Dodaj do ulubionych

czarna kredka do oczu

IP: *.se.put.poznan.pl 01.09.03, 11:52
Jak to właściwie jest. Oczy obrysowane czarną kredką wydają się większe, czy
mniejsze? Nigdy nie używałam czarnej kredki, może jest jakaś specjalny trick,
żeby oczy wydawały sie większe?
Obserwuj wątek
    • Gość: lola Re: czarna kredka do oczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.03, 17:08
      Gość portalu: ann_marie napisał(a):

> Jak to właściwie jest. Oczy obrysowane czarną kredką wydają się większe, czy
      > mniejsze? Nigdy nie używałam czarnej kredki, może jest jakaś specjalny
      trick,
      > żeby oczy wydawały sie większe?

To zalezy jak malujesz. Jezeli malujesz na górnej powiece to powieksza(jak
      eyeliner)jesli na dolnej wzdłuz całej linii oka- pomniejsza, chyba ze
      pomalowac do połowy(od zewnetrznego kacika), ale tak niewskazane przy szerokim
      rozstawie oczu. Ale efekt zamknietego oka wcale nie oznacza ze jest zle, ja
      np. mam oczy lekko skosne, pomalowanie ich na całej linii powoduje ze maja
      taki "wschodni" kształt, egzotyczny.Musisz popróbowac w czym ci najlepiej
    • Gość: Beatriche Re: czarna kredka do oczu IP: 213.17.236.* 01.09.03, 19:14
      Pytasz jak to jest, każdy próbuje jak i w czym mu do twarzy. Kredka łatwo się
      zmywa tonikiem czy nawet wodą, więc możesz trochę poeksperymentować. Ja używam
      kredki, ale z tego co widzę ona raczej dodaje w jakiś sposób urody,
      podkreślasz, to co najlepsze (w tym przypadku sexi wzrok;)) Ciemne cienie jak
      i czarna kredka tworzą taki inny styl. Mianowicie, jak może zauwazyłaś, oczy
      wydają się być bliżej sibie osadzone. To samo robią ciemne cienie. Dlatego
      jeżeli masz oczy blisko nosa, zależnie od typy urody, to zastosuj raczej jasne
      cienie i kredne czarną, ślicznie podreśla wtedy oczy i nadaje naturalości.
      Popróbuj i sama zobaczysz:) Pozdrawiam ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka