Dodaj do ulubionych

serum na cellulit kolastyna

29.08.03, 01:30
właśnie zaaplikowałam pół pierwszej ampułki...
czy któraś z was ma może już całą kurację za sobę, jakie efekty? o ile
jakieś w ogóle...
pozdrawiam, L>
Obserwuj wątek
    • Gość: margot Re: serum na cellulit kolastyna IP: *.szczytno.sdi.tpnet.pl 29.08.03, 07:10
      Czyli jednak nie Biotherm? :)) A używałaś moze kiedyś mydełka (np. Lidersoft)
      na cellulit? Nie wiem, czy warto w coś takiego inwestować... Pozdrawiam!
      • Gość: ??? Re: serum na cellulit kolastyna IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.03, 08:13
        żartujesz, celulit mydłem? na pewno zadziała.... powodzenia
        • Gość: Ewa Re: serum na cellulit kolastyna IP: 195.245.213.* 29.08.03, 09:11
          Trochę optymizmu. Ja stosuję mysło z jakimiś drobinkami chyba firmy Florina,
          albo Florena (ale napewno na Flo...). Nie zmniejsza ono celulitu, ale
          wyszczupla. Są rezultaty.
          • Gość: margot Re: serum na cellulit kolastyna IP: *.szczytno.sdi.tpnet.pl 29.08.03, 09:47
            Dziękuję, właśnie o to mi chodzilo:))
      • lunatica .. 29.08.03, 11:32
        bitherm bedzie po tej 14 diowej kuracji... :-) a mydło, o którym mówidz
        faktycznie jest skuteczne...regularnie stosowane. wszczupla nie ujedrnia, no i
        ma właściwości peelingu...
        pozdrawiam, L.
    • Gość: justa Re: serum na cellulit kolastyna IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 05.09.03, 13:28
      daj znac, jakie sa rezultaty po tym serum Kolastyny. ile ono kosztuje?
      • lunatica Re: serum na cellulit kolastyna 07.09.03, 20:14
        kosztuje 30 zł (z groszami), zawiera 14 ampułek... piszą, żeby pół stosowaą
        rano i pół wieczorem... postępować zgodnie z tymi wskazówkami udało mi się
        tylko raz... później zaczęłam używać jednej ampułki wieczorem po kąpieli...
        generalnie jestem zadowolona z efektu (zużyłam dopiero 7 ampułek)... skóra
        jest zdecydowanie gładsza, jędrniejsza, no i przyjemniejsza w dotyku... nie
        wiem ile w tym zasługi jedynie tego specyfiku, bo jak pisałam wcześniej jest
        on kolejnym z preparatów, które stosuję tego lata....
        o pełnych wynikach opowiem, jak skończę opakowanie.
        pozdrawiam, L.
        ps. poza tym zerum w skłóad linii wchodzą jeszcze jakieś dwa produkty... chyba
        peeling i balsam, ale to sermum ma być niby na najbardziej zaawansowane
        stadium cellulitu :-))
        • Gość: goś Re: serum na cellulit kolastyna IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.09.03, 22:29
          ja już jestem po kuracji serum :) Skóra gładziutka, aż mam ochote głasakac sie
          po pośladkach ;))
          a z tej samej serii szczerze polecam peeling - dla mnie REWELACJA!!! Tylko
          zaznaczam, ze dość gruby, wiec absolutnie nie nadaje sie do całego ciała. Ale
          moje uda i pupa bardzo go polubiły :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka