charlottea 25.03.08, 09:38 ja- poszukiwana- wiek lat 20 i chęć nawilżenia skóry Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justy1 Re: mocno nawilżająca emulsja, krem, lekka konsys 25.03.08, 09:49 np. aqualia serum vichy. przyjemne, tylko trochę drogie. Odpowiedz Link Zgłoś
murya Re: mocno nawilżająca emulsja, krem, lekka konsys 25.03.08, 10:18 Krem Dr Ireny Eris z serii Skin Mood - Duo Affini krem do twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
murya Dr Irena Eris 25.03.08, 12:03 Ps.Ten krem Dr I.Eris,ktory podalam,jest wlasnie dla mlodych kobiet.Jesli sie na jakikolwiek zdecydujesz,zwroc koniecznie uwage na przedzial wiekowy.Zapewne wiesz,ale tak na wszelki wypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
oposka Re: mocno nawilżająca emulsja, krem, lekka konsys 25.03.08, 11:38 La Roche bardzo dobra polecana przez dermatologów tylko ... droga Odpowiedz Link Zgłoś
grote Re: mocno nawilżająca emulsja, krem, lekka konsys 25.03.08, 13:44 Poszukaj czegoś z OLAY - są emulsje nawilżajace do cery tłustej, mieszanej bądź suchej, raczej tanie i dobre. Na pewno coś wybierzesz. Poczytaj na KWC. Odpowiedz Link Zgłoś
elle212 Re: mocno nawilżająca emulsja, krem, lekka konsys 25.03.08, 13:52 Sprobuj tego fluidu Oriflame, Optimals, Hydra Energy Fluid nadaje sie dla cery mieszanej.Ladnie ja nawilza,nie tworzy tlustej powloki,szybko sie wchlanie.Polecem.Przeczytaj opinie na wizazu.Cena ok 19,90 zl w promocji. Odpowiedz Link Zgłoś
doda1983 Re: mocno nawilżająca emulsja, krem, lekka konsys 25.03.08, 16:31 Też polecam Fluid Optimals Oriflame. Wg mnie to jeden z lepszych kosmetyków tej firmy. Zapłaciłam za niego ok 19 zł w promocji. Mam 24 lata, skórę mieszaną, na policzkach suchą a w pasie T tłustą, ze skłonnością do wyprysków. Fluid sprawuje isę idealnie, super nawilża. Nie zatyka porów. Odpowiedz Link Zgłoś