Gość: megi IP: *.acn.waw.pl 31.08.03, 15:38 MAm pytanie jakie jest wasze zdanie na temat kosmetyków firm Avene i Laroche czy któryś produkt zrobił na was szczególne wrażenie??? Dziękuje za odpowiedźi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: martyna Re: Kosmetyki firm: Avene i Laroche Possay!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.03, 17:05 uzywam kremu effaclar k firmy la roche posay i jest to najlepszy krem jaki dotychczas stosowalam. uzywalam tez kosmetykow do ciala tej firmy i bylam zadowolona. teraz zastanawiam sie nad fluidem(unifiance) ale najpierw chcialabym go wyprobowac(kosztuje 74 zl).moze ktoras z was uzywala tego fluidu? Odpowiedz Link Zgłoś
kajoa Re: Kosmetyki firm: Avene i Laroche Possay!!!!! 01.09.03, 11:11 Witam. Używałam i kosmetyków Avene i La Roche-Posay. Głównie do cery z problemami -trądzik "dorosłych" - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia76 Re: Kosmetyki firm: Avene i Laroche Possay!!!!! IP: *.u.mcnet.pl 01.09.03, 11:43 Gość portalu: megi napisał(a): > MAm pytanie jakie jest wasze zdanie na temat kosmetyków firm Avene i Laroche > czy któryś produkt zrobił na was szczególne wrażenie??? > Dziękuje za odpowiedźi. polecam wode termalna avene (swietna!!!), hydrance rich avene (niezly krem nawilzajacy,ale bez fajerwerkow), active c na noc LRP (swietny krem - wygladza, nawilza, ujedrnia skore - jedyna wada jest cena). poniewaz zle toleruje kremy z kwasami, ani cleanance k ani effklar nie lubilam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Kosmetyki firm: Avene i Laroche Possay!!!!! IP: *.lancut.sdi.tpnet.pl 15.09.03, 15:10 ile w przyblizeniu kosztuje effclar k i za jaką pojemność ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Kosmetyki firm: Avene i Laroche Possay!!!!! IP: *.slp.pl / *.waw.cdp.pl 15.09.03, 18:20 45 zlotych za 30 ml, ale jest bardzo wydajny. Odpowiedz Link Zgłoś
kurczak1976 Re: Kosmetyki firm: Avene i Laroche Possay!!!!! 15.09.03, 15:35 Woda termalna Avene to cudo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monka Re: Kosmetyki firm: Avene i Laroche Possay!!!!! IP: *.almainternet.pl 16.09.03, 09:17 Używam z LRP wody, effeclar K i hydraphase - wszystkie sprawdzają się w 100 procentach. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Kosmetyki firm: Avene i Laroche Possay!!!!! IP: *.uk.prserv.net 17.09.03, 09:24 Dolaczam sie do pochwalnych opinii o Effaclar K - najlepszy krem dla cery mieszanej, ze sklonnoscia do przetluszczania sie i wypryskow. Odpowiedz Link Zgłoś
madllen Re: Kosmetyki firm: Avene i Laroche Possay!!!!! 17.09.03, 10:26 Niestety, nie doradzę w kwestii Avene, nie znam tych kosmetyków, natomiast gorąco polecam La Roche Posay; w moim odczuciu te produkty poczynają cuda ze skórą, zawarte w nich cenne składniki i pierwiastki mineralne spektakularnie poprawiają kondycję cery- w moim przypadku mieszanej. Od niespełna roku stosuję wspomniany tutaj, bardzo już sławny Effaclar K (zawiera kwasy BHA), i dzięki niemu skutecznie oczyszczam pory z wszelkich okropności, jak rownież wyregulowałam cerę pod kątem paskudnego świecenia. W efekcie moje oblicze stało się promienne a okresowe niespodzianki zdają się nieco bardziej ujarzmione niźli przedtem:) Jedna uwaga, stosując EK skóra domaga się picia, musisz ją nawilżać nawilżać i będzie zadowolona. Aha i chronić przed promieniami UV!!!! Genialnym preparatem na dzień