chce mi się jechać do sklepu. Odpowiedz Link Zgłoś
garraretka Re: Off topic - do dziewczyn noszących... 08.03.08, 10:43 W razie jakby co - zawsze możesz wymienić :) PS. Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet :) Odpowiedz Link Zgłoś
extreme_honey Re: Off topic - do dziewczyn noszących... 08.03.08, 10:54 Wzajemnie garraretko:) Odpowiedz Link Zgłoś
garraretka extreme_honey... 26.04.08, 12:51 Jak już kiedyś pisałam - narobiłaś mi smaku - i właśnie stałam się posiadaczką wranglerów - model eve - w kolorze dark blue :) A teraz czekam na przesyłkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
extreme_honey Re: extreme_honey... 28.04.08, 07:14 Bardzo się cieszę garraretko! Ja myślę o sukcesywnym powiększaniu kolekcji Eve w różnych odcieniach, bo to chyba najlepszy model jaki kiedykolwiek miałam. Dark blue widziałam na allegro - piękny głęboki odcień - gratuluję ! Odpowiedz Link Zgłoś
nauta_ Re: extreme_honey... 28.04.08, 08:14 model eve to biodrówki? mi sie bardzo spodobał model megan. kupiłam sobie takie w ciemniejszym odcieniu rozmiar 29/34. Idealne jak dla mnie. Po pół roku postanowiłam kupić sobie jasne. Kupiłam ten sam model megan, ten sam rozmiar 29/34 i co sie okazało? Że są dużo za duże!! Czeski film. Zupełnie nie wiem o co chodzi. Jeśli eve to biodrówki to też bym się o nie pokusiła;) Odpowiedz Link Zgłoś
littlefrog Re: extreme_honey... 28.04.08, 09:21 eve to biodrówki ale nie tak niziutkie jak megan tylko trochę wyższe, kończące się kilka cm pod pępkiem. bardzo fajny model :) a że każdy kolor ma inną wielkość to w wranglerach norma ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nauta_ Re: extreme_honey... 28.04.08, 09:46 tia, to nic innego jak je kupować w necie;) Odpowiedz Link Zgłoś
extreme_honey Re: extreme_honey... 28.04.08, 14:32 Mnie się udało kupić w necie, trochę w ciemno, ale trafiłam w 10. Chciałabym jeszcze kupić Wranglery szyte za oceanem, podobno różnica jest ogromna. Odpowiedz Link Zgłoś