hellious 12.03.08, 10:35 Mam problem z dobraniem fryzury na slub. Zracji tego, ze mam odstajace uszy, wszelkie ulizane koczki i wszystkie fryzury ktore chc troche je odkrywaja odpadaja w przedbiegach... Macie jakies pomysly? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malaniunia861 Re: Fryzura slibna- odstajace uszy 12.03.08, 13:36 Mam ten m problem co Ty... wiec mam w planach proste włosy tak jak moja kolezanka zwykle proste włosy lub loki takie szerokie fale rozpuszczone oczywiscie:) Odpowiedz Link Zgłoś
plisowanka Re: Fryzura slibna- odstajace uszy 12.03.08, 19:47 A chirurgiczna korekta uczu nie wchodzi w grę? Zabieg bezpieczny, szybki, cenowo niewygórowany (pewnie na wesele wydasz kilka razy tyle). Po co się całe życie męczyć? Weź pod uwagę, że uszy rosną przez całe życie, więc im będziesz starsza, tym te uszy będą większe i automatycznie bardziej odstające. Odpowiedz Link Zgłoś
agiee1988 Re: Fryzura slibna- odstajace uszy 12.03.08, 21:27 oj, ja mamjedna ucho odstajacw, czasem jak ukladam wlosy na prosto, to jedna strona (gdzie ucho przyklapniete) jest ok, natomiast przy drugim uchu - stercza kosmyki, i sie zaokraglaja. musze prostowac, dokladac balsamow prostujacych itd :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Fryzura slibna- odstajace uszy 12.03.08, 22:59 z tym bezpieczenstwem to bym tak nie szalala,moja znajoma miala ten zabieg robiony i wcale tak kolorowo sie nie skonczylo Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: Fryzura slibna- odstajace uszy 13.03.08, 04:09 ryzyko zawsze jest, to prawda, ale na ogol tego typu korekty nie groza specjalnymi komplikacjami. korekta nosa, uszu, facelift, liposukcja i powiekszenie piersi to najczesciej wykonywane operacje plastyczne. ja uwazam ze korekta raz i na cale zycie spokoj.... Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
nati.82 Re: Fryzura slibna- odstajace uszy 13.03.08, 08:22 Dziewczyna prosi o pomysł na fryzurę ślubną, a ty jej chirurga polecasz. Myślisz ty czasem? A co fryzury, to pewnie najszybciej doradziłaby Ci fryzjerka, jeśli masz czas, to wypróbuj sobie kilka i porównaj. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: Fryzura slibna- odstajace uszy 13.03.08, 08:56 hmmm ja osobiscie o tym chirurgu ze jesli tak to raczej juz po slubie, no chyba ze do slubu jeszcze kawalek - korekta uszu odstajacych trwa ok 3 godziny po czym po wybudzeniu sie mozna isc do domu. bandaze i gojenie ok dwoch tygodni... no ale moze faktycznie przed slubem nie ryzykowac. Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
hellious Re: Fryzura slibna- odstajace uszy 13.03.08, 16:19 Korekta puki co nie wchodzi w gre, bo mimo ze jedna z tanszych, mnie i tak nie stac i jakis czas jeszcze nie bedzie z pewnoscia. Ale nie powiem, ze bym nie chciala... Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Fryzura slibna- odstajace uszy 13.03.08, 16:49 ja juz od jakiegos czasu odkladam na tą ten zabieg:) Odpowiedz Link Zgłoś