jest Hydraphase XL; świetnie nawilża, łagodzi podrażnienia, wchłania się całkowicie i zawiera sensowne filtry na chłodniejsze pory roku(wczesna wiosna, jesień, lekka zima), zaś w lecie niezbyt wystarczające, ale wówczas jest Anthelios. POza tym na uwagę zasługuje preparat do demakijażu twarzy z linii Effaclar, skutecznie i niezwykle łagodnie obchodzi się z cerą podczas mycia. To tyle; w każdym razie jestem pod wielkim wrażeniem LRP, choć nie przemawiają do mnie ich kosmetyki kolorowe- skądinąd chyba niezłe sądząc po sensownych opiniach dziewczyn. Należy jednak wziąć poprawkę na to, że każdemu pasuje co innego i być może wychwalany krem nie spodoba się Twojej buzi. Póki co, postrzegam LRP jako objawienie:) i nie kusi mnie Avene. Póki co;) Pozdrawiam cieplutko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megima Re: Kosmetyki firm: Avene i Laroche Possay!!!!! IP: *.lodz.msk.pl / *.lodz.msk.pl 21.09.03, 18:59 Tak sie sklada,ze pracuje dla La Roche Posay i naprawde obiektywnie mowiac, kosmetyki sa swietne. Bardzo polecam nowosc-plyn micelarny Effaclar do demakijazu, nie tlusci i swietnie zmywa makijaz, zel do mycia twarzy Toleriane, kremy Hydraphase i Active C. No i Effaclar K. Mam cere mieszana i one naprawde ja swietnie nawilzlaja i przeciwdzialaja grudkom. Polecam rowniez nowa game Uniiane-sa nowe podklady we fluidzie i w kremie w 6 odcieniach. Maja mniej pigmentu niz Unifiance kryjacy, sa niewidoczne na twarzy i wyraznie wygladzaja optycznie skore. Fluid delikatnie matuje, a krem ma maslo karite, dzieki czemu nadaje sie swietnie do suchej skory. Nowe sa pudry sypkie, bardzo mialkie. I tusz Densifieur, swietnie pogrubia, wydluza i podkreca rzesy. Polecam rowniez kredki-koszyuja 40 zl, zwroccie uwage na sliwkowa-sliczna po prostu. Jesli ktoras ma pytanie odnosnie LRP, chetnie odpowiem, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ika Re: Kosmetyki firm: Avene i Laroche Possay!!!!! IP: *.acn.pl / *.acn.pl 21.09.03, 23:32 co to za super fajny podklad do cery mieszanej i syfiastej czemu jest taki cudowny i ile to kosztuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: Kosmetyki firm: Avene i Laroche Possay!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.03, 11:01 No tak, wszystko to się bardzo przyjemnie czyta (zresztą nie raz już spotkałam się z pochlebnymi opiniami na temat tych kosmetyków, również kolorowych) ale mimo wszystko ich ceny sa dosyć wysokie... każda cera trochę inna... a nie zdarzyło mi się jeszcze dostać w żadnej aptece bezpłatnej próbki np podkładu La Roche Posay (przecież testery to nie to samo...) Ostatnio widziałam jakieś zestawy do których dołączony jest taki mini-tester z podkładem właśnie. To chyba dla mnie jedyne wyjście w tym momencie... Odpowiedz Link Zgłoś
madllen Re: Kosmetyki firm: Avene i Laroche Possay!!!!! 22.09.03, 11:34 Z tymi próbkami to jest tak, że trzeba o nie pytać, wiele aptek je posiada gdzieś w odmętach szuflad:) Wiem, to mało przyjemne zadanie upominać się o próbki, ale jak słusznie zauważyłaś ceny owych preparatów są spore i nie każdej cerze dobrze służą. Ja tak przekonałam się do Hydraphase XL, poprosiłam o próbkę zaopatrując się w EK, i po jej wypróbowaniu natychmiast pobiegłam po wspomniany krem. W przeciwnym razie chyba nie skusiłabym się na ten zakup w ciemno. Próbki to genialny wynalazek, więc pytajmy o nie, może wówczas staną się chętniej rozdawane:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mela Re: Kosmetyki firm: Avene i Laroche Possay!!!!! IP: *.icpnet.pl / *.cache.icpnet.pl 21.09.03, 23:46 a jakie są ceny tych kosmetyków,orientujecie się może? