07.04.08, 10:01
Od akiegos czasu smaruje sie balsamem brazujacym i ostatnio zauwazylam na brzuchu i nogach takie jakby suche ciemniejsze plamki (kropki). Co to moze byc?? Nie jest ich duzo, ale wygladaja nieladnie...Wiecie co to moze byc i jak sie ich pozbyc?
Obserwuj wątek
    • extreme_honey Re: Co to??? 07.04.08, 10:05
      Może powinnaś zrobić sobie peeling całego ciała, no i nawilżać odpowiednimi
      balsamami.
      • hellious Re: Co to??? 07.04.08, 10:11
        Peeling robie regularnie, nawilżam codziennie...
        • extreme_honey Re: Co to??? 07.04.08, 10:41
          Hmmm, no to bardzo mi przykro, ale nie mam pojęcia co to może być.
          Na pewno znajdzie się ktoś, kto będzie wiedział:)
          • littlefrog Re: Co to??? 07.04.08, 10:46
            pewnie balsam włazi Ci w pory skóry, ewentualnie w zagłębienia z których
            wyrastaja włoski na nogach i stąd te kropki. to samo dzieje się na twarzy, przy
            dłuższym stosowaniu podkreśla rozszerzone pory w skórze :/
            • hellious Re: Co to??? 07.04.08, 10:51
              To sa troche wieksze kropki, niz pory- nawet rozszerzone. Jak podrapalam paznokciem skora w tym miejscu sie zluszczyla. Nie jest tego duzo- kilka na brzuchu i kilka na nogach.
              • littlefrog Re: Co to??? 07.04.08, 10:55
                to pewnie po prostu masz suchą skórę a samoopalacz zabarwił ją na ciemniejszy kolor.
                • hellious Re: Co to??? 07.04.08, 10:58
                  Sucha skore tylko w tych kilku miejscach? Troche dziwne
                  • omniabulgari Re: Co to??? 07.04.08, 11:29
                    ja mam tak samo. Najczesciej po bokach brzucha. Wtedy mocno
                    peelinguje tylko te miejsca i mocno nawilzam, co pare godzin. Mnie
                    to nie martwi. To raczej nic strasznego, tylko takie przesuszone
                    przebarwienia które zanikaja po pewnym czasie. Tej zimy mialam
                    strasnzie podraznioną buzię, mialam takie plamy i dlugo nic nie
                    pomagalo. Przemrozilam ja nawilzajacymi kremami zamiast ochronnymi.
                    Wtedy kupialm taka masc w aptece herbapolu -flexiderm (czy jakos
                    tak) ok 13 zl. Szybko mi wyleczyla i te plamy i na tego typy wypadki
                    też jest fajna. Ona goi, koi i mocno nawilza. Nie mam sie czym
                    martwić.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka