Dodaj do ulubionych

jeszcze raz GUAM...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.03, 13:01
na ile zabiegoow starcza 1 kg opakowanie tego cudownego blotka powiedzmy
nakladajac je na 3/4 ciala?
Obserwuj wątek
    • Gość: izulka Re: jeszcze raz GUAM... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.03, 16:19
      w zależności od rozmiarów mi starczyło na 11 razy
      • Gość: mimarzena Re: jeszcze raz GUAM... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.03, 21:50
        Opowiedzcie proszę coś więcej o owym specyfiku. Podobno dobry na cellulit.
        Skąd się go bierze i jak używa. Czy też wyłącznie u kosmetyczki. Jeśli tak to
        jak drogo?
    • Gość: RACHELA Re: jeszcze raz GUAM... IP: *.inds.pl 30.08.03, 21:57
      MIALAM I NIE POLECAM, TE 250 ZL LEPIEJ PRZEZNACZYC NA COS INNEGO
      POZDRAWIAM
      • Gość: zadowolona Re: jeszcze raz GUAM... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.03, 10:48
        A ja jak najbardziej polecam - odniosłam sukces, co prawda zastosowałam się do
        załączonej instrukcji wykonywania
        Pozdrawiam
        Zadowolona
        • Gość: N.C. Re: jeszcze raz GUAM... IP: *.satkabel.com.pl / 192.168.3.* 31.08.03, 12:43
          Ile zastosowałaś tego guamu i jakie były efekty?
          • Gość: zadowolona Re: jeszcze raz GUAM... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.03, 13:18
            kupiłam 1kg błotka i żelu, do tego peeling wyszczuplający, mydło pod prysznic
            i sole do kąpieli, oraz spray, wydałam prawie 570 zł, ale uważam że warto -
            skutek wspaniała skóra, w pasie mniej 8cm, w biodrach mniej 6 cm, proporcje
            zachowane, wspaniałe samopoczucie i praktycznie zszedł cellulit. Kuracja
            trwała 3 tygodnie, co prawda jedyne co dodałam to ostatni posiłek starałam się
            spożywać do 18 - efekty utrzymują się do dnia dzisiejszego a mineło już pół
            roku. Co prawda zalecają jeszcze do kupić kosmetyki na co dzień, ale ja
            stwierdziłam ze raz na rok będę powtarzać to mi starczy
            Pozdrawiam
            Zadowolona
    • Gość: anka Re: jeszcze raz GUAM... IP: *.devs.futuro.pl 01.09.03, 14:03
      Ja miałam paczkę 1kg plus żel. Żel moim zdaniem do bani, lepi się, szybko
      zużyłam, ale za to z zabiegów jestem zadowoloona, nie zlikwidowały wprawdzie
      wszystkiego, ale moja pupa wygląda w lustrze znacznie lepiej:)
      • Gość: Time Re: jeszcze raz GUAM... IP: 192.2.1.* 01.09.03, 14:09
        A ja naleze do grona tych zadowolonych! Nie przeszkadza mi ani to, ze sie lepi
        ani to ze brudzi. W koncu takie jest bloto. Uzywalam 1 kg blota+250 zl zelu.
        Starczylo mi na 10 razy ale nie zalowalam tego przy nakladaniu.
        U gabinecie trzeba zaplacic od 80 do 120 zl za 1 zabieg.
        Teraz planuje zakup guamowego szamponu do czestego mycia glowy - mialam probke
        i bylam zadowolona!
        • Gość: ona Re: jeszcze raz GUAM... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.03, 18:30
          czesc
          Chcialabym rowniez sprobowa, ale gdzie mozna kupic guan i czy pomaga na
          roztepy. Moim celem jest pozbycie sie cellulitu oraz wyszczuplenie ud, i
          spłycenie roztepow. Czy to pomoże?

Pozdrawiam
          • Gość: ja Re: jeszcze raz GUAM... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.03, 19:40
            Ja zaopatruje się tutaj
            doradzą co najlepiej wziąć
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka