Gość: LIVIA IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.09.03, 13:11 DZIEWCZYNY CZY WIECIE COŚ NA TEMAT SALONU CE-CE NA NOWYM ŚWIECIE W WARSZAWIE . CZY KTÓRAĆ Z WAS TAM BYŁA , CZY MOŻECIE POLECIĆ KOGOŚ , CZY WARTO TAM SIĘ WYBRAĆ . POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marcyszka Re: SALONY FRYZIERSKIE CE-CE IP: 217.67.197.* 03.09.03, 14:24 Chodzę tam regularnie. Mogę polecić Pawła, Natalię i Kasię. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: livia Re: SALONY FRYZIERSKIE CE-CE IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.09.03, 18:48 marcyszko- czy jesteś zadowolona, czy dobrze dobierają kolorki, czy dużo wydajesz kasy? wiesz mam zamiar tam się umuwić i nie wiem czy nie wyjde z rostrojem żolądka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nana76 Re: SALONY FRYZIERSKIE CE-CE IP: *.acn.pl 03.09.03, 23:20 Chodzę do Natalii od dziesięciu lat.Nigdy,przenigdy jej nie zdradziłam bo to świetna fryzjerka.Nie wiem ile teraz w Ce-Ce kosztuje farba.Strzyżenie na pewno 65 zł- byłam u Natalii w zeszłym tygodniu.Kiedys robiłam tam regularnie jasny balejaż i cena zależała od tego ile wagowo poszło farby.Ale pewnie są orientacyjne ceny za farbe,balejaz itd. Jeszcze raz polecam.Kasia też jest podobno baardzo dobra.Natalia sie u niej strzyże...:-)) pozdrawiam,nana Odpowiedz Link Zgłoś
na4 Re: SALONY FRYZIERSKIE CE-CE 04.09.03, 15:45 A możecie podać jakiś namiar na salon ce-ce ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: SALONY FRYZIERSKIE CE-CE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.03, 15:50 nowy świat 22 paw 2 tel8285283 Odpowiedz Link Zgłoś
mise NIE POLECAM (ZWŁASZCZA NATALII) 04.09.03, 16:28 Nie polecam!!! Byłam tam wielokrotnie Mają jeden jedyny plus-mają sporo wolnych terminów(brak chętnych) Wyjątkiemjest wspominana na forum Natalia-do niej trzeba sie umawiać duzo wcześniej Ale uwaga! Ma zawsze koszmarne poślizgi Byłam do niej umówiona dwukrotnie Raz zamiast mnie przyjąć o umowionej prze zrobiła sobie nadprogramową przerwę- półgodzinną! Upomnano ją, ze nie ma teraz przerwy,ale olała to Drugi raz miala tak duże opóźnieniei zrezygnowała ze strzyżenia mnie. Umawiałam się z tygodniowym wyprzedzeniem, bo zależało mi na terminie. Dlatego nie skorzystałam z propozycji tygodniowego oczekiwania na wizytę Poza tym nie przykłada się do pracy, bo robi kilka klientek naraz Z opowieści mojej koleżanki (robiła balejaż jakiś 1-1,5 temu) Kładzie balejaż, po czym idzie strzyc inną klientkę, przekazuje osobę z balejażem jakiejś innej fryzjerce, jak ostrzyże tę druga klientkę, wraca żeby ostrzyc pierwszą,ale strasznie jej się spieszy, bo już czeka następna NIE POLECAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
oliwka102 Re: SALONY FRYZIERSKIE CE-CE 04.09.03, 17:23 Cidze tam od kilku lat, polecam Basie, super strzyze!!!!!!!!!! Beznadziejna jest Malgosia, na farbe i baleyage polecam Pawla Odpowiedz Link Zgłoś