Gość: loczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.03, 13:01 na ile zabiegoow starcza 1 kg opakowanie tego cudownego blotka powiedzmy nakladajac je na 3/4 ciala? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: izulka Re: jeszcze raz GUAM... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.03, 16:19 w zależności od rozmiarów mi starczyło na 11 razy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimarzena Re: jeszcze raz GUAM... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.03, 21:50 Opowiedzcie proszę coś więcej o owym specyfiku. Podobno dobry na cellulit. Skąd się go bierze i jak używa. Czy też wyłącznie u kosmetyczki. Jeśli tak to jak drogo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RACHELA Re: jeszcze raz GUAM... IP: *.inds.pl 30.08.03, 21:57 MIALAM I NIE POLECAM, TE 250 ZL LEPIEJ PRZEZNACZYC NA COS INNEGO POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona Re: jeszcze raz GUAM... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.03, 10:48 A ja jak najbardziej polecam - odniosłam sukces, co prawda zastosowałam się do załączonej instrukcji wykonywania Pozdrawiam Zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N.C. Re: jeszcze raz GUAM... IP: *.satkabel.com.pl / 192.168.3.* 31.08.03, 12:43 Ile zastosowałaś tego guamu i jakie były efekty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona Re: jeszcze raz GUAM... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.03, 13:18 kupiłam 1kg błotka i żelu, do tego peeling wyszczuplający, mydło pod prysznic i sole do kąpieli, oraz spray, wydałam prawie 570 zł, ale uważam że warto - skutek wspaniała skóra, w pasie mniej 8cm, w biodrach mniej 6 cm, proporcje zachowane, wspaniałe samopoczucie i praktycznie zszedł cellulit. Kuracja trwała 3 tygodnie, co prawda jedyne co dodałam to ostatni posiłek starałam się spożywać do 18 - efekty utrzymują się do dnia dzisiejszego a mineło już pół roku. Co prawda zalecają jeszcze do kupić kosmetyki na co dzień, ale ja stwierdziłam ze raz na rok będę powtarzać to mi starczy Pozdrawiam Zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: jeszcze raz GUAM... IP: *.devs.futuro.pl 01.09.03, 14:03 Ja miałam paczkę 1kg plus żel. Żel moim zdaniem do bani, lepi się, szybko zużyłam, ale za to z zabiegów jestem zadowoloona, nie zlikwidowały wprawdzie wszystkiego, ale moja pupa wygląda w lustrze znacznie lepiej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Time Re: jeszcze raz GUAM... IP: 192.2.1.* 01.09.03, 14:09 A ja naleze do grona tych zadowolonych! Nie przeszkadza mi ani to, ze sie lepi ani to ze brudzi. W koncu takie jest bloto. Uzywalam 1 kg blota+250 zl zelu. Starczylo mi na 10 razy ale nie zalowalam tego przy nakladaniu. U gabinecie trzeba zaplacic od 80 do 120 zl za 1 zabieg. Teraz planuje zakup guamowego szamponu do czestego mycia glowy - mialam probke i bylam zadowolona! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: jeszcze raz GUAM... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.03, 18:30 czesc Chcialabym rowniez sprobowa, ale gdzie mozna kupic guan i czy pomaga na roztepy. Moim celem jest pozbycie sie cellulitu oraz wyszczuplenie ud, i spłycenie roztepow. Czy to pomoże? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: jeszcze raz GUAM... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.03, 19:40 Ja zaopatruje się tutaj doradzą co najlepiej wziąć Odpowiedz Link Zgłoś