angelanew2 11.04.08, 11:26 Hej, jest podobno duzo leków homeopatycznych na skórę... Na trądzik, opryszczkę, na wypadanie włosów a nawet na odchudzanie. Stosowałyście kiedyś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hollygolightly85 Re: Homeopatia a skóra 11.04.08, 17:40 oo, też się nad tym zastanawialam, bo jako dziecko byłam leczona homeopatycznie i działało rewelacyjnie. Inna sprawa, że to dosyć "trudna" metoda- naprawdę trzeba baaaaaaaaaardzo uważnie i regularnie przyjmować zalecane leki. Ale jak ktoś coś wie na temat zagadnienia homeopatia i skóra, to niech się koniecznie podzieli!:) Pozdrawiam h. Odpowiedz Link Zgłoś
1katarynka Re: Homeopatia a skóra 11.04.08, 19:46 żeby się naprawdę leczyć homeopatycznie trzeba trafić do dobrego lekarza, bo leki zapisuje się również ze względu na grupę krwi, profil organizmu, koloryt i wiele czynników. Ja jak byłam pierwszy raz u homeopaty doznałam szoku jak popatrzył na mnie i zupełnie jak wróżka stwierdził różne dolegliwości mnie męczące o których nawet nie wspominałam, bo przyszłam z innym kłopotem:). Poza tym homeopata np. spojrzy i od razu pozna przyczynę np. złego stanu skóry i wcale nie musi leczyć skóry, tylko inną dolegliwość powodującą zły stan skóry. Czarna magia:) ale naprawdę działa. Niestety w Polsce mamy mało naprawdę dobrych homeopatów i można się naciąć. kolor emocji Odpowiedz Link Zgłoś