lunatica 29.08.03, 01:30 właśnie zaaplikowałam pół pierwszej ampułki... czy któraś z was ma może już całą kurację za sobę, jakie efekty? o ile jakieś w ogóle... pozdrawiam, L> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: margot Re: serum na cellulit kolastyna IP: *.szczytno.sdi.tpnet.pl 29.08.03, 07:10 Czyli jednak nie Biotherm? :)) A używałaś moze kiedyś mydełka (np. Lidersoft) na cellulit? Nie wiem, czy warto w coś takiego inwestować... Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: serum na cellulit kolastyna IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.03, 08:13 żartujesz, celulit mydłem? na pewno zadziała.... powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: serum na cellulit kolastyna IP: 195.245.213.* 29.08.03, 09:11 Trochę optymizmu. Ja stosuję mysło z jakimiś drobinkami chyba firmy Florina, albo Florena (ale napewno na Flo...). Nie zmniejsza ono celulitu, ale wyszczupla. Są rezultaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margot Re: serum na cellulit kolastyna IP: *.szczytno.sdi.tpnet.pl 29.08.03, 09:47 Dziękuję, właśnie o to mi chodzilo:)) Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica .. 29.08.03, 11:32 bitherm bedzie po tej 14 diowej kuracji... :-) a mydło, o którym mówidz faktycznie jest skuteczne...regularnie stosowane. wszczupla nie ujedrnia, no i ma właściwości peelingu... pozdrawiam, L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re: serum na cellulit kolastyna IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 05.09.03, 13:28 daj znac, jakie sa rezultaty po tym serum Kolastyny. ile ono kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica Re: serum na cellulit kolastyna 07.09.03, 20:14 kosztuje 30 zł (z groszami), zawiera 14 ampułek... piszą, żeby pół stosowaą rano i pół wieczorem... postępować zgodnie z tymi wskazówkami udało mi się tylko raz... później zaczęłam używać jednej ampułki wieczorem po kąpieli... generalnie jestem zadowolona z efektu (zużyłam dopiero 7 ampułek)... skóra jest zdecydowanie gładsza, jędrniejsza, no i przyjemniejsza w dotyku... nie wiem ile w tym zasługi jedynie tego specyfiku, bo jak pisałam wcześniej jest on kolejnym z preparatów, które stosuję tego lata.... o pełnych wynikach opowiem, jak skończę opakowanie. pozdrawiam, L. ps. poza tym zerum w skłóad linii wchodzą jeszcze jakieś dwa produkty... chyba peeling i balsam, ale to sermum ma być niby na najbardziej zaawansowane stadium cellulitu :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goś Re: serum na cellulit kolastyna IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.09.03, 22:29 ja już jestem po kuracji serum :) Skóra gładziutka, aż mam ochote głasakac sie po pośladkach ;)) a z tej samej serii szczerze polecam peeling - dla mnie REWELACJA!!! Tylko zaznaczam, ze dość gruby, wiec absolutnie nie nadaje sie do całego ciała. Ale moje uda i pupa bardzo go polubiły :) Odpowiedz Link Zgłoś