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megima Re: Kosmetyki firm: Avene i Laroche Possay!!!!! IP: *.w / *.w-s.pl 22.09.03, 12:46 Podklad we fluidzie-ten nowy, delikatnie kryje,jest niewidoczny i pieknie wygladza skore. Jest w probkach w nowej ulotce LRP Unifiance-czarna, taka twarz babki na wierzchu. Dostepny w odcieniach 22 i 23-takie uniwersalne, w kremie i we fluidze, pytajcie o ten, ktory wam pasuje, zeby sie farmaceutka nie pomylila. Kosztuje 73 zl. W tej cenie jest rowniez Active C, kremy Hydraphase- niedawno byla promocja probek, trzeba wyciagac z apteki, bo jest ich sporo, ale rzeczywiscie w odmetach szuflad. Ciezko trafic na Active C pod oczy w probce. Podklad kryjacy Unifiance w probkach dostepny jest w odcieniu 13-takim najbardziej uniwersalnym. Nowy fluid do mieszanej pojawil sie w opakowaniu 10 ml-sporym! w promocji z Effaclarem K, plynem micelarnym do demakijazu i zelem do mycia twarzy. W cenie kremu-ok.42 zl za 30 ml macie te wlasnie produkty. Warto sprobowac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Kosmetyki firm: Avene i Laroche Possay!!!!! IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.03, 00:08 A ja mogę powiedzieć parę słów o Avene. Od dwóch lat używam samoopalacza (do twarzy) z Avene jestem bardzo zadowolona. Efekt- skóra jest delikatnie opalona, kolor jest naturalny, o wiele bardziej naturalny niż po samoopalaczu z Vichy. Krem nie daje nieprzyjemnego zapachu ani nie wysusza skóry. Godny polecenia jest tonik oczyszczający z Avene, ma konsystencje wodnistego żelu. Delikatnie i bardzo dokładnie oczyszcza skórę, również oczu. Wspaniała rzecz dla zapracowanych i zmęczonych. Peeling- nie rzucił mnie na kolana, grube o dwóch rozmiarach kuleczki, które trudno zmyć z twarzy. Jak dla mnie za ostry. Maseczka nawilżająca- dobra, ale bez rewelacji, bardziej cenie maseczkę Vichy, jednak to kwestia gustu. Woda termalna- nie używałam, moja Mama jest bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Do megimy! IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 22.09.03, 13:18 Napisałaś : Nowy fluid do mieszanej pojawil sie w opakowaniu 10 ml-sporym! w promocji z Effaclarem K, plynem micelarnym do demakijazu i zelem do mycia twarzy. W cenie kremu-ok.42 zl za 30 ml macie te wlasnie produkty. Warto sprobowac! czy to oznacza, ze caly ten zestawik kosztuje 42 zl???, a jak nie to co znaczy "w promocji"? I czy ta promocja jest już dostępna we wszystkich aptekach, czy trz3ba się pytać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megima Re: Do megimy! IP: *.w / *.w-s.pl 22.09.03, 13:22 Szukaj w aptekach, bo tylko do wyczerpania zapasow! Za cene kremu-42 zl masz te cuda wszystkie, tylko pamietaj, ze fluid mocno nie kryje i trzeba uzyc korektora, jesli masz jakies strupki lub czerwone blizny. Odcien 21 jest najjasniejszy, 26 najciemniejszy, ja uzywam 22-cera raczej jasna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megima Re: Do megimy! IP: *.w / *.w-s.pl 22.09.03, 13:25 Aha, nie wiem, czy we wszystkich aptekach, ale rzaczej tak. A juz na pewno w tych, kt. maja kosmetyki kolorowe.Promocja oznacza nie rabat cenowy, ale, ze dostajesz tyle fajnych rzeczy za jedna cene. