Dodaj do ulubionych

Efekt "sliskich", super nawilzonych ust - jak???

IP: 212.14.38.* 29.08.03, 11:06
No wlasnie: jak? Pomadki, ktore stosuje zajmuja sie tylko barwa ust, a ja
chcialabym miec takie sliskie, ladnie nawilzone, lsniace usta - jak z
reklamy :-)
Co powinnam zastosowac? Jakis blyszczyk? Jaki?
Poradzcie!
Go
Obserwuj wątek
    • Gość: M Re: Efekt 'sliskich', super nawilzonych ust - jak IP: *.*.*.* 29.08.03, 11:09
      Wg mnie to wygląda ochydnie, tak jakby panienka dopiero
      co skończyła jeść tuńczyka w oleju:-)
      Błyszczące usta w porządku ale te "super nabłyszczone" to
      już kompletny kicz i bezwolne kopiowanie narzuconych
      trendów.
      • Gość: gogo Re: Efekt 'sliskich', super nawilzonych ust - jak IP: 212.14.38.* 29.08.03, 12:44
        Gość portalu: M napisał(a):

> Wg mnie to wygląda ochydnie, tak jakby panienka dopiero
        > co skończyła jeść tuńczyka w oleju:-)
        > Błyszczące usta w porządku ale te "super nabłyszczone" to
        > już kompletny kicz i bezwolne kopiowanie narzuconych
        > trendów.

No wiec jak osiagnac chociaz te nablyszczone? :-)
    • balbina_alexandra Re: Efekt 'sliskich', super nawilzonych ust - jak 29.08.03, 13:00
      Hmmm... wydaje mi sie że powinnas spróbować dwóch produktów - balsamu do ust
      Ceralip La Roche Posay, oraz błyszczyku Gloss Cristal też La Roche. Mam oba i
      uzywam, nawilżają i nablyszczaja usta bez koloru (błyszczyk mocniej, balasam
      delikatniej).
      • Gość: gogo Re: Efekt 'sliskich', super nawilzonych ust - jak IP: 212.14.38.* 29.08.03, 13:01
        balbina_alexandra napisała:

> Hmmm... wydaje mi sie że powinnas spróbować dwóch produktów - balsamu do ust
        > Ceralip La Roche Posay, oraz błyszczyku Gloss Cristal też La Roche. Mam oba i
        > uzywam, nawilżają i nablyszczaja usta bez koloru (błyszczyk mocniej, balasam
        > delikatniej).

jak to sie przedstawia cenowo?
        • Gość: megima Re: Efekt 'sliskich', super nawilzonych ust - jak IP: *.w / 192.168.10.* 29.08.03, 13:09
          Gość portalu: gogo napisał(a):

> balbina_alexandra napisała:
          >
          > > Hmmm... wydaje mi sie że powinnas spróbować dwóch produktów - balsamu do u
          > st
          > > Ceralip La Roche Posay, oraz błyszczyku Gloss Cristal też La Roche. Mam ob
          > a i
          > > uzywam, nawilżają i nablyszczaja usta bez koloru (błyszczyk mocniej, balas
          > am
          > > delikatniej).
          >
          > jak to sie przedstawia cenowo?

błyszczyk ok.40 zl, Ceralip ok. 29-31 (zalezy od apteki)
          Kup sobie koniecznie, genialnie nawilza, bezbarwny i trwaly. I mam go roK
          Strasznie wydajny
        • balbina_alexandra Re: Efekt 'sliskich', super nawilzonych ust - jak 29.08.03, 13:12
          Blyszczyk kosztuje ok 35 - 40 zł, a balsam chyba ok 30 zł. Tak mniej więcej
          nie pamiętam dokładnie.
    • mantha Re: Efekt 'sliskich', super nawilzonych ust - jak 29.08.03, 13:42
      W najnowszym Glamour jest caly artykul o "takich" ustach, wiec jak bedziesz
      miala okazje, to przejrzyj, jest sporo blyszczykow i szminek transparentnych,
      ktore daja wlasnie taki efekt. Podobno teraz to super modne.
      pozdrawiam
      • Gość: gogo Re: Efekt 'sliskich', super nawilzonych ust - jak IP: 212.14.38.* 29.08.03, 13:57
        mantha napisała:

> W najnowszym Glamour jest caly artykul o "takich" ustach, wiec jak bedziesz
        > miala okazje, to przejrzyj, jest sporo blyszczykow i szminek transparentnych,
        > ktore daja wlasnie taki efekt. Podobno teraz to super modne.
        > pozdrawiam

dzieki za wszystkie porady :)
        kupie wiec Glamourm, moze cos ciekawego wyczytam, bo powiem ze naprawde
        strasznie mi sie podobaja takie usta :)
    • Gość: małgo Re: Efekt 'sliskich', super nawilzonych ust - jak IP: *.compower.pl 29.08.03, 16:41
      Fajny efekt dają błyszczyki w kulce sephory mam ich kilka i jestem zadowolona.
    • Gość: sasetka Re: Efekt 'sliskich', super nawilzonych ust - jak IP: *.rybnik.net.pl 30.08.03, 07:10
      ładnie wyglądają zadbane usta pociągniete szminką Glam&shine, Loreala

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka