Gość: renia IP: *.radio.com.pl 31.08.03, 11:38 Pod oczy - usuwa cienie? Ja mam aż żyłki widoczne pod skórą. Znajoma mi powiedziała, że to złe krązenie limfatyczne. Można na to jakoś poradzić? PS Ile kosztuje ten kremik? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bum4 Re: antygravity-działa? 31.08.03, 12:30 Gość portalu: renia napisał(a): > Pod oczy - usuwa cienie? Ja mam aż żyłki widoczne pod skórą. Znajoma mi > powiedziała, że to złe krązenie limfatyczne. Można na to jakoś poradzić? PS > Ile kosztuje ten kremik? Dziala, przynajmniej na mnie. Uzywam na noc, jest dosc gesty. Skora zrobila sie mila w dotyku i rzeczywiscie zauwazylam ze zlikwidowal troche cienie. Chociaz ja je mam od urodzenia, to jeszcze przez to ze sie nie wysypiam mialam je wieksze, kremik pomogl:) Kosztuje ok. 150zl za 15 ml. Ola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: antygravity-działa? IP: *.radio.com.pl 31.08.03, 12:50 Buu, to odpada. Za taką kasę właśnie planuję upolować jakąś jesienną sukienkę ;) A znasz coś znacznie tańszego i równie dobrego? Odpowiedz Link Zgłoś
bum4 Re: antygravity-działa? 31.08.03, 13:10 Gość portalu: renia napisał(a): > Buu, to odpada. Za taką kasę właśnie planuję upolować jakąś jesienną > sukienkę ;) A znasz coś znacznie tańszego i równie dobrego? Wiesz, nie wiem co Ci moze odpowiadac, ale moze poczytaj na www.wizaz.pl w dziale "kosmetyk wszech czasow"opinie o kremach podoczy:) fajny tez jest Lierac, kosztuje chyba 60 zl oraz z tego co slyszalam, bo sama nie uzywalam ten i onkosztuje ok.50zl: www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=8953876060a5af2b996dca4f3266c807&cmd=details&itemid=739 A co do Antigravity to mam go od lutego i zuzylam dopiero 1/2 opakowania, wiec wydajny jest:) Ola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gonia Re: antygravity-działa? IP: *.com / 10.0.0.* 31.08.03, 23:34 A jakiej firmy jest ten krem? Ja kupilam dzisiaj nowy krem Diora, 140 zl. Oprocz tego, ze stymuluje mikrokrazenie, to jeszcze zawiera drobinki zlota, ktore optycznie rozjasniaja cienie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: antygravity-działa? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.03, 23:39 antigravity robi Clinique Odpowiedz Link Zgłoś