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Do megimy! IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 22.09.03, 14:49 Dziękuję bardzo :), będę szukać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liska Re: Kosmetyki firm: Avene i Laroche Possay!!!!! IP: 81.210.125.* 22.09.03, 14:56 Gość portalu: megi napisał(a): > MAm pytanie jakie jest wasze zdanie na temat kosmetyków firm Avene i Laroche > czy któryś produkt zrobił na was szczególne wrażenie??? > Dziękuje za odpowiedźi. ja przetestowałam kosmetyki La Roche i Vichy i porównując obie te firmy, wybieram La Roche, a zwłaszcza dwa specyfiki: Effaclar K - krem na problemy ze skórą (wypryski, nierówności, itp). Bardzo ładnie odświeża skórę i nie wysusza jej i naprawdę wszystkie wypryski znikają. mam wrażliwą mieszaną cerę i dla mnie ten krem był wybawieniem. Hydraphase - bardzo lekki krem nawilżający. Świetny pod makijaż. Nie klei się, szybko wchłania. Oba preparaty pięknie pachną i mają lekką konsystencję. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
trinka Re: Kosmetyki firm: Avene i Laroche Possay!!!!! 22.09.03, 16:22 "Nowy fluid do mieszanej pojawil sie w opakowaniu 10 ml-sporym! w promocji z Effaclarem K, plynem micelarnym do demakijazu i zelem do mycia twarzy. W cenie kremu-ok.42 zl za 30 ml macie te wlasnie produkty" czy plyn do demakijazu i zel do mycia sa w formie probek? rozumiem, ze tylko i wyłaczącznie effaclar k ma 'normalna' wielkość a reszta produktów występuje w formie wiekszych próbek [że się tak wyraże:)]? Odpowiedz Link Zgłoś
naturella Re: Kosmetyki firm: Avene i Laroche Possay!!!!! 22.09.03, 16:50 Polecam Diacneal. Effaclar wysiada. Przy Diacnealu to zwykły kremik! Dobry też jest Cleanance K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisa Re: Kosmetyki firm: Avene i Laroche Possay!!!!! IP: *.acn.pl / 10.72.0.* 27.09.03, 04:38 naturella napisała: > Polecam Diacneal. Effaclar wysiada. Przy Diacnealu to zwykły kremik! Dobry też > jest Cleanance K. Cz Diacneal i Cleanance K też są LPR czy inej firmy - jakiej ? Oswiećcie mnie w sprawie korektorów, nigdy ich nie używałam, bo zawsze wydawały mi się bardzo widoczne, mam brązowe przebarwienia na czole, czy któryś z korektorów LPR się nadaje, a może ten zachwalany podkład Unifience ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: Kosmetyki firm: Avene i Laroche Possay!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.03, 16:55 trinka napisała: > "Nowy fluid do mieszanej pojawil sie w opakowaniu 10 ml-sporym! w promocji z > Effaclarem K, plynem micelarnym do demakijazu i zelem do mycia twarzy. W cenie > kremu-ok.42 zl za 30 ml macie te wlasnie produkty" > > czy plyn do demakijazu i zel do mycia sa w formie probek? > rozumiem, ze tylko i wyłaczącznie effaclar k ma 'normalna' wielkość a reszta > produktów występuje w formie wiekszych próbek [że się tak wyraże:)]? tak. dostajesz pełnowymiarowy krem i płacisz tylko za krem. reszt to gratisowe miniaturki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balbina_alexandra Re: Kosmetyki firm: Avene i Laroche Possay!