brokatowymotyl 30.03.08, 13:40 hej kto z Was zna ten zapach ?? Czy są to perfumy świeże... słodkie?? Mocne duszące?? Jak możecie opisac ten zapach i z czym go kojarzycie ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
orange_tail Re: Perfumy I LOVE LOVE - Moschino 30.03.08, 14:00 jakieś 2 lata temu moje ulubione :) zapach jest kwaskowaty, jak pomarańcze czy inne cytrusy. nie duszące, przynajmniej nic o tym nie wiem. są niedrogie, na co dzień jak najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: Perfumy I LOVE LOVE - Moschino 30.03.08, 14:05 Znasz Light Blue DG? To coś wypisz wymaluj jak to,z tym,że Dolce & Gabana jest bardziej cytrynowe,a Moschino wpada w pomarańcze.Zapach jest bardzo świeży, idealny na wiosnę i lato,dziewczęcy.To zapach bardzo popularny,często spotykany na kobietach.Jest masa podróbek. Odpowiedz Link Zgłoś
mogra1 Re: Perfumy I LOVE LOVE - Moschino 30.03.08, 22:01 3 dni temu kupiłam w promocji w Rossmanie 30 ml po 59.90 zł . Podobne do L.B. tylko pierwsza nuta dla mnie raczej grapefruit niż cytryna. Lekkie, świeże w sam raz na wiosnę. Odpowiedz Link Zgłoś
paulina.galli Re: Perfumy I LOVE LOVE - Moschino 31.03.08, 20:36 ja nie lubie dla mnie sa jakies lekko mdłe i tak jaby jakims przypalonym cukrem waniały (przynajmniej tak pachna na mnie) ale znam osoby szalejace za tym zapachem i faktycznie w rossmanie i chyba superpharm sa w b. niskiej cenie. Odpowiedz Link Zgłoś