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.03, 23:47 Ja tam Avene lubię... ale La Roche zdecydowanie bardziej :) a effaclar to już krem bez którego przeżyć nie mogę - dzis własnie udało mi się upolować ów promocyjny zestaw, w dodatku z próbeczką fluidu najjaśniejszą, 21! (wszędzie widziałam te ciemniejsze) w dodatku musze powiedziec że w Trójmiescie za ten zestawik zapalciłam 38 zł :) więc zachwyt mnie nie opuszcza bo wydaje mi się że za poprzedni effaclarek płaciłam ok 43 - 45 zł. Ciekawa jest bardzo ta nowa propozycja z serii effaclar - plyn do zmywania makijażu. Dobra alternatywa dla tych co mają mieszaną cerę a nie mogą używać wody... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubu Re: Kosmetyki firm: Avene i Laroche Possay!!!!! IP: *.wp-sa.pl 23.09.03, 10:33 A gdzie w Trojmiescie kupowalas? Bo ja dzis widzialam w aptece w Gdansku zestaw za 39zl, ale bez podkladu, tylko z zelem do mycia i plynem do demakijazu... Odpowiedz Link Zgłoś
balbina_alexandra Re: Kosmetyki firm: Avene i Laroche Possay!!!!! 23.09.03, 10:44 No cos ty? Jak to bez podkładu? Ja widziałam wszędzie ten zestaw z tym nowym fulidzikiem... ale wszędzie były ciemne kolory raczej. Ten jasny upolowałam wczoraj wieczorem w tej wielkiej aptece w Alfa Cetrum. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubu Re: Kosmetyki firm: Avene i Laroche Possay!!!!! IP: *.wp-sa.pl 23.09.03, 10:51 Wielkie dzieki! Pani z apteki tlumaczyla, ze oni wogole nie prowadza kolorowki i to dlatego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: Kosmetyki firm: Avene i Laroche Possay!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.03, 10:47 Zdecydowałam sie na ten zestaw (krem, zel, tonik, fluid) JESTEM ZACHWYCONA!! Cera po 2 dniach (!) jak marzenie!! Zaraz po wykorzystaniu próbek kupuję produkty "pełnowymiarowe". WARTO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeta Re: Kosmetyki firm: Avene i Laroche Possay!!!!! IP: *.pl / *.pl 26.09.03, 10:54 A próbowałście już żółtego kotrektora pod oczy La Roche Posay? Kosmetyk wszechczasów. Rewelacja! I tylko 48 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubu Re: Kosmetyki firm: Avene i Laroche Possay!!!!! IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 27.09.03, 14:08 Bylam dzisiaj w Auchan w Gdansku i tez mieli te zestawy z podkladem nr 21 - kupilam:-))) za 38zl, jeszcze Pani mnie obdarowala duuza iloscia probek zelu, plynu do demakijazu i korektorow. Odpowiedz Link Zgłoś
plum1000 Re: Kosmetyki firm: Avene i Laroche Possay!!!!! 27.09.03, 14:39 Dziewczyny prosze napiszcie mi doklanie jakie sa te zestawy promocyjne?-latem kupilam zestaw/krem athlelios 60 plus hydrophase rich/za 53zl.Ale to bylo 2 mce temu. Bylam w dowch aptekach/zakopane/ i nic nie mieli;-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisa Re: Kosmetyki firm: Avene i Laroche Possay!!!!! IP: *.acn.pl / 10.72.0.* 27.09.03, 14:40 Oświećcie mnie w sprawie korektorów, nigdy ich nie używałam, bo zawsze wydawały mi się bardzo widoczne, mam brązowe przebarwienia na czole, czy któryś z korektorów LPR się nadaje, a może ten zachwalany podkład Unifience jako korektor ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cirrii Re: Kosmetyki firm: Avene i Laroche Possay!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.03, 19:31 Z nieba mi spadlyscie dziewczyny z tym postem. wlasnie konczy mi się krem do twarzy, a mam cere mieszaną. Reraz gdy odstawilam Diane cera szaleje, przetluszcza sie albo łuszczy!!! Czy ten krem Effaclar K nadaje się pod makijaz? Czy ktoras z was te fajne zestawy promocyjne widziala w Krakowie? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megima o effaclarze i hydraphase IP: *.w / *.w-s.pl 27.09.03, 19:55 Milo jest wywołać taką małą lawinkę...HiHi.Effaclar K zawiera Glucasil i sole cynku, czyli zluszcza delikatnie bez szczypania, jest leciutki i slicznie pachnie. Swietnie nadaje sie pod makijaz,a juz zupelnie genialnie dziala z plynem effaclar, tym micelarnym do demakijazu. Pod makijaz rewelacyjny jest również Hydraphase legere, krem dlugotrwale nawilzajacy do cery mieszanej. Ma w skladzie mocznik i gliceryne i specjalny polimer, kt.je stopniowo uwalnia i przez to nawilza przez 8 godzin.Leciutki i slicznie pacznie! Wada moze byc cena, 73 zl za 50 ml, ale jest bardzo wydajny, no i w pompce, wiec nie ma dlubania palcem w sloiku. Stosuj go na noc, zeby dobrze nawilzyl skore, albo na dzien, kiedy czujesz, ze sie przesusza. Jesli masz rodzaj lojotoku z zaczerwienieniami i luszczeniem, stosuj swietny Pityval, bardzo dobrze lagodzi i zmniejsza to luszczenie. Kosztuje ok.40 zl. Jesli effaclar nie pomoze, kup cos z kwasami, np. Diacneal Avene,kuracja na noc, albo lysanel Active-tylko mocno szczypie, bo ma spore stezenie kwasow. Jesli mialabys jakiekolwiek pytanie odnosnie kremow lub kolorowki, napisz, chetnie odpowiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megima O korektorach IP: *.w / *.w-s.pl 27.09.03, 20:02 Na brazowe przebarwienia nadaje sie zolty korektor LRP, nakladaj go cieniutka warstwa pod podklad. Jesli przebarwienia sa spore, uzyj podkladu Unifiance w emulsji, tego z 25%pigmentem, polecam 13. W LRP jest rowniez Mela D, krem na przenarwienia, z kwasem kojowym i filtrem 15, stosuje sie go na cala twarz, nie miejscowo. Popros o probke, zobacz, czy ci odpowiada konsystencja-raczej lekka. Kosztuje 83 zl, ale skuteczny. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cirrii Re: Do magimy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.03, 22:39 jako pracownik tej firmy znasz pewnie najlepiej wszystkie produkty LRP, dla mnie są one zupełna nowoscią, czasami tylko widzialam je w aptece, w mediach nie sa zupelnie reklamowane, a szkoda. Dlatego mam prosbe, nie rozpowszechniacie jakis prospektow o produktach, no wiesz cos al"a ksiazeczki AVonu.Hm... troche mi trudno zapamietac te wszystkie nazwy i sposob działania..... pozdrawiam i dziekuje za informacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: didi Re: Do magimy IP: *.wielopole.sdi.tpnet.pl 28.09.03, 00:00 ja stosuje kosmetyki avene: -woda termalna ok -krem matujaco regulujacy do cery mieszanej niestety troche wysusza -krem hydrance lager dobry -maseczka nawilzajaca wg mnie super -tonik do cery mieszanej bezalkoholowy ok ogolnie polecam zwlaszcza w porownaniu do vichy, kosmetyki avene pomogly mi pozbyc sie wiekszosci wypryskow na policzkach z LRP raczej nie mam duzych doswiadczen pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: didi avene IP: *.wielopole.sdi.tpnet.pl 28.09.03, 00:01 ja stosuje kosmetyki avene: -woda termalna ok -krem matujaco regulujacy do cery mieszanej niestety troche wysusza -krem hydrance lager dobry -maseczka nawilzajaca wg mnie super -tonik do cery mieszanej bezalkoholowy ok ogolnie polecam zwlaszcza w porownaniu do vichy, kosmetyki avene pomogly mi pozbyc sie wiekszosci wypryskow na policzkach z LRP raczej nie mam duzych doswiadczen pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megima Re: Do magimy IP: *.w / *.w-s.pl 28.09.03, 19:30 Sa takie broszurki w jasnoniebieskie mazidla na okladce, tam masz zestawienie wszystkich produktow LRP. Sa tez oddzielne do Effaclaru, hydraphase, toleriane, kolorówki, MelaD. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: Do magimy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.03, 21:21 oraz jeszcze jeden rodzaj ulotek LRP: z radami dot. pielęgnacji, bez eksponowania konkretnych produktów,np. o przebarwieniach, o atopiiii, o tradziku itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cirrii Re: Do magimy IP: 80.54.70.* 28.09.03, 23:42 no ale gdzie te broszurki dostać? Coraz bardziej mnie ta firma interesuje, taki odzew.........pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: Do magimy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.03, 23:46 tam, gdzie kosmetyki- w aptekach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Kosmetyki firm: Avene i Laroche Possay!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.03, 10:28 Co czemu ja we Wrocku za sam krem zapłaciłam 50 zł., zdzierstwo !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdalena Re: Kosmetyki firm: Avene i Laroche Possay!!!!! IP: *.cxt.pl / *.zlo.cxt.pl 27.10.03, 19:44 Dziweczyny, z nieba mi spadlyscie z tym watkiem. Niedawno w aptece byla kobieta badajaca cere. Polecala ona kosmetyki firmy Avene. Nic dziwnego, bo pewnie dla nich pracuje. Po dluzszym zastanowieniu sie w domu, kupilam Diacneal na noc. Nic jeszcze nie moge na jego temat powiedziec, bo stosuje od kilku dni. Zastanowilam sie jednak i zdecydowalam na zmiane kosmetykow. Obecnie koncze niebieska serie Pur Zone z L'Oreal. Myslalam o vichy, ale chyba w porownaniu z La Roche Posay i Avene jest slaba. Mam cere tradzikowa z rozszerzonymi porami (23 lata). Teraz nie wiem co wybrac. Na pewno chce kupic zel do mycia twarzy, tonik i krem. A moze wystarczy mi tylko krem? Jak myslicie? Wiem tylko, ze jak na dzien, to na pewno nie mozna stosowac kremu z kwasami. Pozdrawiam i mam nadzieje, ze mi pomozecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola DO MAGIMY IP: *.kolporter.com.pl 28.10.03, 13:31 Witam, korzystając z Twojej wiedzy i faktu że tak chętnie i wyczerpująco udzielasz rad pozwalam sobie i ja o nią poprosic. Otóż w tej chwilii stosuje, zalecony mi przez dermatologa, krem Pityval. W trakcie ostatniej wizyty polecił mi krem Toleriane lub Toleriane Rich. No i teraz nie wiem który mam wybrać. Czym różnią się te kremy i który bardziej nadaje sie do cery mieszanej, a jednoczesnie dobrze nawiża, nie zatykając porów?? A może lepiej zdecydowac się na zachwalany tak Hydraphase?? Zależy mi na dobrym nawilżeniu, i utrzymaniu dobrych efektów leczenia mojej buźki, która jednak po stosowaniu antybiotyków, zrobiła się mam wrażenie przesuszona.??? Będe bardzo wdzięczna za pomoc. Z góry serdecznie dziękuję, Ola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jula Re: Kosmetyki firm: Avene i Laroche Possay!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.10.03, 14:03 czy jest w internecie gdzies stronka, na ktorej byłyby opisy kosmetykow LRP? szukalam, ale nie moge nic znalezc.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Kosmetyki firm: Avene i Laroche Possay!!!!! IP: *.eltur.com.pl 28.10.03, 14:33 Gość portalu: jula napisał(a): > czy jest w internecie gdzies stronka, na ktorej byłyby opisy kosmetykow LRP? > szukalam, ale nie moge nic znalezc.. www.apteka.hg.pl/lrp/indexlrp.php Odpowiedz Link Zgłoś